- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.281
Offf aynı benim yaptıklarımKız ne uyuması saat başı tuvalete kalkıyom geceleri, gündüz de hiç canım istemiyo bütün gün bi şeyler izliyom
Ahhh eceeem hepimiz bu gerçeği biliyorduk ama doğum yaklaştıkça benim de uykularım kaçmaya başlamıştı, şimdi de uyuyacak köşe bucak arıyoruzBebitom bende normal doğurcak yürek yoktu hsldkdldkf tarihi doktorla belirledik o yüzdenyani herhangi bi doğum belirtisi yaşamadm acıkcası.
Bel ağrısı falan dinleme bol bol uyu kikelomooo, tavsiyedir
Kız ne uyuması saat başı tuvalete kalkıyom geceleri, gündüz de hiç canım istemiyo bütün gün bi şeyler izliyom
Valla öle kuşumm ya , herkes dedi bana bol bol uyu falan, ben hala işlenme peşindeydimAhhh eceeem hepimiz bu gerçeği biliyorduk ama doğum yaklaştıkça benim de uykularım kaçmaya başlamıştı, şimdi de uyuyacak köşe bucak arıyoruz
Kuzum bende süt olsun diye her emzirme sonrası en az 1 bardak su içiyorum, o nedenle sürekli wc deyim birşey değişmiyor yanikuzu yanında yardımcı olacak birileri varsa yine bir nebze iyisin, benim yanımda kalan kimse kalmadı, birde 6 yaş ufaklığım var, lohusa topuzum ve ben oynatmaya az kaldı mofundayım
Valla öle kuşumm ya , herkes dedi bana bol bol uyu falan, ben hala işlenme peşindeydimbile bile yandı yüreğim. Bi yerde bebekle yapışık ikizlik bitmese bile ben uykusuzluğa alışçam die düşünüyorm
Hhahsjsjsjd valla benimkide benm bu hllere hiç alışkın değil kuşymYok kuzu uykusuzluğa alışılmıyor, hatta biraz daha bağlanıyorsun gibi geliyor banagece şöyle temiz 2 saat kesintisiz uyku uyuyunca gögüsler bile kendine geliyor süt doluyor yaa o bile o kadar güzel bir duygu ki ben birde eşime sarıyorum bu ara evde kociiiii diye sesleniyorum odadan adam bir geliyor bana öpücük ver diyorum adam kesin benim devreler yandı sanıyor
Hhahsjsjsjd valla benimkide benm bu hllere hiç alışkın değil kuşymherşeyede ağlayasm geliyor zaten. Tipim zaten kaydı
Geçen gün galatasaray maçı vardı eşimle evlendiğimizden beri en sevdiğimiz şeydir gs maçı izlemek, özel ritüellerimiz bile vardır yani, ay ben emzirmekten falan izleyeme kocam git baska oda da izle, ağla ağla şiştimkafalar yandı
Bunlar gelip geçici şeyler yaa seneye belkim alcam cocumu maça gidicemmGrupta Doğurmayan az kişi kalmıştı, bizim bu hallerden sonra bebeklerin gelesi olsa bile analar doğurmak istemeyecekkızlar gelip geçecek hepsi yavrular bu dünyaya alışıncaya bizde onlara ayak uyduruncaya kadar olacak o kadar birde yakında eşlerimizin de istekleri başlayacak, Allahtan benim eşim anlayışlıdır lohusa kafası o da eğlenceli oluyor
Kız ne uyuması saat başı tuvalete kalkıyom geceleri, gündüz de hiç canım istemiyo bütün gün bi şeyler izliyom
Kız bende de yokmuş ya jdjdjsj ben 30 yaşındayım kendime nasıl güvenmişim yüce rabbim jdjdjdj allahım bilmişte başıma böyle hızlı bir doğum vermiş hdjdjjdjdBebitom bende normal doğurcak yürek yoktu hsldkdldkf tarihi doktorla belirledik o yüzdenyani herhangi bi doğum belirtisi yaşamadm acıkcası.
