- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.901
Zaten 3 aylık olana kadar alışkanlık edinmiyorlarmış valla uyusun da nasıl uyursa uyusun
Ahahah burcuBen sıradan çinko karbon anne olcam çok belli yakında ayağımda sallama haberimi alırsınız
Ay ben bunu bilmiyordummmmZaten 3 aylık olana kadar alışkanlık edinmiyorlarmış valla uyusun da nasıl uyursa uyusun
Ay ben hemen inandim, kabul ettim ve uygulamaya aldim hemen. Festim amma sorguluyon yaaGerçek bilgi mi bu? 3 ay sallanan bebiş tık dşye bırakıyor mu yani
Gerçekten öyle bende ilk başta sey sanıyordum sol memede yapardi megersem bende o memeyi emmek istemez sanardim eşimle şaşırdık bir kac kere verince öyle yapınca dedim sanırım tek sağ memeyi emecek var çünkü çevremde tek memeyi bebeğinipde hep emen aman allah çekmeye başladık sonra zamanla dilini anladıkca ona kulak verdikçe gazının onu sıkıştırdığıni karın ağrısı yaptığını anladım pis piş la ama ne pis pis yarın saat e yakın pis pis altlı üstlü çıkarttı hic yapamadığı zaman da kustu evet kusmaya da gaz çıkartır derlerde ben o sütü bilemek icin neler yedim neler yavrumda emicem diye emek sarf etti ee birdaha açıktı al sana don basa harbiden orası en zorlayıcısi bence. Böyle derde de can Kurban napicaz canım yavas yavaş o bunu öğrenip kendisi daha rahat yapıncaya kadar biz desteklemeye devam şöyle uc dört aylık olsa onada kolay bizede kolay olucak bu gaz işi de zaman cabuk geçiyor bacım geçecek herşey. Olmadı baska bi dr a git ama gaz sa neden tek güç evladında şuan o çıkarttı rahatladı tamam sen ne kadar üzülsen dil doksende biz yapamıyoruz malesef. Oglum neden böyle anne kırmızı hep ikiniyo diyo gaz var diyom emdiginden e emzirme sende bitti çocuk diyor düşün abisi bile acıdı o haline hırıltı eslikli ıkınma sesleri yakılaniyo evde. Bir tek ben çıkartıriyorum ona destek olup babası daha o kivama gelemedi.
Ay ben hemen inandim, kabul ettim ve uygulamaya aldim hemen. Festim amma sorguluyon yaaöyle degilse de benim icin artik öyle bende idealistlik kavrami kalmadi
Ay bu 26 gün beni kayinvalidenin kafasina eristirmis yarabbim sen nelere kadirsinHdjdjjd kayınvalidem bana buna benzer birşey dedi. Ağzını bürmediğim için onun çok pişman oluyorum. Bulutun gazına gerilip ona sarasın geliyor. O yüzden tetiklendim bacım sen devam et hdjdjjd
Ay bu 26 gün beni kayinvalidenin kafasina eristirmis yarabbim sen nelere kadirsinhic bilmezdim böyle olacagimi
Bu arada dün böyle bir hesaba denk geldim. Baya da paylasmis bir seyler. Acaba işe yarar mivalla her seyde Bulut geliyor aklima
Tansu Akgöz (@bebekmasajegitmeni) • Instagram photos and videos
66K Followers, 1,267 Following, 618 Posts - See Instagram photos and videos from Tansu Akgöz (@bebekmasajegitmeni)instagram.com
Ay bu 26 gün beni kayinvalidenin kafasina eristirmis yarabbim sen nelere kadirsinhic bilmezdim böyle olacagimi
Bu arada dün böyle bir hesaba denk geldim. Baya da paylasmis bir seyler. Acaba işe yarar mivalla her seyde Bulut geliyor aklima
Tansu Akgöz (@bebekmasajegitmeni) • Instagram photos and videos
66K Followers, 1,267 Following, 618 Posts - See Instagram photos and videos from Tansu Akgöz (@bebekmasajegitmeni)instagram.com
Of her gün bi yemi özellik acılıyor resmen, bide emip uyumama mı eklncek.En azindan emip emip uyuyorilerleyen haftalarda emip emip uyumadigi günler de geliyor, o daha zor dün 2-3 saat emzirdim asla uyutamadim
bu aradaa emerek uyutuyorum oğlumuneymis efendim beslenme ayriymis, uyumak ayriymis, meme uyku araci degilmis. Valla hiiic ugrasilacak is degil emerken uyusun istiyorum benimki emzik de almiyor çünkü
Valla bende kuşum. Cok derin uyurdum şimdi en ufak mızmızlanmasına ayaktayım. Analık böyleymişEceeeee aynı soruyu bugün bende sordum kocama neden sana çekmiş az biraz ds bana çekse imiş ya diye, normalde bende alarm sesini bile zor duyardım şimdi Miray kuşumun ayıptır söylemesi büyük tuvaletinin sesine bile uyanıyorum, eşime de diyorum anayım ben ana sende ana olunca anlarsın beni diye
Valla bende kuşum. Cok derin uyurdum şimdi en ufak mızmızlanmasına ayaktayım. Analık böyleymiş
Baba olmak varmıs he ne emziriyor ne bişi. İki pışpışla sev yat uyu, ne güzel
Benimkini de günceller misin canımmmGrubumuzun assolistleri var
Tablomuz güncel canım tarih yazmayan ve aktif olan arkadaşlarımız doğum bekliyor. Aktif olmayanlara tarih koymadım
Benimkini de günceller misin canımmm
29 temmuz 2023 01:46 da doğum yaptım.
Kızımın adı ADEN LİNA
Kayınvalidem de sezeryan dogurdugum için sürekli zamanında doğmadı doğmadı diyip duruyor mesela süt sorununda mesela bebek gelişimi ile başka konuda daha zamanı vardı gibi laf sokma teması altinda sokmuyormus imajı ile diyor sabrım tükendi bir daha bu kelimeyi kullanması durumunda kendisi ile ebediyen bağımi kopartıcak kadar tersleyecegim kendisini
Yaa insallahhBen bunu takip ediyormuşum. Sende söyleyince bu bir işaret dedim ve yazdım hdjdjjd hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?