- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.421
Eksldkdlkrr festicim hoslanmadıysan hemen yapma sende sjdld beni bekleNapsın kızlar valla bir girdik problemlerden jdjdj hiçte böyle düşünmemiştim valla.
Jdjdjjd kaç yaş var arada?
Zor bacım ya hele de desteksiz ise.
Kdjdjjd kız tabii anestezici bana öyle söyledi ondan allah razı olsun sayesinde ben genel anestezisiz sezaryen olabildim hdjdj bebiş ameliyathanede açılan damar yolu odada açılanlar gibi değil en büyük boy. Kapanma riski olmasın diye hdjdjj ondan o kadar acıyor.
Sağlıkla kavuşun inşallah yahu
Ben 2-3 yıla okeyim hdjdj yapıcam çok sevdim mevzuyu
Kikom çok ayrı bir psikoloji benim tecrübemde bu. Hem çok rahat hem çok üzücü geliyor insana. Sen şimdiden düşün farklı birşey hissedersen lohusa kafasından der geçersin. Ben eskiden bu konuda ne düşündüğümü bilmediğim için anlamıyorum şuanki durumumu. Yavrum korkmasında napsın. Bir girdik gazlardan, kusmalardan, oyalayamamaktan bilmem neyden korkmasında nolsun hdjdjjd
Ndjsjsj öyle olmaz hiç hoşlanmadım bu fikirden hdjdjdj
Bacım sen 10 yıl sonra nasıl cesaret ettin? Helal olsun cidden. Ben şahsen sıcağı sıcağına yaptım yaptım yoksa zannetmem ki yapayım jdjdj
ben philips aventinkini aldım beybm memnunumGögüs ucu yok canım sağ taraf ucu var onu silikonsuz emiyor sol taraf ememiyor. Alışmadı şükür canım silikona gögüs ucum olsa emiyor silikonsuz wee marka aldım silikon ama çok kaliteli değil sanki buyuk gibi geldi ucu
Off etkinlik mi var ya bana nedn haber verilmiyöörrrrDoğru söylüyorsun valla hdjdj ancak öyle kendimizi avuturuz 40 ını çok güzel yapmak lazım hdjdjjd
Bende bunu yapcam kuşum, yeni moda oldu ya hani bebeğin kücük fotisini muffinlerin üstüne koyuyolar, mesela 1. Ayındaki haliyle 1 yazan muffin üfleme fotisi çekilirim diyorm ben eşim keremAhh ahh hamile fotografi bile cekinemedim elim erip de, senin gibi bulantim da yoktu halbukio zamanlar da yazacaktim her ay ama yapamadim, zaman da geri gelmiyor
Yarın da pasta alıp 1 yazan mum alıp oğlumla uflucez annemle öyle planladik, baska ne yapilabilir aklima da bir sey gelmiyor
Ay ben berbat halde oldugum icin benim de hic fotom yokBende bunu yapcam kuşum, yeni moda oldu ya hani bebeğin kücük fotisini muffinlerin üstüne koyuyolar, mesela 1. Ayındaki haliyle 1 yazan muffin üfleme fotisi çekilirim diyorm ben eşim keremher gün fotoşraf çekmeye calısıylrım ama gel gör ki benim varmı fotom yok günlük telaşlara dalıp unutuyorum.
2900 le başladık 4 oldukKızlar bebişleriniz kaç kilo oldu
2800 dogmustu 2690a dustu 17. Gun bugun 3250 olmusKızlar bebişleriniz kaç kilo oldu
3 İdiik 3.5 aldukKızlar bebişleriniz kaç kilo oldu
Onu bende düşündümAhahahhyaa bide ben şeye üzülüyorum, benim oglus ter kokusunu anne kokusu diye kodladi kafasinda her ter kokani anasi sanmasa bari
Birtanem az da olsa çözdük o sorunu ozleikle banyo günleri çok yatıyorÇanm çözebildiniz mi bu problemi acaba
Bizde de aynı sorun baş gösterdi hiç bi sekilde uyanmio zor bela kalkıp bı gıdım sut içerse içer o kadar mama da katiyorz ama hep uyku halinde. Gözlerini hiç acmiyo nerdeyse
2 ayda cnm o bildiğim kadariylaSelam kızlar nasılsınız verem.asisi yaptıran varmı
gözünüz aydın aynı tansiyon sorunu ve zehirlenme başlangıcı şükür bizim bebek küveze girmedi ama bayağı uğraştık süt içmeyi bilmiyordu mama takviyesi yaptım sarılık geçirdi uyandırması bi dertAaa benim oğlumda 36+4 te doğdu aniden ancak kuvöze girdi. Gebelik zehirlenmesi yaşadım. Muhtemelen sizinki de öyledir yüksek tansiyon ise. Aynı durum bizde de var. Uyuyamıyor ne ilaç ne damla hiçbirşey işe yaramıyor. Bekliyorum başında gaz sancısı gelince. Elimden başka birşey gelmiyor. Allah yardımcımız olsun.
Sağol canım alacağımPhilips avent small kullanmıştım uzun süre şimdi de aynısını aldım mecbur kalırsam kullanicam. Benimde sağ tarafta uç yok
Yaa üzüldüm canım. Benim bebeğim silikon uc olmasada alıyor canım sağ tarafı ucsuz emiyor sol taraf ucu hiç yok resmen oraya uc takıyorum öle emiyor ucsuz emen bi bebek maşallah ama gel gör ki sol taraf gögüs ucu yokElinizden geldiğince silikon uç kullanmayın, ben kullandım bin pişmanım keşke bir hayırsever çıksa da nasıl bıraktırabilceğim konusunda bi fikir verse banabenim kız solu alıyor, sağı almıyordu. Sağ memeyi alsın diye taktık ama bu defa uçsuz içmiyor hiçbirini. Çok pişmanım, etrafımdakiler sırf bu yüzden bebeğin sütten erken kesilebileceğini söyleyip duruyorlar daha bi bozuluyor moralim
Bakıp alacağım canım peki numarası var mı buyuk kucuk ortaben philips aventinkini aldım beybm memnunum
Ay eşim o günki panikle eczaneden hangisini aldı bilmiyorm suan sen numara diyince numarası oldugunu öğrendm bi araştıraym onu belki büyüktür benmki çocuğa hay allahBakıp alacağım canım peki numarası var mı buyuk kucuk orta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?