- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.921
Kuzum tam 3 gündür böyle. Ilık ıslatılmış gazlı bez ya da pamukla temizliyorum. Burun ve gözü birleştiren gözyaşı bez kanalına birkaç dakika masaj yapıyorum. Devamında doktor damla verdi onu damlatıyorum. Bu sabah yok denecek kadar azalmış.Kızlar gece bebeğimin sağ gözü bir anda sulandı çapaklandı şimdide doğru düzgün açamıyorum gözünü banyo ettirdim yumuşasın çapaklar diye
Yarın sağlık ocağına izlem için gideceğim onlar bilir mi ki yoksa göz doktoruna mı gitmeliyim
Uyku eğitimi sayfalarında öyle yazıyoduAy ben bunu bilmiyordummmmay iyi ki yazdin ben daha kimbilir yapmamam gereken neler yaparim simdi bu 3 ay
Uyku eğitimi veren sayfaların hepsi aynı şeyi yazmış o nedenle 4 aydan küçük bebekleri eğitime bile kabul etmiyorlarGerçek bilgi mi bu? 3 ay sallanan bebiş tık dşye bırakıyor mu yani
Ah yavrum ya bizde böyle birşey olsa ne kadar rahatsız oluruz geçmiş olsun inşallah bizimki de tez vakitte geçer doktora yazdım bakalım ne diyecekKuzum tam 3 gündür böyle. Ilık ıslatılmış gazlı bez ya da pamukla temizliyorum. Burun ve gözü birleştiren gözyaşı bez kanalına birkaç dakika masaj yapıyorum. Devamında doktor damla verdi onu damlatıyorum. Bu sabah yok denecek kadar azalmış.
Bende de oldu cnm azaldı baya ılık suyu ile sildim anne sütü ile sildim birde çocuk doktoruKızlar gece bebeğimin sağ gözü bir anda sulandı çapaklandı şimdide doğru düzgün açamıyorum gözünü banyo ettirdim yumuşasın çapaklar diye
Yarın sağlık ocağına izlem için gideceğim onlar bilir mi ki yoksa göz doktoruna mı gitmeliyim
Yok festim gidiyorlar bir annem kalmıştı ona da söyledim güzelce o da yarın gidiyor oğlumla başbaşa kalmak istiyorumSeni en iyi ben anlarım. Birde birşey desen ben ne dedim ki der lohusalığına veriyorum der seni delirtir. Deme birşey en can alıcı noktayı bekle hdjdj intikam soğuk yenen bir yemektir. Şuan birşey dersen için soğumaz aksine sinirlenirsin tavırlarından dolayı. Öyle bir an bulacaksın ki çatırt oturucak o taş gediğine. Siz yalnız kalamadınız mı? Yapıştılar gitmiyorlar mı?
O merhemi göz ameliyatı olunca kullanmıştım bakalm doktor verirse bende kullanırım normal sanırım bu çapaklanmalarBende de oldu cnm azaldı baya ılık suyu ile sildim anne sütü ile sildim birde çocuk doktoru
Terramycin göz merhemi Günde üç kez verdi annelerimizde bilir küçük sari tupte merhem burun göz arası masaj yapın dedi
Size de çok geçmiş olsun. Bize de tobrassed damla verdi günde 3 kez temizleyip damlattım bugün daha iyi. Gözyaşı kanalı dar olduğu için olabiliyormuş. Kuzular çok minik yaAh yavrum ya bizde böyle birşey olsa ne kadar rahatsız oluruz geçmiş olsun inşallah bizimki de tez vakitte geçer doktora yazdım bakalım ne diyecek
Ben yemez sen hemen süt olmayacak gibiki zaten yemedikce verimlilikte düşüyor bende onunn icin bende kendimi kisamiyorum ne bulursam yiyorum yha canim ne istesse falan herşeyin gıdası işlesin diye. Ama gaz işi bitirdi gaz da değil ıkınma acaba kabız mi deme basladim da zaten yaparken patlatıyor resmen fışkırtarak yapıyor öyle olunca kabiz desem ki el kadar neyin kabızi ıkınma isi en cok canımı sıkan benimde yha damlayla bir süre devam edicem bakalım faydası olucakmi olmazsa başka çözüm mecbur yazık garibimeBacım kusunca hiçbirşey yapılamıyor. O kadar kötü ki? Hem dediğin gibi emek verdi evladım ama asıl Allah korusun çıkartamazsa aspire olur. En büyük riski bu. O yüzden emdikten sonra gazı çıkartamıyorum yatırmam lazım o zaman da geçmiş olsun işte çıkmıyor kolay kolay.
