- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.821
Bıze doktorumuz harvesy mom ma surup verdı. Hemen sut arttı.Günaydın kızlar anneliğe alışmaya çalıştığım için buraya girmeye çok vaktim olmadı yazılanlar takip edemedim belki konuşulmuştur bu konu, genel anestezi ile sezeryan oldum 8 gün olacak hala sütüm az geliyor bebek doymuyor aptamil mama da veriyorum, rezene, dut cayı süt cayı baya seyler yedim içtim ama sütüm çok akmadi en son bestlak damla sipariş verdim pazartesi elimde olur başka neler yapabilirim Güneyim oğlusum aç kalıyor
Ben aşıyorum genelde canım. Yazık pişik olurlar uyansın daha iyi bence canı yanmasındansaKızlar bebişiniz altını pislettiğinde hemen değiştiriyor musunuz bezini? Emzirdim uyuttum yarım saat oldu olmadı kaka yaptıçok huzursuzdu çok da zor uyudu hiç rahatsız etmek istemiyorum ama altı pisken de benim içim rahat etmiyor
Canım kan niye veriyorsunuz. Sarılık ateş ölçer gibi bir cihazla da ölçülüyor. Nerde varsa araştır orda baktır. Ben öyle yaptım, sordum o cihazdan olan yere götürdüm, kan verdirmedim, yazık insan üzülüyor çok küçüklerAy sorma Bakışlarıyla hizaya sokuyor bizi 3 günlük bebe yaBunun elinde oyuncak oluruz biz bi kaç aya
13.3 çıktı yarın tekrar gidip kan vericez. O kan alınırken Kahrolduk bugüninşallah yarına kadar toparlar
Ben doğumdan hemen sonra başladım gibiKızlar ben yine durmadım k*çımın üstünde öğlen başladım evi temizledim o yetmiyormuş gibi kardeşim bugün gidecek diye mutfağa girdim gün gibi hazırlık yaptım eğildim kalktım şimdide dikişin sol taraf başlangıcı acıyor bir akıntı vs yok birşey olmamıştır demi sizde başladınız değil mi evin işine vs
MaşallahGünaydın yorgun uykusuz taze anneler
Bugün kırkımız çıkıyor
Sizler kırk çıkınca neler yapıyorsunuz ritüelleriniz var mı
Ben ekstra birşey yapamayacağım sadece bebeği duş aldırıp kendim de alacağım o kadar
Bende bestlak kullanıyorum. Birde bol tatlı yiyip üzerine bol su içince sütüm çok oluyor. Damla o kadar etki etmedi bana. Birde günde 1-2 adet maltiçeceği iç o da çok etkiliGünaydın kızlar anneliğe alışmaya çalıştığım için buraya girmeye çok vaktim olmadı yazılanlar takip edemedim belki konuşulmuştur bu konu, genel anestezi ile sezeryan oldum 8 gün olacak hala sütüm az geliyor bebek doymuyor aptamil mama da veriyorum, rezene, dut cayı süt cayı baya seyler yedim içtim ama sütüm çok akmadi en son bestlak damla sipariş verdim pazartesi elimde olur başka neler yapabilirim Güneyim oğlusum aç kalıyor
Günaydın yorgun uykusuz taze anneler
Bugün kırkımız çıkıyor
Ben ekstra birşey yapamayacağım sadece bebeği duş aldırıp kendim de alacağım o kadar
Ay herşeye o kadar üşeniyorum ki şu anAaa olmaz hdjdjdjjd
Bende tam bilmiyorum. Araştırmadım daha 40 ımıza var diye. Ama en azından suyuna alyansını at
Ay herşeye o kadar üşeniyorum ki şu analyansı suya atacak halim bile yok ben bu uykusuzluk dalgınlıkla onu dökerim banyo suyuyla beraber lavaboya
Anladım canım çok sağol artık yapacak birşey yok sağlıklı olsunlar daFestimm yağlı süt bebeğin kilo alımı gelişimi için iyi olmuştu ama her defasında böyle hortum gibi kusması, altını açarken fışlırtarak yapması dışında bir faydasını görmemiştim
Yok kuzum bir çare bulamamıştım, belli birşey den sonra amann sağlıklı olsunda herşey hallolur düşüncesi ile çok da takmamaya başlamıştım ama cidden hortum gibi kusuyordu, kakası bile hortum gibiydi(bu gebeliğimde onu yaşamadım ama ilk gebeliğimde çok zorlanmıştım)
HahaOlmaz demem hdjjd dün banyo yaptırıcaz annem altını alayım diyor bende aldım ya ben diyorum kadıncağız 40 kere söyledi bende artık carlıyorum kaç kere söyleyeceğim diye. Jdjdjdj meğersem bir baktım bez üzerinde. Beynim gitmiş zaten unutkanımda. Nolcak Redap böyle bilmiyorum jdjfj
Kız tabi küçücükler ya. Eline alırken bile korkuyor insan. Birde allahım gaz ve kusma vermesin cidden kötü. Beni lohusa depresyonuna sokucak bu konu. Az kaldı.Haha
Valla bilmiyorum canım ben sabırla biraz daha büyümesini bekliyorum bebeğin şöyle iki üç aylık olsa iyice ele gelse bakımı daha kolay olacak gibi şu an hala çok küçük geliyor gözüme kızım.
