2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bugün değil mi bizim 30 muz?
Ben şey gördüm instagramda atıyorum yumurta yapmış üzerine 1 mum koymuş bulursam atayım çok keyifli ve güzel bence jdjdjd yararıcılığımızı konuşturaşım josei bugünler geri gelemz artık odaklanalım dediğin gibi yoksa üzülürüz.

Kızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı
Canım silikon uç kullanıp bıraktıramayanlardan biri de benim. Çok pişmanım sakın alma. Başka çarem yok alcam diyosan en rahat kullanılan ve kolay bırakılan aventin small boyu

Napsın kızlar valla bir girdik problemlerden jdjdj hiçte böyle düşünmemiştim valla.

Kızlar tünelin sonu güzel bir yere çıkmıyor valla bakın migrenim tuttu. Sus, dur, yapma demekten yoruldum bugün.

Jdjdjjd kaç yaş var arada?
Zor bacım ya hele de desteksiz ise.

Buarada ffestinalente festii dediğin gibi damar yolu daha çok acitiyormus bence damar yolumu bilerek acitarak açıyorlar ki öteki şeylere çok tepki vermeyelim diye

Kdjdjjd kız tabii anestezici bana öyle söyledi ondan allah razı olsun sayesinde ben genel anestezisiz sezaryen olabildim hdjdj bebiş ameliyathanede açılan damar yolu odada açılanlar gibi değil en büyük boy. Kapanma riski olmasın diye hdjdjj ondan o kadar acıyor.

Sağlıkla kavuşun inşallah yahu
Ben 2-3 yıla okeyim hdjdj yapıcam çok sevdim mevzuyu

Kikom çok ayrı bir psikoloji benim tecrübemde bu. Hem çok rahat hem çok üzücü geliyor insana. Sen şimdiden düşün farklı birşey hissedersen lohusa kafasından der geçersin. Ben eskiden bu konuda ne düşündüğümü bilmediğim için anlamıyorum şuanki durumumu. Yavrum korkmasında napsın. Bir girdik gazlardan, kusmalardan, oyalayamamaktan bilmem neyden korkmasında nolsun hdjdjjd

Ndjsjsj öyle olmaz hiç hoşlanmadım bu fikirden hdjdjdj

Benim gibi 10 sene sonra gelirsiniz

Bacım sen 10 yıl sonra nasıl cesaret ettin? Helal olsun cidden. Ben şahsen sıcağı sıcağına yaptım yaptım yoksa zannetmem ki yapayım jdjdj

J josei89 en iyisi tüm güçleri toplayıp güzel bir 40 etkinliği yapmak

Aynen yaparken gözlerimden yaş geliyor resmen . Benim sızı şeklinde oluyor.

İlk dogumumda ölümden döndüm bir daha tövbe demiştim çocuk olayına. Dayımin bir tanecik evladı vardı gözü gibi baktılar kızlarına ikinci çocuğu asla düşünmediler ve maddi olanakları iyiydi. Kız hep özel okullarda okudu ne istese yapilirdi. 18.yasinda altında motoru da arabası da vardı ama hiçbir sağlık sorunu yokken kovid aşısı biontek olduktan 2 hafta sonra kalp krizi geçirip vefat etti. Sonra biz tek çocukla kalan kuzenler hepimiz ikinciyi yaptık 37-40 yaş aralığındaki 5 kuzen bu olaydan sonra cesarete geldik. Hepimiz de hamileydik sırayla doguruyoruz

Çok üzücü bir olay. Dayın ve yengene allah sabırlar versin. Ama sizin açınızdan güzelliklere vesile olmuş. Sağlıkla büyütelim evlatlarımızı peşpeşe doğuruyor olmanızda çok iyi yalnız hepsi birlikte büyür hele de aynı şehirdeyseniz kreşmiş oyun grubuymuş efendime söyleyeyim park anneliğiymiş hiç ihtiyacınız olmaz

Bugun 30 olduk canim ama ayin 25 i yarin. Yarin bir aylik oluyoruz gibi geliyor bana
Bulursan at valla. Kim ne biliyorsa buluyorsa atsın, her seyi yapasim var
Ayak izi kiti aldim ben de dün geldi. Bir aydir beceremedim almayi. Yarin onu da yapicam el ve ayak izini cikaricam insallah

linkle kız benide hdjdj

Doğru yarın 1 ay diyelim 1 günüm daha olsun plan için Gerçi yarın yenidoğan çekimimiz car hdjdjdjjdkd

Evet üzücü bir olay dayım evlatlık almak istiyor yengem daha kabullenemedi evlat acısıni. Allah kimsenin başına vermesin. Manisa Hatay Almanya Eskişehir dağınık haldeyiz kuzenler olarak.

Gögüs ucu yok canım sağ taraf ucu var onu silikonsuz emiyor sol taraf ememiyor. Alışmadı şükür canım silikona gögüs ucum olsa emiyor silikonsuz wee marka aldım silikon ama çok kaliteli değil sanki buyuk gibi geldi ucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…