2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben sıradan çinko karbon anne olcam çok belli yakında ayağımda sallama haberimi alırsınız
Ahahah burcu Valla biz kucakta da salliyoruz besikte de hatta bu sallanan besikler ne güzelmiş yaaa deyip duruyorum sallarken
Aa simdi aklima geldi annem ayaginda da salladi geçende aman canimiz sagolsun

Bacım kusunca hiçbirşey yapılamıyor. O kadar kötü ki? Hem dediğin gibi emek verdi evladım ama asıl Allah korusun çıkartamazsa aspire olur. En büyük riski bu. O yüzden emdikten sonra gazı çıkartamıyorum yatırmam lazım o zaman da geçmiş olsun işte çıkmıyor kolay kolay.

Ah Gülizar Ela ya oda yavrum uğraşıyor. Kıyamıyorum da kız bir parçalar o ıkınma o kırmızılık içim parçalanıyor. Ama kestim ben herşeyi yok yemicem artık. Azar azar sık sık emziricem gündüz. Geceyi de 4 saate çıkartıcam nasılsa evdeyim. Memeler açık geziyorum zaten djjdkd kendimizce yollar bulucaz dediğin gibi arkadaşım sağlıkla atlatalım inşallah geçici birleydir bağırsakların adapte olma sürecidir amin

Ay ben hemen inandim, kabul ettim ve uygulamaya aldim hemen. Festim amma sorguluyon yaa öyle degilse de benim icin artik öyle bende idealistlik kavrami kalmadi

Hdjdjjd kayınvalidem bana buna benzer birşey dedi. Ağzını bürmediğim için onun çok pişman oluyorum. Bulutun gazına gerilip ona sarasın geliyor. O yüzden tetiklendim bacım sen devam et hdjdjjd

Hdjdjjd kayınvalidem bana buna benzer birşey dedi. Ağzını bürmediğim için onun çok pişman oluyorum. Bulutun gazına gerilip ona sarasın geliyor. O yüzden tetiklendim bacım sen devam et hdjdjjd
Ay bu 26 gün beni kayinvalidenin kafasina eristirmis yarabbim sen nelere kadirsin hic bilmezdim böyle olacagimi
Bu arada dün böyle bir hesaba denk geldim. Baya da paylasmis bir seyler. Acaba işe yarar mi valla her seyde Bulut geliyor aklima

Yok kız onun gibi olamazsın. Ben bu cümlesinden dolayı bilenmedim ona ama her söylediği batıyor hdjdjjd öbürlerini hatırladım. Neyse inşallah 40 günden sonra geçer bu kinim yoksa allahım yardımcısı olsun

Kızım iyi yapıyosun bende bir salabilsem iyi olcak sanırım ama ben kendimi biliyorum bir alıştı mı sallanmaya ayvayı yeriz benim ne belim be kolum ne sabrım ona yetmez. Çalışan insanım bide 2-3 yaşına kadar sallanmak isterse ne yapacağım. O günleride düşünüyorum. Hayat kalitem düşerse ( şuan düşsün normal çünkü alışma süreci ) ben mutsuz olurum. Bu sefer oda etkilenir. Ay bilmiyorum bırakamıyorum kendimi. Memeyi biraz açtım neyseki hdjdj krize girince ağlamaktan veriyorum napayım

Ay canım benim dur bakayım. Teyze olmak böyle birşey olsa gerek

Ben bunu takip ediyormuşum. Sende söyleyince bu bir işaret dedim ve yazdım hdjdjjd hadi inşallah

Of her gün bi yemi özellik acılıyor resmen, bide emip uyumama mı eklncek.
Arkadaslar psikolojim elden gidiyöör

Valla bende kuşum. Cok derin uyurdum şimdi en ufak mızmızlanmasına ayaktayım. Analık böyleymiş
Baba olmak varmıs he ne emziriyor ne bişi. İki pışpışla sev yat uyu, ne güzel

