- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.021
Festim annen falan evde ya belki ondandır kuzum sonucta sesini duyup gelcek biri var. Benim benden baskası yok suan, belkide ondandıreşim var ama işte o asıl toplar patlasa duymaz. Cocuk ağla ağla şişiyor benm koca hala fosur fosur uyur
İnşallah öyledir Ecoş. İyice kendime güvenim gitti bu konuda
Alttan al bacım analar gidince kocalara muhtaç kalıyoruz
Jdjjdjdjd üff çok yemiyorum zaten sana gıcık oluyorum diyip duruyorum sadece
Kızlar bana garip gelen bi durumu paylaşmak istiyorum. Doğumdan sonra eş dost hep eşimi aradı, telefonla konuşmaktan yoruldu ama benim telefonum o kadar az çaldı ki bu durum kötü hissettirdi açıkçası. Yani yoğun bi şekilde tebrik telefonu bekliyordum. Hadi lohusayım diye insanlar ince düşünüyor rahatsız etmek istemiyor diyelim mesaj da mı atamıyorlar, müsait olunca dönerim sonuçta. Ya da en azından eşime sanmarino nasıl müsaitse onunla da konuşalım diye sorabilirler. Özellikle en yakınımız dediğimiz kişilerin ilk 3 günde aramasını beklerdim onlardan bile ses çıkmadı.
Bilemiyorum ya çevremdekiler fazla ince düşünceli ya da aksine çok düşüncesizler, ayrımını yapamadım cidden.
Bende muhtemelen kötü hissederdim ama nedense ben bunun ince düşünmekten olduğunu düşünüyorum. Eşini aramış olmaları bebeğinizi önemsediklerini gösteriyor. Ama sen yoğunsundur gibi gibi sebeplerle aramamışlar bence. Eşin ne diyor bu duruma? O kişileri de tanıdığı için kimin neden aramadığını daha net söyleyebilir.
Çözüm şu. Kocanı hiç umursama.ben öyle yapıyorum. İlginç ama bebekten sonra tüm enerjimi bebeğe verdim. Eşimle pek ilgilenmiyorum. O oturma odasında yatıyor. Yoksa kafayı ona takarsam çok fenaa
Kdjsks kız adamın yaptığı birşey de yok. Gözünün üstünde kaşın var diyip onu yiyesim geliyor jdjdj oturduğu koltuğa kadar gıcık kapıyorum neden oraya oturdun diye kavga etmek istiyorum. Bana bir haller oldu
Sende en iyisini yapıyosun aslında ne umursayacaksın erkek milleti işte.
Beni aradılar ama ziyarete gelen olmadı. Hep eşimin arkadaşları geldi mahçup oldum onlar geldikçe. Bnmkiler de 40 ı çıkınca gelcekmiş falan diye geçiştirdim ama tabi böyle bir şeyi diyen falan yok. Bir çiçek bile göndermedi 10 arkadaşlarım
İş arkadaşların mı? Onlar ne nemrut ya. İzne çıkarkenki pasta muhabbetini hatırlıyorum da kızıyorum. Yüzsüzler. Sen kendini kötü hissetme bu onların ayıbı. Gelmemeleri değil ama gelmek isteyip sizi düşündüklerinden dolayı gelmiyor olmamaları değil, bunu düşünmüyor olmaları.
Dikiş yerinin 4 parmak altı ve üstü uyuşuk.. hatta dikiş yerimde hiç bir sıkıntı yokken gobeğim yanıyor gibi his oluyor dokununca. Normal dedi doktorum hepsine. Zamanla uyuşukluk azalıp sadece dikiş yerinde kalabilir dedi. Korse kullandım ben ondan mı bilmiyorum sarkma yok ama göbek bariz var ki zaten göbekli biriydim.
Canımcığım korseyi nasıl kullanıyorsun? Kaç saat taktın? Ben aldım 1 gün 3 saat dayanabildim
Kizlar rota virus ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz çok pahalı ama gereklimi bilmiyorum
Canım ben aşıların hepsini gerekli görüyorum. O sebeple yaptıracağım. Normalde her görüşe saygılıyımdır ama aşı karşıtlarına pek saygı duyamıyorum jdjfjjd biraz pahalıymış bende duydum onu ama sonrasında pişman olmakta istemiyorum. Sağlık bu birşeye benzemiyor sonrasında ah vah etmekte yaramıyor. Biraz pimpirik ve garantici olduğum bir konu. Doktorumuzla da konuştuk oda önerdi.