- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.341
Sondadan dolayı bunlar bende çok çektim nefesim kesilirdiAynen yaparken gözlerimden yaş geliyor resmen . Benim sızı şeklinde oluyor.
Philips avent small kullanmıştım uzun süre şimdi de aynısını aldım mecbur kalırsam kullanicam. Benimde sağ tarafta uç yokGögüs ucu yok canım sağ taraf ucu var onu silikonsuz emiyor sol taraf ememiyor. Alışmadı şükür canım silikona gögüs ucum olsa emiyor silikonsuz wee marka aldım silikon ama çok kaliteli değil sanki buyuk gibi geldi ucu
bizde 7,5 yaş var. Destek yok bir düzen kurmaya çalışıyorum. Okullar açıldığında rahatlıycaz benceNapsın kızlar valla bir girdik problemlerden jdjdj hiçte böyle düşünmemiştim valla.
Jdjdjjd kaç yaş var arada?
Zor bacım ya hele de desteksiz ise.
Kdjdjjd kız tabii anestezici bana öyle söyledi ondan allah razı olsun sayesinde ben genel anestezisiz sezaryen olabildim hdjdj bebiş ameliyathanede açılan damar yolu odada açılanlar gibi değil en büyük boy. Kapanma riski olmasın diye hdjdjj ondan o kadar acıyor.
Sağlıkla kavuşun inşallah yahu
Ben 2-3 yıla okeyim hdjdj yapıcam çok sevdim mevzuyu
Kikom çok ayrı bir psikoloji benim tecrübemde bu. Hem çok rahat hem çok üzücü geliyor insana. Sen şimdiden düşün farklı birşey hissedersen lohusa kafasından der geçersin. Ben eskiden bu konuda ne düşündüğümü bilmediğim için anlamıyorum şuanki durumumu. Yavrum korkmasında napsın. Bir girdik gazlardan, kusmalardan, oyalayamamaktan bilmem neyden korkmasında nolsun hdjdjjd
Ndjsjsj öyle olmaz hiç hoşlanmadım bu fikirden hdjdjdj
Bacım sen 10 yıl sonra nasıl cesaret ettin? Helal olsun cidden. Ben şahsen sıcağı sıcağına yaptım yaptım yoksa zannetmem ki yapayım jdjdj
Aaaayy yarindi dimilinkle kız benide hdjdj
Doğru yarın 1 ay diyelim 1 günüm daha olsun plan içinGerçi yarın yenidoğan çekimimiz car hdjdjdjjdkd
Ben bundan aldim canım, cerceveye koyucam elinin ve ayaginin izini alipHelloMinies Bebek El Ve Ayak Izi Anı Seti Mürekkepsiz Temassız Baskı Kiti Bebek Hediyelik - Fiyatı, Yorumları
HelloMinies Bebek El Ve Ayak Izi Anı Seti Mürekkepsiz Temassız Baskı Kiti Bebek Hediyelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl aslinda yenidoganken yapacaktim ama olmadi bir turlu bir iki güne yaparim son durumu bildiririm
WooDanica Ahşap Anne Bebek Fotoğraf Çekim Anı Ve Dekor Küpleri 6
WooDanica Ahşap Anne Bebek Fotoğraf Çekim Anı Ve Dekor Küpleri 6' Lı Set Premium Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mete beyin büyük değişimi bacaklardan belli
Ayy sorma bir aydir bütün fotograflarimiz ya uyurken ya aglarkenAmaninnnn minik Behlül seninkimaşallah çok tatlı
Ben sabahtan çekmeye niyetlendim, benim kız magazin sevmiyor izin vermedi foto çekmeme hep ağladı, yüzünü tırmaladı
Yaa, o kesindur eklicem seni senin ruhun ağustos anasıydı nitekim ağustosta da doğdu fındıkkuşu
Elinizden geldiğince silikon uç kullanmayın, ben kullandım bin pişmanım keşke bir hayırsever çıksa da nasıl bıraktırabilceğim konusunda bi fikir verse banaKızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı
Bu savaşta tan Galip gelelim ikinciyi üçüncü çocuğunuz olduğunu okuyup takip edecem bende burdan.Napsın kızlar valla bir girdik problemlerden jdjdj hiçte böyle düşünmemiştim valla.
Jdjdjjd kaç yaş var arada?
Zor bacım ya hele de desteksiz ise.
Kdjdjjd kız tabii anestezici bana öyle söyledi ondan allah razı olsun sayesinde ben genel anestezisiz sezaryen olabildim hdjdj bebiş ameliyathanede açılan damar yolu odada açılanlar gibi değil en büyük boy. Kapanma riski olmasın diye hdjdjj ondan o kadar acıyor.
