- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.221
Ben çantamı hazırlamamıştım sen ani doğurunca benim de gözüm korktu o gün çantayı hazırlamaya başladımevi de hazır etmezsem doğururum belki dimi ters mantık ajjsjd
Çokkk şükür elhamdülillah Anne olmak cok güzel ama cok korkutucu birşey.. İnsanın aklı hep evladında bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. Rabbim bu annelik görevinde hepimize yardımcı olsun inşallahsizinde iyi olmanıza çok sevindim rabbim uzun ömürler versin inşallah
Aminnnn canım aminnnnÇok şükür bin şükür allahım isteyen herkese nasip etsin. Amin canım. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla geçsin
Canım benim başlarda yara olmuştu. Bebeğimin emmedigi zamanlarda ucunu strecledim. Bu sayede nemli kaldi diye midir bilmem, birkac güne gecti, tabi bu sure zarfinda lanolin, hametan, tahin yağı, kendi sütüm gibi seyler de surup streclemistim. Onlarin da faydasi olmustur ama bence olay bir sekilde nemli birakmakta. birdaha da hic yara olmadi. Birkac gün dene istersen, gumus kapaklar gercekten pahaliAh bende aynı duruma geldim fiyonasne olacak bilmem . Emzirirken saate bakıyorum ne zaman biter diye acım dün tahin yağı denedim buzdolabından çıkınca soğuk soğuk rahatlattı sanki biraz. Doktorum gümüş kapak öneriyor . Deneyip memnun kalan yok mu ki kızlar? Fiyatı biraz fazla eğer işe yaramıyorsa denemeyeyim hiç
Canım benim başlarda yara olmuştu. Bebeğimin emmedigi zamanlarda ucunu strecledim. Bu sayede nemli kaldi diye midir bilmem, birkac güne gecti, tabi bu sure zarfinda lanolin, hametan, tahin yağı, kendi sütüm gibi seyler de surup streclemistim. Onlarin da faydasi olmustur ama bence olay bir sekilde nemli birakmakta. birdaha da hic yara olmadi. Birkac gün dene istersen, gumus kapaklar gercekten pahali
İnşallahBenim de aynı bu şekilde ben de o kalın katmandan rahatsız oluyorum zamanla iner herhalde
Benim öyle çok sinirim bozuluyor doktor iner o dedi ama
İnşallahBenim de aynı bu şekilde ben de o kalın katmandan rahatsız oluyorum zamanla iner herhalde
Kızlar bebeğinize D vitamini olarak hangi damlaları kullanıyorsunuz?
Devit 3Kızlar bebeğinize D vitamini olarak hangi damlaları kullanıyorsunuz?
O minikkuslarin gagasini severimm bennnBirde yara olduktan sonra anlamı hiç yok. Kullanıyorum bana mısın demiyor. Gümüşe çok güvenmiştim üsteliktahin yağı sürüp kalkan kapatıyorum daha iyi geliyor. Hiç oahalı birşeye gerek yok bence birden doğru metotla emzirdin mi tamam. Ama minikkuşlar hemen alışıyor yanlış emmeye hdjdjjd
Bugün benimki de ayni durumda. Gazi yok ama asla durmuyor. Sakinlestirmek icin bütün günü memede geçirdik. Karnı tok emmiyor da, agzinda dursun istiyor.Annem gideli 3 saat oldu ve halim perişan aslında biri varken de yanımda ben bakıyordum hep ama bir yeri ağrıyor sanırım sürekli uyuyor uyanıyor süt veriyorum yetmiyor aranıyor mama veriyorum gazını çıkardım kimyon çayı verdim yok uyuyor iki dk içinde uyanıyor böyle oturup ağlayasim var acaba erken mi gönderdim annemi aşırı duygusallık üzerimde var oğlum ağladıkça benimde ağlayasim var gözyaşı tamamen sinir sisteminim bozulduğundan eşim de ne yapacağını bilemedi
Birebir aynız canım vallahi ağla rahatla… sabırla bu zamanların geçmesini bekliyorumAnnem gideli 3 saat oldu ve halim perişan aslında biri varken de yanımda ben bakıyordum hep ama bir yeri ağrıyor sanırım sürekli uyuyor uyanıyor süt veriyorum yetmiyor aranıyor mama veriyorum gazını çıkardım kimyon çayı verdim yok uyuyor iki dk içinde uyanıyor böyle oturup ağlayasim var acaba erken mi gönderdim annemi aşırı duygusallık üzerimde var oğlum ağladıkça benimde ağlayasim var gözyaşı tamamen sinir sisteminim bozulduğundan eşim de ne yapacağını bilemedi
Geçmiş olsun cnmBebeğim 3.600 doğdu 51 cm
Dün Dr kontrolüne götürdüm 3.900 çıkan çocuğu 3.700 dedi kıyafet düşüyorum diye boyu 52 cm olmuş ama daha 14 günlüğüz yani
Sonra bu çocuk kilo almamış mama ver dedi .
Kalbinde bir numara Üfürüm duydu
Göbeği düştü kurumadı diye ilaç verdi iltihap dursun diye
Bir gözünde iltihap vardı sarı sarı damarları dar dedi masaj ve damla verdi
Testisin birinde fıtık var 1 ay sonra kontrol ettir dedi
Dün Dr dan geldiğimden beri üzgünüm diğer iki çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım
Bugün benimde tek kaldığım ilk gündü kayınvalidem grip oldu maalesef yanımdan ayrılmak zorunda kaldıAnnem gideli 3 saat oldu ve halim perişan aslında biri varken de yanımda ben bakıyordum hep ama bir yeri ağrıyor sanırım sürekli uyuyor uyanıyor süt veriyorum yetmiyor aranıyor mama veriyorum gazını çıkardım kimyon çayı verdim yok uyuyor iki dk içinde uyanıyor böyle oturup ağlayasim var acaba erken mi gönderdim annemi aşırı duygusallık üzerimde var oğlum ağladıkça benimde ağlayasim var gözyaşı tamamen sinir sisteminim bozulduğundan eşim de ne yapacağını bilemedi
İlk günler oldu sonrasında geçti bol su içtim tuzu azalttımSezeryan ameliyat sonrasında ödem problemi yaşayan var mı aranızda arkadaslar? Zira vücudumu tanıyamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?