2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bi çiçek bile yollamadılar sağ olsunlar

Bi çiçek bile yollamadılar sağ olsunlar

Burcu ilk ay aşısı var demişti sağlık ocağı senin günün gelmiş yaptıracak mısın? Birde kilo alımı sınırda demiş ya doktorun ne kadar almış

ffestinalente bizde bez olarak sleppy kullanıyoruz, başlangıçtan beridir 2 numara aldım bayağı büyük paketti hala onunla devam ediyorum

Geldi gelecek diye beklemek zormuş gerçekten bi yanım içerde daha iyi gelişiyorsa dursun diyor bi yanımda ee hadi ama diyor dışarıya çıkıp gezmek istiyorum ya yolda gelirse diye de pek hareket edemiyorum

Bizim 1 ay asisi icin 28 agustosta cagirdi hemsire. Sehir disinda olabiliriz ne yapayim dedigimde eylul sonuna kadar yaptirsan yeter dedi. Yani cok acil bir sey degil gibi geldi bana. Sıkıntı olacagini dusunmuyorum o yuzden

Canım emin misin? Güvenilir bir hemşire öi? Bize 25 ağustos dedi. Maks 26 ağustosta gelin dedi doktoru. Aynı gün doğdu oğluşlar istersen bir araştır onu

Aaa ciddi misin aile hekimindeki hemsire dedi bunlari. Günü de o belirleyip söyledi direk valla cok ilgili bilgili gibi gelmisti ama nerden nasil arastirsam ki simdi
Canım emin misin? Güvenilir bir hemşire öi? Bize 25 ağustos dedi. Maks 26 ağustosta gelin dedi doktoru. Aynı gün doğdu oğluşlar istersen bir araştır onu

D DLK033 sanmarino A Acemianne42

Canlarım bizde malum herşey acil olunca hastahanede sadece sleepy natural bulmuş arkadaşımız hdjjd biz normalde bio natural kullanacaktık. Naturalde iyi fena değil ama neden değiştirmeyeyim ki jdjdj en iyisini bulana kadar devam birde Bulut kuşumun poposu hafif pembe gibi geliyor bana pişik nasıl birşey onu da bilmiyorum açıkcası ama acaba bez mi yapıyor yoksa normal mi anlamadım pek birazda ondan farklı bir bez deneyeyim göreyim istedim. Siz anladığım kadarıyla memnunsunuz kullandığınız bezlerden.

Ya ben buradan çok anlamadığım için nereye ekleniyoruz ne oluyo çok bilmiyorum daha . Bu etiketlemeler falan onlarida yapamıyorum. İstediğin yere ekleyebilirsin
Ya evet belki de ileride yavrukuşlarımız karşılaşacaklar bir yerlerde..

Canım ilk sayfaya bakarsan eğer orda bir tablo var. Bu tablolar analar gruplarının şanından hdjdj seni oraya ekledim.

Etiketleme yapmak için ismin başına @ koyup ara vermesen ismi yazmaya başlarsan yapabilirsin.

Evet yaa bende düşündükçe duygulanıyorum

Aşıyı da yaptırdık canım. 4.günden beri 810 gr almış
Günlük yaklaşık 30 gr alması gerekiyor yaklaşık 30 almış dedi

Bizim 1 ay asisi icin 28 agustosta cagirdi hemsire. Sehir disinda olabiliriz ne yapayim dedigimde eylul sonuna kadar yaptirsan yeter dedi. Yani cok acil bir sey degil gibi geldi bana. Sıkıntı olacagini dusunmuyorum o yuzden
Zamanında olması gereken aşı verem aşısı birde 5 li bir aşı varmış 2 ay onlar zamanında olması lazımmış birde özel aşılar cnm

Ben sleepy memnun değilim kaka hemen çıkıveriyor kenardan. Ben Molfix beğendim..

Benim oğluşta 2 kere sızdı. Oda biz mi hatalı bağladık yoksa bezden kaynaklı mı çözemedim. Birde benim oğlan dolu dolu taşıracak kadar daha hiç yapmadı sanırım

Baby turco aldım. Onu deneyeceğim onu beğenmezsem molfix e bir bakacağım.

Ben memnunum iyiki memnunum yok bezler boşa giderdi 2 3 4 5 aldim stokladim birde önemli olan yaz ayı olunca 3 saat bir değiştiriyorum dolduruyorda pişik kremini cok sürüyorum

Benim oğluşda dolu dolu yapmıyor ama hemen lastikli kısımdan sızıyo.. molfixde hiç öyle bişi yaşamadım ayrıca Molfix malzeme kalitesi daha tok sleepy kağıt gibi geldi bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…