2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
22 gunluguz. Bakınmalara gectık. Emzık verıyorum. Çıngırak sallıyorum. Ayagıma yatırıp buyuk yastık uzerıne dık duruyor ozmn konusuyoruz . Jimnastik yapıyoruz ellerını bırlestırıp yukarı faln kaldırıyorum. Ayagını karnına gotur cek yapıyorum.
Çenesıyle oynuyoruz. Evde kucakta gezıyoruz kanguru pozısyonunda.
Karna masaj yapıyoruz

Kızlarım nasılsınız umarım herkes çok iyidir Sizi çok özledim benim süreç çok yoğun geçti en sıcak haftaya denk geldi doğum bebeğim sıcaklardan huzursuz oldu Sarılık geçirdik ama elhamdülillah evde atlattık süreci ve doktor kontrolünde testislerinin yerine inmediğini kasıklarda olduğunu öğrendik.Takip gerekiyormuş 6 ay içinde inmezse küçük bir ameliyat operasyon ile indireceklermiş.Lohusa psikolojisi beni baya sarstı ağlayacak yer arıyorum öyle

Bende kremler aldım işe yaramıyor sol gogsumu emerken catlaktan canım çok acıyor
Bez olarak bende Molfix kullanıyorum çok m memnunum hiç sızma yapmadı daha
Ben de de hiçbir krem yağ işe yaramıyor. Emzirme danışmanına gitmeyi düşünüyorum. Sanırım bebeğim mememi ısırıyor isirarak emiyor bunada sebep biberon sanırım.
İki gündür biberon vermiyorum emziği de sadece uykuya geçerken gece veriyorum. Doğru emmeyi öğrenmesi lazım. Yoksa bir gün iyi isem diğer gün yine ağrı dan ölüyorum meme ağrısından. Bu şekilde de çözemezsem danışmana gideceğim. Gerektiğinde sağdığım sütü Gerektiğinde sağdığım sütü ve mamayı şırıngayla vereceğim tekrar ilk iki haftada öyle yapmıştım bir de şimdi kaşık biberon sipariş ettim.
İnşallah çözebilirim ya yoksa ağlamaktan helak olacağım bir de tekim evde bir bebiş alıyor bir ben

canım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum ağlama konusunda. İnşallah altı aya düzelir moralini iyi tut arkadaşımın oğlunda da aynısını dediler altı aya düzeldi gerçekten operasyona gerek kalmadı

Canım bende danışmana mi gitsem diye düşünüyorum sütüm yarıyor mu doyuyor mu doymuyor mu bilmiyorum bana doymuyor gibi geliyor bu yüzden mama ile az da olsa destekliyorum iki arada bir deredeyim

Ya gerçekten miii ay hadi İnşallah yaa bak moral oldu şu an bana

Canım bende danışmana mi gitsem diye düşünüyorum sütüm yarıyor mu doyuyor mu doymuyor mu bilmiyorum bana doymuyor gibi geliyor bu yüzden mama ile az da olsa destekliyorum iki arada bir deredeyim
Aynı gelgitler yaşıyorum canım, her gün sağım yapmaya çalışıyorum doymadığını düşündüğüm zaman en azından onu vereyim hem de sağım yaptıkça sütüm artar diye. Bu kısımda bir düzen oturttum geceleri uykulu az emdiği için gece sağıyorum. Ama ağrı sözü konusunda ne yapacağımı şaşırdım emerken sanki canımı alıyorlar

Ah bende aynı duruma geldim fiyonas ne olacak bilmem . Emzirirken saate bakıyorum ne zaman biter diye acım dün tahin yağı denedim buzdolabından çıkınca soğuk soğuk rahatlattı sanki biraz. Doktorum gümüş kapak öneriyor . Deneyip memnun kalan yok mu ki kızlar? Fiyatı biraz fazla eğer işe yaramıyorsa denemeyeyim hiç

Benimde maşallah güçlü emiyor zaten bulana kadar sinirleniyor yüklenince canım acıyor

Merhaba, ben gümüş kapak kullanıyorum, meme ucunda kuruma yara olmadı, tavsiye ederim. Birde ilk günler benim de acılıydı ama meme ucunu tamamen ağzına alması gerekiyor, doğru tutar emerse acınız azalır.

