- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.041
Olabilir hergun 8 kadar başka doktor duruyorMaşallah nöbetçi sağlık ocağı iyiymiş canım gerçekten istediğin zaman. Bizimki ondan sonra gel diyo bana o satlerde gidiyorum.
Bi çiçek bile yollamadılar sağ olsunlarLohusa olduğum için aramadıklarını onun yerine kendini aradıklarını söylüyor. Ama çok yakın olupta eşimi aramayanlar kara listeye alındılar.
Evet öyleymiş, akrabalar geleneklere daha bağlı tipler ama yakın arkadaşlarımdan mesaj bekliyordum annelik nasıl gidiyor herşey yolunda mı vs diye
Evet sezaryenin etkisi var bence de insanlar ameliyatlı oldum için sürekli yattımı düşünüyor bence.
Canım ziyarete gelmemeleri iyi bence, iyice ayaklandımı gelmelerini isterim bende. Bizi arayanlar kendinizi toparlayın bebeği görmeye geliriz diyorlar. Samimi olduğu kişilerden ekstra bi iletişim bekliyor insan. Bize de eşimin iş yerinden çiçek yağdı diğerleri ev ziyaretinde telafi ederler diye umuyorum bakalım
Bi çiçek bile yollamadılar sağ olsunlar
Geldi gelecek diye beklemek zormuş gerçekten bi yanım içerde daha iyi gelişiyorsa dursun diyor bi yanımda ee hadi ama diyor38 de benim doktorda her an gelebilir dedi ama 39 da gelesi yok gibi konuştu biz alcaz dedibende çok nadir bi sertleşme oluyor o da geçiyor hemen zaten.normal mi gelcek sezaryen mi ne zaman olcak belirsizliği son haftalarda çok daha zormuş ya en zorlandığım dönem şuan hamilelikte belirsizlik
Bizim 1 ay asisi icin 28 agustosta cagirdi hemsire. Sehir disinda olabiliriz ne yapayim dedigimde eylul sonuna kadar yaptirsan yeter dedi. Yani cok acil bir sey degil gibi geldi bana. Sıkıntı olacagini dusunmuyorum o yuzdenKızlar bugün 1 ay olduk 1 aylık asimizi 28 yaptırsak sorun olurmu
Bizim 1 ay asisi icin 28 agustosta cagirdi hemsire. Sehir disinda olabiliriz ne yapayim dedigimde eylul sonuna kadar yaptirsan yeter dedi. Yani cok acil bir sey degil gibi geldi bana. Sıkıntı olacagini dusunmuyorum o yuzden
Canım emin misin? Güvenilir bir hemşire öi? Bize 25 ağustos dedi. Maks 26 ağustosta gelin dedi doktoru. Aynı gün doğdu oğluşlar istersen bir araştır onu
Aaa ciddi misinaile hekimindeki hemsire dedi bunlari. Günü de o belirleyip söyledi direk valla cok ilgili bilgili gibi gelmisti ama nerden nasil arastirsam ki simdi
Ya ben buradan çok anlamadığım için nereye ekleniyoruz ne oluyo çok bilmiyorum daha . Bu etiketlemeler falan onlarida yapamıyorum. İstediğin yere ekleyebilirsinEkledim canım. Vesilesiyle sorayım. Onay almadan eklemek istemedim. Tablomuzda yazmayan ama aktif olan annelerimiz var. İzniniz olursa sizleri de eklemekten mutluluk duyarımvallahi oğluşa vericem tabloyu bu doğum tarihinde bu isimde birisiyle tanışırsa sorsun anası ağustos anası mıymış jdjdjd bunlar senin doğuştan kankilerin dicem jdjdjd
@kikelomo @_PinaColada_ @hepsonradan @kumarbaz4334 @miraclehappens
Ya ben buradan çok anlamadığım için nereye ekleniyoruz ne oluyo çok bilmiyorum daha . Bu etiketlemeler falan onlarida yapamıyorum. İstediğin yere ekleyebilirsin
Ya evet belki de ileride yavrukuşlarımız karşılaşacaklar bir yerlerde..
Ben sleepy memnun değilim kaka hemen çıkıveriyor kenardan. Ben Molfix beğendim..Kızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Aşıyı da yaptırdık canım. 4.günden beri 810 gr almışBurcu ilk ay aşısı var demişti sağlık ocağı senin günün gelmiş yaptıracak mısın? Birde kilo alımı sınırda demiş ya doktorun ne kadar almış
ffestinalente bizde bez olarak sleppy kullanıyoruz, başlangıçtan beridir 2 numara aldım bayağı büyük paketti hala onunla devam ediyorum
Zamanında olması gereken aşı verem aşısı birde 5 li bir aşı varmış 2 ay onlar zamanında olması lazımmış birde özel aşılar cnmBizim 1 ay asisi icin 28 agustosta cagirdi hemsire. Sehir disinda olabiliriz ne yapayim dedigimde eylul sonuna kadar yaptirsan yeter dedi. Yani cok acil bir sey degil gibi geldi bana. Sıkıntı olacagini dusunmuyorum o yuzden
Ben sleepy memnun değilim kaka hemen çıkıveriyor kenardan. Ben Molfix beğendim..
Ben memnunum iyiki memnunum yok bezler boşa giderdi 2 3 4 5 aldim stokladim birde önemli olan yaz ayı olunca 3 saat bir değiştiriyorum dolduruyorda pişik kremini cok sürüyorumD DLK033sanmarino A Acemianne42
Canlarım bizde malum herşey acil olunca hastahanede sadece sleepy natural bulmuş arkadaşımız hdjjd biz normalde bio natural kullanacaktık. Naturalde iyi fena değil ama neden değiştirmeyeyim ki jdjdj en iyisini bulana kadar devambirde Bulut kuşumun poposu hafif pembe gibi geliyor bana pişik nasıl birşey onu da bilmiyorum açıkcası ama acaba bez mi yapıyor yoksa normal mi anlamadım pek birazda ondan farklı bir bez deneyeyim göreyim istedim. Siz anladığım kadarıyla memnunsunuz kullandığınız bezlerden.
Benim oğluşda dolu dolu yapmıyor ama hemen lastikli kısımdan sızıyo.. molfixde hiç öyle bişi yaşamadım ayrıca Molfix malzeme kalitesi daha tok sleepy kağıt gibi geldi bana ..Benim oğluşta 2 kere sızdı. Oda biz mi hatalı bağladık yoksa bezden kaynaklı mı çözemedim. Birde benim oğlan dolu dolu taşıracak kadar daha hiç yapmadı sanırım
Baby turco aldım. Onu deneyeceğim onu beğenmezsem molfix e bir bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?