- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.241
Bende dün sezeryanla doğum yaptım ayaklarım da çok kötü ödem devam ediyorSezeryan ameliyat sonrasında ödem problemi yaşayan var mı aranızda arkadaslar? Zira vücudumu tanıyamaz oldum
1 ay kalsaydı bari cnm kv olsa neyse anne candır bende cumartesi evime gececem 1 aydır annemdeyim rahatım bebegin her şey ben ilgileniyorum ama bana da bakan annem olmazsa ben bir şey yiyip içmem minnos sut olmaz yakinsa gelsin 40 çıkana kadar olmazsaAnnem gideli 3 saat oldu ve halim perişan aslında biri varken de yanımda ben bakıyordum hep ama bir yeri ağrıyor sanırım sürekli uyuyor uyanıyor süt veriyorum yetmiyor aranıyor mama veriyorum gazını çıkardım kimyon çayı verdim yok uyuyor iki dk içinde uyanıyor böyle oturup ağlayasim var acaba erken mi gönderdim annemi aşırı duygusallık üzerimde var oğlum ağladıkça benimde ağlayasim var gözyaşı tamamen sinir sisteminim bozulduğundan eşim de ne yapacağını bilemedi
Doktorum ocean d3 damla önerdi . Günde 3 damla yada 1 puf şeklindeKızlar bebeğinize D vitamini olarak hangi damlaları kullanıyorsunuz?
Ben benSezeryan ameliyat sonrasında ödem problemi yaşayan var mı aranızda arkadaslar? Zira vücudumu tanıyamaz oldum
Annem gideli 3 saat oldu ve halim perişan aslında biri varken de yanımda ben bakıyordum hep ama bir yeri ağrıyor sanırım sürekli uyuyor uyanıyor süt veriyorum yetmiyor aranıyor mama veriyorum gazını çıkardım kimyon çayı verdim yok uyuyor iki dk içinde uyanıyor böyle oturup ağlayasim var acaba erken mi gönderdim annemi aşırı duygusallık üzerimde var oğlum ağladıkça benimde ağlayasim var gözyaşı tamamen sinir sisteminim bozulduğundan eşim de ne yapacağını bilemedi
Evet doğru diyorsun ben aç olduğunu düşünüyorum sanırım evet duygusallık zirvede bir de üst üste geldi ağlaması vb ilk gün zor geçtiCanım aç değil ya bu minikler. Açım diye bizi kandırıyorlar valla bak. Gözümün içine bakan elini ağzına sokan yavrumu 30 dk emzirdim kesin aç bu çocuk süt az geldi diye. 20 dk dır kusuyor. 2 kıyafet değiştirdik artık yıldım. Bıraktım. İyice kussun 1 saat sonra kalkıp değiştiririm napayım. Senin şimdi annen yeni gidince normal böyle hissetmen ama en güzel şekilde yapacaksın. Duygusallık vurmuş sana oda çok normal.
Ya ben kendim denemek istedim ondan gitti yoksa aklı bende zorlanırsam cagiricam tekrardan çünkü ben çok rahat a alıştım evi yakın sürekli gidip gelicek bakalım şu üç gün nasıl gecicek ama basarmam lazım Allah in izniyle1 ay kalsaydı bari cnm kv olsa neyse anne candır bende cumartesi evime gececem 1 aydır annemdeyim rahatım bebegin her şey ben ilgileniyorum ama bana da bakan annem olmazsa ben bir şey yiyip içmem minnos sut olmaz yakinsa gelsin 40 çıkana kadar olmazsa
Senin durumun hepten zor Allah yardımcın olsunBugün benimde tek kaldığım ilk gündü kayınvalidem grip oldu maalesef yanımdan ayrılmak zorunda kaldı
2 yaş sendromuna girmiş bir bebek ve diğer bebisle birde beni düşünün (siz siz olun peş peşe yapmayın)
Şu saat oldu birini ayağımda sallıyorum biri memede banyo etmek istiyorum dinlenmek istiyorumsabır diliyorum Rabbimden
Hayırlı olsun canımKizlar ben dogurdumgeçen hafta salı. Anca kendimize geliyoruz alışıyoruz. Şükür ikimizde iyiyiz.
