- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.941
Yaa peki düşmeden önce farklılık oldumu canım göbek bağındaBenim 12 gün falan buldu cnm çok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım
Size de çok geçmiş olsun. Bize de tobrassed damla verdi günde 3 kez temizleyip damlattım bugün daha iyi. Gözyaşı kanalı dar olduğu için olabiliyormuş. Kuzular çok minik ya
Gözü daha da kötü oldu hemen gittim hastahaneye enfeksiyon kapmış maalesef damla ve krem verdi Günde 3 kere kullanacağımBilir canım, çocuk doktoru da bilir göze gitmene gerek yok. Bana doğum yaptığım hastanede göz damlası verdiler. Enfeksiyon olursa dr bilgi verip öyle kullanabilirmişim, sanada damla verilir heralde
Bizim 5. Gün düştü canımKızlar bebeklerinizin göbek bağı kaç günde düştü bugun 9.gün hâlâ göbek bağı düşmedi ne zaman düşer acaba
Bizim 9. Gün düştü. Dr 16. Güne kadar düşmeyebilir demişti. 16 günde düşmezse getirin dediBizim 5. Gün düştü canım
Çok sevindim canım iyi olmuşAhh sorma ilk kontrol için doğumdan sonra hastanenin otomatik tanımladığı dangalak bi doktora gittik, sinirlerimizi alt üst etti. 2. Kontrol için doktor değiştirdik hemen o cihazın varlığını o zaman öğrendim bende, neyseki gerek kalmadı kan vermeye.
Düştükten sonra içerden kanama başladı nedense düştükten iki gun sonrası galiba oda kabuk falan tuttu en sonunda geçen hafta başı acilde k vitamini vuruldu eloşumaBizim 9. Gün düştü. Dr 16. Güne kadar düşmeyebilir demişti. 16 günde düşmezse getirin dedi
Düştükten sonra içerden kanama başladı nedense düştükten iki gun sonrası galiba oda kabuk falan tuttu en sonunda geçen hafta başı acilde k vitamini vuruldu eloşuma
Benim de 4.gğn düşmüştü ama bugün baktım hafif yeri kanamış gibi, k vitamini iğnesi bizde hastane de vurulmuştu yine vurulması gerekir mi acaba?
Bizim azicik bir yeri kanadi kabuk tuttu, yine kanadi kabuk tuttu falan. Annem hep normal, öyle oluyor dedi. Doktora da götürmedik. Sonra tamamen normale döndü. Son kontrolde bakti doktor, sikinti yok dedi. Kanayinca igne mi olmasi gerekiyordu ki?Benim de 4.gğn düşmüştü ama bugün baktım hafif yeri kanamış gibi, k vitamini iğnesi bizde hastane de vurulmuştu yine vurulması gerekir mi acaba?
Aynı canım +1Ve çocuğu memeden inmek istemeyen tüm annelere de bu saatte selam olsunkızlarrrrrr gece 12 ila 3 arasında benm bebe cıldırıyor meme diye uaa savastan çıktım sankiii doğdugundsn beri aynııı , şimdi zor bela uyuttukk
Canım ben de uyandırmıyorum bazen 4-5 saat uyuyor iyice beslendikten sonra ama illa ki acıkıyor uyanıyor. O zaman da saatlerce uyumuyorKızlar birşey soracam bebeğim çok uyuyor uyandiramiyorum
Zaman nasil gecti su gibi.. suan bebelerimiz yanimizda, karnimiz bos hala inanamiyorum benallahim her birini korusun
Kaç gün oldu sizin doğalı? Günlükte 29 yazıyor. Valla ben daha kimseyi kabul etmedim. Bir arkadaşım gelecek, şimdiden bana diyor ki çok evhamkı olma. Ay sanane diyecektim de severim kendisiniGelen oldu kucak vermedim uzaktan benim kucağımda gördüler kucağa alan ben esim anneanne babaannesi dedesi o kadar doğduğu ilk hafta doktorlardan dolayı disardaydik sonda haftasonlari babaanne gidiyoruz anneme bırakıp 3 kere anne baba saati yaptık 2 saat ama olsun çok iyi geldi sonuçta mama saatini biliyorsanız anneniz yanınızda ise baş başa iyi geliyor çok şükür lohusa nedir bilmedim psikolojik olarak artık bebisle gitmeyi düşünüyoruz
Ayyy ben de bir alıştırabilseydim o beşiğeGeceleri beşikte gündüzde ben varken sedece yanıma yer yatağı yapıp öyle yatırıyorum TV keyfinde kahvaltı yemeklerde falan gun içinde beşikde arada emzirdikden sonra sadece bir kereye olmak en fazla ikidir kucağımda uyumasına izin veriyorum geri türlü hem kucakci olmaya dünden razı hemde kokumla uyumaya ilk dogudugu haftalarda yanımda aynı yatakta yatıyorduk vazgeçtim yatağına alışsın diye o kadar hevesle dim yatak aldim ama yatmayacak dedim alistirdim abisi de sallar ağladımi ben gelinceye kadarşimdilik düzenimiz böyle babası ise gitti gideli su üç gündür gerisi Allah kerim artık
Bizim azicik bir yeri kanadi kabuk tuttu, yine kanadi kabuk tuttu falan. Annem hep normal, öyle oluyor dedi. Doktora da götürmedik. Sonra tamamen normale döndü. Son kontrolde bakti doktor, sikinti yok dedi. Kanayinca igne mi olmasi gerekiyordu ki?
