- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.161
Günümüz de aynıymış. İnşallah bir an önce şu şişlikler geçer.Bende de aynen öyle 8 gün oldu sezeryan olalı. İkili gibi duruyor hatta vajina üstüne gelen kısımda baya sis.
Ah bende aynı duruma geldim fiyonasne olacak bilmem . Emzirirken saate bakıyorum ne zaman biter diye acım dün tahin yağı denedim buzdolabından çıkınca soğuk soğuk rahatlattı sanki biraz. Doktorum gümüş kapak öneriyor . Deneyip memnun kalan yok mu ki kızlar? Fiyatı biraz fazla eğer işe yaramıyorsa denemeyeyim hiç
Kızlarım nasılsınız umarım herkes çok iyidirSizi çok özledim benim süreç çok yoğun geçti en sıcak haftaya denk geldi doğum bebeğim sıcaklardan huzursuz oldu Sarılık geçirdik ama elhamdülillah evde atlattık süreci ve doktor kontrolünde testislerinin yerine inmediğini kasıklarda olduğunu öğrendik.Takip gerekiyormuş 6 ay içinde inmezse küçük bir ameliyat operasyon ile indireceklermiş.Lohusa psikolojisi beni baya sarstı ağlayacak yer arıyorum öyle
Ah bende aynı duruma geldim fiyonasne olacak bilmem . Emzirirken saate bakıyorum ne zaman biter diye acım dün tahin yağı denedim buzdolabından çıkınca soğuk soğuk rahatlattı sanki biraz. Doktorum gümüş kapak öneriyor . Deneyip memnun kalan yok mu ki kızlar? Fiyatı biraz fazla eğer işe yaramıyorsa denemeyeyim hiç
Benim de aynı bu şekilde ben de o kalın katmandan rahatsız oluyorum zamanla iner herhaldeSezaryen olanlar dikiş yerinizin az üstünde bir buçuk parmak kalınlığında bi katman onun da üstünde göbeği olan var mı? Bana çok tuhaf geliyor. Rahatsız hissediyorum.
Agustoscagimizin analari birsey soracagim, bebeginizin bingildaginin sekli nasil?
Benim ilk kizimin sagdan sola (kulaktan kulaga) yonlu parmak seklindeydi. Genelde de bu tarz bingildaklarla karşılasmistim.
Fakat su an yeni bebegimin bingildak sekli T harfi gibi. Ust kismi daha genisce alt cubuk kismi daha ince uzun gibi. Boyle farkli sekillerde olmasi sizce normal mi?
Bende aslan burcu olmasın diye direndim diyorum son 2 gün dayan yavrum
Tazyikli mi geliyor ki acaba sütün cnm önden biraz sağdan memeni o şekilde versenBebeğim emerken artık istemeye istemeye emmeye başladı iki gündür. Ağlıyor çekiyor sonra yine istiyor genzine kaçıyor falan arada moralim bozuldu zorla veriyorum hissine girdim doya doya nadir emiyo hep ağlıyor emerken gündüzleri bitirdi bizi de kendinide
Valla gümüş kapak bende çok işe yarıyor. Doğumdan önce de kullanmadım. Emzirip kurulayıp kapatıyorum. Krem o kadar etki etmiyorValla ilk aldığım be çok ümitli olduğum üründü gümüş kapak. Ben memnun değilim açıkcası. Memeye dair bende yahin yağı hepsinden iyi hele o lanolin dokusu kokusu berbat sman aman da işe yaramıyor. Gümüş kapağın önceden kullanılmaya başlanması gerekiyordu ben başlayamadım belki ondandır bilmiyorum ama olmazaa olmaz değil bence.
Valla gümüş kapak bende çok işe yarıyor. Doğumdan önce de kullanmadım. Emzirip kurulayıp kapatıyorum. Krem o kadar etki etmiyor
Benim öyle çok sinirim bozuluyor doktor iner o dedi amaSezaryen olanlar dikiş yerinizin az üstünde bir buçuk parmak kalınlığında bi katman onun da üstünde göbeği olan var mı? Bana çok tuhaf geliyor. Rahatsız hissediyorum.
