2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ah kuzum yaaa nasıl üzülüyorum sana bebişe ama geçecek bu günler emin ol
Ama ben şunu anladım gazlı bebeğe ne yaparsan yap olmuyor yediğine içtiğine dikkat et herşeyi yap ilaç ver ama yok yine aynı yani bunu çekeceğiz bir süre.
Benimki de ememiyor bu ara gazdan emerken ıkınıyor boğazını alıyor öksürüyor

Cnm Türkiye de satılan rezeneler iyi değilmiş bence içme bir araştır hastahanenin ebesi de demişti sakın içme diye , devlet hastanesinde gebelik okulunda ki de dedi
Allah Allah hiç duymadım canım ya içmem o zaman sadece kimyon demleyeyim ikisini karıştırıp içiyordum

Eki Görüntüle 3290852
Elleri serbest olacak bizim hanım Ağa'nın üstüne battaniye başlar kızmaya böyle yüzüne değecek sıcaklık delisi bir Yavru
Hiç sorma bizimki de aynı kesinlikle kundak yaptırmıyor eli hep yüzünde gözünde birde emzirirken verdiğim savaşı görsen meme istiyor ama ellerini çekmiyor ki vereyim eliyle de itiyor tam bir sıpa

Çok sıcak niye açık olmasın dedi ki cnm isilik oluyor bol da giyse ben kısa kollu giydiriyorum
Bilmiyorum valla öyle dedi doktor üşürler diye mi dedi acaba bilmiyorum ben de istanbulda oturuyorum ama oturduğum semt aşırı sıcak değil ondan demiş olabilir akşamları cam kapalı yatıyorum mesela

3 ay 2 gün kuzum küvetteydi biliyorsun 3 aydır aşırı uyuyor kalkmiyor
Çanm çözebildiniz mi bu problemi acaba
Bizde de aynı sorun baş gösterdi hiç bi sekilde uyanmio zor bela kalkıp bı gıdım sut içerse içer o kadar mama da katiyorz ama hep uyku halinde. Gözlerini hiç acmiyo nerdeyse

Bilmiyorum valla öyle dedi doktor üşürler diye mi dedi acaba bilmiyorum ben de istanbulda oturuyorum ama oturduğum semt aşırı sıcak değil ondan demiş olabilir akşamları cam kapalı yatıyorum mesela
Olabilir cnm ben Ankara'daym 7 yıldır buradayım ben böyle sıcak görmemiştim o da yavruma denk geldi Allah'tan evim kayınvalidemin evine göre daha serin

Yanaklarına boynuna falan su değdir canım ya da üzerini aç ben o şekilde uyandırıyordum

Geçecek elbet arkadaşım ama ben kaçırmış olucam gibi. Cidden derinden üzülüyorum. Hafiflemiş gibiydi dün biraz diyetimi hafif bozdum gece mahvolduk. Ay bilmiyorum Redap bana geldiler.

Kizlar bebeklerinizin atesi kac cikiyor hic baktiniz mi? Sabahtan beri 37.5-38 arasi cikiyor bizimkinin sabah saglik ocaginda izlemimiz vardi hemsireye soyledim 38.5 a kadar normal hava cok sicak dedi ama tedirginim yine de. Eger zahmet olmicaksa sizin bebislerin atesine bi bakar misiniz

36.5 çok sıcak olunca ev 36.7 cnm
Bence bu doktora sor sağlık ocağı umursamıyor pek

Ya sana kıyamam. Bende artık ped med takmıyorum bıktım piştim ya. Bu ne sıcak bitmiyor.
Bana öyle güzel kıyıyorlar ki festii dün eşim bir kasa domates getirmiş sanki menemen seven bir insan bir de bir kasa almış bende kavanozla uğraşamam dedim dün öğlenden akşama kadar başına gidip gelip soydum doğradım buzluğa attım
Ve daha biberle bamya var buzluğa konulacak

Ben de kullanıyorum ve bıraktıramadım canım ama bu sitede biriyle konuştum geçen gün
2 yıl boyunca silikon uç ile emzirdim hiçbir sorun yaşamadım dedi bnm tek sıkıntım dışarda sorun olması ve sürekli pratik olmayışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…