Canım benim bebeğe reflü dedi doktor. Bir şurup verdi. Emzirmeden 20 dk önce vereyim diye. Midesindekileri aşağı indirsin de yenisini kabul etsin diye. Biraz işe yarar gibi oldu. Gene kusuyor ama o kadar çok değil. En azından gazı çıkıyor kakasını yapıyor, rahatlattı. Ben hem günde 3 kere o şurubu hem 2-3 kere gaz damlasını artı 3 kez probiyotik gaz damlasını veriyorum da anca rahatlıyor. Acaba reflüsü mü var. Belki de sindirim sisteminde sütü ve mamayı aşağı indirmesine yardımcı olacak bişe olsa rahat ederSon çarem anne sütüne zeytinyağı damlatıp vermek. O kadar ilaç o kadar damla, yağ, masaj bu çocuk kıvranıyor. O kıvrandıkça ömrümden ömür gidiyor ya. Ne uykusunu alabiliyor. Ne kusması yüzünden karnı doyuyor. Aç mı bu çocuk diye kendimi yiyorum bi yandan. Tamam fazlalıktır belki ama içtiğini kusuyor ıkınırken öyle bir ıkınma. Yemin ediyorum ömrümden ömür gitti. Memede de ıkındı sağ memem zaten zedelenmişti şimdi iyice pert oldu. Şu çocuğumun gazı gitsin de memem yara olsun daha bunu bile söyleyip duruyorum. Birşeyde yemiyorum yarı açım hdjdj gaz yapan herşeyi çıkarttım. Salataya bile kimyon koyacak seviyeye geldim. Yarında ekmeği kesicem. Bi yandan da tedirgin oluyorum beslenemezsem sütüm azalır mı diye. Havlu ısıttım beline sardım ayağına patik giydirdim bu yaz günü. Sıcak iyi geliyor çünkü ama hasta etmekten de korkuyorum. Allahım herşeyden korkuyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim
Yemin ederim emzirmek istemiyorum ya zarar mı veriyorum gibi geliyor. İyice delirdim saçmalıyorum farkındayım ama kötü hissediyorum. Ne kadar daha dayanırım böyle ıkınmasına bilmiyorum.
Üff hepte negatif paylaşıyorum hiçte yapmam normalde ama sanırım rahatlamaya ihtiyacım var. Hakkınızı helal edin arkadaşlarım
Evet kurudu öyle düştü ama çocuk doktorumuz beyaz bir şey vardi onu kesti canı yanar dediYaa peki düşmeden önce farklılık oldumu canım göbek bağında
Cnm 22 temmuz doğum yaptım benim arkadaşım en yakın 3 kere geldi çokta iyi oldu değişiklik oluyor gelen oluyor annemde kalıyorum kadına da değişiklik oluyor rahatsız olmadığından eminsen sevdiklerin gelsin sanada iyi gelir sevmediğim kimseyi kabul etmedim ya da gormedim annem gördü bence sevdiğin insanların yanında olması sanada psikolojikmen iyi gelecek 3 gün sonra gelmeye başladılar rahatsız oldun emzirme vaktim geldi de geç odaya kapan annenede değişiklik olurAynı canım +1
Canım ben de uyandırmıyorum bazen 4-5 saat uyuyor iyice beslendikten sonra ama illa ki acıkıyor uyanıyor. O zaman da saatlerce uyumuyor
Kaç gün oldu sizin doğalı? Günlükte 29 yazıyor. Valla ben daha kimseyi kabul etmedim. Bir arkadaşım gelecek, şimdiden bana diyor ki çok evhamkı olma. Ay sanane diyecektim de severim kendisiniinsanların uzaktan bakacağına güvensem çağırcam da işte..
