2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ya zaten 2 çocukla tek başına ilgileniyorsun. Domates bamyanın sırası mıymış? Enişte bey kendi doğrasaymış ya.

Aynen dediğin gibi oluyor sanırım 40 mız çıkana kadar böyle devam edecek ped takmak bu sıcakta o kadar zor ki
Buluta aldığım alt açma bezini ce pişik kremini kullanacağımı hiç düşünmezdim ama yok artık ped takamıyorum. Tamponuda cumartesi aorucam doktora doğum sonrası 2. Kontrolüm var. Ben pedi artık evdeyken takmıyorum ya.

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama ben anne istemediği sürece bebeğin sütten kesileceğine inanmıyırum. Arada soğuyabilir tabii ki ama doğru yöntemlerle döndürülür gibime geliyor. Hiiç öyle şeyler düşünme. Emzirme çok kıymetli bir an bunun yaşanmasının yolu uçlarsa kullanılır ne var.

Tamponu sorunca bizi de bilgilendir cnm bende takmıyorum pişik oluyor ya

Demi keşke kendi dograsa , bende de var bırak işte adam yapsın ne uğraşıyon akıllanmıyorum

Canım maalesef yapan birisi olunca kimse taşın altına elini koymuyor. Bırakabilsen keşke biraz. Azıcık canının kıymetini bil. Dedne kuşu ile Mete balı önemli gerisi faso fiso. Şuan annem var bizde ev yemek temizlik hiç bakmıyorum ona eağmen baba domates getirse kocam zaten kuruluyum fırsat bu fırsat 3. Dünya savaşını çıkartırım bu evde. Buda doğru değil ama sende yorma kendini. Daha 40 mız çıkmadı bacım korumamız lazım.

Masallah canim nazar degecek bunu her yerde anlatma biz de dün annemle salca yapalim dedik mahvolduk, oglum asla durmadi, uyumadi da. Ben annem olmasa tuvalete gidemem

Eşime kızıyorum ediyorum ama sanırım çok seviyorum onu kıyamıyorum o bana kıyıyor dur ben bu akşam bu çatışma yapayım
Masallah canim nazar degecek bunu her yerde anlatma biz de dün annemle salca yapalim dedik mahvolduk, oglum asla durmadi, uyumadi da. Ben annem olmasa tuvalete gidemem
Sanırım tek kaldığım için bunlar oluyor kızımda hiç böyle değildim 40 gün kalkamadım yerimden annem vardı o zaman yanımda ona nazlanıyordum herhalde bu sefer gelemedi kendi de ameliyatlı nasip değilmiş

O boğa burcu rahatlığı sen yapmasan biri yapae kafası enişte beye çok şey yapma

Bizim bugün sağlık ocağında kontrolümüz vardı kızlar 3.5 kilo olmuşuz boyumuzda 51 cm olmuş eve gelip yattık birlikte sabahtan beri söyleniyordu. Sanırım yatak düz olduğu için kusmuğu burnundan çıktı çok üzüldüm korkup reflü yatağına koydum hemen, neyi var kızımın hasta mı bilemiyorum. Bugün çok huzursuz söyleniyor sürekli

Masallah ikinci üçüncü çocuğu olanlar hep senin gibi. Benim ilk cocuk, daha annelik tam yuklenemedi galiba bana Ben beceremiyorum, annem burda, ev isi asla yapmiyorum, hatta cocuga da tek basima bakamiyorum

Gazı vardır belki herşeyi gaza bağlar oldum zaten maşallah cnm

Kızlar siz de çok terliyo musunuz, doktorda falan deri sandalyelere oturunca izim çıkıyo resmen öyle terliyorum, artık oturmaya çekiniyorum bi yerlerde. Bacaklarımdan akıyo şıpır şıpır, saç diplerim falan hele böyle alnımdan damlıyo ter, ay kendimden iğrendim ya ben neden böyle oldum

Masallah ikinci üçüncü çocuğu olanlar hep senin gibi. Benim ilk cocuk, daha annelik tam yuklenemedi galiba bana Ben beceremiyorum, annem burda, ev isi asla yapmiyorum, hatta cocuga da tek basima bakamiyorum
Josei tek kaldığın gün öyle de güzel bakacaksın ki kendine inanamıyacaksın şimdi hiç dert etme annen yanındaymış ne güzel , güzelce değerlendir hatta bebişi annene bırak eşinle dışarı çık
Dün gelmiş yorgunluğumun üstüne hadi çorbacı ya gidelim diyor akşamın 10 da bebeği yıkamışım dışarı çıkalım diyor benim adam da var bende de var

Josei bu seni üzmüyor mu benimde allah razı olsun annem yükümün yarısını alıyor ama ben vicdan yapıyorum. Ben kolaya mı kaçıyorum diye kendimi yiyorum.

Lohusa teri erken mi başladı acaba? Bende hamilelikte de öyleydim ama doğurunca daha da bir arttı. Günde 6-7 kere üst değiştiriyorum. Hergün yatak örtüleri. İlk gün altıma kaçırdım sansım öyle terlemiş yatağı batırmışım. Ama iyi kilo verdiriyor hdjdjdj

Hiç sorma bizimki de aynı kesinlikle kundak yaptırmıyor eli hep yüzünde gözünde birde emzirirken verdiğim savaşı görsen meme istiyor ama ellerini çekmiyor ki vereyim eliyle de itiyor tam bir sıpa
Gerçekten yha her emzirmede nedir bu yha

Hemde ne terlemek canım duş aldım nst ye gittim utandım resmen her yerim sırılsıklamdı arkamda iz bıraktım bende

Bilmem ki canım ama temmuzdan beri böyleyim ben gerçekten asla bi yere çıkasım gelmiyo o kadar terliyorum ki hayat kalitem sıfır, giydiğim tişörtlerin göğüs altları sırılsıklam oluyo, utanıyorum artık geçen iç çamaşırım nasıl ıslanmış suyum geldi sandım böyle bi şey yok resmen yıkanmış gibi ıslaktı. Lohusa teri ne zaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…