Bel ağrısı falan dinleme bol bol uyu kikelomooo, tavsiyedir
Bunlar gelip geçici şeyler yaa seneye belkim alcam cocumu maça gidicemmartk böyle düşünmeye baslamam gerekkk lohusa kafasından hep negatife calısıyor kafam. Birwz bünyeye pozirif lazmm iyi ki de doğurdum bida olsa bida doğururum kereminomu. Ama baska bebek istemem thanx, kardeş isteyen baska kapıya(eşime karşı)
Ben goon kullanıyorum çok memnunum. Migros’ta kampanya vardı öyle stokladım.Benim oğluşta 2 kere sızdı. Oda biz mi hatalı bağladık yoksa bezden kaynaklı mı çözemedim. Birde benim oğlan dolu dolu taşıracak kadar daha hiç yapmadı sanırım
Baby turco aldım. Onu deneyeceğim onu beğenmezsem molfix e bir bakacağım.
Pazartesi günü oldu bizim beybi birşey olmadı. Asıl 2 aylık aşıları ki kendileri 3 adet ona hazırlan dedi doktor.Aşıdan sonra ağrı sızı ateş vb oluyor mu
Kızlar tünelin sonu güzel bir yere çıkmıyor vallaEcoşş saçmalama 2. Leri de birlikte yapmayacak mıyız hejdjdj
Katılıyorum canım, şu an o kadar ağırlaştım ki doğursam bi hafiflesem diyorum yani, yürümek zor oturmak zor kalkmak zor, göbeğimi ordan oraya koyuyorum elimle yaBebeğim bence hamilelik daha zordu ya. Ben hamileyken 2-7 arası hiç uyuyamıyordum devamlı kusuyordum. Yatakta dönmek zaten sıkıntı. Vinçle kaldırsalar da olurdu. Şimdi tanii ki zorlukları var ama bedenen iyiyim o bile büyük bir güç. Seni çok iyi anlıyorum hele de bu sıcaklarda üff çok daha zordur. Sağlıkla gelsin boncuğumuz artık. Benim oğluş büyüdü artık yenidoğan elleri ayakları görmek istiyorum bdndjdn
Ama kendine zaman ayır canım o biraz sıkıntılı oluyor. 2 saatte bir mevzusu yüzünden devamlı emzirme modunda oluyorsun. Bakım verecek başkaları varsa ne ala ama yoksa emzir alt değiştir üst değiştir bilmem be diyene kadar 2 saat doluyor jdjdjj
Annem 40 güne yakın kalacak canım sonra ben tek başıma kalacağım eşim de işe dönecek, bilmiyorum nasıl olur, 40 gün rahata alışıp birden sudan çıkmış balığa dönmiyimKuzum bende süt olsun diye her emzirme sonrası en az 1 bardak su içiyorum, o nedenle sürekli wc deyim birşey değişmiyor yanikuzu yanında yardımcı olacak birileri varsa yine bir nebze iyisin, benim yanımda kalan kimse kalmadı, birde 6 yaş ufaklığım var, lohusa topuzum ve ben oynatmaya az kaldı mofundayım
Benim ayaklar gebeliğin sonunda da kötüydü 9 gün oldu hala geçmiş değil resmen ayağımda ödem gitse 2 kilo eksileceğimBende dün sezeryanla doğum yaptım ayaklarım da çok kötü ödem devam ediyor
Benimde olmuştu canım hatta hamilelikte olduğu gibi idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım ama değilmiş geçti kısa bir süre sonraSezeryan olan anneler idrarinizi yaparken zorlanma oluyor mu? 1 hafta oldu. İlk gün bu kadar zorlanmışımdır son 3 4 gündür böyle acıyarak yapıyor gibiyim. Doktora sordum normal dedi ama benim doktor her şeye normal dediği için bilemedim
Kuşm siz yapın ben destek olurum; yine hangi ayın anası olursanız oraya gelirim muhabbeyw ajskdkdkd ama bidaha doğurmak isteyeceğimi sanmıyormEcoşş saçmalama 2. Leri de birlikte yapmayacak mıyız hejdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?