- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.861
Ya doktorda bana serumda süt arttırıcı verdi süt gelsin diye artsın diye sanırım faydası olmadıBıze doktorumuz harvesy mom ma surup verdı. Hemen sut arttı.
Yaa çok sağol canım deneyeceğimBende bestlak kullanıyorum. Birde bol tatlı yiyip üzerine bol su içince sütüm çok oluyor. Damla o kadar etki etmedi bana. Birde günde 1-2 adet maltiçeceği iç o da çok etkili
Deneyeceğim canım sağol. Oğlum doymuyor canım doymayınca uyumuyor ek takviye istiyor karnı iyice doyunca uyuyor. Çocuk doktoru önce emzir doymazsa mama ver dedi mecbur öle yapıyorumBestlak damla ve marketlerde satılan maltana içeceği önerdi çocuk Dr .. ve 3 lt su ve sıkca emzirmek...
Bu arada sütünün az olduğunu nereden anladın..?
Bence de hepsi batıl ama ben bütün batıl olan her seyi yapiyorumBen de özel birşey yapmadım canım ya zaten uğraşacak halim yok dediğim gibibi de batıl inanç geliyo bana hepsi
Allah yardımcın olsun canım gündüz uyursan eğer o uyurken gece okadar kötü olmuyorsunAbartmıcam biraz kendime gelmeyi beklicem inşallah
Ben emzirirken uyukluyorumbeşikle yatağı bir ettim zor tutuyorum kendimi
Bubble baby spa ben bayağı araştırdım sende bir bak istersen rahatlatır festi bu arada bugün oğlum da gaz vardı ağrısı çoktu kimyon çayı yaptım bir çay kaşığı verdim arka arkaya gazları atmaya başladı altına da yaptı çocuk öyle rahatladı uykudan uyaniyordu annemin önerisi ile ama işe yaradı bir çay kaşığı ver istersenNeresi canım? Bende bakayım. Bursa da 1 tane varmış sanırım. Gaz sancısına da iyi geliyormuş belki şifa olur oğluşuma
Benim 10.gunum daha çıkmadım doktor vb dışında ama ağlama krizleri gelmeye başlıyor bana herkesin herşeyi batıyor o lohusalık depresyonuna ben giriyorum galiba üstüne bir de bebeğim bugün huzursuz ateşi var gibi geliyor bana kendimi sucluyorum iyi bakamadım mı diye böyle oturup ağlayasim var avaz avaz normal bu süreç çocuk ama duygularım devr dışı beynim normal çalışmıyor sankiKızlar naberKaç gündür alıntılar yapıyorum tam cevap verecekken hop ya uykusuzluktan bayılmışım ya bebek uyanmış. Bizim rutin uyu uyan em kus tekrar em uyu şeklinde. Gündüzleri sanki daha çok uyuyor gibi gece de meme dışında hiç bir güç susturamıyor. Kaç gündür geceleri üç saat emiyor. Durup durup emiyor doktor da maks 40 dk emzir, diğer türlü o bağımlılık olur demişti ama nerdee 40 dk sonra memeyi bıraktırıp mama veriyorum, onu kusup tekrar acıkıyor. Neyse düzelir herhalde zamanla. Midesi daha küçük diye dedi doktor.
Onun dışında ben evde çok sıkılıyorum, çıkıp gezesim geliyortam depresyona girecek gibi oluyorum, diyorum ki dur sakin ol geçecek. Doğurmadan bir iki ay önce de zaten gezemiyordum, artık tam kasvet çökmeye başladı içime
Siz hiç çıktınız mı dışarı yoksa hep evde misiniz? Ben dün dayanamayıp ormanlık alana yürüyüşe gittim ama döndüğümde aşırı yorulmuştum, çok az yürüsem de.
Bir de 40ı çıkmadan gelmek isteyen arkadaşlarım var ama misafir kabul etmek istemiyorum o zamana kadar, çok mu pimpirikliyim acaba? Size gelen giden durumu nasıl? Şu ana kadar herkesi geri çevirdim valla
Canım sağlıkla gelsin inşallah bir avazda kucağına alirsin3 santim açıklıkla eve geldim. Mukus akıntısı dısında sancm cok aşırı yok bakalım ne zmn gelecek oğlum...
Valla ben o ağlama krizini kontrol randevumuz olduğu gün yolda giderken yaşadım. Hastanenin dışında durmasını bekledik falan. Saldım gitti valla canın ağlama gelirse tutma.Benim 10.gunum daha çıkmadım doktor vb dışında ama ağlama krizleri gelmeye başlıyor bana herkesin herşeyi batıyor o lohusalık depresyonuna ben giriyorum galiba üstüne bir de bebeğim bugün huzursuz ateşi var gibi geliyor bana kendimi sucluyorum iyi bakamadım mı diye böyle oturup ağlayasim var avaz avaz normal bu süreç çocuk ama duygularım devr dışı beynim normal çalışmıyor sanki
Canım bende duramam bugün çok esiyordu diye çıkmadım ama yarın hava almaya çıkacağım yapım gereği ben evde durmayı hiç sevmem gebeliğim boyunca da hep gezdim evde durmak bana yaramıyor ağlama krizi de gelmeye başladı bunalıma girme sinyalleri bunlar sanırım önlem almam lazimValla ben o ağlama krizini kontrol randevumuz olduğu gün yolda giderken yaşadım. Hastanenin dışında durmasını bekledik falan. Saldım gitti valla canın ağlama gelirse tutma.
