2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çocuk bakmak kolay değil .. ben 18 imden beri yeğen baktım hep.. ve kendi çocuğumu yapmaya 36 ımda karar verdim... Çok degerliler.. hıçkırık tutsa canım acıyor ben üzülüyorum.. ama 2. Çocuk deli cesareti ister.. 26 günlük olduk ağız tadıyla ne bişi yiyebiliyorum ne duş ne WC ... En uzun uyku sürem 2 saat.. kolay değil.. bak iki satır yazamıyorum yeni yatirdım halbuki. Uyanıyor ama çok tatlı işte sevdiriyor kendini minnoş.

Gül suyu ile silebilirsin belki. Ben poposunu arada siliyorum iyi geliyor bazıları anne sütüyle de siliyormuş
Teşekkürler kızlar hiç aklıma gelmemişti gül suyunu deneyeceğim

Bende günde 1 kez değiştiriyorum emerken kirletiyor çünkü ama acaba uyanınca da mı değiştirmemiz gerekiyor diye aklımda deli sorular
Biraz daha büyüsün 40 ından sonra falan pijaması gündüzü ayrı giydiririm diye düşünüyorum ben.. daha eli ayağı istemsizce boşlukta gibi hareketleri çocuğum extra yorulmasın..

Merhaba kızlar bugün itibariyle tam 39 haftaya girdik, iki gündür ağrılarım olduğu için eşim rüyalarında doğurduğumu görüyo yazık o da benim gibi diken üstünde. Doğum yapan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim, sağlıkla mutlulukla huzurla büyütün bebişlerinizi bi de bol bol tombik bebiş eli resmi atın lütfen canımız çeksin

Burun tüyleri olmadığı için sık sık hapşırabileceğini söylemişti hemşire, kusmasıyla bağlantılı değil bence. Reflü yatağı kullanıyor musun canım yada emzirme miktarın nasıl onlarda tetikler kusmayı.
Ben gündüzleri kısa kollu akşamları uzun kollu yatırıyorum bebişi o zaman kıyafet değiştiriyorum sadece

Bizim de aynı sürekli hapşırıyor altını değiştirirken bile .Doktor çok normal sürekli hapşırması sıkıntı yok dedi . Ben sadece üstüne kustuğunda değişiyorum. Fazla beslendiğinde kusuyor genellikle .

Arka arkaya çok zor ilk bebeğe haksızlık bence tadını çıkar güzelce büyüt cnm bu zamanda geçiyor

Arka arkaya çok zor ilk bebeğe haksızlık bence tadını çıkar güzelce büyüt cnm bu zamanda geçiyor

Bence de yaa, bebeklerimiz biraz kendine gelse de şu yapışık ikiz halinden bir kurtulsak çok iyi olacak ama şuan gece gündüz hep Miray kuş ile birlikteyiz, büyük kızım 6 yaşında Çocugun dogal olarak canı sıkılıyor o da kardeşim uyusa da anne oyun oynasak diyor
Ona zaman ayırmaya çalışıyorum ilk fırsatta.... Eee birde yemek hazırlamak lazım, sağdan soldan elimizi bir çekince de ortalık da hak getire Eee benim de uykuya dinlenmeye ihtiyacım var şuan darmadumanım

Kiracıyım kırdıramıyorum ama dün gece sancılandım korkuttu bugün de temizlik yaptım bari evim temizken doğurayım dedim

Ah canım bende senin durumundayım ama 2. niyetim 1 sene sonra var nasipse
Bende günde 1 kez değiştiriyorum emerken kirletiyor çünkü ama acaba uyanınca da mı değiştirmemiz gerekiyor diye aklımda deli sorular
bende her gn değiştiriyorum kombin yapıyorum oğluma ne biliyim temiz aslında ama değişik giyinsin istiyorum

sende hayırlısı ile kucagına alırsın ınsallah bebegını canım

Gün geçmiyor ki yeni bir sorun ile buralarda sizlere dert yanmayayım :) günde 3 kere karbonatlı su ıle gogsumu ve oglumun agzını temızlememe ragmen pamukcuk oldu hemde dili bembeyaz oğlumun yine de siliyorum karbonatla ama neden boyle oldu bembeyaz uzuluyorum da

