- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.101
Geçmiş olsun gaz çok zor geldim mi hiç birşey fayda etmiyor dün doktorun kontrolünde gördüm gazın olup olmadığına baktı karnına işaret parmağını koydu onun üstüne diğer eliyle tık tık vurdu gaz olunca sesi daha çok tok çıkıyor bakıyorum gazını çıkarıyor ama hala gazı varMerhaba benımde bebeğim 08.08 de anıden sezeryanla doğumu gerçekleşti yüksek tansiyondan dolayı 36+4 doğdu şükür kuveze girmedi ama 2 gündür yoğun gaz ağrısı var bugün hata doktora da gitimbi damla verdı bol bol masaj da yapıyorum ama gene çok ağladı
Ahh keşke emzik alsa benimkiBenimki de aynı öyle, annem her yanıma geldiğinde emzik ver diyip duruyor
Yaa bizim de kurtuluşumuz o olduOyalayamıyoruz biraz omuzda biraz kucakta biraz yerde derken tekrar emziriyorum tek kurtuluş yolum emzirme
Ayakta sallamak candirBende zorlanıyorum. O krize girdi mi ayvayı yediğim an. Birde hala direniyorum sallamamaya, arabaya indirmemeye. Ekstra zor oluyor işte. Uyutmak bile çok zor bence. Dillerini çözene kadar böyle gider gibi geliyor Josei. Bunun standart bir yolu yoktur gibime geliyor. Bebiş anne ilişkisi iyice kurulunca tanıyınca halledeceğiz bence.
Ya miniciksin bu gaz nerden geldi?Geçmiş olsun gaz çok zor geldim mi hiç birşey fayda etmiyor dün doktorun kontrolünde gördüm gazın olup olmadığına baktı karnına işaret parmağını koydu onun üstüne diğer eliyle tık tık vurdu gaz olunca sesi daha çok tok çıkıyor bakıyorum gazını çıkarıyor ama hala gazı var
Duş fayda ediyor mu cnm kovanın içine koyuyorlar belki fayda ederYa miniciksin bu gaz nerden geldi?
Kıvranıyor şuan uykusundan uyandı. Napıcağımı şaştım. Sağlık olsun.
Emzigi neden vermiyoruzki buyuk oglum almadi kesinlikle ama bu oglumda arada bir aliyor sadece ve tedirgin oluyorum alincada bunlari duydukca:)Ayakta sallamak candirabimizi de hala ayagimda salliyorum bebiste daha o kivama grlmedik ama hic sansimi zorlamam sallarim ilk cocukta bende sallamam diyordum annem sallamak isteyince cahil cahil is yapma diyordum sonra koyverdim gitsin kendini akisa birak. Hatta ben ilk cocukta emzik vermedim bunda bugun meme isteyip durunca emzigi dayadim gitsin
ahahahh benimkinin de yüzüme kaka fışırdattığı bile olduUsujdjdjdj bende aynısını düşündüm hatta ben mi beceremiyorum diye kendimi sorgularken yazmışsın hdjjd yalnız değiliz sanırım. Daha az önce kakalı müslin yıkadım hdjdjjd sanmarino 5 dk havalandırıyorum diyince gaza geldim açma ve havalandırmaya çalışma gafletine düştüm jdjdjjdsanmarino nun bebişte erkek gerçi. Anlat bize sanmarino bu işin sırrı ne hdjjd bende havalandıramayan kesimdenim
Yaa masallah hem gazi var zorlaniyorsun hem de sallamiyorsun, memeyi emzik gibi kullanmiyorsunn helal olsun sana festimBende zorlanıyorum. O krize girdi mi ayvayı yediğim an. Birde hala direniyorum sallamamaya, arabaya indirmemeye. Ekstra zor oluyor işte. Uyutmak bile çok zor bence. Dillerini çözene kadar böyle gider gibi geliyor Josei. Bunun standart bir yolu yoktur gibime geliyor. Bebiş anne ilişkisi iyice kurulunca tanıyınca halledeceğiz bence.
Damak yapisini bozdugu icin uzmanlar onermiyor oglumda 1-2 ay verdim sonra alismasin diye vermedim. Yine fazla vermem zorlandikca veririmEmzigi neden vermiyoruzki buyuk oglum almadi kesinlikle ama bu oglumda arada bir aliyor sadece ve tedirgin oluyorum alincada bunlari duydukca:)
5 dk mibizim icin hayaaal senin bebis kiz heralde bizimki sayisiz kez altini degistirirken cis yaptigi icin rekor sürede bezi cikarip silip yenisini bagliyoruz hemen hatta ilk iki cocuk doktoru randevusunda doktorlarin ustune isemeyi es gecmedik
Usujdjdjdj bende aynısını düşündüm hatta ben mi beceremiyorum diye kendimi sorgularken yazmışsın hdjjd yalnız değiliz sanırım. Daha az önce kakalı müslin yıkadım hdjdjjd sanmarino 5 dk havalandırıyorum diyince gaza geldim açma ve havalandırmaya çalışma gafletine düştüm jdjdjjdsanmarino nun bebişte erkek gerçi. Anlat bize sanmarino bu işin sırrı ne hdjjd bende havalandıramayan kesimdenim
Talimatla oluyor canım bezi değiştirene poposunu havalandırın diyorum devam ediyorumahahahh benimkinin de yüzüme kaka fışırdattığı bile oldubizimkiler neden böyle yaa popişi oksijen görmedi evladimin bu yüzden sanmarin ben de merak ediyorum nasil oluyor bu is
ahahahh benimkinin de yüzüme kaka fışırdattığı bile oldubizimkiler neden böyle yaa popişi oksijen görmedi evladimin bu yüzden sanmarin ben de merak ediyorum nasil oluyor bu is
Yaa masallah hem gazi var zorlaniyorsun hem de sallamiyorsun, memeyi emzik gibi kullanmiyorsunn helal olsun sana festimbiz ailece her turlu sakincali seyi yapiyoruz artik
Bide sunu anlamiyorum benim bebis niye bu kadar bagriniyor gazi mi var ki acababagirirken bacaklarini karnina çekmiyor, emdikten sonra gazini cikarmaya calistim agzindan da cikmiyor gaz falan. Benim bilmedigim bir sey mi var? Seninki bacaklarini cekiyor dimi gazi olunca?
