2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O içinde olduğu sürece tam dalsan bile bebeğine.zarar vermezsin canim ben deli yatan biriyim ve tek ben benim adamda delidir ama o içinde duygu olunca inan bilinç altinda kalıyor kucağında yatması sana sıkıntı değilse Geceleri yatır akıllandimi alistirirsin falan ben okullar açıldı mı yerde vee kucakta zor ilgilenirim tutarım diye yataga alistiriyorum bende işlerimi hallediyorum o arada. Birde kundak yapıyorum arada battaniyesi ile bugün akşam hiç durmadı emerken cok çırpındı agladi falan hemen kundakladim ellerinide kattim kafasinida sadece yüzü olcak şekilde kapattım Miss daldı hemen arada kundaklayin bebeleri faydası olur bence canim

Benim de 4.gğn düşmüştü ama bugün baktım hafif yeri kanamış gibi, k vitamini iğnesi bizde hastane de vurulmuştu yine vurulması gerekir mi acaba?
Ben iste doğunca vuruldumu onu biliyorum yha ablamda şaşırdı vuruldu deyince doğumda vuruluyor vurmamislarmi falan gibisinden hiç fikrim yok ni aşı yapılmış kartada yazılmış tamam başka bilgim yok

Selam, bir ara senle benim günümüz geçmişti sonra seni merak ettik ses çıkmayınca, kaçırdım ben nasıl geçti doğumun? Bir anda görüverince bir duygulandım.
Selam arkadaşım, tam 40+0’da doğurdum ben :) bebeğim doğduktan sonra enfeksiyon nedeniyle yaklaşık 1 hafta hastanede kaldık, çok zor bi doğum oldu yeni yeni kendimize geliyoruz diyebiliriz. Buraya geç de olsa yazmıştım ama sanırım gözden kaçırmışsın. Sen ne yaptın, günlerimiz aynıydı diye hatırlıyorum ama başka da bir şey anımsamıyorum bebek olan aklımı da aldı

Ben kaçırdım evet ben de 40+1 de :) zaten kendime gelene kadar giremedim hala da zorlanıyorum. Bebeğe vakit ayırdıktan sonra kişisel bakım, az da olsa evdeki işler, biraz film izle falan gün bitiyor girmeye zor vakit oluyor. Geçmiş olsun size, sağlıklı olalım da

Jdjjdjd bir ben yarınlar olmasın modunda uyuyorum sanırım uyanamıyorum bazen bana yüklenmedi bu analık ya
Festim annen falan evde ya belki ondandır kuzum sonucta sesini duyup gelcek biri var. Benim benden baskası yok suan, belkide ondandıreşim var ama işte o asıl toplar patlasa duymaz. Cocuk ağla ağla şişiyor benm koca hala fosur fosur uyur

Ne güzel yapmışsınız 40 gün evde kalmak ne insan psikolojisi bozulur degilki biz gezin dolaşın bebegi cikartmasaniz bile ailenizden bakan varsa karı koca çıkın değişiklik oluyor

Yok hiçbir sıkıntımız yok başka sadece nefes alışverişi hızlı

Kızlar bugün 1 ay olduk 1 aylık asimizi 28 yaptırsak sorun olurmu
Ben her aşısını günü gününe yaptırdım bazi aşılar tek açıldı mı vurulup bitirmelik ondan bazen günlerini kendisi belirliyor bir kac bebeğe daha vuruluyormus ona mutlaka gününde gel derdi hep önceden ki onlarada mecburen gününde gidiyorsunuz da bir ayı bir ebeyle konuş canım bizim bir ay aşısı da 28 hayrilsiylaa

Ayaklarım acayip ödemli nerdeyse 1 hafta olacK sezayenin üzerine..Geçmesi için var mı bir öneriniz? Yükseğe kaldırmak, yeşil çay ve varis çorabı dışında.
Benimde öyleydi hiç sişmeyen ayaklarım berbat durumdaydı. 10. Gün azaldı ve geçti. Ben soğuk su tutuyordum.. ve yukarı kaldırıp ayakları öne geriye hareket ettiriyordum rahatlatıyor.. hiç geçmeyecek sanmıştım ama geçti

Kızlar neredeyse hepiniz doğum yapmışsınız çok sevindim Allah sağlıklı güzel ömürler versin evlatlarımıza Ben epeydir yoktun tayinim çıktı şehir değiştirdik evi taşıdık derken 14 Ağustos’ta bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür bugün tam bir haftalık oldu oğluşum

Ben bugün 38+6 yım, sol elimin 3 parmağı uyusuk 3 gündür kötü bir his ödemden galiba geçmedi . Dün sancı yokladı senin gibi bende acaba geliyor mu dedim ama gelesi yok

38+6 yız. 4 gün önce muayenede 3500kg çıktı doktor her an gelebilir dedi, ama bende bariz bir sancı falan yok. Biraz daha büyümeden doğsa fena olmayacak

Kizlar surekli soruyorum ama ilk sezaryende hic boyle seyler yasamadigim icin tedirgin oluyorum merak ettim sizinde alt karinda uyuşukluk varmi mesela bide ilkinde hic sarkmamisti.bunda hafif sarkma var cok taktim kafaya inşallah toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…