Valla biz daha hiç bırakıp gitmedik. Annem bizde kalıyor. Kadın da bunaldı. Bir yere gidersek beraber gidiyoruz. Yeme saati de belli olmuyor bazen ikş saatte uyanıp istiyor bazen 4. Sizin tam idealmiş ne güzel maşallah
Ayyy ben de bir alıştırabilseydim o beşiğeinann bana yapışmazsa gece yatmıyor! Allah korusun bir dönsem diye yarı uyanık yatıyorum hep
Ev spası mı? Ay hiç aklıma gelmemişti bende yapayım. Spanın iyi geldiğini duymuştum evde deneyeyim su belki rahatlatır yavru ceylanımı. O sab simplex bir bizde işe yaramıyor sanırım. Gerçi daha yeni başladık ama takipteyim. Doktorda bu işe yaramazsa nurveys mi ne varya onu kullanacağız dedi. Minik oğlum gerilince kendini parçalar gibi ağlayınca bir bende duruyorffestinalente canım ben sabah saatlerinde d vitamini ve biogaia damla veriyorum. Hergün aynı saatlerde veriyorum ki rutin olsun. Yine hergün yıkamaya çalışıyorum bedeni rahatlasın uyusun. Benim kız 60 cc içiyor. Bazen biberonla veriyorum sütümü ve bakıyorum evet şu an o kadarla doyuyor. Fazlasını kesik süt şeklinde çıkarıyor ki bu alacağını aldı fazlasını atıyor anlamındaymış. Bulut kuş nasıl ve ne kadar kusuyor o da önemli. Bir de mommsy bliss damla var çok ağlama krizi olursa ondan veriyorum rahatlayıp uyumasını kolaylaştırıyor. Çok çok kötüyse durumlar bir kova ılık su ev spa’sı yapıyorum. Sokuyorum boynundan aşağısını al anne karnı hissini yaşa rahatla diyorum. Onun dışında Sab simplex kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var. Bende aldım ama daha kullanmadım. Yani İnan bir çare düşünüyorum sizin için. İnşallah bir yardımım dokunur. Zaten sen herşeyi yapıyorsun. Bazen de sabretmek gerekiyor 3 aydan sonra birşey kalmıyor. İşte her bebek kendine özgü biz de deli gibi çırpınıyoruz. Son tavsiyem gerginliğini endişeni belli etme. Ona en sakin tonlarla konuş. Gazını beraber çıkartıcaz. Ben sana yardımcı olacağım yanındayım gibi gibi. Çünkü karnımızdan biliyorlar sesimizi o da teskin ediyor.
Yaa insallahhtabi tamamen çözüm olmasa da azcik rahatlasa da Bulutumuz razıyız
Kimseyi dinlemiyorum. Ayy şu şu günler yıkanmaz diyorlar yıkıyorum. Akşam ezanından sonra çıkılmaz diyorlar çıkıyoruz. Dondurma yemeye gidiyoruz. Ev çok sıcak nem çok fazla. Hepimize iyi geliyor. Yani biz kendimizi nasıl iyi hissedeceksek kendi çekirdek ailemiz olarak kararımızı kendimiz veriyoruz. Bir çocuk daha var 40 gün eve kapatamam. Zaten kimsecikler de yok yanımızda. Eleştirecek kimse de yok dolayısıyla. Sizi düşürecek, üzecek hiçbir şeye kulak asmayın. Bu bizim anneliğimiz, bizim yolumuz. Bitti.
Yok festim gidiyorlar bir annem kalmıştı ona da söyledim güzelce o da yarın gidiyor oğlumla başbaşa kalmak istiyorum
Kaynanam için de kocama dedim o güzelce dedi şuan her gün gelen yok iki günde bir ,bir iki saatliğine bebeği sevmeye gelip gidiyorlar inan kafamı dinledim dünya varmış
Ben yemez sen hemen süt olmayacak gibiki zaten yemedikce verimlilikte düşüyor bende onunn icin bende kendimi kisamiyorum ne bulursam yiyorum yha canim ne istesse falan herşeyin gıdası işlesin diye. Ama gaz işi bitirdi gaz da değil ıkınma acaba kabız mi deme basladim da zaten yaparken patlatıyor resmen fışkırtarak yapıyor öyle olunca kabiz desem ki el kadar neyin kabızi ıkınma isi en cok canımı sıkan benimde yha damlayla bir süre devam edicem bakalım faydası olucakmi olmazsa başka çözüm mecbur yazık garibime
O kabiliyetide kaybediyoruz yavaş yavas desene benim hafıza uçtu gitti mesela
Sab simplex’i ben de aldım gerçekten çok iyi geldi gaz sancısına
Kizlar kizlar pamukcuk olduk karbonatlı suyla sildirmiyor ne yapacam
Ben eklimiyim acaba .. 28 Temmuz 2023 11:09Hemen güncelliyorum
Hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın miniş
Canım benim bebeğe reflü dedi doktor. Bir şurup verdi. Emzirmeden 20 dk önce vereyim diye. Midesindekileri aşağı indirsin de yenisini kabul etsin diye. Biraz işe yarar gibi oldu. Gene kusuyor ama o kadar çok değil. En azından gazı çıkıyor kakasını yapıyor, rahatlattı. Ben hem günde 3 kere o şurubu hem 2-3 kere gaz damlasını artı 3 kez probiyotik gaz damlasını veriyorum da anca rahatlıyor. Acaba reflüsü mü var. Belki de sindirim sisteminde sütü ve mamayı aşağı indirmesine yardımcı olacak bişe olsa rahat eder
Canım ekleyeyim seni yokmuşsun.Ben eklimiyim acaba .. 28 Temmuz 2023 11:09
Oğlumun adı Uzay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?