- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #50.961
Yaa ben annem yegenime de baktigi icin güvendim ama keske basta goturseymisim doktoraCanım aynı şekildeydi. Doktor kontrolünde baktı sızıntı var altında dedi. K vit vurdurdu tekrar ve düzeldi.
Yaa ben annem yegenime de baktigi icin güvendim ama keske basta goturseymisim doktorakac günlükken vuruldu k vitaminini hatirliyor musun
Dün aldım hemen etki etti, ayrıca “ligone” adında bi probiyotik de kullanıyoruz onunla birlikte baya bi rahatladı baya fark var artık çok daha az zorlanarak gazını çıkarıyormaşallah diyeyim. Kaç günde etki etti?
Ah ana yüreği iste bir seyleri eksik mi yaptım diye bi üzüldüm. Ama Haklisin canim oldu bitti isteCanım düzeldiyse dert etme. Biz 11 ağustosta vurdurduk. Doktor farketmese farketmeyecektik kabuk gibiydi. Sonra düzeldi.
Dilinin üstünde gorunuyor çok şükür kusmuyor 2 kere falan kustu acmadi şimdiden inatçı bir şey diyemem anne baba inatçı çocukta inatçı şimdiden hapi yuttum meme canı isteyince alıyor açta olsa mümkün değil ağzını açmıyor yaygarayi koparıyorSeviyesi ne? Doktor önerisini paylaşıyorum. Kusmuğunu pamukçuk sanıp doktora koşmuştum daEğer yeni oluşuyor gibiyse memeni sil emzir. Her emzirmede tekrarla. Oluşmuş full durumdaysa kesinlikle gazlı bez ile silmen lazım. Uyurken vs ağzını açmıyor mu? Veya meme tutmaya çalışırken açıyor ya o sırada parmağına dolasan ve silsen olur mu?
Bizim hastanede dogdugunda hemen yapmışlar k vitamin ile hepatit aşısı yaptilarYaa ben annem yegenime de baktigi icin güvendim ama keske basta goturseymisim doktorakac günlükken vuruldu k vitaminini hatirliyor musun
Benim arkadaş vardı mama onerdimi doktor kullaniyorsan reflusu vardi bebelac gold özel maması varmış sadece onu icebiliyormus oda biraz pahalı olunca normal bebelac gold nutricare kullanmış kabul etmiş hiç kusmamis gaz yapmiyor dedi halada devam ediyorCanım benim bebeğe reflü dedi doktor. Bir şurup verdi. Emzirmeden 20 dk önce vereyim diye. Midesindekileri aşağı indirsin de yenisini kabul etsin diye. Biraz işe yarar gibi oldu. Gene kusuyor ama o kadar çok değil. En azından gazı çıkıyor kakasını yapıyor, rahatlattı. Ben hem günde 3 kere o şurubu hem 2-3 kere gaz damlasını artı 3 kez probiyotik gaz damlasını veriyorum da anca rahatlıyor. Acaba reflüsü mü var. Belki de sindirim sisteminde sütü ve mamayı aşağı indirmesine yardımcı olacak bişe olsa rahat eder
Annem de öyle dedi sanırım ben biraz fazla kastım. Haftaya falan çağırayım gelsinlerCnm 22 temmuz doğum yaptım benim arkadaşım en yakın 3 kere geldi çokta iyi oldu değişiklik oluyor gelen oluyor annemde kalıyorum kadına da değişiklik oluyor rahatsız olmadığından eminsen sevdiklerin gelsin sanada iyi gelir sevmediğim kimseyi kabul etmedim ya da gormedim annem gördü bence sevdiğin insanların yanında olması sanada psikolojikmen iyi gelecek 3 gün sonra gelmeye başladılar rahatsız oldun emzirme vaktim geldi de geç odaya kapan annenede değişiklik olur
Evet Moltis ve sab simplex. Valla içeriğine de baktım e maddesi var küçücük bebelere koruyuculu şeyler veriyoruz içim rahat değil ama diğer türlü aç hep. Doktor geçici dedi reflü için. Midesi daha küçük diyeymiş. İki hafta sonra mamayı da bırakırız duruma göre dedi ama sanmam. Full meme seansı sonrası mama veriyorum da öyle sakinleşiyor.Moltis mi canım? Biz şuan sab simblex günde 3 kere, 3 kere moltis şurup, arada gliserin fitil kullanıyoruz. Her tuşa basıyorum ama sonuç elde edemedim daha hdjdjjd
Daha erken değil mi reflü tanısı için? Bizim doktor önce çözmeye çalışacağız gidişata göre bakıcaz dedi. Anlamadım hiç.
