2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Philips avent small kullanmıştım uzun süre şimdi de aynısını aldım mecbur kalırsam kullanicam. Benimde sağ tarafta uç yok

Buyrun anneci bir kız
bizde 7,5 yaş var. Destek yok bir düzen kurmaya çalışıyorum. Okullar açıldığında rahatlıycaz bence

linkle kız benide hdjdj

Doğru yarın 1 ay diyelim 1 günüm daha olsun plan için Gerçi yarın yenidoğan çekimimiz car hdjdjdjjdkd
Aaaayy yarindi dimi tam da birinci ayına denk gelmiş insallah güzel pozlar verir Bulut kuşu biz cok zorlanmistik cekimde

Ben bundan aldim canım, cerceveye koyucam elinin ve ayaginin izini alip aslinda yenidoganken yapacaktim ama olmadi bir turlu bir iki güne yaparim son durumu bildiririm

Bide muhtemelen almissindir sen de, ama almadiysan kesin all on günlükken bundan almistim 4-5 günde bir fırsat buldukça çekiyorum. Hem Metenin degisimini de görmüş oluyorum hosuma gidiyor

Mete beyin büyük değişimi bacaklardan belli

Eklentiler

• IMG_5236.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_5235.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 110

Amaninnnn minik Behlül seninki maşallah çok tatlı

Ben sabahtan çekmeye niyetlendim, benim kız magazin sevmiyor izin vermedi foto çekmeme hep ağladı, yüzünü tırmaladı

Eklentiler

• IMG_20230824_114309.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 115
Amaninnnn minik Behlül seninki maşallah çok tatlı

Ben sabahtan çekmeye niyetlendim, benim kız magazin sevmiyor izin vermedi foto çekmeme hep ağladı, yüzünü tırmaladı
Ayy sorma bir aydir bütün fotograflarimiz ya uyurken ya aglarken
Ahhh ben bu kizcenin agzini gıdısını yerimm bal küpü yaa masallahhh kollar et yumağı

Kızlar kontrole gittiğimizde doktor kıyafet olarak kolları ve bacakları açık olmasın bol kıyafetler olsun dedi.
Ben zaten Uzunkollu giydirmiştim üzerindeki kıyafet ideal dedi.
Kısa kol mu uzun kol mı giydirelim diye soran olmuştu onun için söyleyeyim dedim

Kızlar meme ucunu tam alamıyor oğlum birini alıyor diğerini alamıyor tam wee marka silikon uc aldım eczaneden ama beğenmedin emmekte zorlanıyor önerebileceğiniz uc var mı
Elinizden geldiğince silikon uç kullanmayın, ben kullandım bin pişmanım keşke bir hayırsever çıksa da nasıl bıraktırabilceğim konusunda bi fikir verse bana benim kız solu alıyor, sağı almıyordu. Sağ memeyi alsın diye taktık ama bu defa uçsuz içmiyor hiçbirini. Çok pişmanım, etrafımdakiler sırf bu yüzden bebeğin sütten erken kesilebileceğini söyleyip duruyorlar daha bi bozuluyor moralim

Bu savaşta tan Galip gelelim ikinciyi üçüncü çocuğunuz olduğunu okuyup takip edecem bende burdan. Benden bu kadar inşallah adamida ikna ederim yha uc son benim. bir tane daha yaparsam sanırım az kafayı usutebilirim. Ben babannemi düşündüm de kadin 13 çocuk nasıl yapmış nasıl dayanıp bakabilmis köy işlerinden fırsat bulup yha yaşasada sorsam bi keske ah

Buyrun anneci bir kız

bizde 7,5 yaş var. Destek yok bir düzen kurmaya çalışıyorum. Okullar açıldığında rahatlıycaz bence
Ayyyy su okulların açılmasına dört gözle bekleyenlerden biride benim

Sabah lekelenmem olmuş kızlar saat 6 gibi uyanınca gördüm, belim çok ağrıyor. Acayip bi moda girdim, hüzün çöktü, biraz da korku…
Eli kulağında demekki geldi gelecek artık evladın. Hayırlısıyla gelsin sağlıkla al kucağına canım. Ağrısız sızısız doğum geçir inşallah

Ooo şefika sen bizim üstadımızsın, 3 tane ne demek maşallah

Ben aslında 3.5 yaş gibi 2.yi düşündüm ama üst üste 2 tane kayıp yaşadım (biri de mol gebelikti 1 yıl hamile kalmaman gerekti) o nedenle tam da büyük kızım okula başlayacağı zaman olmuş oldu Miray kuşum

Ama sallıyorum 2 yaş gibi falan kesin istemezdim çünkü 2 yaş çok önemli gelişim açısından, ffestinalente bari yapacaksan aralarında 3 yaş olsun bari Bulutu büyüttük 2. Muhabbeti yapıyoruz Allah'ım Allah'ım

Evet o ikinci yas gerçekten önemli bütün ilgin odağın onda olması lazim gibi tuvalet eğitimi falan. Birde şöyle yha her çocuğunun çocukluğunu en güzel dolu dolu yaşamalı benim var yaş farkı aralarında . Suan kızım kardeşi doğana kadar her türlü oynardık ama su gaz emme uyutma derken kucakta tutup sonrada koştur koştur yemeğe ve işlerimi halledip geleyim diye koşuşturma ya girişince ortanca ile ilgilenemiyoruz yeri geliyor oda içten içe dariliyo onun için biraz mesafeli olmalı araları biri hasta olunca diğeride ufak olacağı icin bakmasida ona göre güç oluyor

O eller hic durmuyor yaa bizde de yesinler bu hanimagayi
Emzircem ya bi dur Yok emzirirken bi savaş içine giriyoruz ahahhaha el kol çekmek için tam meme vericem bir hicinma geliyor al başa geri sütü indirdikten sonra yapıyor onu birde heryeri üstü üstüm süt olanı ona yetsin diye beklerken kızın ellerinden var olanı da akiyor bez tikiyorum artık akmasın diye tutmaya çalışıyor birde Allah'ım mememi yha yenir ki o elleri gerçekten yha

Gazlı bebiş anneleri napıyoruz kimyon rezene çayımızı içmeyi unutmuyoruz

Hiç iyi değilim. Allahım beterinden korusun ama kötü ya hiç keyif almıyorum. İki kucağıma alıp mıncırsam kusuyor. Emerken ıkınıp kalbimi paramparça ediyor. 3. Aya kadar dayanabileceğimi hiç sanmıyorum dostlar ben. Su bile vermediğim bebeğime ilaçları dayadım ona da ayrı üzülüyorum.

Çok sıcak niye açık olmasın dedi ki cnm isilik oluyor bol da giyse ben kısa kollu giydiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…