2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geçmiş olsun gaz çok zor geldim mi hiç birşey fayda etmiyor dün doktorun kontrolünde gördüm gazın olup olmadığına baktı karnına işaret parmağını koydu onun üstüne diğer eliyle tık tık vurdu gaz olunca sesi daha çok tok çıkıyor bakıyorum gazını çıkarıyor ama hala gazı var

Benimki de aynı öyle, annem her yanıma geldiğinde emzik ver diyip duruyor
Ahh keşke emzik alsa benimki memeyi emzik yaptik bu bos bagrinmalari yüzünden sen niye vermiyorsun zor olmuyor mu emziksiz uykuya dalmasi, sakinleşmesi
Oyalayamıyoruz biraz omuzda biraz kucakta biraz yerde derken tekrar emziriyorum tek kurtuluş yolum emzirme
Yaa bizim de kurtuluşumuz o oldu emzirme sikligimiz saatte bir e düştü nerdeyse Allahimm sonraki levela gecmek istiyorum, bebislerimiz azcik bakinsin, oyalansin nolur

Ayakta sallamak candir abimizi de hala ayagimda salliyorum bebiste daha o kivama grlmedik ama hic sansimi zorlamam sallarim ilk cocukta bende sallamam diyordum annem sallamak isteyince cahil cahil is yapma diyordum sonra koyverdim gitsin kendini akisa birak. Hatta ben ilk cocukta emzik vermedim bunda bugun meme isteyip durunca emzigi dayadim gitsin

Ya miniciksin bu gaz nerden geldi?
Kıvranıyor şuan uykusundan uyandı. Napıcağımı şaştım. Sağlık olsun.

Emzigi neden vermiyoruzki buyuk oglum almadi kesinlikle ama bu oglumda arada bir aliyor sadece ve tedirgin oluyorum alincada bunlari duydukca:)

ahahahh benimkinin de yüzüme kaka fışırdattığı bile oldu bizimkiler neden böyle yaa popişi oksijen görmedi evladimin bu yüzden sanmarin ben de merak ediyorum nasil oluyor bu is

Yaa masallah hem gazi var zorlaniyorsun hem de sallamiyorsun, memeyi emzik gibi kullanmiyorsunn helal olsun sana festim biz ailece her turlu sakincali seyi yapiyoruz artik
Bide sunu anlamiyorum benim bebis niye bu kadar bagriniyor gazi mi var ki acaba bagirirken bacaklarini karnina çekmiyor, emdikten sonra gazini cikarmaya calistim agzindan da cikmiyor gaz falan. Benim bilmedigim bir sey mi var? Seninki bacaklarini cekiyor dimi gazi olunca?

Emzigi neden vermiyoruzki buyuk oglum almadi kesinlikle ama bu oglumda arada bir aliyor sadece ve tedirgin oluyorum alincada bunlari duydukca:)
Damak yapisini bozdugu icin uzmanlar onermiyor oglumda 1-2 ay verdim sonra alismasin diye vermedim. Yine fazla vermem zorlandikca veririm

5 dk mi bizim icin hayaaal senin bebis kiz heralde bizimki sayisiz kez altini degistirirken cis yaptigi icin rekor sürede bezi cikarip silip yenisini bagliyoruz hemen hatta ilk iki cocuk doktoru randevusunda doktorlarin ustune isemeyi es gecmedik

Ah kızlar bizde nasibimize düşeni aldık tabi bu havalandırmalardan hatta ayıptır söylemesi Bizimki kakasını azıcık cozurtulu yapıyor çişi ayrı kakası ayrı tazikli geliyor
İşin püf noktasını söylüyorum; bebişin altını ben değiştirmiyorum

ahahahh benimkinin de yüzüme kaka fışırdattığı bile oldu bizimkiler neden böyle yaa popişi oksijen görmedi evladimin bu yüzden sanmarin ben de merak ediyorum nasil oluyor bu is
Talimatla oluyor canım bezi değiştirene poposunu havalandırın diyorum devam ediyorum bakalım bez değiştirmeye başlayınca napıcam şimdilik sadece emzirmeye bakıyorum

