2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben çantamı hazırlamamıştım sen ani doğurunca benim de gözüm korktu o gün çantayı hazırlamaya başladım evi de hazır etmezsem doğururum belki dimi ters mantık ajjsjd

Hdjjdjdjd nasıl örnek olmuşum hdjsjjs
Ama hep diyodum 37 den önce doğurursam hiç umrumda olmaz çanta vs diye. O gece eşim evden getirdi eşyalarımızı mesela giyemedi bile Bulut bebeğim. Çokta şeyetmemek lazım. Bazen çok anlam yüklüyoruz gibi geliyor bana. Çok kritik olmazsa olmaz birkaç parça var bence gerisi faso fiso ama bu tamamen benim bakış açımda hdjdjjd

Tadilatlık birşey yok mu girişin hdjdjdj
Bak A Acemianne42 tuvaleti kırdırdı ben duvarlsrı kırdırdım. 2 gün geçmedi doğurduk hdjdj

Çok şükür bin şükür allahım isteyen herkese nasip etsin. Amin canım. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla geçsin

Canım benim başlarda yara olmuştu. Bebeğimin emmedigi zamanlarda ucunu strecledim. Bu sayede nemli kaldi diye midir bilmem, birkac güne gecti, tabi bu sure zarfinda lanolin, hametan, tahin yağı, kendi sütüm gibi seyler de surup streclemistim. Onlarin da faydasi olmustur ama bence olay bir sekilde nemli birakmakta. birdaha da hic yara olmadi. Birkac gün dene istersen, gumus kapaklar gercekten pahali

Birde yara olduktan sonra anlamı hiç yok. Kullanıyorum bana mısın demiyor. Gümüşe çok güvenmiştim üstelik tahin yağı sürüp kalkan kapatıyorum daha iyi geliyor. Hiç oahalı birşeye gerek yok bence birden doğru metotla emzirdin mi tamam. Ama minikkuşlar hemen alışıyor yanlış emmeye hdjdjjd

O minikkuslarin gagasini severimm bennn büyüdükçe agizlarini daha iyi açacaklar bu sorun bitecek bence. Simdi agizlarinin icindeki memeyi bile bulamiyorlar

Annem gideli 3 saat oldu ve halim perişan aslında biri varken de yanımda ben bakıyordum hep ama bir yeri ağrıyor sanırım sürekli uyuyor uyanıyor süt veriyorum yetmiyor aranıyor mama veriyorum gazını çıkardım kimyon çayı verdim yok uyuyor iki dk içinde uyanıyor böyle oturup ağlayasim var acaba erken mi gönderdim annemi aşırı duygusallık üzerimde var oğlum ağladıkça benimde ağlayasim var gözyaşı tamamen sinir sisteminim bozulduğundan eşim de ne yapacağını bilemedi

Bugün benimki de ayni durumda. Gazi yok ama asla durmuyor. Sakinlestirmek icin bütün günü memede geçirdik. Karnı tok emmiyor da, agzinda dursun istiyor.
Canim sütün yetmiyor diye degildir o, fazla emmekten kussalar da araniyor bu sipalar. Hemen oyle yetmiyor diye moralini bozma. Bu da böyle bir dönem, gececek insallah

Birebir aynız canım vallahi ağla rahatla… sabırla bu zamanların geçmesini bekliyorum

Geçmiş olsun cnm
Bol bol emziriyormusun , doktorlar genelde çıplak tartıya koyar net sonuç için bu nasıl elbise ile koymuş aynı sağlık ocağı gibi
Doymuyorsa ver cnm ben mamaya karşı değilim gerekirse verilecek doğduğunda ilk 4-5 gün bende doktor kontrolünde mama verdim sonra kestik
Üfürüm için korkma 1 yaş kontrolünde kardiyolojiye gidiliyor orda iyice bakıyorlar çoğu bebeğin geçiyor benim kızım da da duydular götürdüm şükür hiç birşeyi yoktu
Doktor içine sinmedi ise başka doktora da görün mutlaka üzülme sütün etkilenir

Bugün benimde tek kaldığım ilk gündü kayınvalidem grip oldu maalesef yanımdan ayrılmak zorunda kaldı
2 yaş sendromuna girmiş bir bebek ve diğer bebisle birde beni düşünün (siz siz olun peş peşe yapmayın)
Şu saat oldu birini ayağımda sallıyorum biri memede banyo etmek istiyorum dinlenmek istiyorum sabır diliyorum Rabbimden

Canım annelerrr gecenin nöbetçlerii nasılsınız?,
Benim oğlumun yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı kızarıklık var aslında boynunda bazı yerlerde de var. İsilik gibi değil daha çok sivilce tarzı. Doktorumuza fotoğraf gönderdim bebek aknesine benziyor duru su ile temizleyin sık sık dedi ama pek tatmin etmedi. Günden güne artıyor sanki.
Var mı böyle bir şey yaşayan? Neler yapıyorsunuz? İzi kalır mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…