2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

İnşallah öyledir Ecoş. İyice kendime güvenim gitti bu konuda jdjdjdj tam kocaya sarmalık sebep yalnız benimkide yapsa da nir sarsam şuan sebep bulamadım eften püften sarınca lohusa kafama verip hiç kaaleye almıyor daha çok sinirleniyorum jdjdjd

Alttan al bacım analar gidince kocalara muhtaç kalıyoruz

Jdjjdjdjd üff çok yemiyorum zaten sana gıcık oluyorum diyip duruyorum sadece ama pusudayım bir hatasına bakar

Bende muhtemelen kötü hissederdim ama nedense ben bunun ince düşünmekten olduğunu düşünüyorum. Eşini aramış olmaları bebeğinizi önemsediklerini gösteriyor. Ama sen yoğunsundur gibi gibi sebeplerle aramamışlar bence. Eşin ne diyor bu duruma? O kişileri de tanıdığı için kimin neden aramadığını daha net söyleyebilir.

Çözüm şu. Kocanı hiç umursama. ben öyle yapıyorum. İlginç ama bebekten sonra tüm enerjimi bebeğe verdim. Eşimle pek ilgilenmiyorum. O oturma odasında yatıyor. Yoksa kafayı ona takarsam çok fenaa

Kdjsks kız adamın yaptığı birşey de yok. Gözünün üstünde kaşın var diyip onu yiyesim geliyor jdjdj oturduğu koltuğa kadar gıcık kapıyorum neden oraya oturdun diye kavga etmek istiyorum. Bana bir haller oldu
Sende en iyisini yapıyosun aslında ne umursayacaksın erkek milleti işte.

İş arkadaşların mı? Onlar ne nemrut ya. İzne çıkarkenki pasta muhabbetini hatırlıyorum da kızıyorum. Yüzsüzler. Sen kendini kötü hissetme bu onların ayıbı. Gelmemeleri değil ama gelmek isteyip sizi düşündüklerinden dolayı gelmiyor olmamaları değil, bunu düşünmüyor olmaları.

Canımcığım korseyi nasıl kullanıyorsun? Kaç saat taktın? Ben aldım 1 gün 3 saat dayanabildim ama bundan sonra kendimi zorlayıp takmak istiyorum çünkü hem göbeğime iyi gelir hem de dikişim arada kalıyor benim göbeğim olduğu için. Daha hızlı ve güzel iyileşmesi için şart bana korse.

Kizlar rota virus ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz çok pahalı ama gereklimi bilmiyorum

Canım ben aşıların hepsini gerekli görüyorum. O sebeple yaptıracağım. Normalde her görüşe saygılıyımdır ama aşı karşıtlarına pek saygı duyamıyorum jdjfjjd biraz pahalıymış bende duydum onu ama sonrasında pişman olmakta istemiyorum. Sağlık bu birşeye benzemiyor sonrasında ah vah etmekte yaramıyor. Biraz pimpirik ve garantici olduğum bir konu. Doktorumuzla da konuştuk oda önerdi.

Ben önceleri tek meme bitirene kadar 20-25 dk emzirdim. Buluta kalsa 1 aaati bulur ama bu beni çok zorladı ve Bulutta kustu hep o yüzden 20-23 dk ile sınırlandırdım. Sonra burda konuştuk ve ben doktora sordum doktor da 2 memeyide 10-15 dk emzirmem gerektiğini söyledi. Bunu denedim ama olmadı çünkü bir memeden diğer memeye geçerkende kustu ve hırpalandığını farkettim. Birde bu metodla memintoları daha çok sağmam gerekti oda yine beni zorladı djjdjd

Velhasıl ben şuan 1 meme - 20-25 dk kadar emziriyorum. Onun emişi bitmemiş oluyor açıkcası ama alıyorum göğsümden. Bu beni biraz üzdü çocuk doymadan mı alıyorum yoksunluk hisseder mi diye? Doktora sordum. Oral dönemde asla durmaz kendisi bırakmaz babasına ver onu bile emmek ister dedi. Haklı gerçekten. Artık ona da takılmıyorum. Mümkün olduğu kadar uyutmuyorum emerkende sonrasında da. Memede uyumaya alışmasın istemiyorum. Ben zaten koynuma alıyorum onu bide memede uyumasın. Bu şekilde yapınca 2 saatte bir kendisi açıkıyor veya ağlıyor veya ben ağlamadan emziriyorum. Ama bazen ne yaparsam yapayım uyukluyor ememiyor o zamanda 10-15 dk oluyor işte o zaman 1-1.5 saatte acıkıyor.

Kilo artışı sınırlar dahilindeyse hiç önemli değil canımcığım. Mama da önermemiş ne güzel. Hiç üzme kendini. Emiş konusu anneyi psikolojik olarak en çok yoran konu. Gıcıkta bir konu bence jdjdj ne kadar içti göremiyorum net olmuyor ama saldım ben artık.

kikelomo
X xname
O otzi1993
@DuckQueen ve doğurmayan diğer kızlar , ne durumdasınız ? Doğuran var mı?

Merhaba kızlar biz cumartesi günü akşam 38+2 de doğduk aslında kötü bir deneyim oldu benim . Akşam 21.30 gibi suyum geldi ama Yeşil renkliydi . Mekonyum olabilir diye doktorumu aradım hemen Acıbadem’e geçmemi istedi . Muayenede yoğun mekonyum dediler . Aslında 4 cm açıklık vardı ama riske atmadım bebeğimi. Acil sezaryen ile 19 Ağustos gecesi 23.53 de 2990 gram 50 cm bir prenses dünyaya getirdim erken müdahale ile bebeğimde sıkıntı olmadı bende iyiyim . Dikiş yerlerim ağrıyor . Biraz da meme uçlarım harap ama güzel kızımın kokusunu koklayınca herşey geçiyor Allah herkese sağlıklı güzel doğum nasip etsin.

