- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.201
Çok şükür gözün aydın olsunKızlar çok şükür bizde eve çıkıyoruz sarılık değeri 12 ye düştü sütümde elektrik li pompa sayesinde arttı yavaş yavaş mamayı ve biberonu birakacaz inşallah
Ah bende aynı duruma geldim fiyonasne olacak bilmem . Emzirirken saate bakıyorum ne zaman biter diye acım dün tahin yağı denedim buzdolabından çıkınca soğuk soğuk rahatlattı sanki biraz. Doktorum gümüş kapak öneriyor . Deneyip memnun kalan yok mu ki kızlar? Fiyatı biraz fazla eğer işe yaramıyorsa denemeyeyim hiç
Sorma canım tombik yanaklı bi kız oldu küçücüktüAyy maaşallah canım ne güzel büyümüş tosbik olmuş seninki
Bebeğim 3.600 doğdu 51 cmKızlar biz bugün doktora gittik
Bio gaia damla verdi doktor.
Bebeklerde normal dedi istersen damla alma bulunsun diye yazıyorum 3. Ayda geçecek dedi.
Kilomuz da 4 kilo olmuş neredeyse boy 53 cm.
O kişi az ben oluyorum gibiKorkma cnm onlar için yapılmış hatta bazıları altına birşeyler seriyor düz olsun diye yanlış yapıyorlar
Hayırlısı cuma bizimde Dr günü bakalım kaç kg olmuş damla aynısı bendede var vermedim bugün biraz daha rahat geçti bizim içinKızlar biz bugün doktora gittik
Bio gaia damla verdi doktor.
Bebeklerde normal dedi istersen damla alma bulunsun diye yazıyorum 3. Ayda geçecek dedi.
Kilomuz da 4 kilo olmuş neredeyse boy 53 cm.
Ben dağınık başaklardanım aslındaO zaman müthişbenim kardeşim başak burcu da biraz zorlayabiliyor jdjdj ama sen alışıksındır ve normalin o düzen tertip olduğu için kafan rahat olur ufjfj oyuncaklarını birlikte yerleştirirsiniz renklere boylara göre jdjdj
Ben dağınık başaklardanım aslındaama belki oğlumla düzene girerim
Bu gaza ihtiyacım var çünkü evim çok fena halde hemen bi temizlik yapayım hem belki doğururumSenin dağınık halin insan nufusunun %99.9 undan topludur canım hakkını yeme udjdj
Bu gaza ihtiyacım var çünkü evim çok fena halde hemen bi temizlik yapayım hem belki doğururum
Zorlu bir doğum geçirdik 1 gece sarılıktan yoğun bakımda yattık. Bebeğim fetal stres altında doğdu sadece 2 kg ama cok güzell... İsmini Alparslan koyduk
Ben çantamı hazırlamamıştım sen ani doğurunca benim de gözüm korktu o gün çantayı hazırlamaya başladımSende ben gibi doğurmam doğurmam diyip her işi sona bırakıp şeyetme sonra hdjjd yok ben çok memnunum aslında sıkıntısız stressiz halloldu herşey ama yine de biraz hazır olsam iyiymiş. Ev hazır doğurmak önemli hdjjdj
Çokkk şükür elhamdülillah Anne olmak cok güzel ama cok korkutucu birşey.. İnsanın aklı hep evladında bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Rabbim bu annelik görevinde hepimize yardımcı olsun inşallahAdıyla yaşasın minikkuş
Hemen toparlıyorlar o kadar güçlüler ki. Birde varya zaman çok çabuk geçiyor. Bizim oğluş 6 gün kaldı mesela ama unuttum bile şimdiden. Önemli olan şimdi iyisiniz çok şükür o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?