2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ben ilkinde çok çekmiştim bunda ilk işim gümüş kapak almak oldu, ilk 2 gün serum yerlerim kötüydü hatta elim şişti iyi tutup emziremedim hassaslaştı ama hemen geçti hep kapak kullanıyorum

Oğlumda kasık fıtığı vardı, 1 yaşına kadar takipte kalıp sonra ameliyat demişti. Başka bir doktor sünnet olursa geçer ameliyat a gerek kalmaz dedi 4 aylıkken sünnet yaptırdık dediği gibi oldu geçti bi araştır istersen belki onada etkisi vardır sünnetin

Valla ilk aldığım be çok ümitli olduğum üründü gümüş kapak. Ben memnun değilim açıkcası. Memeye dair bende yahin yağı hepsinden iyi hele o lanolin dokusu kokusu berbat sman aman da işe yaramıyor. Gümüş kapağın önceden kullanılmaya başlanması gerekiyordu ben başlayamadım belki ondandır bilmiyorum ama olmazaa olmaz değil bence.

Son düzenleme:
Agustoscagimizin analari birsey soracagim, bebeginizin bingildaginin sekli nasil?

Benim ilk kizimin sagdan sola (kulaktan kulaga) yonlu parmak seklindeydi. Genelde de bu tarz bingildaklarla karşılasmistim.
Fakat su an yeni bebegimin bingildak sekli T harfi gibi. Ust kismi daha genisce alt cubuk kismi daha ince uzun gibi. Boyle farkli sekillerde olmasi sizce normal mi?

Yavrum sen doğurdun mu eee benim neden haberim yok hdjdj hayırlı uğurlu olsun canımcığım

Tazyikli mi geliyor ki acaba sütün cnm önden biraz sağdan memeni o şekilde versen

Valla gümüş kapak bende çok işe yarıyor. Doğumdan önce de kullanmadım. Emzirip kurulayıp kapatıyorum. Krem o kadar etki etmiyor

Ağzına bir bak pamukcuk mu var?
Ya tutuş açın uygun değildir canım ya da vizecinin dediği gibi tazyik vardır. Bu 3 ünü bir kontrol altına al bak bakalım yine ağlıyor mu? Benim ilk aklıma gelenler bunlar oldu.

Ben memnun kalmadim sadece kiyafetin surtmesini engelledigi icin iyi oluyor ama onun yerine plastik olandan veya gogus pedi de kullanilabilir masrafa gerek yok

Bende plastik olanlardan aldım, memnunum valla mantık aynı senin dediğin gibi kıyafetin sürtünmesini önleyip hava aldırsın yeter

Hayırlı olsun öncelikle, Kuzum benim ikinci bebek ama inan çoğu şeyi unutmuşuz, aklına takılan birşey olursa sor mutlaka çekinme

Pamukçuk yok daha da tazikli geliyor biriktirdiği için sütü emmedikce fazlasını sağmak geliyor içimden ama kıyamıyorum da sütüme emsin de büyüsün gelişsin istiyorum zormuş ilk aylar emzirmesi yha ilerki ayda sıkıntı yokda. Sağolun canlar

Kızlar gaz krizi anında yeni bir yöntem keşfettim bu şekilde dizlerime koyuyorum rahatlıyor bir nebze
Fazla oturtmama ya dikkat et canım benim bulduğum yöntemde ikinmaya başladımi altını çıkartıriyorum beziyle kalıyor alti sadece ayakalari daha rahat ettiği için gazı ve kakasını daha rahat yapıyor ama bunu yapıncaya kadar biraz ıkınma ve zorlama gerekirse sinirden ağlamaya gidiyor ondan sonra bom .. ama zorluyor bugün damla vermedim acaba gaz damlasimi huzursuz etti diye bugün bakicam birde duruma gore cuma tekrardan doktorla konusucam

Daha gaz damlası almadım desem inanırmısın bakalım nereye kadar dayanacaz bir yağ kullanıyorum o rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…