2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bıze doktorumuz harvesy mom ma surup verdı. Hemen sut arttı.

Ben aşıyorum genelde canım. Yazık pişik olurlar uyansın daha iyi bence canı yanmasındansa
Canım kan niye veriyorsunuz. Sarılık ateş ölçer gibi bir cihazla da ölçülüyor. Nerde varsa araştır orda baktır. Ben öyle yaptım, sordum o cihazdan olan yere götürdüm, kan verdirmedim, yazık insan üzülüyor çok küçükler
Ben doğumdan hemen sonra başladım gibi bugün 13. Günümüz. Anneler de gitti artık ev bana bakıyor. Ama yine de çok ağır felan kaldırma bence

Maşallah bende öyle yaparım sanırım

Bende bestlak kullanıyorum. Birde bol tatlı yiyip üzerine bol su içince sütüm çok oluyor. Damla o kadar etki etmedi bana. Birde günde 1-2 adet maltiçeceği iç o da çok etkili

Aaa olmaz hdjdjdjjd
Bende tam bilmiyorum. Araştırmadım daha 40 ımıza var diye. Ama en azından suyuna alyansını at

Aaa olmaz hdjdjdjjd
Bende tam bilmiyorum. Araştırmadım daha 40 ımıza var diye. Ama en azından suyuna alyansını at
Ay herşeye o kadar üşeniyorum ki şu an alyansı suya atacak halim bile yok ben bu uykusuzluk dalgınlıkla onu dökerim banyo suyuyla beraber lavaboya

Ay herşeye o kadar üşeniyorum ki şu an alyansı suya atacak halim bile yok ben bu uykusuzluk dalgınlıkla onu dökerim banyo suyuyla beraber lavaboya

Olmaz demem hdjjd dün banyo yaptırıcaz annem altını alayım diyor bende aldım ya ben diyorum kadıncağız 40 kere söyledi bende artık carlıyorum kaç kere söyleyeceğim diye. Jdjdjdj meğersem bir baktım bez üzerinde. Beynim gitmiş zaten unutkanımda. Nolcak Redap böyle bilmiyorum jdjfj

Anladım canım çok sağol artık yapacak birşey yok sağlıklı olsunlar da

Haha
Valla bilmiyorum canım ben sabırla biraz daha büyümesini bekliyorum bebeğin şöyle iki üç aylık olsa iyice ele gelse bakımı daha kolay olacak gibi şu an hala çok küçük geliyor gözüme kızım.
Kafalar iyice gitti bizim gerçekten geceleri de artık uykuma yenik düşmeye başladım geçen beşikte bebeği sallarken ben ondan önce uyumuşum o beni uyutmuş ben onu uyutacağıma

Kız tabi küçücükler ya. Eline alırken bile korkuyor insan. Birde allahım gaz ve kusma vermesin cidden kötü. Beni lohusa depresyonuna sokucak bu konu. Az kaldı.
Sen naptın? Kimyon işe yaradı mı?

Bacım normal bide sen ev mev bebiş sen uyumayacaksın da kim uyucak. Dün gece ben bile kalkamamışım ama benim annem burda ev yemek derdim yok ona rağmen. Napıyosun da yoruluyorsun dersen mental olarak hırpaladı bu gaz ve kusma. O yüzden seni Sare kuşunun uyutması çok normal jdjdj

Ahhh keşke annem yanımda olsaydı benim de.
Hiçbirşey işe yaramadı canım maalesef.
Damla da kullanmak istemiyorum sabırla geçmesini bekleyeceğiz artık.
Ama geçen rezene verdim çok az işe yaradı gibi oldu sonra korktum bebeğe bir zararı olur mu diye vermedim daha.
Sorma yemek temizlik çamaşır misafir de bazen gelen giden oluyor bir yandan bebek
Eşim de çarşamba günü yine gidiyor valla iyi cesaret edip evlenmişim asker eşi olmak çok zor çocuk olunca anladım

Kuzum ben direnemedim vermek hiç istemiyorum çok üzülüyorum ama mecbur. Gram kendimi düşünmüyorum gerçekten ama bizimkinin boyutu çok yüksek. Ikınmaktan ne uyuyor ne birşey yapıyor acı çekiyor belli kıyamıyorum. Eğer o boyutta değilse verme tabii ki. Ben rezenenin bebeklere zararlı olduğunu okumuştum biryerde bulamıyorum ama tekrar o yüzden de yanaşmıyorum.

Gelen giden bir işin ucundan tutsa ne güzel olur. Bir süpürge açmak olsun 2 tas yemek getirmek olsun. Zaten yapardım ama hamile ve lohusa ve küçük bebekli birisine gidersem elim kolum dolu gidicem ve süpürge açıcam çok kararlıyım. Ne büyük nimetmiş.

Gerçekten allah yardımcınız olsun onunda seninde çok zor ben şuan tek olsam çıldırırmışım

Benimkinin boyutu o kadar yüksek değil canım en azından uyuyabiliyor
Bende sonradan duydum rezenenin zararlı olduğunu teyzem söyledi.
Evet ben de hamile ve lohusa kim olursa dediğin gibi bir işin ucundan tutmak gerekir.

Suya altın ve 40 tane taş koyarız biz önce bebek sonra o sudan anne yıkanır
Banyodan sonra da gezmeye gidilir

Maşallah canım Kızımda özel birşey yapmadım bunda da yapmam diye düşünüyorum

Ben doğurduktan sonra makyaj yParm güzelce giyinirim fotoğraf çekilirim diye düşünmüştüm. Ama tabi daha önce sezeryanla ilgili bi
Flrim yoktu hiçvirini yapamadm. Cingen gibiydim. Ama belki normal doğuram arkadaşlar yapabilmiştir benm yapamadığımı. Ya da acı eşiği benim gibi yerlerde olmayanlar

Mrb. 39 haftalık oldum. Bugun bi kaç defadır yumurta akı gibi uzayan beyaz akıntım geldi nişanı bu sklde gelen varmı? ilk dogumda hafif pembelikli gelmişti ama bunda o yok. Bu sklde de olan oldu mu aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…