2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim gibi 10 sene sonra gelirsiniz
10 seneeye beynim sıfırlanabilir canm, yani yok 10 seneye yapmam da diyemem sjsldkdld canm ister , kerem ister kardeş falan 10 sene düşinülebilir ama böle hemen bi kaç sene sonra yapayım diye düşünemiyorum. Kerem kreşe falam gitse belki o zaman bi bakarm duruma

Evet benimde öyle olmustu canımm cok iyi anlıyorum seni, sızlama acı eşliğinde yapıyordm ama bi sıkıntı olmadı şimdide geçti zaten üşütmemeye falan yine dikkat et, soğuk alma ayacıklarınada çorap giy hem gaz içinde iyi

Kızlar aranızda ana kucağı alan var mı?? Ne zaman kullanmaya başlıyoruz, 0-2 yaş yazıyor ama bugün koydum kayboldu sanki içinde

Ben kullanıom beybm , uyanık oldugunda me yapcağımı bilemiyorum ona koyuyorm oyalanıyor biraz sanki
Ben de aynı sebepten çıkardım bugün koyayım biraz oyalanır belki dedim ama bilemedim kuzum ya garip oldu oturuyor gibi sanki kKalça Ultrasonu çektireyim de öyle koyayım diye düşündüm cuma doktor randevumuz var

Kızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı

Kızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı
Neden alamiyor peki canım? Meme ucun yok da mi alamiyor yoksa sadece bebisle ilgili bir durum mu? Meme ucunda sıkıntı yoksa silikon uc kullanma bence, burda bebegi silikona alistigi icin nasil biraktiracagini düşünen bir suru arkadasimiz var.
Benim oglum da sol tarafi daha zor aliyordu, ki sag taraftan bir farki yoktu. İsrarla solu daha çok veriyorum biraz daha alisti gibi.

Uç geride ise enjektörün ucunu kesip pompa gibi çektiriyorlar. Çıkartıyormuş. Birde uçtan değil areoladan verince ucun pek anlamı kalmıyor ki doğru emzirme de o aslında.

Uç geride ise enjektörün ucunu kesip pompa gibi çektiriyorlar. Çıkartıyormuş. Birde uçtan değil areoladan verince ucun pek anlamı kalmıyor ki doğru emzirme de o aslında.
K Kubo021 festicim hastanelerde acil cozum yöntemi olarak kullanılıyor ama onun profesyonel şekli göğüs ucu çıkarıcı.
Göğüs ucu çıkarıcı ile önce vermeyi dene (Chicco iyiydi araştır istersen) yine alisamazsa silikon uç kullan

Tamaman aynıyım. Çok üzülüyorum
Büyüsün istemiyorum

Tabii varsa ulaşım imkan zaman en güzeli. Ama çocuk ağlıyor ortalığı yıkıyorsa bence denenebilir alana kadar

Cano ben resmiyette eylul anasiyim, oranin tablosunda ekliyim sorun olmuyorsa iki tabloda da olmam ekleyebilirsin. Bulut kusumla, benim isimsiz prensesimi gonulden bagli sayiyorum zaten

Yaa, o kesin dur eklicem seni senin ruhun ağustos anasıydı nitekim ağustosta da doğdu fındıkkuşu

Keske hergün fotoğrafını çekseydim

Şunu gördüm ağlayasım geldi.

Keske hergün fotoğrafını çekseydim

Şunu gördüm ağlayasım geldi.

Ben de günlük tutacaktım, oğlumun her gününü yazacaktim ne yapti ne etti diye. Ama günde iki üç dakkami ayirip yazamadim İcim paramparça bu yüzden sabah erken kalktim dogum hikayemi yazmaya başladım. Hatirladigim kadariyla ilk günden bugüne kadar gelicem günlükte. İnsallahh tabi bundan sonrasini iyi degerlendirelim festim, yoksa bir seyleri eksik biraktik diye yikiliriz biz

Ya aynı ben hamileliğimden beri mail adresi açıcam hergün yazıcam yazıcam diyip diyip doğurdum 1 ay geçirdim. Çok üzülüyorum ya kusması gazı bilmem nesi elime almaktan korkuyorum çocuğu. İyi yapıyosun canım yap yapabildiğini millet ilk 12 ayını kutluyor ya nasıl bir enerji.

Ahh ahh hamile fotografi bile cekinemedim elim erip de, senin gibi bulantim da yoktu halbuki o zamanlar da yazacaktim her ay ama yapamadim, zaman da geri gelmiyor
Yarın da pasta alıp 1 yazan mum alıp oğlumla uflucez annemle öyle planladik, baska ne yapilabilir aklima da bir sey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…