- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.181
25 gün oldu doğum yapalı.. geçiyor.. benimde dikiş yerimin üstünde parmak kalınlığında şişlik ile beraber sertti de .. ve geçiyor az bişi kaldı.Bende de aynen öyle 8 gün oldu sezeryan olalı. İkili gibi duruyor hatta vajina üstüne gelen kısımda baya sis.
Ben başak burcuyumBaşak istediğine emin misin
Ben başak burcuyumen azından bildiğim yerden sınav gibi düşünüyorum
Kızlar biz bugün doktora gittik
Bio gaia damla verdi doktor.
Bebeklerde normal dedi istersen damla alma bulunsun diye yazıyorum 3. Ayda geçecek dedi.
Kilomuz da 4 kilo olmuş neredeyse boy 53 cm.
Biraz daha sabredeceğim canım şu anlık damla vermeyeceğimMaşallah Sare kuzusuna
Ne düşünüyorsun peki kuzum
Biraz daha sabredeceğim canım şu anlık damla vermeyeceğim
Yine doğuruyorum sandığım bi geceden sonra tık yok canım ya, çok fena belim ağrıdı gece inleye inleye uyudum. Yarın kontrolüm var bakalım. Bu arada beni hala nstye bağlamadılar
Aslan burcu olmasın isteyenler genelde aslan olduBende aslan burcu olmasın diye direndim diyorum son 2 gün dayan yavrum
Yine doğuruyorum sandığım bi geceden sonra tık yok canım ya, çok fena belim ağrıdı gece inleye inleye uyudum. Yarın kontrolüm var bakalım. Bu arada beni hala nstye bağlamadılarne sancı ne açıklık hiçbir fikrim yok yani
Valla ya 40. Haftayı bekliyorlar herhalde bağlamak içinKızım nefes alsan doğuruyor muyum sanarsın çok normal değil mi? Yine maşallahınız var ben kendimi düşünemiyorum bile hdjdj
Ay bunlarında bu rahatlığı gerçekten
Aynen ben daha pusete kıymayadim yha yatar sekilde taşınan yataklar olurya onlarda taşıyorum hasteneye gezmeye falan küçücük pusette kayboluyor
Valla ya 40. Haftayı bekliyorlar herhalde bağlamak içincumartesi doğmasın da ya önce ya sonra doğsun, annem gelecek o gün kim alacak kadını havaalanından
Yaglik olmaz gibi bizim bebek.. Kolik diyolar sürekli çatlayacak gibi ağlayan çocuklara diyede ablam yazınca yandık çekmeye basladim. Oglumda en az altı ay sürdu bu evre demesin mi . Benimkide ayni öyleydi dedi inşallah bizim en az iki üç sürer dedim bende altı ayda ne ben dayanırım ne çocuk ilk defa karşılaştım bu model çocukla yhaDaha gaz damlası almadım desem inanırmısın bakalım nereye kadar dayanacaz bir yağ kullanıyorum o rahatlatıyor
Korkma cnm onlar için yapılmış hatta bazıları altına birşeyler seriyor düz olsun diye yanlış yapıyorlarAynen ben daha pusete kıymayadim yha yatar sekilde taşınan yataklar olurya onlarda taşıyorum hasteneye gezmeye falan küçücük pusette kayboluyor
Evet canım ya birini ayarlamak lazım, hastane de öyle yakın değil yani hemen gidip gelelimKız böyle dedin ya hdjdjjsj ben şimdi bir tedirign oldum sen yine ne olur ne olmaz aşacak birisini bul
Emzirince yumuşayıp yanıyor canım, bir kaç kez onu takmadan emzirince yara oluyor ama emzirdikten sonra kurulayıp onu takınca kendine geliyor sanki acı felan olmuyor, kreminde kokusunu felan hiç sevmedim gümüş kapakla devam ediyorum şimdilikAllah allah. Nasıl oluyor yahu? Nasıl birşey var gögsünde iyi geldiği durum ne tam olarak?
Ayy maaşallah canım ne güzel büyümüş tosbik olmuş seninkiKızlar biz bugün doktora gittik
Bio gaia damla verdi doktor.
Bebeklerde normal dedi istersen damla alma bulunsun diye yazıyorum 3. Ayda geçecek dedi.
Kilomuz da 4 kilo olmuş neredeyse boy 53 cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?