2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben başak burcuyum en azından bildiğim yerden sınav gibi düşünüyorum

O zaman müthiş benim kardeşim başak burcu da biraz zorlayabiliyor jdjdj ama sen alışıksındır ve normalin o düzen tertip olduğu için kafan rahat olur ufjfj oyuncaklarını birlikte yerleştirirsiniz renklere boylara göre jdjdj

kikelomo kuzum nasılsın ne zaman geliyor bebiş? Haber var mı
Yine doğuruyorum sandığım bi geceden sonra tık yok canım ya, çok fena belim ağrıdı gece inleye inleye uyudum. Yarın kontrolüm var bakalım. Bu arada beni hala nstye bağlamadılar ne sancı ne açıklık hiçbir fikrim yok yani

Kızım nefes alsan doğuruyor muyum sanarsın çok normal değil mi? Yine maşallahınız var ben kendimi düşünemiyorum bile hdjdj

Ay bunlarında bu rahatlığı gerçekten

Kızım nefes alsan doğuruyor muyum sanarsın çok normal değil mi? Yine maşallahınız var ben kendimi düşünemiyorum bile hdjdj

Ay bunlarında bu rahatlığı gerçekten
Valla ya 40. Haftayı bekliyorlar herhalde bağlamak için cumartesi doğmasın da ya önce ya sonra doğsun, annem gelecek o gün kim alacak kadını havaalanından

Daha gaz damlası almadım desem inanırmısın bakalım nereye kadar dayanacaz bir yağ kullanıyorum o rahatlatıyor
Yaglik olmaz gibi bizim bebek.. Kolik diyolar sürekli çatlayacak gibi ağlayan çocuklara diyede ablam yazınca yandık çekmeye basladim. Oglumda en az altı ay sürdu bu evre demesin mi . Benimkide ayni öyleydi dedi inşallah bizim en az iki üç sürer dedim bende altı ayda ne ben dayanırım ne çocuk ilk defa karşılaştım bu model çocukla yha

Allah allah. Nasıl oluyor yahu? Nasıl birşey var gögsünde iyi geldiği durum ne tam olarak?
Emzirince yumuşayıp yanıyor canım, bir kaç kez onu takmadan emzirince yara oluyor ama emzirdikten sonra kurulayıp onu takınca kendine geliyor sanki acı felan olmuyor, kreminde kokusunu felan hiç sevmedim gümüş kapakla devam ediyorum şimdilik

Kızlar biz bugün doktora gittik
Bio gaia damla verdi doktor.
Bebeklerde normal dedi istersen damla alma bulunsun diye yazıyorum 3. Ayda geçecek dedi.
Kilomuz da 4 kilo olmuş neredeyse boy 53 cm.
Ayy maaşallah canım ne güzel büyümüş tosbik olmuş seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…