- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.321
Ahh ahh hamile fotografi bile cekinemedim elim erip de, senin gibi bulantim da yoktu halbukio zamanlar da yazacaktim her ay ama yapamadim, zaman da geri gelmiyor
Yarın da pasta alıp 1 yazan mum alıp oğlumla uflucez annemle öyle planladik, baska ne yapilabilir aklima da bir sey gelmiyor
Canım silikon uç kullanıp bıraktıramayanlardan biri de benim. Çok pişmanım sakın alma. Başka çarem yok alcam diyosan en rahat kullanılan ve kolay bırakılan aventin small boyuKızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı
Grupta Doğurmayan az kişi kalmıştı, bizim bu hallerden sonra bebeklerin gelesi olsa bile analar doğurmak istemeyecekkızlar gelip geçecek hepsi yavrular bu dünyaya alışıncaya bizde onlara ayak uyduruncaya kadar olacak o kadar birde yakında eşlerimizin de istekleri başlayacak, Allahtan benim eşim anlayışlıdır lohusa kafası o da eğlenceli oluyor
Kızlar tünelin sonu güzel bir yere çıkmıyor vallabakın migrenim tuttu. Sus, dur, yapma demekten yoruldum bugün.
Buaradaffestinalente festii dediğin gibi damar yolu daha çok acitiyormus bence damar yolumu bilerek acitarak açıyorlar ki öteki şeylere çok tepki vermeyelim diye
Katılıyorum canım, şu an o kadar ağırlaştım ki doğursam bi hafiflesem diyorum yani, yürümek zor oturmak zor kalkmak zor, göbeğimi ordan oraya koyuyorum elimle ya
Anaa sen hemen ikinciyi yap o zaman kız ara verirsen rahata alışıp yapmazsın belki
Annem 40 güne yakın kalacak canım sonra ben tek başıma kalacağım eşim de işe dönecek, bilmiyorum nasıl olur, 40 gün rahata alışıp birden sudan çıkmış balığa dönmiyimsenin işin daha zor canım ya hem bebek hem çocuk, ben daha doğurmadan gözüm korktu ikinciden
Kuşm siz yapın ben destek olurum; yine hangi ayın anası olursanız oraya gelirim muhabbeyw ajskdkdkd ama bidaha doğurmak isteyeceğimi sanmıyormallah bilir tabi , olcağı varsa olur ama olması için bi çabam olmayacaktır
Benim gibi 10 sene sonra gelirsiniz
J josei89 en iyisi tüm güçleri toplayıp güzel bir 40 etkinliği yapmakYa aynı ben hamileliğimden beri mail adresi açıcam hergün yazıcam yazıcam diyip diyip doğurdum 1 ay geçirdim. Çok üzülüyorum yakusması gazı bilmem nesi elime almaktan korkuyorum çocuğu. İyi yapıyosun canım yap yapabildiğini millet ilk 12 ayını kutluyor ya nasıl bir enerji.
Aynen yaparken gözlerimden yaş geliyor resmen . Benim sızı şeklinde oluyor.Sezeryan olan anneler idrarinizi yaparken zorlanma oluyor mu? 1 hafta oldu. İlk gün bu kadar zorlanmışımdır son 3 4 gündür böyle acıyarak yapıyor gibiyim. Doktora sordum normal dedi ama benim doktor her şeye normal dediği için bilemedim
İlk dogumumda ölümden döndüm bir daha tövbe demiştim çocuk olayına. Dayımin bir tanecik evladı vardı gözü gibi baktılar kızlarına ikinci çocuğu asla düşünmediler ve maddi olanakları iyiydi. Kız hep özel okullarda okudu ne istese yapilirdi. 18.yasinda altında motoru da arabası da vardı ama hiçbir sağlık sorunu yokken kovid aşısı biontek olduktan 2 hafta sonra kalp krizi geçirip vefat etti. Sonra biz tek çocukla kalan kuzenler hepimiz ikinciyi yaptık 37-40 yaş aralığındaki 5 kuzen bu olaydan sonra cesarete geldik. Hepimiz de hamileydik sırayla doguruyoruzNapsın kızlar valla bir girdik problemlerden jdjdj hiçte böyle düşünmemiştim valla.
Jdjdjjd kaç yaş var arada?
Zor bacım ya hele de desteksiz ise.
Kdjdjjd kız tabii anestezici bana öyle söyledi ondan allah razı olsun sayesinde ben genel anestezisiz sezaryen olabildim hdjdj bebiş ameliyathanede açılan damar yolu odada açılanlar gibi değil en büyük boy. Kapanma riski olmasın diye hdjdjj ondan o kadar acıyor.