İnan olsun bulutunda hava görmedi daha. Bez değiştirdim bide hdjdj kızarık diye kızarmasında nolsun. Krem sürüp kapatıyorum yazık ya üzüldüm şuan. Az önce annem bez ser altına dedi yook hava alcak dedim yam o sırada cırt etti heryer kaka oldu. Annemde sen yıka hem öğren dedi hdjdjjd hayat zorlaştı josei. sanmarino Da aslında en güzel yolu bulmuş hdjdjdj bende diyorum nasıl ya jdjd hava gördü mü ve temiz bez buldu mu işiyor çocukim.
Djjdjdj saçmalama memeyi emzik yapmadığımı kim söyledi hfjdjjd o krizi geldiği an memeyi tıkarım ağzına o hızımı görmen lazım. O sütyen o kıyafet anında yok oluyor jdjdjjd

Bacım gaz yutmama ihtimali yok. Elbet yutar. Ağızdan çıkartmaması ilginç gibi ama tolere ediyor demek ki bu işte bilirkişi de değilim belki de normaldir jfjfjdj evet evet karnına çekiyor direkt. Böyle kızarıyor geriniyor. Ömrümden ömürü götürüyor. Yemin ederim yapsın da nereye nasıl me şekilde yaparsa yapsın modunda geziyorum.

Ay benim ilk cocugum ama sanki beşinci cocukmus gibi bir koyvermislik içerisindeyim kivam falan beklemedim salliyoruz dizlerimizde emzik almiyor diye baska bir emzik siparis verdim hatta o emzik emilecekk iştee o kadar

Teşekkür ederim Yok kuzum mamaya da süte de devam ettim ama sütüm az geliyor zaten doyurmaz onu
Bizde de var aynı sorun. Sarılık değeri kaç çıktı acaba
18.4 çıktı değeri canım
Çok geçmiş olsun bizde 16 değerle yattık 8 gün boyunca bebişden uzakta uyumak çok zordu ama iyileşip geldi çok şükür yanımıza
Sağol canım 18.4 çıktı bizim de ama çok şükür ben bebeğimle aynı odada kalıyorum inşallah düzelir ya ne kadar zormuş çocuğun hastalanması

Yaa biz ne sansliyiz masallahhh annelerimiz yardim ediyor. Ben de daha kendim yikamadim hic, hatta altini da 3-4 kez falan degistirmisimdir. Kirkimiz cikinca yalniz kalinca o zaman baslicak benim asıl lohusalık
Emdikten sonra gazini bir turlu cikaramiyorum ben. Sorun bende mi bilemedim valla bide bizimki alttan gazini hep meme emerken cikariyor, hatta kakalarini da emerken yapiyor. Öyle degisik bir özelliği var, bacaklarini karnina cektigini gördüğümde hemen emziriyorum, sonra gelsinn gazlar kakalaaarr acaba Bulutkuşu da öyle daha rahat cikarir mi gazi, sacma ama

Talimatla oluyor canım bezi değiştirene poposunu havalandırın diyorum devam ediyorum bakalım bez değiştirmeye başlayınca napıcam şimdilik sadece emzirmeye bakıyorum
Ahahahhh ayni beeen tek görevim emzirmek ama bütün gün yorgunum uykusuzum diye ortalikta geziniyorum ben talimat veremedim yaa annem kafasina göre takiliyor

Çok şükür. Ben tek olsam yapamazmışım ya. Çok zorlanırdım allah yalnız kişilerin yardımcısı olsun. Ama işte Josei bu beni üzüyor biraz. Herşeyiyle ben ilgilenmek istiyorum ama bende o şey yok aa bizde 40 tan sonra yalnız kalıcaz jdjdj birbirimizi eyleriz be Josei o zamana çoğunluk çıkmış olur lohusalıktan.

Bende çıkartamıyorum. Hem meme arıyor veya kusuyor. Beni sinir boğuyor ondan sonra. Sorun değil de kuzum yeniyiz sonuçta alışacağız. Bizimde arada öyle oluyor ama asıl kısıtlanmadığında o hareketleriyle birlikte çıkarabiliyor. Ay bilemedim Josei. Şu kadınla görüşücem yarın. Fikrim değişmezse destek alıcam içime sinerse.

Aminnn canim Allah yardim etsin yalnizlara ve cok cocuklulara lohusalik baslangic tarihim 3 agustos benimm iste o gün depresyonum baslar muhtemelen
İnternette gaz sancilari 3-4 aylikken kendiliginden gecer yazıyor, bir ayınız bir sekilde gecti bitti kuzu yaa, insallah hayırlısıyla azalarak bitecek, iyi düşünelim. İnsallah o kadin da şifaya vesile olur, bizi de haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…