Bu durum hepimizin yavrusu ile arasında var gibi canım.. gaz dan ikinmakdan hep ağlıyor uyksuunda keza uyurken de öyle biz uyanıkken artık biryerimi ağrıyor diyoruz. Heleki emerken beni göğsüme süt biriktirmi kızıyo gibi emiyor bir iki yudum sonra ağlıyor busefer vermedim diyede hiciniyo veriyorum iki uc emip yine ağlıyor bende diyordum esime meme emmeyi reddedicek diye korktum hep ama değil gibi gündüzleri Zorlu geceleri huzurlu geçiyo gercektent değişik geçişler içindeyiz. Herşey zamanla daha da güzel olucak düzene girecek diyip kendime öyle bi güç veriyorum tam bittim dediğim yerde devreye eşim girip o işten gelince ilgileniyor üzülüyorum adamada yorgun bitkin geliyor sevmeye başkada durmadı brn yemek yiyemedin diye aglasada sızlasa da durdurmaya çalışıyor kiyamayip geri alıyorum kucağıma

Çoğu bitti azı kaldı beybi ben 39+1 de doğurdumm, bakalım senin ne zaman olucakk
Buyrunn efenim , keremino eli

Eklentiler

• 236F5784-DC45-43D0-9186-65809644593A.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 80
Büyük le ortanca arasında bes yas ufaklada ortancanin arasında 4 buçuk yas var. Bilerek araya zaman koydum küçükle bakmasi ona göre olur diye yine iyiyi kötüyü bilyior bebege karsi daha bilinçli oluyorlar ve banada hem yardımcı hem destek oluyorlar. Arka arkaya yapalım derdik bizde ben zaman koydum

Of kıyamam bende kendime dert ediniyorm yapışık ikiz olayını, seninki kat ve kat daha zor canım allah yardımcın olsun. Birde diğer çocuk var

Migdesi ufak olduğu için cok dolmuştur annesi yutarken .f azlasını kusardir büyük ihtimalle ilk zamanda daha sık hapsiriyorlar normalmiş bu biz sariliktan yatarken hep hapsirmisti sorduğumda normal denildi bendr yazdım hatta buraya üşüyor sanırım diye bebeğim hep hapşırirdi.. arada olsun yinede hapsiriyorlar yani. Hasta olmamıştır annesi merak etme

Çoğu bitti azı kaldı beybi ben 39+1 de doğurdumm, bakalım senin ne zaman olucakk
Buyrunn efenim , keremino eli
Oyyyy eridim resmen yesinler o minnak parmakları yaa, nasıl mis kokuyodur şimdi Kerem bebiş kuzum senin suyun mu geldi nasıl başlamıştı doğumun? Bende bi bel ağrısı var günlerdir ama hadi inşallah

Oyyyy eridim resmen yesinler o minnak parmakları yaa, nasıl mis kokuyodur şimdi Kerem bebiş kuzum senin suyun mu geldi nasıl başlamıştı doğumun? Bende bi bel ağrısı var günlerdir ama hadi inşallah
Bebitom bende normal doğurcak yürek yoktu hsldkdldkf tarihi doktorla belirledik o yüzden yani herhangi bi doğum belirtisi yaşamadm acıkcası.
Bel ağrısı falan dinleme bol bol uyu kikelomooo, tavsiyedir

Bebitom bende normal doğurcak yürek yoktu hsldkdldkf tarihi doktorla belirledik o yüzden yani herhangi bi doğum belirtisi yaşamadm acıkcası.
Bel ağrısı falan dinleme bol bol uyu kikelomooo, tavsiyedir
Kız ne uyuması saat başı tuvalete kalkıyom geceleri, gündüz de hiç canım istemiyo bütün gün bi şeyler izliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…