- 18 Ağustos 2022
- 3.649
- 12.323
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.401
Ay aynı ben bu yaaHemde ne terlemek canım duş aldım nst ye gittim utandım resmen her yerim sırılsıklamdı arkamda iz bıraktım bende
Bilmem ki canım ama temmuzdan beri böyleyim ben gerçekten asla bi yere çıkasım gelmiyo o kadar terliyorum ki hayat kalitem sıfır, giydiğim tişörtlerin göğüs altları sırılsıklam oluyo, utanıyorum artıkgeçen iç çamaşırım nasıl ıslanmış suyum geldi sandım böyle bi şey yok resmen yıkanmış gibi ıslaktı. Lohusa teri ne zaman geçer
Evet canım suyum çıkıyor. Akşam eşim işten gelince öpüşmeye çekinir oldum. Lohusalıkta normalmişKızlar siz de çok terliyo musunuz, doktorda falan deri sandalyelere oturunca izim çıkıyo resmen öyle terliyorum, artık oturmaya çekiniyorum bi yerlerde. Bacaklarımdan akıyo şıpır şıpır, saç diplerim falan hele böyle alnımdan damlıyo ter, ay kendimden iğrendim ya ben neden böyle oldum
Yok kız 30 derece, kimse benim kadar terlemiyo zaten gözlem yapıyorum dışardaKuzum 30. gündeyim hala devam ediyor. 40 gün lohusalık olduğuna göre daha vakti var gibi duruyor
Orası aşırı mı sıcak? Belki oda tetikliyordur. Az kaldı be kikom bir kavuş oğluşla da hepsi geçcek.
Biz birbirimize yaklaşamıyoruz bile canım ya dün gelmiş bacağıma elini koydu dizi izlerken bi sinirlendim, dedim zaten yanıyorum çek şu elini, çok kolay sinirleniyorum artık her şeye. Yazık bu adamlaraEvet canım suyum çıkıyor. Akşam eşim işten gelince öpüşmeye çekinir oldum. Lohusalıkta normalmiş
Yok kız 30 derece, kimse benim kadar terlemiyo zaten gözlem yapıyorum dışardahamilelikten olduğuna emin oldum yani. Off bari havalar biraz serinlese nasıl geçecek 40 gün, bi de ben bebişi slinge koyarım diyordum, nasıl koycaksam bu terlemeyle
Ben hiç diyet yapmıyorum canım bizim bebeğin gazı yemek içmekle ilgili değil kendiliğinden gazlı yesem de aynı yemesem de aynı ben de yiyorumGeçecek elbet arkadaşım ama ben kaçırmış olucam gibi. Cidden derinden üzülüyorum. Hafiflemiş gibiydi dün biraz diyetimi hafif bozdum gece mahvolduk. Ay bilmiyorum Redap bana geldiler.
Umarim geçer ya. Valla tuvaletini yapmaya korkar oldum.Benimde olmuştu canım hatta hamilelikte olduğu gibi idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım ama değilmiş geçti kısa bir süre sonra
Hastaneden beri sürekli giyiyorum canim zaten çorabı gecer insallahEvet benimde öyle olmustu canımm cok iyi anlıyorum seni, sızlama acı eşliğinde yapıyordm ama bi sıkıntı olmadı şimdide geçti zatenüşütmemeye falan yine dikkat et, soğuk alma ayacıklarınada çorap giy hem gaz içinde iyi
Bende aynıyım adam korkudan ayrı yatıyor iyice komşu gibi oldukBiz birbirimize yaklaşamıyoruz bile canım ya dün gelmiş bacağıma elini koydu dizi izlerken bi sinirlendim, dedim zaten yanıyorum çek şu elini, çok kolay sinirleniyorum artık her şeye. Yazık bu adamlara
Benim de sanki böyle idrara asiri sıkısmisim da yaparken baskı gibi olur ya öyle acı oluyor.Aynen yaparken gözlerimden yaş geliyor resmen . Benim sızı şeklinde oluyor.
Kızlar siz de çok terliyo musunuz, doktorda falan deri sandalyelere oturunca izim çıkıyo resmen öyle terliyorum, artık oturmaya çekiniyorum bi yerlerde. Bacaklarımdan akıyo şıpır şıpır, saç diplerim falan hele böyle alnımdan damlıyo ter, ay kendimden iğrendim ya ben neden böyle oldum
İnsallah canim yaaJosei tek kaldığın gün öyle de güzel bakacaksın ki kendine inanamıyacaksın şimdi hiç dert etme annen yanındaymış ne güzel , güzelce değerlendir hatta bebişi annene bırak eşinle dışarı çık
Dün gelmiş yorgunluğumun üstüne hadi çorbacı ya gidelim diyor akşamın 10 da bebeği yıkamışım dışarı çıkalım diyor benim adam da var bende de var
Yaa hem de nasil uzuyorJosei bu seni üzmüyor mubenimde allah razı olsun annem yükümün yarısını alıyor ama ben vicdan yapıyorum. Ben kolaya mı kaçıyorum diye kendimi yiyorum.
Ben tuvalete giderken aglayacak gibi oluyordum, bambaska bir sizi oUmarim geçer ya. Valla tuvaletini yapmaya korkar oldum.
AhahahhLohusa teri erken mi başladı acaba? Bende hamilelikte de öyleydim ama doğurunca daha da bir arttı. Günde 6-7 kere üst değiştiriyorum. Hergün yatak örtüleri. İlk gün altıma kaçırdım sansım öyle terlemiş yatağı batırmışım. Ama iyi kilo verdiriyor hdjdjdj
Bende daha çıkmadım ki cnmİnsallah canim yaasizin ailece masallahiniz var biz bebekle disari ciktigimizda yarim saate geri donuyoruz, durmuyor bizim bebis hic arabada falan
Yaa hem de nasil uzuyorben buyuyemedim mi ki diyorum dünden beri biraz daha sorumluluk aldim. İlk defa oglum butun gece benimleydi (annemle bölüşmeli bakiyorduk geceleri) artik ben bakicam geceleri karar aldim. Bugun de yemek yapmaya yardim ettim mutfakta son on gün kaldi 40 ın dolmasina, tempoyu artirmam lazim
Gebeyken gebeyiz diye Uzak dur doğdu lohusayken de Uzak dur tam arkadaş olduk bizde artık adamla geri eski ilişkimiz nasıl olacak bakalım ahahahhBiz birbirimize yaklaşamıyoruz bile canım ya dün gelmiş bacağıma elini koydu dizi izlerken bi sinirlendim, dedim zaten yanıyorum çek şu elini, çok kolay sinirleniyorum artık her şeye. Yazık bu adamlara
Yarın öğrenecem inşallah yhA hadi inşallah sütüm yaramıştır yarın olmadı pazartesi mutlaka asimiz var ozaman öğrenecezKızlar bebişleriniz kaç kilo oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?