Sağlıkla kavuşun inşallah yahu
Ben 2-3 yıla okeyim hdjdj yapıcam çok sevdim mevzuyu
Kikom çok ayrı bir psikoloji benim tecrübemde bu. Hem çok rahat hem çok üzücü geliyor insana. Sen şimdiden düşün farklı birşey hissedersen lohusa kafasından der geçersin. Ben eskiden bu konuda ne düşündüğümü bilmediğim için anlamıyorum şuanki durumumu. Yavrum korkmasında napsın. Bir girdik gazlardan, kusmalardan, oyalayamamaktan bilmem neyden korkmasında nolsun hdjdjjd
Ndjsjsj öyle olmaz hiç hoşlanmadım bu fikirden hdjdjdj
Bacım sen 10 yıl sonra nasıl cesaret ettin? Helal olsun cidden. Ben şahsen sıcağı sıcağına yaptım yaptım yoksa zannetmem ki yapayım jdjdj
Ayyyy su okulların açılmasına dört gözle bekleyenlerden biride benimBuyrun anneci bir kız
bizde 7,5 yaş var. Destek yok bir düzen kurmaya çalışıyorum. Okullar açıldığında rahatlıycaz bence
Eli kulağında demekki geldi gelecek artık evladın. Hayırlısıyla gelsin sağlıkla al kucağına canım. Ağrısız sızısız doğum geçir inşallahSabah lekelenmem olmuş kızlar saat 6 gibi uyanınca gördüm, belim çok ağrıyor. Acayip bi moda girdim, hüzün çöktü, biraz da korku…
Bu savaşta tan Galip gelelim ikinciyi üçüncü çocuğunuz olduğunu okuyup takip edecem bende burdan.Benden bu kadar inşallah adamida ikna ederim yha uc son benim. bir tane daha yaparsam sanırım az kafayı usutebilirim. Ben babannemi düşündüm de kadin 13 çocuk nasıl yapmış nasıl dayanıp bakabilmis köy işlerinden fırsat bulup yha yaşasada sorsam bi keske ah
O eller hic durmuyor yaa bizde deEki Görüntüle 3290852
Elleri serbest olacak bizim hanım Ağa'nınüstüne battaniye başlar kızmaya böyle yüzüne değecek sıcaklık delisi bir Yavru
Evet o ikinci yas gerçekten önemli bütün ilgin odağın onda olması lazim gibi tuvalet eğitimi falan. Birde şöyle yha her çocuğunun çocukluğunu en güzel dolu dolu yaşamalı benim var yaş farkı aralarında . Suan kızım kardeşi doğana kadar her türlü oynardık ama su gaz emme uyutma derken kucakta tutup sonrada koştur koştur yemeğe ve işlerimi halledip geleyim diye koşuşturma ya girişince ortanca ile ilgilenemiyoruz yeri geliyor oda içten içe dariliyo onun için biraz mesafeli olmalı araları biri hasta olunca diğeride ufak olacağı icin bakmasida ona göre güç oluyorOoo şefika sen bizim üstadımızsın, 3 tane ne demek maşallah
Ben aslında 3.5 yaş gibi 2.yi düşündüm ama üst üste 2 tane kayıp yaşadım (biri de mol gebelikti 1 yıl hamile kalmaman gerekti) o nedenle tam da büyük kızım okula başlayacağı zaman olmuş oldu Miray kuşum
Ama sallıyorum 2 yaş gibi falan kesin istemezdim çünkü 2 yaş çok önemli gelişim açısından,ffestinalente bari yapacaksan aralarında 3 yaş olsun bari Bulutu büyüttük 2. Muhabbeti yapıyoruz Allah'ım Allah'ım
Emzircem ya bi dur Yok emzirirken bi savaş içine giriyoruz ahahhaha el kol çekmek için tam meme vericem bir hicinma geliyor al başa geri sütü indirdikten sonra yapıyor onu birde heryeri üstü üstüm sütO eller hic durmuyor yaa bizde deyesinler bu hanimagayi
Gazlı bebiş anneleri napıyoruz kimyon rezene çayımızı içmeyi unutmuyoruz
Çok sıcak niye açık olmasın dedi ki cnm isilik oluyor bol da giyse ben kısa kollu giydiriyorumKızlar kontrole gittiğimizde doktor kıyafet olarak kolları ve bacakları açık olmasın bol kıyafetler olsun dedi.
Ben zaten Uzunkollu giydirmiştim üzerindeki kıyafet ideal dedi.
Kısa kol mu uzun kol mı giydirelim diye soran olmuştu onun için söyleyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?