2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente ben sleepy ile basladim o bitince molfix vardi stogumda ona gectim ikisinden de memnunum pisik yapmadi ikisi de. Ama arasira hafif kizarir gibi olunca pisik kremi suruyorum, pisigi olmadan onlemek lazim yoksa hava cok sicak zor gecer

Çok geçmiş olsun bizde 16 değerle yattık 8 gün boyunca bebişden uzakta uyumak çok zordu ama iyileşip geldi çok şükür yanımıza

Kızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Ben prima premium care kullanıyorum canım. Daha dogallari var biliyorum ama ablam da hep prima kullanmisti cok memnundu, ben de aşırı memnun kaldim. Hic pisik kizariklik sorunu olmadi. Bu sicaklarda baska bez deneyip pisik yapıp, minik popişi yakmak istemedim. Bi 4-5 aylik olunca daha ucuz bezler denemeyi düşünüyorum ama.

Sizdirma bir kez yasadik, onda da sanirim düzgün baglamamistik. Cocugum da kakasini biriktire biriktire yapiyor 2 günde bir falan, bir kere 5 günden sonra yapmisti hatta, onda bile kaka cikmamisti

5 dk mi bizim icin hayaaal senin bebis kiz heralde bizimki sayisiz kez altini degistirirken cis yaptigi icin rekor sürede bezi cikarip silip yenisini bagliyoruz hemen hatta ilk iki cocuk doktoru randevusunda doktorlarin ustune isemeyi es gecmedik

Ay alışveriş işlerinden o kadar uzaklaştım ki nerde ne kampanya var noluyor hiç haberim olmuyor elimdekiler iyi gelmezse onlara da bir bakayım. Bazı do

Sınır 17 diye biliyorum.. yani Dr umuz öyle söyledi bizimde 12,5 çıkmıştı.. çok normal dedi emzir geçer mamaya gerek yok dedi ki öylede oldu. Çok şükür.

Kizlar siz bebeklerinizi nasil oyalayabiliyorsunuz? Biz asla beceremiyoruz. Ya uyuyor ya da bos bos bagriniyor uyanikken sakince yatayim dinleneyim demiyor, etrafa da bakinamiyor henuz o evrelere ne zaman gecicez tam olarak. Valla annem de burda, buna ragmen oyalamakta cok zorlaniyoruz. Sürekli meme veriyorum dursun diye

Benimki de aynı öyle, annem her yanıma geldiğinde emzik ver diyip duruyor

5 dk mi bizim icin hayaaal senin bebis kiz heralde bizimki sayisiz kez altini degistirirken cis yaptigi icin rekor sürede bezi cikarip silip yenisini bagliyoruz hemen hatta ilk iki cocuk doktoru randevusunda doktorlarin ustune isemeyi es gecmedik

Usujdjdjdj bende aynısını düşündüm hatta ben mi beceremiyorum diye kendimi sorgularken yazmışsın hdjjd yalnız değiliz sanırım. Daha az önce kakalı müslin yıkadım hdjdjjd sanmarino 5 dk havalandırıyorum diyince gaza geldim açma ve havalandırmaya çalışma gafletine düştüm jdjdjjd sanmarino nun bebişte erkek gerçi. Anlat bize sanmarino bu işin sırrı ne hdjjd bende havalandıramayan kesimdenim

Bende zorlanıyorum. O krize girdi mi ayvayı yediğim an. Birde hala direniyorum sallamamaya, arabaya indirmemeye. Ekstra zor oluyor işte. Uyutmak bile çok zor bence. Dillerini çözene kadar böyle gider gibi geliyor Josei. Bunun standart bir yolu yoktur gibime geliyor. Bebiş anne ilişkisi iyice kurulunca tanıyınca halledeceğiz bence.

Bi çeyreğe affederim

Oyalayamıyoruz biraz omuzda biraz kucakta biraz yerde derken tekrar emziriyorum tek kurtuluş yolum emzirme

Merhaba benımde bebeğim 08.08 de anıden sezeryanla doğumu gerçekleşti yüksek tansiyondan dolayı 36+4 doğdu şükür kuveze girmedi ama 2 gündür yoğun gaz ağrısı var bugün hata doktora da gitim bi damla verdı bol bol masaj da yapıyorum ama gene çok ağladı

Aaa benim oğlumda 36+4 te doğdu aniden ancak kuvöze girdi. Gebelik zehirlenmesi yaşadım. Muhtemelen sizinki de öyledir yüksek tansiyon ise. Aynı durum bizde de var. Uyuyamıyor ne ilaç ne damla hiçbirşey işe yaramıyor. Bekliyorum başında gaz sancısı gelince. Elimden başka birşey gelmiyor. Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…