Dün çıktığımızda o kadar iyi geldi ki anlatamam, hep yapamayız ama sanırım ben full evde duramicam. En kötü kısa yürüyüşe vs çıkarım insan olmayan yerlere.
Biz kısa kısa çıkmaya başladık canım 20.günden itibaren ama çok yakın park var orda bşr tur yürüyüş şeklinde o kadar.Kızlar naberKaç gündür alıntılar yapıyorum tam cevap verecekken hop ya uykusuzluktan bayılmışım ya bebek uyanmış. Bizim rutin uyu uyan em kus tekrar em uyu şeklinde. Gündüzleri sanki daha çok uyuyor gibi gece de meme dışında hiç bir güç susturamıyor. Kaç gündür geceleri üç saat emiyor. Durup durup emiyor doktor da maks 40 dk emzir, diğer türlü o bağımlılık olur demişti ama nerdee 40 dk sonra memeyi bıraktırıp mama veriyorum, onu kusup tekrar acıkıyor. Neyse düzelir herhalde zamanla. Midesi daha küçük diye dedi doktor.
Onun dışında ben evde çok sıkılıyorum, çıkıp gezesim geliyortam depresyona girecek gibi oluyorum, diyorum ki dur sakin ol geçecek. Doğurmadan bir iki ay önce de zaten gezemiyordum, artık tam kasvet çökmeye başladı içime
Siz hiç çıktınız mı dışarı yoksa hep evde misiniz? Ben dün dayanamayıp ormanlık alana yürüyüşe gittim ama döndüğümde aşırı yorulmuştum, çok az yürüsem de.
Bir de 40ı çıkmadan gelmek isteyen arkadaşlarım var ama misafir kabul etmek istemiyorum o zamana kadar, çok mu pimpirikliyim acaba? Size gelen giden durumu nasıl? Şu ana kadar herkesi geri çevirdim valla
Evet hafif hafif kafa dağıtmak gerekiyor, hepimiz aynı durumdayızBiz kısa kısa çıkmaya başladık canım 20.günden itibaren ama çok yakın park var orda bşr tur yürüyüş şeklinde o kadar.
Misafirimiz de geldi kabul ettik biz ama sağ olsunlar çok saygılıydılar uzaktan baktılar bebeğe hiç tedirgin etmediler bizibu düşüncede kişlerse arkadaşlar iyi geliyor canım zihin açılıyor
Benm depresyon belirtilerim başladı çünkü açılmaya çalışıyorum yalnız kaldıkça daha fena vuruyor
Ben hala kızımin burnu tıkalı olsun oğlanın olsun soğan kesip bas ucuna koyuyorum sabaha uyuyor burnu açıldığı için deliksiz başka rahatsızlığı yoksa senelerdir yaparım soğan uygulamasını bazen ayak çorap icinet koyuyorum biryerde okumuştum iyi gelir diye sanirim yağlarım falan göbeğini üşütme de ve banyo sonraları suan o yagdan Yok elimde bebegede yaptiricam biraz daha büyüsündeMaşallah dilini ısır bacım. Ne yaptın farklı anlatman lazım
Uf uykusuzluk çok zor. Neden uyumuyor ağlıyor mu? Bir sorunu mu var acaba? Bak burun tıkanıklığı anlaşılmıyormuş kolay kolay ama bebişleri uyutmuyormuş. Uykusunda hık hık ses varsa veya ağzını açıyorsa burun kesin tıkanıkmış. Bende şüphelendim aspiratörle çekti babası ama yok sümük mümük ama genzi tıkalı gibi. Kestim 1 baş soğan. Başımıza koydum (doktoru söylemişti) sabaha bakıcam. Bizimkide uyumuyor perişan olduk. Her tuşa basıyorum böyle böyle jdjdjdj elbet uyucak
Aynısını bende yaşadım halada geliyor ufak ufak ta olsa bitirdi bu ped işi yha pişecem yakında kilima altında yatınca sıkıntı yok ama ayakta durup gezdikçe geliyor yinede3-4 gun gelmeyince ped koymayi falan birakmistim sonra temizlik yaparken yorulunca bi anda geldi ayakta uzun kaldikca ara ara geliyor yine
ınsaallah teşekkür ederimCanım sağlıkla gelsin inşallah bir avazda kucağına alirsin
31 ağustos 40 miz esim çalıştığı için 30 ağustos aldim heyecanlıyım nasıl olacakBende götürmeyi düşünüyorum hatta randevu bile aldım 40 i için daha var ama olsun
Benimki gün içinde reflu yatağında nerede oturuyorsam gece yatarken anne yani beşikte ben şimdilik böyle alıştırdım ilerleyen zamanlar ne gösterecekBir de biz güya anne yanı ahşap beşik aldık aylarca heyecanla bekledik bebek orda yatar diye ama assssla orda durmuyor. Yatakta bizimle beraber yatıyor içim hiç rahat değil, çok karşı olduğum bir şeydi ama başka şekil durmuyor. Siz nasıl yatıyorsunuz? İnanın eğer gece beşikte duruyorsa çok şanslısınız maşallah diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?