Bebeğim emerken artık istemeye istemeye emmeye başladı iki gündür. Ağlıyor çekiyor sonra yine istiyor genzine kaçıyor falan arada moralim bozuldu zorla veriyorum hissine girdim doya doya nadir emiyo hep ağlıyor emerken gündüzleri bitirdi bizi de kendinide
Yavrum sen doğurdun mu eee benim neden haberim yok hdjdjhayırlı uğurlu olsun canımcığım
Ben memnun kalmadim sadece kiyafetin surtmesini engelledigi icin iyi oluyor ama onun yerine plastik olandan veya gogus pedi de kullanilabilir masrafa gerek yok
Herkese selam öncelikle hepinizi kocaman öpüyorum şubat ya da mart ayından beri ısrarla geriden gelerek tüm tüm tüm konuşmaları okuyorum sinsi sinsi xp evleneli ekimde bir yıl olacak kucağımıza hop bi bebek haberi olduğundan psikolojik ve maddi olarak zor bir süreçti ki hala öyle benim için her neyse hep yazmayı derdimi anlatmayı denedim ama sonra amaan dedim keşke verebileceğim tavsiye öneri olsaydı da yazabilseydim kimsem olmadığından o kadar cahilim ki ne yaparım ne ederim bilmiyorum
ffestinalente tablo içinse benim sat 18 kasım tahmini doğum 25 ağustos ismimiz leyla olacak sanırım fakat normal doğum devlette takipliyim perşmebe günü yatışımı vereceklermiş nasıl bi süreç bekliyor beni bilmiyorum ailemde şehir dışında eşimin ailesinin olduğu şehirdeyiz allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi okuyorum gaz sancısı meme acısı dikiş ağrısı bakalım ben ne b.k yiyeceğim :) dahil olamadığım için üzgünüm kusura bakmayın gerçekten utandım mı naptım ama siz bunca ay boyunca bana ses nefes oldunuz bu şehirde arkadaşım vs yok konuşup fikir alabileceğim hepiniz iyi ki varsınız
Ağzına bir bak pamukcuk mu var?
Ya tutuş açın uygun değildir canım ya da vizecinin dediği gibi tazyik vardır. Bu 3 ünü bir kontrol altına al bak bakalım yine ağlıyor mu? Benim ilk aklıma gelenler bunlar oldu.
Fazla oturtmama ya dikkat et canım benim bulduğum yöntemde ikinmaya başladımi altını çıkartıriyorum beziyle kalıyor alti sadece ayakalari daha rahat ettiği için gazı ve kakasını daha rahat yapıyor ama bunu yapıncaya kadar biraz ıkınma ve zorlama gerekirse sinirden ağlamaya gidiyor ondan sonra bom .. ama zorluyor bugün damla vermedim acaba gaz damlasimi huzursuz etti diye bugün bakicam birde duruma gore cuma tekrardan doktorla konusucamKızlar gaz krizi anında yeni bir yöntem keşfettim bu şekilde dizlerime koyuyorum rahatlıyor bir nebze
Daha gaz damlası almadım desem inanırmısın bakalım nereye kadar dayanacaz bir yağ kullanıyorum o rahatlatıyorFazla oturtmama ya dikkat et canım benim bulduğum yöntemde ikinmaya başladımi altını çıkartıriyorum beziyle kalıyor alti sadece ayakalari daha rahat ettiği için gazı ve kakasını daha rahat yapıyor ama bunu yapıncaya kadar biraz ıkınma ve zorlama gerekirse sinirden ağlamaya gidiyor ondan sonra bom .. ama zorluyor bugün damla vermedim acaba gaz damlasimi huzursuz etti diye bugün bakicam birde duruma gore cuma tekrardan doktorla konusucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?