2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar gece bebeğimin sağ gözü bir anda sulandı çapaklandı şimdide doğru düzgün açamıyorum gözünü banyo ettirdim yumuşasın çapaklar diye
Yarın sağlık ocağına izlem için gideceğim onlar bilir mi ki yoksa göz doktoruna mı gitmeliyim

Kuzum tam 3 gündür böyle. Ilık ıslatılmış gazlı bez ya da pamukla temizliyorum. Burun ve gözü birleştiren gözyaşı bez kanalına birkaç dakika masaj yapıyorum. Devamında doktor damla verdi onu damlatıyorum. Bu sabah yok denecek kadar azalmış.

Eklentiler

• B47D7565-ECEF-4FF6-9022-97DF1B3A1CC9.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 84
Ah yavrum ya bizde böyle birşey olsa ne kadar rahatsız oluruz geçmiş olsun inşallah bizimki de tez vakitte geçer doktora yazdım bakalım ne diyecek

Bende de oldu cnm azaldı baya ılık suyu ile sildim anne sütü ile sildim birde çocuk doktoru
Terramycin göz merhemi Günde üç kez verdi annelerimizde bilir küçük sari tupte merhem burun göz arası masaj yapın dedi

Yok festim gidiyorlar bir annem kalmıştı ona da söyledim güzelce o da yarın gidiyor oğlumla başbaşa kalmak istiyorum
Kaynanam için de kocama dedim o güzelce dedi şuan her gün gelen yok iki günde bir ,bir iki saatliğine bebeği sevmeye gelip gidiyorlar inan kafamı dinledim dünya varmış

O merhemi göz ameliyatı olunca kullanmıştım bakalm doktor verirse bende kullanırım normal sanırım bu çapaklanmalar

Ah yavrum ya bizde böyle birşey olsa ne kadar rahatsız oluruz geçmiş olsun inşallah bizimki de tez vakitte geçer doktora yazdım bakalım ne diyecek
Size de çok geçmiş olsun. Bize de tobrassed damla verdi günde 3 kez temizleyip damlattım bugün daha iyi. Gözyaşı kanalı dar olduğu için olabiliyormuş. Kuzular çok minik ya

Ben yemez sen hemen süt olmayacak gibiki zaten yemedikce verimlilikte düşüyor bende onunn icin bende kendimi kisamiyorum ne bulursam yiyorum yha canim ne istesse falan herşeyin gıdası işlesin diye. Ama gaz işi bitirdi gaz da değil ıkınma acaba kabız mi deme basladim da zaten yaparken patlatıyor resmen fışkırtarak yapıyor öyle olunca kabiz desem ki el kadar neyin kabızi ıkınma isi en cok canımı sıkan benimde yha damlayla bir süre devam edicem bakalım faydası olucakmi olmazsa başka çözüm mecbur yazık garibime

Bilir canım, çocuk doktoru da bilir göze gitmene gerek yok. Bana doğum yaptığım hastanede göz damlası verdiler. Enfeksiyon olursa dr bilgi verip öyle kullanabilirmişim, sanada damla verilir heralde

Kızlar beni dün kusma tuttu. Bebekle perişan oldum. Allahtan eşim kayınvalidemi çağırdı geldiler. Bebeği bırakıp hastaneye gittik. İğne yaptılar şimdi iyim. Ama bazen kayınvalide ve anneler nimet resmen. Eve gelincede bebişi başına sarıp uyudum iyce

Kızlar bebeklerinizin göbek bağı kaç günde düştü bugun 9.gün hâlâ göbek bağı düşmedi ne zaman düşer acaba

Ahh sorma ilk kontrol için doğumdan sonra hastanenin otomatik tanımladığı dangalak bi doktora gittik, sinirlerimizi alt üst etti. 2. Kontrol için doktor değiştirdik hemen o cihazın varlığını o zaman öğrendim bende, neyseki gerek kalmadı kan vermeye.

Sab simplex’i ben de aldım gerçekten çok iyi geldi gaz sancısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…