2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Size de çok geçmiş olsun. Bize de tobrassed damla verdi günde 3 kez temizleyip damlattım bugün daha iyi. Gözyaşı kanalı dar olduğu için olabiliyormuş. Kuzular çok minik ya

Bilir canım, çocuk doktoru da bilir göze gitmene gerek yok. Bana doğum yaptığım hastanede göz damlası verdiler. Enfeksiyon olursa dr bilgi verip öyle kullanabilirmişim, sanada damla verilir heralde
Gözü daha da kötü oldu hemen gittim hastahaneye enfeksiyon kapmış maalesef damla ve krem verdi Günde 3 kere kullanacağım

Çok sevindim canım iyi olmuş

Bizim 9. Gün düştü. Dr 16. Güne kadar düşmeyebilir demişti. 16 günde düşmezse getirin dedi
Düştükten sonra içerden kanama başladı nedense düştükten iki gun sonrası galiba oda kabuk falan tuttu en sonunda geçen hafta başı acilde k vitamini vuruldu eloşuma

Düştükten sonra içerden kanama başladı nedense düştükten iki gun sonrası galiba oda kabuk falan tuttu en sonunda geçen hafta başı acilde k vitamini vuruldu eloşuma

Benim de 4.gğn düşmüştü ama bugün baktım hafif yeri kanamış gibi, k vitamini iğnesi bizde hastane de vurulmuştu yine vurulması gerekir mi acaba?

Benim de 4.gğn düşmüştü ama bugün baktım hafif yeri kanamış gibi, k vitamini iğnesi bizde hastane de vurulmuştu yine vurulması gerekir mi acaba?

Doğumda vurulan doz yetersiz gelmiş demek oluyor. 2. Dozu vurmaları gerekiyor canım. Bulutta da öyle oldu. Doğumda vurulan yetmedi. 2. Dozdan 2-3 gün sonra sızıntı durdu, normal olması gereken hale geldi.

Bizim azicik bir yeri kanadi kabuk tuttu, yine kanadi kabuk tuttu falan. Annem hep normal, öyle oluyor dedi. Doktora da götürmedik. Sonra tamamen normale döndü. Son kontrolde bakti doktor, sikinti yok dedi. Kanayinca igne mi olmasi gerekiyordu ki?

Aynı canım +1

Kızlar birşey soracam bebeğim çok uyuyor uyandiramiyorum
Canım ben de uyandırmıyorum bazen 4-5 saat uyuyor iyice beslendikten sonra ama illa ki acıkıyor uyanıyor. O zaman da saatlerce uyumuyor

Zaman nasil gecti su gibi.. suan bebelerimiz yanimizda, karnimiz bos hala inanamiyorum ben allahim her birini korusun

Kaç gün oldu sizin doğalı? Günlükte 29 yazıyor. Valla ben daha kimseyi kabul etmedim. Bir arkadaşım gelecek, şimdiden bana diyor ki çok evhamkı olma. Ay sanane diyecektim de severim kendisini insanların uzaktan bakacağına güvensem çağırcam da işte..
Valla biz daha hiç bırakıp gitmedik. Annem bizde kalıyor. Kadın da bunaldı. Bir yere gidersek beraber gidiyoruz. Yeme saati de belli olmuyor bazen ikş saatte uyanıp istiyor bazen 4. Sizin tam idealmiş ne güzel maşallah
Ayyy ben de bir alıştırabilseydim o beşiğe inann bana yapışmazsa gece yatmıyor! Allah korusun bir dönsem diye yarı uyanık yatıyorum hep

Canım aynı şekildeydi. Doktor kontrolünde baktı sızıntı var altında dedi. K vit vurdurdu tekrar ve düzeldi.

