2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar gelemiyorum buralara nasilsiniz bebisler nasıl herkes dogum yaptı mi

Bide benim kanama 3gundur olmuyor dun doktor olabilir kesilir gelir dedi ama yaşayan varmi bugun akinti var onun yerine

Bide benim kanama 3gundur olmuyor dun doktor olabilir kesilir gelir dedi ama yaşayan varmi bugun akinti var onun yerine
Benim kanamam kesilmisti ama ara ara tekrar gelmeye basladi. Ozellikle ayakta cok durdugum zaman geliyor

Kac gun kesintiden sonra başladı akinti bugun cogalinca tedirgin oldum öyle kötü koku agri falan yok daha dün muayene oldum ama
3-4 gun gelmeyince ped koymayi falan birakmistim sonra temizlik yaparken yorulunca bi anda geldi ayakta uzun kaldikca ara ara geliyor yine

Bestlak damla ve marketlerde satılan maltana içeceği önerdi çocuk Dr .. ve 3 lt su ve sıkca emzirmek...
Bu arada sütünün az olduğunu nereden anladın..?

Benimde bi bakıyorum kesilmiş sonra ertesi günü veya öyle geri kanamam başlıyor sonra geri gidiyor öyle bi gidiyor bi geliyor yani

Aaa olmaz hdjdjdjjd
Bende tam bilmiyorum. Araştırmadım daha 40 ımıza var diye. Ama en azından suyuna alyansını at
Bizde 40 ında anne ve bebek banyo yaptırılır.. 40 kaşık su dualarla dökülür bebeğe..suyuna altın ve gül yaprakları konulur.. sonrasında ya yüksek bir tepeye çıkılır.. yada iyi kariyer yapmış kişiliği insanlığı iyi olan birine ziyarete gidilir bebekte onun gibi iyi huylu tahsilli olsun diye.. birde o kişi de yumurta verir bebeğe .. günümüzde extra hediye vb gibi... Bizde böyle

Ben de bu dertten muzdaribim, bir hal çaresini bulursanız benimle de paylaşır mısınız? benim de kızım slikon başlığı çıkardığım anda emmeyi bırakıyor
O kadar zor bir durum ki canım. Internette silikon başlığını gun gun keserek bıraktırmaya çalışıyorlar. Ben de denedim ama ilk kestiğim am ucundan aldım silikknun bebeğimin damağıni acıttı sanki ağladı kıyamadım ne yapacağımı bilmiyorum artık. Insaallah senin bebis de benim de ki de jir an önce bırakır çünkü böyle çok az emiyorlar

Bir kaç sayfa okudum da minicik bedenleri ile nasılda kalbimizin en merkezine yerleştiler şükür sebeplerimiz rabbim gündemi dünyamızı önceliğimizi tahmin edemediğimiz şekilde nasılda guzellestirdi bin şükür ufak tefek sorunlar dışında canları acimasin sağlık sorunları olmasın inşallah bebeklerimizin yalnız lohusalık cidden ayrı bir boyut ayrı bir psikoloji imiş yaşayınca anlıyormus insan

Neresi canım? Bende bakayım. Bursa da 1 tane varmış sanırım. Gaz sancısına da iyi geliyormuş belki şifa olur oğluşuma
Ben de götürmeyi düşünüyorum ama bebek biraz büyüsün iki aylık olunca falan şu anda gözüme küçük geliyor yüzemez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…