Hic gecemeyecek gibiydi benimde vardi ama 1haftaya gecti cok şükür bol su icmeye calistim bendeSezeryan ameliyat sonrasında ödem problemi yaşayan var mı aranızda arkadaslar? Zira vücudumu tanıyamaz oldum
Oglumda olmustu kayinvalide falan gelip gidip optugu icin. Opuyor musunuz?Canım annelerrr gecenin nöbetçlerii nasılsınız?,
Benim oğlumun yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı kızarıklık var aslında boynunda bazı yerlerde de var. İsilik gibi değil daha çok sivilce tarzı. Doktorumuza fotoğraf gönderdim bebek aknesine benziyor duru su ile temizleyin sık sık dedi ama pek tatmin etmedi. Günden güne artıyor sanki.
Var mı böyle bir şey yaşayan? Neler yapıyorsunuz? İzi kalır mı acaba?
Aynen benim oğlum dada var yanak ve çenede internette de baktım bebek sivilcesi yazıyor. Kendiliğinden geçermiş.. ama Dr sormadım daha. Annem olur bebeklerde dedi .. bakalım geçer inşallah.Canım annelerrr gecenin nöbetçlerii nasılsınız?,
Benim oğlumun yanaklarında sivilce gibi şeyler çıktı kızarıklık var aslında boynunda bazı yerlerde de var. İsilik gibi değil daha çok sivilce tarzı. Doktorumuza fotoğraf gönderdim bebek aknesine benziyor duru su ile temizleyin sık sık dedi ama pek tatmin etmedi. Günden güne artıyor sanki.
Aynen benim oğlum dada var yanak ve çenede internette de baktım bebek sivilcesi yazıyor. Kendiliğinden geçermiş.. ama Dr sormadım daha. Annem olur bebeklerde dedi .. bakalım geçer inşallah.
Doğum yaptıktan sonra benim de olmuştu ameliyatta varis çorabı giydirmişlerdi eve dönünce çıkardım davul gibiydim doktor yatarken ayağının altına yastık emzirirkende ayaklarını uzat dedi dört beş gün içinde geçti tuzu da bıraktım bu süre deBende dün sezeryanla doğum yaptım ayaklarım da çok kötü ödem devam ediyor
Canım onlar tek marka bildiğim kadarıyla ozeldeki doktorum da başka önermedi o yeterli dediKızlar saglik ocağının verdiği d vitamini vereyimmi iceriginden pek bisey anlamadim ama daha temiz dogal icerikli baska marka veren varmi
Bha varmis iceriginde canım bilemedim yaCanım onlar tek marka bildiğim kadarıyla ozeldeki doktorum da başka önermedi o yeterli dedi
Gül suyu ile silebilirsin belki. Ben poposunu arada siliyorum iyi geliyor bazıları anne sütüyle de siliyormuşCanım annelerrr gecenin nöbetçlerii nasılsınız?,
Allah yardımcın olsun canım ben de 1 bebekle perişanım. Gündüz uyuyor. Gelen giden hep öyle sanıyor. Gece oturuyor uyutuyorum1 dk sonra uyanıyor. Gecem gündüzüme karıştı. Rahat rahat duş bile alamıyorum. Kahvaltıyı zor yaptım. Nolacak böle bilmem. Arka arkaya yapmak istiyordum ama çok yoruldum. 2. Den bile vazgeçtim şuanBugün benimde tek kaldığım ilk gündü kayınvalidem grip oldu maalesef yanımdan ayrılmak zorunda kaldı
2 yaş sendromuna girmiş bir bebek ve diğer bebisle birde beni düşünün (siz siz olun peş peşe yapmayın)
Şu saat oldu birini ayağımda sallıyorum biri memede banyo etmek istiyorum dinlenmek istiyorumsabır diliyorum Rabbimden
Üst değiştirmeyi hatta altını değiştirmeyi bile sevmediğinden banyodan banyoya değistiriyorum ben..Kızlar bebeğim her emzirmeden sonra kusuyor ve hapşırıyor sık sık acaba hasta mı oldu, neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Uyandıktan sonra üstünü değiştirmiyorum pek terlemiyor diye acaba ondan mı hasta oldu, siz uyuyup uyanınca üst değişiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?