Ay benim ilk cocugum ama sanki beşinci cocukmus gibi bir koyvermislik içerisindeyimAyakta sallamak candirabimizi de hala ayagimda salliyorum bebiste daha o kivama grlmedik ama hic sansimi zorlamam sallarim ilk cocukta bende sallamam diyordum annem sallamak isteyince cahil cahil is yapma diyordum sonra koyverdim gitsin kendini akisa birak. Hatta ben ilk cocukta emzik vermedim bunda bugun meme isteyip durunca emzigi dayadim gitsin
Duş fayda ediyor mu cnm kovanın içine koyuyorlar belki fayda eder
Teşekkür ederimgeçmiş olsun cnm sütün geldiğinde mamayı kestinmi devam mı ettin ben mama agırlıklı beslendiğim halde 13 sınırdaydık mamayı az azaltsam cogalırdı maşallah 2 gundur memeci ama genede mama veriyorum doğmuyor çünkü
18.4 çıktı değeri canımBizde de var aynı sorun. Sarılık değeri kaç çıktı acaba
Sağol canım 18.4 çıktı bizim de ama çok şükür ben bebeğimle aynı odada kalıyorum inşallah düzelir ya ne kadar zormuş çocuğun hastalanmasıÇok geçmiş olsun bizde 16 değerle yattık 8 gün boyunca bebişden uzakta uyumak çok zordu ama iyileşip geldi çok şükür yanımıza
Yaa biz ne sansliyiz masallahhh annelerimiz yardim ediyor. Ben de daha kendim yikamadim hic, hatta altini da 3-4 kez falan degistirmisimdir. Kirkimiz cikinca yalniz kalinca o zaman baslicak benim asıl lohusalıkİnan olsun bulutunda hava görmedi daha. Bez değiştirdim bide hdjdj kızarık diye kızarmasında nolsun. Krem sürüp kapatıyorum yazık ya üzüldüm şuan. Az önce annem bez ser altına dedi yook hava alcak dedim yam o sırada cırt etti heryer kaka oldu. Annemde sen yıka hem öğren dedi hdjdjjd hayat zorlaştı josei.sanmarino Da aslında en güzel yolu bulmuş hdjdjdj bende diyorum nasıl ya jdjd hava gördü mü ve temiz bez buldu mu işiyor çocukim.
Djjdjdj saçmalama memeyi emzik yapmadığımı kim söyledi hfjdjjd o krizi geldiği an memeyi tıkarım ağzına o hızımı görmen lazım. O sütyen o kıyafet anında yok oluyor jdjdjjd
Bacım gaz yutmama ihtimali yok. Elbet yutar. Ağızdan çıkartmaması ilginç gibi ama tolere ediyor demek ki bu işte bilirkişi de değilim belki de normaldir jfjfjdj evet evet karnına çekiyor direkt. Böyle kızarıyor geriniyor. Ömrümden ömürü götürüyor. Yemin ederim yapsın da nereye nasıl me şekilde yaparsa yapsın modunda geziyorum.
Ahahahhh ayni beeenTalimatla oluyor canım bezi değiştirene poposunu havalandırın diyorum devam ediyorumbakalım bez değiştirmeye başlayınca napıcam şimdilik sadece emzirmeye bakıyorum
Yaa biz ne sansliyiz masallahhh annelerimiz yardim ediyor. Ben de daha kendim yikamadim hic, hatta altini da 3-4 kez falan degistirmisimdir. Kirkimiz cikinca yalniz kalinca o zaman baslicak benim asıl lohusalık
Emdikten sonra gazini bir turlu cikaramiyorum ben. Sorun bende mi bilemedim vallabide bizimki alttan gazini hep meme emerken cikariyor, hatta kakalarini da emerken yapiyor. Öyle degisik bir özelliği var, bacaklarini karnina cektigini gördüğümde hemen emziriyorum, sonra gelsinn gazlar kakalaaarr acaba Bulutkuşu da öyle daha rahat cikarir mi gazi, sacma ama
Aminnn canim Allah yardim etsin yalnizlara ve cok cocuklularaÇok şükür. Ben tek olsam yapamazmışım ya. Çok zorlanırdım allah yalnız kişilerin yardımcısı olsun. Ama işte Josei bu beni üzüyor biraz. Herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum ama bende o şey yokaa bizde 40 tan sonra yalnız kalıcaz jdjdj birbirimizi eyleriz be Josei o zamana çoğunluk çıkmış olur lohusalıktan.
Bende çıkartamıyorum. Hem meme arıyor veya kusuyor. Beni sinir boğuyor ondan sonra. Sorun değil de kuzum yeniyiz sonuçta alışacağız. Bizimde arada öyle oluyor ama asıl kısıtlanmadığında o hareketleriyle birlikte çıkarabiliyor. Ay bilemedim Josei. Şu kadınla görüşücem yarın. Fikrim değişmezse destek alıcam içime sinerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?