2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben memnunum iyiki memnunum yok bezler boşa giderdi 2 3 4 5 aldim stokladim birde önemli olan yaz ayı olunca 3 saat bir değiştiriyorum dolduruyorda pişik kremini cok sürüyorum

Valla iyi cesaret etmişsin sonucu da iyi olmuş inşallah öbür numaralarda da rahat edersiniz canım. Biz stoklamamıştık bundan sonra bulunca stoklayacağım. Krem hangisi?

Benim oğluşda dolu dolu yapmıyor ama hemen lastikli kısımdan sızıyo.. molfixde hiç öyle bişi yaşamadım ayrıca Molfix malzeme kalitesi daha tok sleepy kağıt gibi geldi bana ..

Molfix birde yenidoğan yoğun bakımı açıyormuş bunu destekliyormuş o yüzden sıcağım kendisine çok. Memnun olmana da ayrıca sevindim. Olmazsa bir pakette ondan alayım nasılsa uzun zaman kullancaz bez kdkld elbet biter

Baby turco benim de hep aklımda ama denemedim açıkcası, denersen bizimle de paylaş festimmm
(ben önceki gebeliğimde çok bebek bezi değiştirmek durumunda kalmıştım prima hughies slepyy hepsini denedim neredeyse bu sefer öyle olmadı sleppy şimdilik memnunum)

arkadaşın dediği taşırma olayını bende birkaç defa yaşadım ama bezden mi kaynaklı benim mi hatam bilemedim, çünkü bebek gündüz hep elimde Çocugu susturmak isterken elimde bezi kaymıştır diye düşündüm ama olabilir belki de bezden kaynaklıdır

Görünürde sleepy naturalin aynısı gibi kalite olarak. Hissiyat ve doku. Ama tutuculuğa bakacağım. Bulutu mememden indirmeyi becerebilirsem senin için emicilik testi bile yaparım hdjdjdj

İhtimal dahilinde zamanla anlaşılır ama bez mı sızdırıyor yoksa yanlış kullanım mı var. Beni o kırmızılık/pembelik rahatsız ediyor biraz o yüzden bakıcam yeni bezlere. Birde tenini rahatsız etmediği müddetçe açıkcası ucuz ben arayışındayım.

Sebamed kullandım geçen e bebekte kampanya vardı bepanthol baby 200 gr 300 tl aldık normalde 1 tanesi 240 kusur 2 sinden de memnunum sebamed 1 tik daha iyi gibi geldi cnm

Ben her altını aldıgımda ya sudocream yada doğal bir yağ kantaron yağım var., annem evde hazırlamıştı ondan sürüyorum, ona ragmen hafif kırmızılık bende de oluyor ama ilerlemedi bu sıcakta hoş bebeğin kol büklüm yerleri boynu falan da kırmızı sıcaktan diye de düşünüyorum açıkcası

Sebamed kullandım geçen e bebekte kampanya vardı bepanthol baby 200 gr 300 tl aldık normalde 1 tanesi 240 kusur 2 sinden de memnunum sebamed 1 tik daha iyi gibi geldi cnm

Ay alışveriş işlerinden o kadar uzaklaştım ki nerde ne kampanya var noluyor hiç haberim olmuyor elimdekiler iyi gelmezse onlara da bir bakayım. Bazı doktorlar olunca sürün devamlı sürmeyin diyor ama sürünce içim daha bir rahat ediyor benim

Eee eyyamı bahurun orta göbeğinde doğmayı onlar seçti hdjdjdj olabilir canım pişiğe çevirmesin de hafif kırmızılıkta sorun olmaz herhalde

Helal olsun korse takanlara biraz giydiğim sıksa hemen cnm acıyor
24 günlük olduk.. hala korse takıyorum daha sağlam hareket etmemide sağladı iyileşme sürecinde .. toparlamakla birlikte çok faydasını gördüm.. gülerken öksürürken oturup kalkarken sıkı tutması beni rahatlattı.

Kızlar ya benim sürecim çok zor geçti ancak fırsat bulabildim sütüm 3.gun geldiği için mamaya başlamıştık ama emzirme ye de devam ettim sürekli yinede çocuk sarılık oldu bugün hastane ye yattık inşallah iyileşir bir an önce sütüm de yeni artmaya başladı ama çok güzel bir duyguymus annelik

Cano ben resmiyette eylul anasiyim, oranin tablosunda ekliyim sorun olmuyorsa iki tabloda da olmam ekleyebilirsin. Bulut kusumla, benim isimsiz prensesimi gonulden bagli sayiyorum zaten

Doktordan doktora değişiyor cogu kişi kantaron yağı sürüyormuş bizim doktor az sürmüşsün badana yapar gibi sürdedi mersin sıcak oluncamı dedi bilmem ben sürüyom

geçmiş olsun cnm sütün geldiğinde mamayı kestinmi devam mı ettin ben mama agırlıklı beslendiğim halde 13 sınırdaydık mamayı az azaltsam cogalırdı maşallah 2 gundur memeci ama genede mama veriyorum doğmuyor çünkü

Kizlar rota virus ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz çok pahalı ama gereklimi bilmiyorum
Bence kesinlikle gerekli oglumda yaptirmistim kizima da yaptiricam. Oglumla ayni donem esimin arkadasi cocuguna rota virus asisi yaptirmamisti cocuk hastanede yatti kac gun. Bence saglik parayla kiyaslanamaz, ha hic gucu olmayan insanlar icin bisey diyemem evini zor gecindiren insanlar var bu da devletimizin eksikligi

Bizde de var aynı sorun. Sarılık değeri kaç çıktı acaba

Zamanında olması gereken aşı verem aşısı birde 5 li bir aşı varmış 2 ay onlar zamanında olması lazımmış birde özel aşılar cnm
Yani hepatit asisini gec yaptirsak da sikinti olmuyor muymus canim kusura bakma endise ettim de bi teyit edeyim dedim. Ben de bir hafta gecikmeli vurdurucam sanirim

Bi çiçek bile yollamadılar sağ olsunlar
Canım sen boşver çiçeği 10 kişi toplansınlarda adam akıllı bişey taksınlar direk kara listeden çıkarlar

Ben memnunum ama bi bütün olarak bakmak lazım pişik işine. Biz her bez değişiminde 5 dk havalandırıyoruz malum havalar çok sıcak. Birde her kakadan sonra bepanthol sürüyoruz kızarıklık olursa sudocrem hazırda bekliyor. Taşma falan yaşamadık rekor kakaya rağmen 1 haftada yarım paketi bitirdik bizden geçti yani bio natural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…