- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.081
Ben prima premium care kullanıyorum festim, ama arada molfix premiumda kullandım. Ama primadan cok memnunum ya hiç sızdırma yapmadıKızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Çok geçmiş olsun bizde 16 değerle yattık 8 gün boyunca bebişden uzakta uyumak çok zordu ama iyileşip geldi çok şükür yanımızaKızlar ya benim sürecim çok zor geçti ancak fırsat bulabildim sütüm 3.gun geldiği için mamaya başlamıştık ama emzirme ye de devam ettim sürekli yinede çocuk sarılık oldu bugün hastane ye yattık inşallah iyileşir bir an önce sütüm de yeni artmaya başladı ama çok güzel bir duyguymus annelik
Ilk dogumdan sonra korseler sadık yarim olduHelal olsun korse takanlara biraz giydiğim sıksa hemen cnm acıyor
Ben prima premium care kullanıyorum canım. Daha dogallari var biliyorum ama ablam da hep prima kullanmisti cok memnundu, ben de aşırı memnun kaldim. Hic pisik kizariklik sorunu olmadi. Bu sicaklarda baska bez deneyip pisik yapıp, minik popişi yakmak istemedim. Bi 4-5 aylik olunca daha ucuz bezler denemeyi düşünüyorum ama.Kızlar bez ne kullanıyorsunuz?
5 dk miBen memnunum ama bi bütün olarak bakmak lazım pişik işine. Biz her bez değişiminde 5 dk havalandırıyoruz malum havalar çok sıcak. Birde her kakadan sonra bepanthol sürüyoruz kızarıklık olursa sudocrem hazırda bekliyor. Taşma falan yaşamadık rekor kakaya rağmen1 haftada yarım paketi bitirdik bizden geçti yani bio natural
Ay alışveriş işlerinden o kadar uzaklaştım ki nerde ne kampanya var noluyor hiç haberim olmuyorelimdekiler iyi gelmezse onlara da bir bakayım. Bazı do
Sınır 17 diye biliyorum.. yani Dr umuz öyle söyledi bizimde 12,5 çıkmıştı.. çok normal dedi emzir geçer mamaya gerek yok dedi ki öylede oldu. Çok şükür.geçmiş olsun cnm sütün geldiğinde mamayı kestinmi devam mı ettin ben mama agırlıklı beslendiğim halde 13 sınırdaydık mamayı az azaltsam cogalırdı maşallah 2 gundur memeci ama genede mama veriyorum doğmuyor çünkü
Kizlar siz bebeklerinizi nasil oyalayabiliyorsunuz? Biz asla beceremiyoruz. Ya uyuyor ya da bos bos bagriniyoruyanikken sakince yatayim dinleneyim demiyor, etrafa da bakinamiyor henuz o evrelere ne zaman gecicez tam olarak. Valla annem de burda, buna ragmen oyalamakta cok zorlaniyoruz. Sürekli meme veriyorum dursun diye
Benimki de aynı öyle, annem her yanıma geldiğinde emzik ver diyip duruyor
5 dk mibizim icin hayaaal senin bebis kiz heralde bizimki sayisiz kez altini degistirirken cis yaptigi icin rekor sürede bezi cikarip silip yenisini bagliyoruz hemen hatta ilk iki cocuk doktoru randevusunda doktorlarin ustune isemeyi es gecmedik
Kizlar siz bebeklerinizi nasil oyalayabiliyorsunuz? Biz asla beceremiyoruz. Ya uyuyor ya da bos bos bagriniyoruyanikken sakince yatayim dinleneyim demiyor, etrafa da bakinamiyor henuz o evrelere ne zaman gecicez tam olarak. Valla annem de burda, buna ragmen oyalamakta cok zorlaniyoruz. Sürekli meme veriyorum dursun diye
Bi çeyreğe affederimCanım sen boşver çiçeği 10 kişi toplansınlarda adam akıllı bişey taksınlardirek kara listeden çıkarlar
Ben memnunum ama bi bütün olarak bakmak lazım pişik işine. Biz her bez değişiminde 5 dk havalandırıyoruz malum havalar çok sıcak. Birde her kakadan sonra bepanthol sürüyoruz kızarıklık olursa sudocrem hazırda bekliyor. Taşma falan yaşamadık rekor kakaya rağmen1 haftada yarım paketi bitirdik bizden geçti yani bio natural
Bi çeyreğe affederim
Oyalayamıyoruz biraz omuzda biraz kucakta biraz yerde derken tekrar emziriyorum tek kurtuluş yolum emzirmeKizlar siz bebeklerinizi nasil oyalayabiliyorsunuz? Biz asla beceremiyoruz. Ya uyuyor ya da bos bos bagriniyoruyanikken sakince yatayim dinleneyim demiyor, etrafa da bakinamiyor henuz o evrelere ne zaman gecicez tam olarak. Valla annem de burda, buna ragmen oyalamakta cok zorlaniyoruz. Sürekli meme veriyorum dursun diye
Merhaba benımde bebeğim 08.08 de anıden sezeryanla doğumu gerçekleşti yüksek tansiyondan dolayı 36+4 doğdu şükür kuveze girmedi ama 2 gündür yoğun gaz ağrısı var bugün hata doktora da gitimKızlar gaz krizlerinin zirvesindeyiz ben kendimce bir yöntem buldum biraz ferahlıyor , patikli altları bol geliyor bende külotlu çorap giydirdim ablasinda kalma pembe pembe midesine kadar çektim sıcak tuttu rahatladı belki size de bir faydası dokunur
Çok mantıklı kolaya kaçmasınlarSen kapıyı tam ile aç hejdj çeyrekle açarsan gramda biter o iş
Merhaba benımde bebeğim 08.08 de anıden sezeryanla doğumu gerçekleşti yüksek tansiyondan dolayı 36+4 doğdu şükür kuveze girmedi ama 2 gündür yoğun gaz ağrısı var bugün hata doktora da gitimbi damla verdı bol bol masaj da yapıyorum ama gene çok ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?