Ay Allah im hepimizin dertler hayaller hayatlar halimiz tek bildiğim analık çocuk büyütmek çok zormuş
Kusmayan çocuğum kusmaya başladı gazı olmayan çocuğum gaz altına yapma sıkıntı çekmeye başladı iştahtan kesildim moralim yerlerde gözyaşım köşede dünya umrumda değil çocuğum iyi olsun sağlıklı olsun derdim o ben böyle daha çok perişan oluyorum bir çoğumuz aynı durumdayız biliyorum
İki ve daha fazla çocuklu annelere sormak istiyorum bu durum ne zaman düzelir hep böyle hassas mi olucaz

Kayınvalidem de sezeryan dogurdugum için sürekli zamanında doğmadı doğmadı diyip duruyor mesela süt sorununda mesela bebek gelişimi ile başka konuda daha zamanı vardı gibi laf sokma teması altinda sokmuyormus imajı ile diyor sabrım tükendi bir daha bu kelimeyi kullanması durumunda kendisi ile ebediyen bağımi kopartıcak kadar tersleyecegim kendisini

Seni en iyi ben anlarım. Birde birşey desen ben ne dedim ki der lohusalığına veriyorum der seni delirtir. Deme birşey en can alıcı noktayı bekle hdjdj intikam soğuk yenen bir yemektir. Şuan birşey dersen için soğumaz aksine sinirlenirsin tavırlarından dolayı. Öyle bir an bulacaksın ki çatırt oturucak o taş gediğine. Siz yalnız kalamadınız mı? Yapıştılar gitmiyorlar mı?

ffestinalente canım ben sabah saatlerinde d vitamini ve biogaia damla veriyorum. Hergün aynı saatlerde veriyorum ki rutin olsun. Yine hergün yıkamaya çalışıyorum bedeni rahatlasın uyusun. Benim kız 60 cc içiyor. Bazen biberonla veriyorum sütümü ve bakıyorum evet şu an o kadarla doyuyor. Fazlasını kesik süt şeklinde çıkarıyor ki bu alacağını aldı fazlasını atıyor anlamındaymış. Bulut kuş nasıl ve ne kadar kusuyor o da önemli. Bir de mommsy bliss damla var çok ağlama krizi olursa ondan veriyorum rahatlayıp uyumasını kolaylaştırıyor. Çok çok kötüyse durumlar bir kova ılık su ev spa’sı yapıyorum. Sokuyorum boynundan aşağısını al anne karnı hissini yaşa rahatla diyorum. Onun dışında Sab simplex kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var. Bende aldım ama daha kullanmadım. Yani İnan bir çare düşünüyorum sizin için. İnşallah bir yardımım dokunur. Zaten sen herşeyi yapıyorsun. Bazen de sabretmek gerekiyor 3 aydan sonra birşey kalmıyor. İşte her bebek kendine özgü biz de deli gibi çırpınıyoruz. Son tavsiyem gerginliğini endişeni belli etme. Ona en sakin tonlarla konuş. Gazını beraber çıkartıcaz. Ben sana yardımcı olacağım yanındayım gibi gibi. Çünkü karnımızdan biliyorlar sesimizi o da teskin ediyor.

Kimseyi dinlemiyorum. Ayy şu şu günler yıkanmaz diyorlar yıkıyorum. Akşam ezanından sonra çıkılmaz diyorlar çıkıyoruz. Dondurma yemeye gidiyoruz. Ev çok sıcak nem çok fazla. Hepimize iyi geliyor. Yani biz kendimizi nasıl iyi hissedeceksek kendi çekirdek ailemiz olarak kararımızı kendimiz veriyoruz. Bir çocuk daha var 40 gün eve kapatamam. Zaten kimsecikler de yok yanımızda. Eleştirecek kimse de yok dolayısıyla. Sizi düşürecek, üzecek hiçbir şeye kulak asmayın. Bu bizim anneliğimiz, bizim yolumuz. Bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…