- 28 Kasım 2022
- 888
- 2.030
- 43
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.121
Ekle canımEkledim canım. Vesilesiyle sorayım. Onay almadan eklemek istemedim. Tablomuzda yazmayan ama aktif olan annelerimiz var. İzniniz olursa sizleri de eklemekten mutluluk duyarımvallahi oğluşa vericem tabloyu bu doğum tarihinde bu isimde birisiyle tanışırsa sorsun anası ağustos anası mıymış jdjdjd bunlar senin doğuştan kankilerin dicem jdjdjd
@kikelomo_PinaColada_ @hepsonradan @kumarbaz4334 @miraclehappens
Molfix diger 3 4 no için baby turco aldım büyük boy olunca bi denemelikKızlar bez ne kullanıyorsunuz?
Ben yarım saat zor yürüyorum ya ağırlaştı karnım iyice belim ağrıyor bacaklarım yoruluyor halim olsa gezerim valla geleceğine dair hiç umudum yokGeldi gelecek diye beklemek zormuş gerçekten bi yanım içerde daha iyi gelişiyorsa dursun diyor bi yanımda ee hadi ama diyordışarıya çıkıp gezmek istiyorum ya yolda gelirse diye de pek hareket edemiyorum
Oğlumda çok kalite bir askeri doktorumuz vardı. 2 dozluk olan rota virüsü aşısı yaptirmamizi istemişti yaptırdık. Menenjit aşısını ben ısrarla sormama rağmen yaptırmayın demişti nedenini hatırlayamadım ama.Kizlar rota virus ve menenjit aşıları hakkında ne düşünüyorsunuz çok pahalı ama gereklimi bilmiyorum
Meme ucu kremlerini sürüp uclarını buzdolabı poşeti koydum hep yumuşak tuttum emzirmeye başladığım sırada sütümle uçlarımı isladimYa kızlar 2 günde memeler pert oldu benimölüyorum acıdan. Deneyenler için gümüş kalkan önerir misiniz ? Ek tavsiye lütfen bebeğim emerken dakika sayıyorum artık . Bugün acıdan ağladım . Sezaryen dikişlerim ayrı ağrıyor meme ucum ayrı rahmim desen kasılıyor küçülürken .
Oğlumda çok kalite bir askeri doktorumuz vardı. 2 dozluk olan rota virüsü aşısı yaptirmamizi istemişti yaptırdık. Menenjit aşısını ben ısrarla sormama rağmen yaptırmayın demişti nedenini hatırlayamadım ama.
Acaba aşıların içindeki ağır metal içeriklerinden dolayı miydiBende ilk Çocugum da rota virüsü aşısı yaptırmıştım, menenjit yaptırmadım ama bende nedenini hatırlamıyorum
Canım bende de oluyor o son bikaç gündür memeyi istiyor, verince ağzındayken ağlıyor huysuzlanıyor emmiyor bırakıyor tekrar ağlayıp istiyor, verince synı tepki. Ben anladım ki başka bir huzursuzluğu olunca yapıyor gaz vs gibi. Biraz yüzüstü yatırıp sırtına vuruyorum falan ondan sonra normal emmeye devam edebiliyor rahatlayınca hele de gazı çıktıysa. Ben ilk başta acaba meme reddi mi bu dedim hatta ama diğer emmeleri normal diye böyle düşündümBebeğim emerken artık istemeye istemeye emmeye başladı iki gündür. Ağlıyor çekiyor sonra yine istiyor genzine kaçıyor falan arada moralim bozuldu zorla veriyorum hissine girdim doya doya nadir emiyo hep ağlıyor emerken gündüzleri bitirdi bizi de kendinide
İyi geceler taze anneler gece mesaisinden. Benim için emzirmek tam bir işkencememe uçlarım çok aciyor ve geçmek bilmiyor bir türlü. Ne yapacağımı şaşırdım
Emzirme sonrası kıyafetlerine sürtmesin canım lanılin krem sürüp avent kalkan takİyi geceler taze anneler gece mesaisinden. Benim için emzirmek tam bir işkencememe uçlarım çok aciyor ve geçmek bilmiyor bir türlü. Ne yapacağımı şaşırdım
Emzirdikten sonra meme ucun hava ile temas ederek kurusun, özellikle kıyafetlerine sürtünmesin, birde bildiğin tahinin üzerine çıkan yağ var ya onu sür varsa kesinlikle iyi geliyorİyi geceler taze anneler gece mesaisinden. Benim için emzirmek tam bir işkencememe uçlarım çok aciyor ve geçmek bilmiyor bir türlü. Ne yapacağımı şaşırdım
