- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.361
Cnm Türkiye de satılan rezeneler iyi değilmiş bence içme bir araştır hastahanenin ebesi de demişti sakın içme diye , devlet hastanesinde gebelik okulunda ki de dediGazlı bebiş anneleri napıyoruz kimyon rezene çayımızı içmeyi unutmuyoruz
Ah kuzum yaaa nasıl üzülüyorum sana bebişe ama geçecek bu günler emin olHiç iyi değilim. Allahım beterinden korusun ama kötü ya hiç keyif almıyorum. İki kucağıma alıp mıncırsam kusuyor. Emerken ıkınıp kalbimi paramparça ediyor. 3. Aya kadar dayanabileceğimi hiç sanmıyorum dostlar ben. Su bile vermediğim bebeğime ilaçları dayadım ona da ayrı üzülüyorum.
Allah Allah hiç duymadım canım ya içmem o zaman sadece kimyon demleyeyim ikisini karıştırıp içiyordumCnm Türkiye de satılan rezeneler iyi değilmiş bence içme bir araştır hastahanenin ebesi de demişti sakın içme diye , devlet hastanesinde gebelik okulunda ki de dedi
Hiç sorma bizimki de aynı kesinlikle kundak yaptırmıyor eli hep yüzünde gözünde birde emzirirken verdiğim savaşı görsen meme istiyor ama ellerini çekmiyor ki vereyim eliyle de itiyor tam bir sıpaEki Görüntüle 3290852
Elleri serbest olacak bizim hanım Ağa'nınüstüne battaniye başlar kızmaya böyle yüzüne değecek sıcaklık delisi bir Yavru
Bilmiyorum valla öyle dedi doktorÇok sıcak niye açık olmasın dedi ki cnm isilik oluyor bol da giyse ben kısa kollu giydiriyorum
Araştır cnm mutlaka ben hiç almadımAllah Allah hiç duymadım canım ya içmem o zaman sadece kimyon demleyeyim ikisini karıştırıp içiyordum
Çanm çözebildiniz mi bu problemi acaba3 ay 2 gün kuzum küvetteydi biliyorsun 3 aydır aşırı uyuyor kalkmiyor
Olabilir cnm ben Ankara'daym 7 yıldır buradayım ben böyle sıcak görmemiştim o da yavruma denk geldi Allah'tan evim kayınvalidemin evine göre daha serinBilmiyorum valla öyle dedi doktorüşürler diye mi dedi acaba bilmiyorum ben de istanbulda oturuyorum ama oturduğum semt aşırı sıcak değil ondan demiş olabilir akşamları cam kapalı yatıyorum mesela
Yanaklarına boynuna falan su değdir canım ya da üzerini aç ben o şekilde uyandırıyordumÇanm çözebildiniz mi bu problemi acaba
Bizde de aynı sorun baş gösterdi hiç bi sekilde uyanmio zor bela kalkıp bı gıdım sut içerse içer o kadar mama da katiyorz ama hep uyku halinde. Gözlerini hiç acmiyo nerdeyse
Kızlar bu arada kanamanız bitti deyip güvenmeyin ben öyle yaptım aldım başıma iş yatak temizlemekle uğraşıyorum birde
Ah kuzum yaaa nasıl üzülüyorum sana bebişe ama geçecek bu günler emin ol
Ama ben şunu anladım gazlı bebeğe ne yaparsan yap olmuyor yediğine içtiğine dikkat et herşeyi yap ilaç ver ama yok yine aynı yani bunu çekeceğiz bir süre.
Benimki de ememiyor bu ara gazdanemerken ıkınıyor boğazını alıyor öksürüyor
36.5 çok sıcak olunca ev 36.7 cnmKizlar bebeklerinizin atesi kac cikiyor hic baktiniz mi? Sabahtan beri 37.5-38 arasi cikiyor bizimkinin sabah saglik ocaginda izlemimiz vardi hemsireye soyledim 38.5 a kadar normal hava cok sicak dedi ama tedirginim yine de. Eger zahmet olmicaksa sizin bebislerin atesine bi bakar misiniz
Kızlar bu arada kanamanız bitti deyip güvenmeyin ben öyle yaptım aldım başıma iş yatak temizlemekle uğraşıyorum birde
Bana öyle güzel kıyıyorlar ki festiiYa sana kıyamam. Bende artık ped med takmıyorum bıktım piştim ya. Bu ne sıcak bitmiyor.
Ben de kullanıyorum ve bıraktıramadım canım ama bu sitede biriyle konuştum geçen günElinizden geldiğince silikon uç kullanmayın, ben kullandım bin pişmanım keşke bir hayırsever çıksa da nasıl bıraktırabilceğim konusunda bi fikir verse banabenim kız solu alıyor, sağı almıyordu. Sağ memeyi alsın diye taktık ama bu defa uçsuz içmiyor hiçbirini. Çok pişmanım, etrafımdakiler sırf bu yüzden bebeğin sütten erken kesilebileceğini söyleyip duruyorlar daha bi bozuluyor moralim
38i gectigi an kendi doktoruna goturcem canim sicaktan mi acaba diye beklemedeyim yuzunu islak pamukla sildim bakalim simdilik36.5 çok sıcak olunca ev 36.7 cnm
Bence bu doktora sor sağlık ocağı umursamıyor pek
Aynen dediğin gibi oluyor sanırım 40 mız çıkana kadar böyle devam edecek ped takmak bu sıcakta o kadar zor kiGeçmiş olsun mu diyim ne diyim bazen leke şeklinde geliyor, bazen bir bakıyorum yoğunlaşmış belli olmuyor hala yani dikkat etmek lazım
Umarım birşeyi yoktur cnm Allah'ın izniyle38i gectigi an kendi doktoruna goturcem canim sicaktan mi acaba diye beklemedeyim yuzunu islak pamukla sildim bakalim simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?