Canım benim bebeğe reflü dedi doktor. Bir şurup verdi. Emzirmeden 20 dk önce vereyim diye. Midesindekileri aşağı indirsin de yenisini kabul etsin diye. Biraz işe yarar gibi oldu. Gene kusuyor ama o kadar çok değil. En azından gazı çıkıyor kakasını yapıyor, rahatlattı. Ben hem günde 3 kere o şurubu hem 2-3 kere gaz damlasını artı 3 kez probiyotik gaz damlasını veriyorum da anca rahatlıyor. Acaba reflüsü mü var. Belki de sindirim sisteminde sütü ve mamayı aşağı indirmesine yardımcı olacak bişe olsa rahat eder

Cnm 22 temmuz doğum yaptım benim arkadaşım en yakın 3 kere geldi çokta iyi oldu değişiklik oluyor gelen oluyor annemde kalıyorum kadına da değişiklik oluyor rahatsız olmadığından eminsen sevdiklerin gelsin sanada iyi gelir sevmediğim kimseyi kabul etmedim ya da gormedim annem gördü bence sevdiğin insanların yanında olması sanada psikolojikmen iyi gelecek 3 gün sonra gelmeye başladılar rahatsız oldun emzirme vaktim geldi de geç odaya kapan annenede değişiklik olur

Ev spası mı? Ay hiç aklıma gelmemişti bende yapayım. Spanın iyi geldiğini duymuştum evde deneyeyim su belki rahatlatır yavru ceylanımı. O sab simplex bir bizde işe yaramıyor sanırım. Gerçi daha yeni başladık ama takipteyim. Doktorda bu işe yaramazsa nurveys mi ne varya onu kullanacağız dedi. Minik oğlum gerilince kendini parçalar gibi ağlayınca bir bende duruyor gerçekten biliyorlar bizi o yüzden allahtan içim rahat hdjdjj kuvözdeyken 2. Gün gittiğimde ağlıyordu kuvözün dışından bulut kuşum ben geldim vs dedim sustu. Ondan beri kendime güvenim tavan hdjdjdj

Sabretmek çok zor ya acı çekmiyorsa sabrederim de çekiyorsa o his kalbimi parçalıyor. Birde bende saçma biliyorum ama zaten kuvözde yalnızdı o yüzden tekrar yalnız hissetmesin gibi bir hissiyat oluştu. Herşeyine birşey bulmam lazım kafası geldi bana. Aslında yapmazdım ama şu ara hassasım bu konuda. Zamanla geçecek biliyorum ama yine de şuan duramıyorum.

Yaa insallahh tabi tamamen çözüm olmasa da azcik rahatlasa da Bulutumuz razıyız

İnşallah yavru ceylanım rahatlasın biraz. Umudum o yönde bakalım.

O kadar güzel yapıyosun ki altına imzamı atarım

Oy gözün aydın çok sevindim. Böylesi hepiniz için daha güzel tamamen yalnızlıkta kötü ama gelen giden bitmeyince de bunaltıcı. İyi olmuş valla. Doğru iletişim işi çözmüş

Bacım ben süt olsun diye yemeye başlarsam inan olsun 20 kg alırım. Boğazlıyımdır yemekle aram çok iyidir ama almayayım diye tutuyorum en son bir koyvereceğim jdjdjd

Senin kilo problemin yok şifa olsun bol bol ye bebişe yarasın

Öyle deme yavrum kabızda olabilir ishal de. Damlalar inşallah işe yarar. Hangisiydi seninkisi?

O kabiliyetide kaybediyoruz yavaş yavas desene benim hafıza uçtu gitti mesela

Ben beynimi kaybettim bırak kabiliyetleri ndjdjj unutuyorum herşeyi ya bir değişik

Sab simplex’i ben de aldım gerçekten çok iyi geldi gaz sancısına

maşallah diyeyim. Kaç günde etki etti?

Kizlar kizlar pamukcuk olduk karbonatlı suyla sildirmiyor ne yapacam

Seviyesi ne? Doktor önerisini paylaşıyorum. Kusmuğunu pamukçuk sanıp doktora koşmuştum da Eğer yeni oluşuyor gibiyse memeni sil emzir. Her emzirmede tekrarla. Oluşmuş full durumdaysa kesinlikle gazlı bez ile silmen lazım. Uyurken vs ağzını açmıyor mu? Veya meme tutmaya çalışırken açıyor ya o sırada parmağına dolasan ve silsen olur mu?

Moltis mi canım? Biz şuan sab simblex günde 3 kere, 3 kere moltis şurup, arada gliserin fitil kullanıyoruz. Her tuşa basıyorum ama sonuç elde edemedim daha hdjdjjd

Daha erken değil mi reflü tanısı için? Bizim doktor önce çözmeye çalışacağız gidişata göre bakıcaz dedi. Anlamadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…