Canım kıvranmaları aynı zamanda ağlamalı mı geçiyor?? Yoksa sadece kıvranma şeklinde mi? Kakasını çişini ne kadar yapıyor?Son çarem anne sütüne zeytinyağı damlatıp vermek. O kadar ilaç o kadar damla, yağ, masaj bu çocuk kıvranıyor. O kıvrandıkça ömrümden ömür gidiyor ya. Ne uykusunu alabiliyor. Ne kusması yüzünden karnı doyuyor. Aç mı bu çocuk diye kendimi yiyorum bi yandan. Tamam fazlalıktır belki ama içtiğini kusuyor ıkınırken öyle bir ıkınma. Yemin ediyorum ömrümden ömür gitti. Memede de ıkındı sağ memem zaten zedelenmişti şimdi iyice pert oldu. Şu çocuğumun gazı gitsin de memem yara olsun daha bunu bile söyleyip duruyorum. Birşeyde yemiyorum yarı açım hdjdj gaz yapan herşeyi çıkarttım. Salataya bile kimyon koyacak seviyeye geldim. Yarında ekmeği kesicem. Bi yandan da tedirgin oluyorum beslenemezsem sütüm azalır mı diye. Havlu ısıttım beline sardım ayağına patik giydirdim bu yaz günü. Sıcak iyi geliyor çünkü ama hasta etmekten de korkuyorum. Allahım herşeyden korkuyorum. Hiç böyle hayal etmemiştim
Yemin ederim emzirmek istemiyorum ya zarar mı veriyorum gibi geliyor. İyice delirdim saçmalıyorum farkındayım ama kötü hissediyorum. Ne kadar daha dayanırım böyle ıkınmasına bilmiyorum.
Üff hepte negatif paylaşıyorum hiçte yapmam normalde ama sanırım rahatlamaya ihtiyacım var. Hakkınızı helal edin arkadaşlarım
Canım ben tahin yağından memnunum birtek. Boşuna o kadar şey almışım hepsi çöp gözümde.
Emzirme sonrası kıyafetlerine sürtmesin canım lanılin krem sürüp avent kalkan tak
Sadece tahin yağını denemedim onun dışında her şeyi yaptım. Yara çatlak gözükmüyor ama acayip sızlıyor yerleri tepe tepe emzirmeye çalışıyorum nefret ettim emzirmektenEmzirdikten sonra meme ucun hava ile temas ederek kurusun, özellikle kıyafetlerine sürtünmesin, birde bildiğin tahinin üzerine çıkan yağ var ya onu sür varsa kesinlikle iyi geliyor
Aynen ben hatta bende yatırım gaz cikartayim dedikçe daha cok kızıyor şey yaptım yastığa yatırıyorum yumuşak olanlara karın üstü öylece bekletiyorum biraz çıkıyor vermiyorum elini emmeye kalkinca yine aynısını yapıyor ama geceleri sıkıntı yok iste emiyo bitiriyor sütü gündüzleri böyle.bende meme reddi sandım çok üzüldüm. Aksamdan kundakli hep elleri ayakları uyuyor öyle halada başlar mesaimiz 7 den sonra BizimCanım bende de oluyor o son bikaç gündür memeyi istiyor, verince ağzındayken ağlıyor huysuzlanıyor emmiyor bırakıyor tekrar ağlayıp istiyor, verince synı tepki. Ben anladım ki başka bir huzursuzluğu olunca yapıyor gaz vs gibi. Biraz yüzüstü yatırıp sırtına vuruyorum falan ondan sonra normal emmeye devam edebiliyor rahatlayınca hele de gazı çıktıysa. Ben ilk başta acaba meme reddi mi bu dedim hatta ama diğer emmeleri normal diye böyle düşündüm
Bizde 15 değerle bir gün yatmıştık ozaman oda sınırda tam dedi bizede hatta ondan sonraki ya 11 yada 13 falandı ama büyük ihtimalle 11 di sanirim ama hala hafif Sarı hemen atamıyor geçmiyor demkki gözlerinin içi sarımsı hala canım yhaSınır 17 diye biliyorum.. yani Dr umuz öyle söyledi bizimde 12,5 çıkmıştı.. çok normal dedi emzir geçer mamaya gerek yok dedi ki öylede oldu. Çok şükür.
Ben bim marketın bezını kullanıyorum. Daha onceden denemeedıgım bez kalmadı sanırım. Fıyat utgun kalıtede bna guzel gelıyo.Benim oğluşta 2 kere sızdı. Oda biz mi hatalı bağladık yoksa bezden kaynaklı mı çözemedim. Birde benim oğlan dolu dolu taşıracak kadar daha hiç yapmadı sanırım
Baby turco aldım. Onu deneyeceğim onu beğenmezsem molfix e bir bakacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?