2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
1 ay kalsaydı bari cnm kv olsa neyse anne candır bende cumartesi evime gececem 1 aydır annemdeyim rahatım bebegin her şey ben ilgileniyorum ama bana da bakan annem olmazsa ben bir şey yiyip içmem minnos sut olmaz yakinsa gelsin 40 çıkana kadar olmazsa

Canım aç değil ya bu minikler. Açım diye bizi kandırıyorlar valla bak. Gözümün içine bakan elini ağzına sokan yavrumu 30 dk emzirdim kesin aç bu çocuk süt az geldi diye. 20 dk dır kusuyor. 2 kıyafet değiştirdik artık yıldım. Bıraktım. İyice kussun 1 saat sonra kalkıp değiştiririm napayım. Senin şimdi annen yeni gidince normal böyle hissetmen ama en güzel şekilde yapacaksın. Duygusallık vurmuş sana oda çok normal.

Evet doğru diyorsun ben aç olduğunu düşünüyorum sanırım evet duygusallık zirvede bir de üst üste geldi ağlaması vb ilk gün zor geçti
Ya ben kendim denemek istedim ondan gitti yoksa aklı bende zorlanırsam cagiricam tekrardan çünkü ben çok rahat a alıştım evi yakın sürekli gidip gelicek bakalım şu üç gün nasıl gecicek ama basarmam lazım Allah in izniyle
Senin durumun hepten zor Allah yardımcın olsun

Kızlar saglik ocağının verdiği d vitamini vereyimmi iceriginden pek bisey anlamadim ama daha temiz dogal icerikli baska marka veren varmi

Oglumda olmustu kayinvalide falan gelip gidip optugu icin. Opuyor musunuz?

Aynen benim oğlum dada var yanak ve çenede internette de baktım bebek sivilcesi yazıyor. Kendiliğinden geçermiş.. ama Dr sormadım daha. Annem olur bebeklerde dedi .. bakalım geçer inşallah.

Aynen benim oğlum dada var yanak ve çenede internette de baktım bebek sivilcesi yazıyor. Kendiliğinden geçermiş.. ama Dr sormadım daha. Annem olur bebeklerde dedi .. bakalım geçer inşallah.
orapunzel canım yeğenimde de olmuştu bir süre sonra geçmişti bebekler doğduklarında annelerinin hormonları onlardada olduğundan oluyor demişti doktor sadece rutin yıkama ve saf gül suyu sürmüştü ablam geçmişti

Bende dün sezeryanla doğum yaptım ayaklarım da çok kötü ödem devam ediyor
Doğum yaptıktan sonra benim de olmuştu ameliyatta varis çorabı giydirmişlerdi eve dönünce çıkardım davul gibiydim doktor yatarken ayağının altına yastık emzirirkende ayaklarını uzat dedi dört beş gün içinde geçti tuzu da bıraktım bu süre de

Kızlar bebeğim her emzirmeden sonra kusuyor ve hapşırıyor sık sık acaba hasta mı oldu, neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Uyandıktan sonra üstünü değiştirmiyorum pek terlemiyor diye acaba ondan mı hasta oldu, siz uyuyup uyanınca üst değişiyor musunuz?

Gül suyu ile silebilirsin belki. Ben poposunu arada siliyorum iyi geliyor bazıları anne sütüyle de siliyormuş

Allah yardımcın olsun canım ben de 1 bebekle perişanım. Gündüz uyuyor. Gelen giden hep öyle sanıyor. Gece oturuyor uyutuyorum1 dk sonra uyanıyor. Gecem gündüzüme karıştı. Rahat rahat duş bile alamıyorum. Kahvaltıyı zor yaptım. Nolacak böle bilmem. Arka arkaya yapmak istiyordum ama çok yoruldum. 2. Den bile vazgeçtim şuan

Üst değiştirmeyi hatta altını değiştirmeyi bile sevmediğinden banyodan banyoya değistiriyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…