Bize hastane aptamil hediye verdi. O bitince de büyüğünü almıl gidip eşim. Ucuz da bişe değil, onu bitircem ben zaten sanırım bizimkinin sorunu yer yemez kusup acıkması. Bir de hıçkırık tutuyor meme+mama yapınca ama diğer türlü de hiç oluru yok. Doktor herhangi bir mamayı verebilirsin demişti bu arada. Ben bir de biberonla vermek istemedim alışmasın diye kaşık ya da şırıngayla vereyim dedim yok hiç gerek yok dedi. Her doktor farklı işte bence.Benim arkadaş vardı mama onerdimi doktor kullaniyorsan reflusu vardi bebelac gold özel maması varmış sadece onu icebiliyormus oda biraz pahalı olunca normal bebelac gold nutricare kullanmış kabul etmiş hiç kusmamis gaz yapmiyor dedi halada devam ediyor
Selam, bir ara senle benim günümüz geçmişti sonra seni merak ettik ses çıkmayınca, kaçırdım ben nasıl geçti doğumun? Bir anda görüverince bir duygulandım.Dün aldım hemen etki etti, ayrıca “ligone” adında bi probiyotik de kullanıyoruz onunla birlikte baya bi rahatladı baya fark var artık çok daha az zorlanarak gazını çıkarıyor
Bizim doktor hiç bahsetmedi bile K vitaminindenBizim hastanede dogdugunda hemen yapmışlar k vitamin ile hepatit aşısı yaptilar
Benim bebeğim doğdu ve pediatri doktorunun doğum sonrası kontrolünde farkedildi nefeste hızlı alışveriş, bize yaş akciger teşhisi konulduMerhaba kızlar lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın 2 gündür dikkat ediyorum bebeğim çok hızlı nefes alıp veriyor neden olabilir.Başlarda normal sanıyordum dün internetten baktım bebeğin en fazla dakikada 25 defa nefes alması lazım bizimki çok fazla bu beni çok korkutuyor
Zaten alt üst olan psikolojimin üstüne bunu sadece size yazabilirim oğluma süt verdim her iki memeyi de 15 er dakika ama yine uyumuyor aç mama verdim az bişey hemen uyudu çünkü açtı ama aynı zamanda öğlen anne sütü verdim kustu bazen çok geliyor bazen az geliyor yetememe duygusu vermeyince de olmuyor aç kalıyor anlamadım bazen çok geliyor bazen az
39+1 iz sıfır sancı toplanma gelesi yok benim bebeğin canım
Beklemeye devam canım, bugün biraz sancım oldu gibi ama hemen de geçti, baya umutlanmıştım. Sağ ayak bileğim şişti dünden beri üzerine basamıyorum acıyor, çok yoruldum artık…
Her mama olmaz cnm arkadas sordum tüm mamaları denemisler bulana kadar migdesi bebelac gold kabul etmiş reflu gercekte varsa her mama olmazmış uygunsa bebelac gold nutricare dene istersen e bebekte 350 gr 135 tl falandı her yerde de var buda olmazsa tüm mamaları denicen hangisinde kusmazsa gerçekte reflu varsa başka doktor götür emin ol bence kasma cnm senin psikolojin iyi olacak ki bebis iyi olsun çağır sevdiklerini baktın rahatsız oluyorsun cagirmazsin mevsimler değişmeden gelsinler mevsim geçişlerinde hasta oluyorlar bazıları önemsemiyor geliyor annenede değişiklik olurAnnem de öyle dedi sanırım ben biraz fazla kastım. Haftaya falan çağırayım gelsinler
Evet Moltis ve sab simplex. Valla içeriğine de baktım e maddesi var küçücük bebelere koruyuculu şeyler veriyoruz içim rahat değil ama diğer türlü aç hep. Doktor geçici dedi reflü için. Midesi daha küçük diyeymiş. İki hafta sonra mamayı da bırakırız duruma göre dedi ama sanmam. Full meme seansı sonrası mama veriyorum da öyle sakinleşiyor.
