- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.841
Benim kanamam kesilmisti ama ara ara tekrar gelmeye basladi. Ozellikle ayakta cok durdugum zaman geliyorKizlar gelemiyorum buralara nasilsiniz bebisler nasıl herkes dogum yaptı mi
Bide benim kanama 3gundur olmuyor dun doktor olabilir kesilir gelir dedi ama yaşayan varmi bugun akinti var onun yerine
Kac gun kesintiden sonra başladı akinti bugun cogalinca tedirgin oldum öyle kötü koku agri falan yok daha dün muayene oldum amaBenim kanamam kesilmisti ama ara ara tekrar gelmeye basladi. Ozellikle ayakta cok durdugum zaman geliyor
3-4 gun gelmeyince ped koymayi falan birakmistim sonra temizlik yaparken yorulunca bi anda geldi ayakta uzun kaldikca ara ara geliyor yineKac gun kesintiden sonra başladı akinti bugun cogalinca tedirgin oldum öyle kötü koku agri falan yok daha dün muayene oldum ama
Bestlak damla ve marketlerde satılan maltana içeceği önerdi çocuk Dr .. ve 3 lt su ve sıkca emzirmek...Günaydın kızlar anneliğe alışmaya çalıştığım için buraya girmeye çok vaktim olmadı yazılanlar takip edemedim belki konuşulmuştur bu konu, genel anestezi ile sezeryan oldum 8 gün olacak hala sütüm az geliyor bebek doymuyor aptamil mama da veriyorum, rezene, dut cayı süt cayı baya seyler yedim içtim ama sütüm çok akmadi en son bestlak damla sipariş verdim pazartesi elimde olur başka neler yapabilirim Güneyim oğlusum aç kalıyor
Aynen canım banada o yüzden kızımda yapmadım oğlumda da yapmamBen de özel birşey yapmadım canım ya zaten uğraşacak halim yok dediğim gibibi de batıl inanç geliyo bana hepsi
Benimde bi bakıyorum kesilmiş sonra ertesi günü veya öyle geri kanamam başlıyor sonra geri gidiyor öyle bi gidiyor bi geliyor yaniKizlar gelemiyorum buralara nasilsiniz bebisler nasıl herkes dogum yaptı mi
Bide benim kanama 3gundur olmuyor dun doktor olabilir kesilir gelir dedi ama yaşayan varmi bugun akinti var onun yerine
Bizde 40 ında anne ve bebek banyo yaptırılır.. 40 kaşık su dualarla dökülür bebeğe..suyuna altın ve gül yaprakları konulur.. sonrasında ya yüksek bir tepeye çıkılır.. yada iyi kariyer yapmış kişiliği insanlığı iyi olan birine ziyarete gidilir bebekte onun gibi iyi huylu tahsilli olsun diye.. birde o kişi de yumurta verir bebeğe .. günümüzde extra hediye vb gibi... Bizde böyleAaa olmaz hdjdjdjjd
Bende tam bilmiyorum. Araştırmadım daha 40 ımıza var diye. Ama en azından suyuna alyansını at
8.gun tamamen kesildi daha da hiç gelen yokKizlar gelemiyorum buralara nasilsiniz bebisler nasıl herkes dogum yaptı mi
Allah Allah doktoruna sordunmu ne diyor8.gun tamamen kesildi daha da hiç gelen yok
O kadar zor bir durum ki canım. Internette silikon başlığını gun gun keserek bıraktırmaya çalışıyorlar. Ben de denedim ama ilk kestiğim am ucundan aldım silikknun bebeğimin damağıni acıttı sanki ağladı kıyamadım ne yapacağımı bilmiyorum artık. Insaallah senin bebis de benim de ki de jir an önce bırakır çünkü böyle çok az emiyorlarBen de bu dertten muzdaribim, bir hal çaresini bulursanız benimle de paylaşır mısınız?benim de kızım slikon başlığı çıkardığım anda emmeyi bırakıyor
Benim 1 hafta çok az kan 1 hafta leke bitti olabiliyormuşKizlar gelemiyorum buralara nasilsiniz bebisler nasıl herkes dogum yaptı mi
Çok normal dedi biz içini temizledik gelmez fazla dedi cnm ben hastaneden taburcu olurken perde çok çok az akmisti gösterdim hatta bir sıkıntı olmasın diye normal dedi cnmAllah Allah doktoruna sordunmu ne diyor
Bende götürmeyi düşünüyorum hatta randevu bile aldım 40 i için daha var ama olsunBende 40 bir şey yapmayı düşünmüyorum babyspa var onu istiyorum 30 dk bebek masaj ve yüzme var toplam 1 saat fiyat fazla değil görünce çok hoşuma gidiyor
Neresi canım? Bende bakayım. Bursa da 1 tane varmış sanırım. Gaz sancısına da iyi geliyormuş belki şifa olur oğluşumaBende götürmeyi düşünüyorum hatta randevu bile aldım 40 i için daha var ama olsun
Ben de götürmeyi düşünüyorum ama bebek biraz büyüsün iki aylık olunca falan şu anda gözüme küçük geliyor yüzemez gibiNeresi canım? Bende bakayım. Bursa da 1 tane varmış sanırım. Gaz sancısına da iyi geliyormuş belki şifa olur oğluşuma
Maşallah Hepsi çok iyi canım annemlerdeyiz eşimle, annem babam çok ilgileniyor eşim istedim herşey yapar şükür ama sütüm az bugün bestlak damla aldım arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine işe yarar umarımSu uyku huzur bunlar nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?