- 23 Kasım 2022
- 979
- 2.754
- 43
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.301
Benim gibi 10 sene sonra gelirsinizKuşm siz yapın ben destek olurum; yine hangi ayın anası olursanız oraya gelirim muhabbeyw ajskdkdkd ama bidaha doğurmak isteyeceğimi sanmıyormallah bilir tabi , olcağı varsa olur ama olması için bi çabam olmayacaktır
10 seneeye beynim sıfırlanabilir canm, yani yok 10 seneye yapmam da diyemem sjsldkdld canm ister , kerem ister kardeş falan 10 sene düşinülebilirBenim gibi 10 sene sonra gelirsiniz
Evet benimde öyle olmustu canımm cok iyi anlıyorum seni, sızlama acı eşliğinde yapıyordm ama bi sıkıntı olmadı şimdide geçti zatenSezeryan olan anneler idrarinizi yaparken zorlanma oluyor mu? 1 hafta oldu. İlk gün bu kadar zorlanmışımdır son 3 4 gündür böyle acıyarak yapıyor gibiyim. Doktora sordum normal dedi ama benim doktor her şeye normal dediği için bilemedim
Ben kullanıom beybm , uyanık oldugunda me yapcağımı bilemiyorum ona koyuyorm oyalanıyor biraz sankiKızlar aranızda ana kucağı alan var mı?? Ne zaman kullanmaya başlıyoruz, 0-2 yaş yazıyor ama bugün koydum kayboldu sanki içinde
Ben de aynı sebepten çıkardım bugün koyayım biraz oyalanır belki dedim ama bilemedim kuzum ya garip oldu oturuyor gibi sankiBen kullanıom beybm , uyanık oldugunda me yapcağımı bilemiyorum ona koyuyorm oyalanıyor biraz sanki
Neden alamiyor peki canım? Meme ucun yok da mi alamiyor yoksa sadece bebisle ilgili bir durum mu? Meme ucunda sıkıntı yoksa silikon uc kullanma bence, burda bebegi silikona alistigi icin nasil biraktiracagini düşünen bir suru arkadasimiz var.Kızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı
Kızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı
K Kubo021 festicim hastanelerde acil cozum yöntemi olarak kullanılıyor ama onun profesyonel şekli göğüs ucu çıkarıcı.Uç geride ise enjektörün ucunu kesip pompa gibi çektiriyorlar. Çıkartıyormuş. Birde uçtan değil areoladan verince ucun pek anlamı kalmıyor ki doğru emzirme de o aslında.
Sağlıkla doğsun insallahhYarın sabah bu zamanlar inşallah bende minnoş kızıma kavuşacağım çok heyecanlıyım.Ayni zamanda korku da var
ffestinalente festimm yarin bir aylik oluyor bizim bebislerr ve ben bu sebeple dünden beri aşırı duygusal ve aglamakliyim bidaha Metem hic iki haftalik olmayacak diye agliyorum mesela oğlum büyüyor ve günlerim ona doyamamakla geçiyor
Sen de böyle misin yoksa ben kafayı mı yiyorum
Cano ben resmiyette eylul anasiyim, oranin tablosunda ekliyim sorun olmuyorsa iki tabloda da olmam ekleyebilirsin. Bulut kusumla, benim isimsiz prensesimi gonulden bagli sayiyorum zaten
ffestinalente festimm yarin bir aylik oluyor bizim bebislerr ve ben bu sebeple dünden beri aşırı duygusal ve aglamakliyim bidaha Metem hic iki haftalik olmayacak diye agliyorum mesela oğlum büyüyor ve günlerim ona doyamamakla geçiyor
Sen de böyle misin yoksa ben kafayı mı yiyorum
Ben de günlük tutacaktım, oğlumun her gününü yazacaktim ne yapti ne etti diye. Ama günde iki üç dakkami ayirip yazamadimKeske hergün fotoğrafını çekseydim
Şunu gördüm ağlayasım geldi.
Ben de günlük tutacaktım, oğlumun her gününü yazacaktim ne yapti ne etti diye. Ama günde iki üç dakkami ayirip yazamadimİcim paramparça bu yüzden sabah erken kalktim dogum hikayemi yazmaya başladım. Hatirladigim kadariyla ilk günden bugüne kadar gelicem günlükte. İnsallahh tabi bundan sonrasini iyi degerlendirelim festim, yoksa bir seyleri eksik biraktik diye yikiliriz biz
Ahh ahh hamile fotografi bile cekinemedim elim erip de, senin gibi bulantim da yoktu halbukiYa aynı ben hamileliğimden beri mail adresi açıcam hergün yazıcam yazıcam diyip diyip doğurdum 1 ay geçirdim. Çok üzülüyorum yakusması gazı bilmem nesi elime almaktan korkuyorum çocuğu. İyi yapıyosun canım yap yapabildiğini millet ilk 12 ayını kutluyor ya nasıl bir enerji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?