Bize hastane aptamil hediye verdi. O bitince de büyüğünü almıl gidip eşim. Ucuz da bişe değil, onu bitircem ben zaten sanırım bizimkinin sorunu yer yemez kusup acıkması. Bir de hıçkırık tutuyor meme+mama yapınca ama diğer türlü de hiç oluru yok. Doktor herhangi bir mamayı verebilirsin demişti bu arada. Ben bir de biberonla vermek istemedim alışmasın diye kaşık ya da şırıngayla vereyim dedim yok hiç gerek yok dedi. Her doktor farklı işte bence.
Bio gaia diye ni damla verdi bize günlük altı damla dedi yha bakalim erken saatlerde verince yine biraz faydasını görüyorum gibi oda bazı günler hic bir işe yaramıyor gibime geliyor canim.. yiyorum vallaha ictimiz su hile sütten yavrularımıza şifa olsun doyurucu olsun.Ev spası mı? Ay hiç aklıma gelmemişti bende yapayım. Spanın iyi geldiğini duymuştum evde deneyeyim su belki rahatlatır yavru ceylanımı. O sab simplex bir bizde işe yaramıyor sanırım. Gerçi daha yeni başladık ama takipteyim. Doktorda bu işe yaramazsa nurveys mi ne varya onu kullanacağız dedi. Minik oğlum gerilince kendini parçalar gibi ağlayınca bir bende duruyorgerçekten biliyorlar bizi o yüzden allahtan içim rahat hdjdjj kuvözdeyken 2. Gün gittiğimde ağlıyordu kuvözün dışından bulut kuşum ben geldim vs dedim sustu. Ondan beri kendime güvenim tavan hdjdjdj
Sabretmek çok zor ya acı çekmiyorsa sabrederim de çekiyorsa o his kalbimi parçalıyor. Birde bende saçma biliyorum ama zaten kuvözde yalnızdı o yüzden tekrar yalnız hissetmesin gibi bir hissiyat oluştu. Herşeyine birşey bulmam lazım kafası geldi bana. Aslında yapmazdım ama şu ara hassasım bu konuda. Zamanla geçecek biliyorum ama yine de şuan duramıyorum.
İnşallah yavru ceylanım rahatlasın biraz. Umudum o yönde bakalım.
O kadar güzel yapıyosun kialtına imzamı atarım
Oy gözün aydın çok sevindim. Böylesi hepiniz için daha güzel tamamen yalnızlıkta kötü ama gelen giden bitmeyince de bunaltıcı. İyi olmuş valla. Doğru iletişim işi çözmüş
Bacım ben süt olsun diye yemeye başlarsam inan olsun 20 kg alırım. Boğazlıyımdır yemekle aram çok iyidir ama almayayım diye tutuyorum en son bir koyvereceğim jdjdjd
Senin kilo problemin yok şifa olsun bol bol ye bebişe yarasın
Öyle deme yavrum kabızda olabilir ishal de. Damlalar inşallah işe yarar. Hangisiydi seninkisi?
Ben beynimi kaybettim bırak kabiliyetleri ndjdjj unutuyorum herşeyi ya bir değişik
maşallah diyeyim. Kaç günde etki etti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?