2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hemde ne terlemek canım duş aldım nst ye gittim utandım resmen her yerim sırılsıklamdı arkamda iz bıraktım bende
Ay aynı ben bu yaa duş alıyorum tertemiz giyinip gidiyorum doktorun odasında oturduğum her yeri batırıp geliyorum, elimde yelpaze yellene yellene saç diplerim falan ıslanıyo allahım böyle iğrenç görünüyorum gibi geliyo

Kuzum 30. gündeyim hala devam ediyor. 40 gün lohusalık olduğuna göre daha vakti var gibi duruyor

Orası aşırı mı sıcak? Belki oda tetikliyordur. Az kaldı be kikom bir kavuş oğluşla da hepsi geçcek.

Evet canım suyum çıkıyor. Akşam eşim işten gelince öpüşmeye çekinir oldum. Lohusalıkta normalmiş

Kuzum 30. gündeyim hala devam ediyor. 40 gün lohusalık olduğuna göre daha vakti var gibi duruyor

Orası aşırı mı sıcak? Belki oda tetikliyordur. Az kaldı be kikom bir kavuş oğluşla da hepsi geçcek.
Yok kız 30 derece, kimse benim kadar terlemiyo zaten gözlem yapıyorum dışarda hamilelikten olduğuna emin oldum yani. Off bari havalar biraz serinlese nasıl geçecek 40 gün, bi de ben bebişi slinge koyarım diyordum, nasıl koycaksam bu terlemeyle

Evet canım suyum çıkıyor. Akşam eşim işten gelince öpüşmeye çekinir oldum. Lohusalıkta normalmiş
Biz birbirimize yaklaşamıyoruz bile canım ya dün gelmiş bacağıma elini koydu dizi izlerken bi sinirlendim, dedim zaten yanıyorum çek şu elini, çok kolay sinirleniyorum artık her şeye. Yazık bu adamlara

Jdjdjjdd ben kullanamıyorum ama sen kullanırsın inşallah amin emziriirken bile su içinde bırakıyorum çocuğu artık müslin örtüyorum tentene teması geçtim.

Yok yok o kesin hamilelikten tabiii. Lohusalık bitince geçer diye umut ediyorum kuzum.

Geçecek elbet arkadaşım ama ben kaçırmış olucam gibi. Cidden derinden üzülüyorum. Hafiflemiş gibiydi dün biraz diyetimi hafif bozdum gece mahvolduk. Ay bilmiyorum Redap bana geldiler.
Ben hiç diyet yapmıyorum canım bizim bebeğin gazı yemek içmekle ilgili değil kendiliğinden gazlı yesem de aynı yemesem de aynı ben de yiyorum

Hastaneden beri sürekli giyiyorum canim zaten çorabı gecer insallah

Biz birbirimize yaklaşamıyoruz bile canım ya dün gelmiş bacağıma elini koydu dizi izlerken bi sinirlendim, dedim zaten yanıyorum çek şu elini, çok kolay sinirleniyorum artık her şeye. Yazık bu adamlara
Bende aynıyım adam korkudan ayrı yatıyor iyice komşu gibi olduk bi süre böyle valla zaten hava sıcak o da sinir yapıyor

Kuzum lohusa teri derler bizde hem o var, hem de havalar anormal sıcak normal yani

İnsallah canim yaa sizin ailece masallahiniz var biz bebekle disari ciktigimizda yarim saate geri donuyoruz, durmuyor bizim bebis hic arabada falan
Josei bu seni üzmüyor mu benimde allah razı olsun annem yükümün yarısını alıyor ama ben vicdan yapıyorum. Ben kolaya mı kaçıyorum diye kendimi yiyorum.
Yaa hem de nasil uzuyor ben buyuyemedim mi ki diyorum dünden beri biraz daha sorumluluk aldim. İlk defa oglum butun gece benimleydi (annemle bölüşmeli bakiyorduk geceleri) artik ben bakicam geceleri karar aldim. Bugun de yemek yapmaya yardim ettim mutfakta son on gün kaldi 40 ın dolmasina, tempoyu artirmam lazim

Ahahahh yaa bide ben şeye üzülüyorum, benim oglus ter kokusunu anne kokusu diye kodladi kafasinda her ter kokani anasi sanmasa bari

Bende daha çıkmadım ki cnm

Gebeyken gebeyiz diye Uzak dur doğdu lohusayken de Uzak dur tam arkadaş olduk bizde artık adamla geri eski ilişkimiz nasıl olacak bakalım ahahahh adamda dayanacak güç kalmadı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…