2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Dilinin üstünde gorunuyor çok şükür kusmuyor 2 kere falan kustu acmadi şimdiden inatçı bir şey diyemem anne baba inatçı çocukta inatçı şimdiden hapi yuttum meme canı isteyince alıyor açta olsa mümkün değil ağzını açmıyor yaygarayi koparıyor

Benim arkadaş vardı mama onerdimi doktor kullaniyorsan reflusu vardi bebelac gold özel maması varmış sadece onu icebiliyormus oda biraz pahalı olunca normal bebelac gold nutricare kullanmış kabul etmiş hiç kusmamis gaz yapmiyor dedi halada devam ediyor

Annem de öyle dedi sanırım ben biraz fazla kastım. Haftaya falan çağırayım gelsinler
Evet Moltis ve sab simplex. Valla içeriğine de baktım e maddesi var küçücük bebelere koruyuculu şeyler veriyoruz içim rahat değil ama diğer türlü aç hep. Doktor geçici dedi reflü için. Midesi daha küçük diyeymiş. İki hafta sonra mamayı da bırakırız duruma göre dedi ama sanmam. Full meme seansı sonrası mama veriyorum da öyle sakinleşiyor.
Bize hastane aptamil hediye verdi. O bitince de büyüğünü almıl gidip eşim. Ucuz da bişe değil, onu bitircem ben zaten sanırım bizimkinin sorunu yer yemez kusup acıkması. Bir de hıçkırık tutuyor meme+mama yapınca ama diğer türlü de hiç oluru yok. Doktor herhangi bir mamayı verebilirsin demişti bu arada. Ben bir de biberonla vermek istemedim alışmasın diye kaşık ya da şırıngayla vereyim dedim yok hiç gerek yok dedi. Her doktor farklı işte bence.

Merhaba kızlar lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın 2 gündür dikkat ediyorum bebeğim çok hızlı nefes alıp veriyor neden olabilir.Başlarda normal sanıyordum dün internetten baktım bebeğin en fazla dakikada 25 defa nefes alması lazım bizimki çok fazla bu beni çok korkutuyor

Dün aldım hemen etki etti, ayrıca “ligone” adında bi probiyotik de kullanıyoruz onunla birlikte baya bi rahatladı baya fark var artık çok daha az zorlanarak gazını çıkarıyor
Selam, bir ara senle benim günümüz geçmişti sonra seni merak ettik ses çıkmayınca, kaçırdım ben nasıl geçti doğumun? Bir anda görüverince bir duygulandım.

Benim bebeğim doğdu ve pediatri doktorunun doğum sonrası kontrolünde farkedildi nefeste hızlı alışveriş, bize yaş akciger teşhisi konuldu
Dilerseniz doktora gidin, emmede sorun yaşıyor musunuz en net belirtisi bu dediler
Ememez imiş cigerde ki sudan dolayı
Tabii sizde mi durum farklı olabilir, sadece yaşadığım için yazdım size faydası olursa diye

Zaten alt üst olan psikolojimin üstüne bunu sadece size yazabilirim oğluma süt verdim her iki memeyi de 15 er dakika ama yine uyumuyor aç mama verdim az bişey hemen uyudu çünkü açtı ama aynı zamanda öğlen anne sütü verdim kustu bazen çok geliyor bazen az geliyor yetememe duygusu vermeyince de olmuyor aç kalıyor anlamadım bazen çok geliyor bazen az

Kuzum öncelikle senin nezdinde tüm annelere bu cümlem, öncelikle lugatımızdan acaba bebeğe yetemiyor muyum cümlesini hepimiz çıkartalım, bazen sütün az olur bazen çok olur sen kendini iyi hissettikçe dinlendikçe ve bol bol emzirince otomatik sütün artıyor zaten, benimki de gündüz hep emmek istiyor yatağına yatırınca hemen uyanıyor o nedenle duruma göre günde 2 bazen 3 defa 30cc mama veriyorum, yoksa kızım hırçınlaşıp beni daha çok emiyor, dinlenmeden emince de sütün gelse bile acaba yetmiyor mu düşüncesi ile benim gerginliğim bebeğimin gerginliği bir araya gelince hepimiz geriliyoruz
Yani demem o ki mama vermek bir kere seni kötü anne yapmayacak, kaç tane anne biliyoruz hiç anne sütü veremiyor sen elinden geldiğince emzir, eğer ki gaz problemi yoksa yatmadan önce de az da olsa mama ver derim, zaten bünyen alışınca mamayı vermene gerek kalmayacak

kikelomo
X xname
O otzi1993
DuckQueen ve doğurmayan diğer kızlar , ne durumdasınız ? Doğuran var mı?
39+1 iz sıfır sancı toplanma gelesi yok benim bebeğin canım cuma günü 3.800gr çıktı doktor çok keyfi yerinde çok rahat burnu havada dedi kafası aşşağıda ama istediği pozisyonda değilmiş daha bu cuma ya kadar gelmezse sezaryen tarihi vercem dedi doktor zaten eşimle senin genetiğinden 3.200 lük bir bebek beklenmezdi dedi cumartesi tam 40 olcaz işte 4 ü geçince normal yaptırmak istemeyecek bende 41 e kadar oyalamayı düşünüyorum kendisi gelsin diye şuanlık bir problem yok içerde çünkü suyu vs herşeyi iyi

Her mama olmaz cnm arkadas sordum tüm mamaları denemisler bulana kadar migdesi bebelac gold kabul etmiş reflu gercekte varsa her mama olmazmış uygunsa bebelac gold nutricare dene istersen e bebekte 350 gr 135 tl falandı her yerde de var buda olmazsa tüm mamaları denicen hangisinde kusmazsa gerçekte reflu varsa başka doktor götür emin ol bence kasma cnm senin psikolojin iyi olacak ki bebis iyi olsun çağır sevdiklerini baktın rahatsız oluyorsun cagirmazsin mevsimler değişmeden gelsinler mevsim geçişlerinde hasta oluyorlar bazıları önemsemiyor geliyor annenede değişiklik olur

Bio gaia diye ni damla verdi bize günlük altı damla dedi yha bakalim erken saatlerde verince yine biraz faydasını görüyorum gibi oda bazı günler hic bir işe yaramıyor gibime geliyor canim.. yiyorum vallaha ictimiz su hile sütten yavrularımıza şifa olsun doyurucu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…