2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Kızlar biz bugün doktora gittik
Bio gaia damla verdi doktor.
Bebeklerde normal dedi istersen damla alma bulunsun diye yazıyorum 3. Ayda geçecek dedi.
Kilomuz da 4 kilo olmuş neredeyse boy 53 cm.
Bebeğim 3.600 doğdu 51 cm
Dün Dr kontrolüne götürdüm 3.900 çıkan çocuğu 3.700 dedi kıyafet düşüyorum diye boyu 52 cm olmuş ama daha 14 günlüğüz yani
Sonra bu çocuk kilo almamış mama ver dedi .
Kalbinde bir numara Üfürüm duydu
Göbeği düştü kurumadı diye ilaç verdi iltihap dursun diye
Bir gözünde iltihap vardı sarı sarı damarları dar dedi masaj ve damla verdi
Testisin birinde fıtık var 1 ay sonra kontrol ettir dedi
Dün Dr dan geldiğimden beri üzgünüm diğer iki çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım

Ben aldım lansinol kremle birlikte kullanmama rağmen fayda etmedi para tuzağı gibi ama belki memnun kalan vardır
Sadece tahriş ve kıyafete sürtünmeyi azaltıyor iyileştiricilik yok
Daha ucuz bir göğüs kalkanı da aynı işi görür ben bir kenara attım bile
Göğüs için 1 hafta 10 gün dış sıkmak gerekiyor maalesef

kızlar devlet hastanelerinde sünnet ettirmek için bebişlerin iki yaşında olması mı gerekiyor? Öyle bir şey duydum da doğru mu bilen var mı ya da devlette yeni doğan sünneti yaptıran var mı?

Kızlar biz bugün doktora gittik
Bio gaia damla verdi doktor.
Bebeklerde normal dedi istersen damla alma bulunsun diye yazıyorum 3. Ayda geçecek dedi.
Kilomuz da 4 kilo olmuş neredeyse boy 53 cm.
Hayırlısı cuma bizimde Dr günü bakalım kaç kg olmuş damla aynısı bendede var vermedim bugün biraz daha rahat geçti bizim için

Ben dağınık başaklardanım aslında ama belki oğlumla düzene girerim

Bu gaza ihtiyacım var çünkü evim çok fena halde hemen bi temizlik yapayım hem belki doğururum

Sende ben gibi doğurmam doğurmam diyip her işi sona bırakıp şeyetme sonra hdjjd yok ben çok memnunum aslında sıkıntısız stressiz halloldu herşey ama yine de biraz hazır olsam iyiymiş. Ev hazır doğurmak önemli hdjjdj

B Busem06y Citemik

Kızlar hayırlı uğurlu olsun. Bebişler nasıl, siz nasılsınız? isimleri ne oldu minişlerin
Zorlu bir doğum geçirdik 1 gece sarılıktan yoğun bakımda yattık. Bebeğim fetal stres altında doğdu sadece 2 kg ama cok güzell... İsmini Alparslan koyduk

Zorlu bir doğum geçirdik 1 gece sarılıktan yoğun bakımda yattık. Bebeğim fetal stres altında doğdu sadece 2 kg ama cok güzell... İsmini Alparslan koyduk

Adıyla yaşasın minikkuş
Hemen toparlıyorlar o kadar güçlüler ki. Birde varya zaman çok çabuk geçiyor. Bizim oğluş 6 gün kaldı mesela ama unuttum bile şimdiden. Önemli olan şimdi iyisiniz çok şükür o

Ben çantamı hazırlamamıştım sen ani doğurunca benim de gözüm korktu o gün çantayı hazırlamaya başladım evi de hazır etmezsem doğururum belki dimi ters mantık ajjsjd

Çokkk şükür elhamdülillah Anne olmak cok güzel ama cok korkutucu birşey.. İnsanın aklı hep evladında bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Rabbim bu annelik görevinde hepimize yardımcı olsun inşallah sizinde iyi olmanıza çok sevindim rabbim uzun ömürler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…