Ah Gülizar Ela ya oda yavrum uğraşıyor. Kıyamıyorum da kız bir parçalar o ıkınma o kırmızılık içim parçalanıyor. Ama kestim ben herşeyi yok yemicem artık. Azar azar sık sık emziricem gündüz. Geceyi de 4 saate çıkartıcam nasılsa evdeyim. Memeler açık geziyorum zaten djjdkd kendimizce yollar bulucaz dediğin gibi arkadaşım sağlıkla atlatalım inşallah geçici birleydir bağırsakların adapte olma sürecidir amin
O kabiliyetide kaybediyoruz yavaş yavas desene benim hafıza uçtu gitti meselaRahatlama belirtisi yok bebeğim ama rahatlıyorsa da ben anlamıyorum
Bilir canım, çocuk doktoru da bilir göze gitmene gerek yok. Bana doğum yaptığım hastanede göz damlası verdiler. Enfeksiyon olursa dr bilgi verip öyle kullanabilirmişim, sanada damla verilir heraldeKızlar gece bebeğimin sağ gözü bir anda sulandı çapaklandı şimdide doğru düzgün açamıyorum gözünü banyo ettirdim yumuşasın çapaklar diye
Benimde 06.08 zeynep adaHemen güncelliyorum
Hayırlı uğurlu olsun adıyla yaşasın miniş
Ahh sorma ilk kontrol için doğumdan sonra hastanenin otomatik tanımladığı dangalak bi doktora gittik, sinirlerimizi alt üst etti. 2. Kontrol için doktor değiştirdik hemen o cihazın varlığını o zaman öğrendim bende, neyseki gerek kalmadı kan vermeye.Canım kan niye veriyorsunuz. Sarılık ateş ölçer gibi bir cihazla da ölçülüyor. Nerde varsa araştır orda baktır. Ben öyle yaptım, sordum o cihazdan olan yere götürdüm, kan verdirmedim, yazık insan üzülüyor çok küçükler
Sab simplex’i ben de aldım gerçekten çok iyi geldi gaz sancısınaffestinalente canım ben sabah saatlerinde d vitamini ve biogaia damla veriyorum. Hergün aynı saatlerde veriyorum ki rutin olsun. Yine hergün yıkamaya çalışıyorum bedeni rahatlasın uyusun. Benim kız 60 cc içiyor. Bazen biberonla veriyorum sütümü ve bakıyorum evet şu an o kadarla doyuyor. Fazlasını kesik süt şeklinde çıkarıyor ki bu alacağını aldı fazlasını atıyor anlamındaymış. Bulut kuş nasıl ve ne kadar kusuyor o da önemli. Bir de mommsy bliss damla var çok ağlama krizi olursa ondan veriyorum rahatlayıp uyumasını kolaylaştırıyor. Çok çok kötüyse durumlar bir kova ılık su ev spa’sı yapıyorum. Sokuyorum boynundan aşağısını al anne karnı hissini yaşa rahatla diyorum. Onun dışında Sab simplex kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var. Bende aldım ama daha kullanmadım. Yani İnan bir çare düşünüyorum sizin için. İnşallah bir yardımım dokunur. Zaten sen herşeyi yapıyorsun. Bazen de sabretmek gerekiyor 3 aydan sonra birşey kalmıyor. İşte her bebek kendine özgü biz de deli gibi çırpınıyoruz. Son tavsiyem gerginliğini endişeni belli etme. Ona en sakin tonlarla konuş. Gazını beraber çıkartıcaz. Ben sana yardımcı olacağım yanındayım gibi gibi. Çünkü karnımızdan biliyorlar sesimizi o da teskin ediyor.
11. gün düştü bizimkiKızlar bebeklerinizin göbek bağı kaç günde düştü bugun 9.gün hâlâ göbek bağı düşmedi ne zaman düşer acaba
Benim 12 gün falan buldu cnm çok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadımKızlar bebeklerinizin göbek bağı kaç günde düştü bugun 9.gün hâlâ göbek bağı düşmedi ne zaman düşer acaba
Tamam canım sağol11. gün düştü bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?