Kafalar iyice gitti bizim gerçekten geceleri de artık uykuma yenik düşmeye başladım geçen beşikte bebeği sallarken ben ondan önce uyumuşum o beni uyutmuş ben onu uyutacağıma
Ahhh keşke annem yanımda olsaydı benim de.Kız tabi küçücükler ya. Eline alırken bile korkuyor insan. Birde allahım gaz ve kusma vermesin cidden kötü. Beni lohusa depresyonuna sokucak bu konu. Az kaldı.
Sen naptın? Kimyon işe yaradı mı?
Bacım normal bide sen ev mev bebiş sen uyumayacaksın da kim uyucak. Dün gece ben bile kalkamamışım ama benim annem burda ev yemek derdim yok ona rağmen. Napıyosun da yoruluyorsun dersen mental olarak hırpaladı bu gaz ve kusma. O yüzden seni Sare kuşunun uyutması çok normal jdjdj
Ahhh keşke annem yanımda olsaydı benim de.
Hiçbirşey işe yaramadı canım maalesef.
Damla da kullanmak istemiyorum sabırla geçmesini bekleyeceğiz artık.
Ama geçen rezene verdim çok az işe yaradı gibi oldu sonra korktum bebeğe bir zararı olur mu diye vermedim daha.
Sorma yemek temizlik çamaşır misafir de bazen gelen giden oluyor bir yandan bebek
Eşim de çarşamba günü yine gidiyorvalla iyi cesaret edip evlenmişim asker eşi olmak çok zor çocuk olunca anladım
Benimkinin boyutu o kadar yüksek değil canım en azından uyuyabiliyorKuzum ben direnemedim vermek hiç istemiyorum çok üzülüyorum ama mecbur. Gram kendimi düşünmüyorum gerçekten ama bizimkinin boyutu çok yüksek. Ikınmaktan ne uyuyor ne birşey yapıyor acı çekiyor belli kıyamıyorum. Eğer o boyutta değilse verme tabii ki. Ben rezenenin bebeklere zararlı olduğunu okumuştum biryerde bulamıyorum ama tekrar o yüzden de yanaşmıyorum.
Gelen giden bir işin ucundan tutsa ne güzel olur. Bir süpürge açmak olsun 2 tas yemek getirmek olsun. Zaten yapardım ama hamile ve lohusa ve küçük bebekli birisine gidersem elim kolum dolu gidicem ve süpürge açıcam çok kararlıyım. Ne büyük nimetmiş.
Gerçekten allah yardımcınız olsun onunda seninde çok zor ben şuan tek olsam çıldırırmışım
Suya altın ve 40 tane taş koyarız biz önce bebek sonra o sudan anne yıkanırGünaydın yorgun uykusuz taze anneler
Bugün kırkımız çıkıyor
Maşallah canım Kızımda özel birşey yapmadım bunda da yapmam diye düşünüyorumGünaydın yorgun uykusuz taze anneler
Bugün kırkımız çıkıyor
Ben doğurduktan sonra makyaj yParm güzelce giyinirim fotoğraf çekilirim diye düşünmüştüm. Ama tabi daha önce sezeryanla ilgili biKızlar siz yine hamilelikte bakımlıydınız yaa, ilk 3 ay pijamalarla yatakta kusa kusa geçti son 3 ay da evsiz gibi giyinerek, göbeğim açıkta geziyorum evde top gibi yuvarlancam yakında, hiçbi şey de yapasım gelmiyo ne zamandır ne bi tırnak ne bi saç bakımı ne bi makyaj... güya instagramdaki tatlış hamişler gibi giyinip süslencektim yav he he diyorum sadece
Ben de özel birşey yapmadım canım ya zaten uğraşacak halim yok dediğim gibiMaşallah canım Kızımda özel birşey yapmadım bunda da yapmam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?