Kızlar bende doğurdum çok şükür 41+2 de doğdu biraz uzun sürdü ama normal oldu belki benim gibi olacak olan vardır diye yazıyorum
Ben iki gün suni aldım ilk gün nst sancılar 100 e vuruyor ama bendeki ağrı sadece adet ağrısı gibiydi haliyle açılma ilerlemedi akşam suni bir kestiler sabah tekrar verdiler bu sefer sancıları çok şiddetli hissettim dedim doğum sancısı bu sancı şu arkadaşlar bel ve karnınız sizi bağırtacak derecede şiddetli ağrıyor o adet ağrıları doğum ağrısı değil yani bağırıyprsanız belimiz kırılıyormuş gibi kopacak gibiyse bu doğum sancısıdır. Zor muydu zordu ama doğumdan sonra bütün ağrılarınız diniyor çok garip sanki 10 dk önce bağıran siz değilmişsiniz gibi dikişim oldu ama oturup kalkıp yürüyebiliyorum rahatım yani çok şükür Rabbim bekleyenlere sağlıkla kavuima nasip etsin ☺ biraz içmeden sorun yaşadık sarardı ama şimdi sağıp kaşıkla veriyorum en azından ilerlemez yarın kontröl var bakalım doktor ne der

Ben eklimiyim acaba .. 28 Temmuz 2023 11:09
Oğlumun adı Uzay.

Ekledim canım. Vesilesiyle sorayım. Onay almadan eklemek istemedim. Tablomuzda yazmayan ama aktif olan annelerimiz var. İzniniz olursa sizleri de eklemekten mutluluk duyarım vallahi oğluşa vericem tabloyu bu doğum tarihinde bu isimde birisiyle tanışırsa sorsun anası ağustos anası mıymış jdjdjd bunlar senin doğuştan kankilerin dicem jdjdjd

kikelomo _PinaColada_ hepsonradan Salon Kadini miraclehappens

Hayırlı olsun kızlar, sağlıkla büyütün bebişlerinizi birer birer eksiliyoruz bize ne zaman sıra gelecek acaba

Eklersen memnun olurum canım sonunda da olsa Ağustos annesi olacağım 30 Ağustos planlanan sezaryen tarihimiz oldu bilgilerimi de yazacağım şimdi

Diye diye X xname ve Miss ela yı doğurttuk hdjdj sıra sende kikom bundan sonra da sana diyelim mi birazcık
De valla canım artık dayanamıyorum, bugün bi posta ağlayıverdim… Bir an önce doğurayım artık

Eh doğurmadan beni de ekle ya eksik kalmıyım 23.11.2022 / 30.08.2023 / erkek, ismi bende kalsın

Evet bende düşünüyorum devlet hepsini yaptıracağım özel aşı olarak bildigim rota ile menenjit var başka bildiğim yok 28 gittigimde görüşecem bu hafta izinli doktorumuz

ffestinalente sat:04/12/2022 beklenen 10 Eylül 2023 İsim :Eva kız bebiş

Ekledim canım

De valla canım artık dayanamıyorum, bugün bi posta ağlayıverdim… Bir an önce doğurayım artık

Eh doğurmadan beni de ekle ya eksik kalmıyım 23.11.2022 / 30.08.2023 / erkek, ismi bende kalsın

Değişen birşey olmuyor kikom doğumdan sonrada ağlanıyor hdjdjd bende hergün olmasa da 2 günde bir ağlıyorum

Dur bak listeye de eklendin. Miniş daha fazla beklemez kdkdk listenin kerameti

Evet bende düşünüyorum devlet hepsini yaptıracağım özel aşı olarak bildigim rota ile menenjit var başka bildiğim yok 28 gittigimde görüşecem bu hafta izinli doktorumuz

Kız bebişlerde ekstra bir aşı daha varmış sanırım. Bende rota ve menenjiti konuştum varsa başka bilmiyorum. Aşı günleri kalbimi tetikletiyor ama olsun hdjdj

Lohusa olduğum için aramadıklarını onun yerine kendini aradıklarını söylüyor. Ama çok yakın olupta eşimi aramayanlar kara listeye alındılar.
Canım yeni doğum yapmış kadın aranmaz derler. Hatta bizde selam söylenmez bile deniyor. Bizde de hep eşimi veya annemi aramışlar, canını sıkma
Evet öyleymiş, akrabalar geleneklere daha bağlı tipler ama yakın arkadaşlarımdan mesaj bekliyordum annelik nasıl gidiyor herşey yolunda mı vs diye
Evet sezaryenin etkisi var bence de insanlar ameliyatlı oldum için sürekli yattımı düşünüyor bence.
Canım ziyarete gelmemeleri iyi bence, iyice ayaklandımı gelmelerini isterim bende. Bizi arayanlar kendinizi toparlayın bebeği görmeye geliriz diyorlar. Samimi olduğu kişilerden ekstra bi iletişim bekliyor insan. Bize de eşimin iş yerinden çiçek yağdı diğerleri ev ziyaretinde telafi ederler diye umuyorum bakalım

Hemde bir daha çıkamamacasına alınmalılar hdjdj iyi yapmışsınız

Kızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Sleepy bio natural kullanıyoruz 1 kere pişik olduk o da tamamen bizim hatamız rekor kaka yaptığı bi anda bezini bekletme gafletinde bulunduk ama 1 günde iyileşti neyseki.
Baya da bi bez stok yapmıştım boşa gidecek diye çekiniyordum ama bizimkine bez yetişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…