Sağlıkla kavuşun inşallah yahu
Ben 2-3 yıla okeyim hdjdj yapıcam çok sevdim mevzuyu
Kikom çok ayrı bir psikoloji benim tecrübemde bu. Hem çok rahat hem çok üzücü geliyor insana. Sen şimdiden düşün farklı birşey hissedersen lohusa kafasından der geçersin. Ben eskiden bu konuda ne düşündüğümü bilmediğim için anlamıyorum şuanki durumumu. Yavrum korkmasında napsın. Bir girdik gazlardan, kusmalardan, oyalayamamaktan bilmem neyden korkmasında nolsun hdjdjjd
Ndjsjsj öyle olmaz hiç hoşlanmadım bu fikirden hdjdjdj
Bacım sen 10 yıl sonra nasıl cesaret ettin? Helal olsun cidden. Ben şahsen sıcağı sıcağına yaptım yaptım yoksa zannetmem ki yapayım jdjdj
İlk dogumumda ölümden döndüm bir daha tövbe demiştim çocuk olayına. Dayımin bir tanecik evladı vardı gözü gibi baktılar kızlarına ikinci çocuğu asla düşünmediler ve maddi olanakları iyiydi. Kız hep özel okullarda okudu ne istese yapilirdi. 18.yasinda altında motoru da arabası da vardı ama hiçbir sağlık sorunu yokken kovid aşısı biontek olduktan 2 hafta sonra kalp krizi geçirip vefat etti. Sonra biz tek çocukla kalan kuzenler hepimiz ikinciyi yaptık 37-40 yaş aralığındaki 5 kuzen bu olaydan sonra cesarete geldik. Hepimiz de hamileydik sırayla doguruyoruz
Bugun 30 olduk canim ama ayin 25 i yarin. Yarin bir aylik oluyoruz gibi geliyor banaBugün değil mi bizim 30 muz?
Ben şey gördüm instagramda atıyorum yumurta yapmış üzerine 1 mum koymuş bulursam atayım çok keyifli ve güzel bence jdjdjd yararıcılığımızı konuşturaşım josei bugünler geri gelemz artık odaklanalım dediğin gibi yoksa üzülürüz.
Bugun 30 olduk canim ama ayin 25 i yarin. Yarin bir aylik oluyoruz gibi geliyor bana
Bulursan at valla. Kim ne biliyorsa buluyorsa atsın, her seyi yapasim var
Ayak izi kiti aldim ben de dün geldi. Bir aydir beceremedim almayi. Yarin onu da yapicam el ve ayak izini cikaricam insallah
Kesinlikleee
Kesinlikleeehepimizin gücünü toplasak bir tam güç eder mi emin degilim ben yetemiyorum, yetisemiyorum
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin minnoş ellerini atarsınSabah lekelenmem olmuş kızlar saat 6 gibi uyanınca gördüm, belim çok ağrıyor. Acayip bi moda girdim, hüzün çöktü, biraz da korku…
Sabah lekelenmem olmuş kızlar saat 6 gibi uyanınca gördüm, belim çok ağrıyor. Acayip bi moda girdim, hüzün çöktü, biraz da korku…
Evet üzücü bir olay dayım evlatlık almak istiyor yengem daha kabullenemedi evlat acısıni. Allah kimsenin başına vermesin. Manisa Hatay Almanya Eskişehir dağınık haldeyiz kuzenler olarak.Çok üzücü bir olay. Dayın ve yengene allah sabırlar versin. Ama sizin açınızdan güzelliklere vesile olmuş. Sağlıkla büyütelim evlatlarımızıpeşpeşe doğuruyor olmanızda çok iyi yalnız hepsi birlikte büyür hele de aynı şehirdeyseniz kreşmiş oyun grubuymuş efendime söyleyeyim park anneliğiymiş hiç ihtiyacınız olmaz
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahSabah lekelenmem olmuş kızlar saat 6 gibi uyanınca gördüm, belim çok ağrıyor. Acayip bi moda girdim, hüzün çöktü, biraz da korku…
Gögüs ucu yok canım sağ taraf ucu var onu silikonsuz emiyor sol taraf ememiyor. Alışmadı şükür canım silikona gögüs ucum olsa emiyor silikonsuz wee marka aldım silikon ama çok kaliteli değil sanki buyuk gibi geldi ucuNeden alamiyor peki canım? Meme ucun yok da mi alamiyor yoksa sadece bebisle ilgili bir durum mu? Meme ucunda sıkıntı yoksa silikon uc kullanma bence, burda bebegi silikona alistigi icin nasil biraktiracagini düşünen bir suru arkadasimiz var.
Benim oglum da sol tarafi daha zor aliyordu, ki sag taraftan bir farki yoktu. İsrarla solu daha çok veriyorum biraz daha alisti gibi.
Hadi bakalım hayırlısıyla gelsin minnoş ellerini atarsın
Ay çok heyecanlı, gelecek sanırım
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?