İniyor canım hiç merak etme iki yeğenim de öyle oldu operasyona falan gerek kalmadı

Herkese selam öncelikle hepinizi kocaman öpüyorum şubat ya da mart ayından beri ısrarla geriden gelerek tüm tüm tüm konuşmaları okuyorum sinsi sinsi xp evleneli ekimde bir yıl olacak kucağımıza hop bi bebek haberi olduğundan psikolojik ve maddi olarak zor bir süreçti ki hala öyle benim için her neyse hep yazmayı derdimi anlatmayı denedim ama sonra amaan dedim keşke verebileceğim tavsiye öneri olsaydı da yazabilseydim kimsem olmadığından o kadar cahilim ki ne yaparım ne ederim bilmiyorum

ffestinalente tablo içinse benim sat 18 kasım tahmini doğum 25 ağustos ismimiz leyla olacak sanırım fakat normal doğum devlette takipliyim perşmebe günü yatışımı vereceklermiş nasıl bi süreç bekliyor beni bilmiyorum ailemde şehir dışında eşimin ailesinin olduğu şehirdeyiz allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi okuyorum gaz sancısı meme acısı dikiş ağrısı bakalım ben ne b.k yiyeceğim :) dahil olamadığım için üzgünüm kusura bakmayın gerçekten utandım mı naptım ama siz bunca ay boyunca bana ses nefes oldunuz bu şehirde arkadaşım vs yok konuşup fikir alabileceğim hepiniz iyi ki varsınız

Ben memnun kalmadim sadece kiyafetin surtmesini engelledigi icin iyi oluyor ama onun yerine plastik olandan veya gogus pedi de kullanilabilir masrafa gerek yok

Ben yarım saat zor yürüyorum ya ağırlaştı karnım iyice belim ağrıyor bacaklarım yoruluyor halim olsa gezerim valla geleceğine dair hiç umudum yokaslan burcu olsun diye o kadar yırtındım o da olmayacak
Bende aslan burcu olmasın diye direndim diyorum son 2 gün dayan yavrum

Sezaryen olanlar dikiş yerinizin az üstünde bir buçuk parmak kalınlığında bi katman onun da üstünde göbeği olan var mı? Bana çok tuhaf geliyor. Rahatsız hissediyorum.

Ben aventin kalkanını kullandım 20 gün boyunca aynı zamanda doğumdan önce de lansinoh krem sürmeye başladım ara arada kantaron yağı sürüyordum ama yine de ne yaparsam yapayım ağrım var ve bebeğin doğur kavraması ile ilgili bu anladım yani çünkü bazen çok az oluyor bazen de çok fena. Ve gerçekten biberon vermeye başlayınca iyice arttı bebek anlayamıyor biberonla anne memesine aynı şekilde emiyor normalde öyle olmaması lazım.. Şimdi zeytinyağ sürüyorum her emzirme sonrası hatta şöyle yapıyorum zeytin yağını bir kaba koydum mememi daldırıp çıkartıyorum onu bile süremiyorum acıdan..

Ben en başından beri kullanıyorum canım. Gece dahil emmedigi sürece devamlı takili duruyor bende. Silikon uç kullandigim için zaten çok yara falan olmadı ama silikon uca rağmen bazen öyle tutuyor ve sömürüyor ki canım yanıyor. Bence gayet iyi ben memnunum kıyafete sürtmeyi engelliyor içinde süt biriktiği için de illaki iyileşmeye faydası vardır herhalde. Hatta lanolin krem de var doğru düzgün hiç kullanma gereği duymadım.

İnşallah 6 aya kalmaz düzelir canım sen içini ferah tut ve düşünme bile bizimde var ufak takiplik bir derdimiz de bakalım cuma belli olur oda kan takipli benim kızda. Rabb'im dermansız dert vermesin herşeyin var şimdi bi yolu çözümü şükür buna bu halimize yanımızda kucağımızdalar yha o yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…