2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eksldkdlkrr festicim hoslanmadıysan hemen yapma sende sjdld beni bekle biraz unutaym doğurmanın ve yenidoğan analığının zorluğunu

Doğru söylüyorsun valla hdjdj ancak öyle kendimizi avuturuz 40 ını çok güzel yapmak lazım hdjdjjd
Off etkinlik mi var ya bana nedn haber verilmiyöörrrr bizimde pazar yarı 40 ımız oluyormuş, annem yıkayalım ve bi büyüğümüzü ziyarete gidelim dedi. E zate yıkıyom cocugu ne değişiyor bi fikrim yok, dışarıda cıkarıyom neden bi büyüşe gidiyorz vs vs kfamda deli sorular siz yarı kırk olayını yaptınız mı beybiler

Bende bunu yapcam kuşum, yeni moda oldu ya hani bebeğin kücük fotisini muffinlerin üstüne koyuyolar, mesela 1. Ayındaki haliyle 1 yazan muffin üfleme fotisi çekilirim diyorm ben eşim kerem her gün fotoşraf çekmeye calısıylrım ama gel gör ki benim varmı fotom yok günlük telaşlara dalıp unutuyorum.

Ay ben berbat halde oldugum icin benim de hic fotom yok bir iki fotograf denemem oldu oglum kucagimdayken ama tövbe ettimmm hep uykulu yorgun halsiz berbat haldeyim ayy su muffini bi arastirayim ben hic görmedim

Birtanem az da olsa çözdük o sorunu ozleikle banyo günleri çok yatıyor

Kızlar nasılsınız 1 ay aṣımızı olduk igne soktu bir ağladı ağladı hemen babası aldı sakinlestirdi bunda bukadar agladiysa 2 ay da ne olacak 2 ay aşısı zamanında dedikleri gün olması gerekiyormuş diğerleri biraz geç olsada olurmuş 4 saat oldu uyanmadı nasil icli ağlıyor

gözünüz aydın aynı tansiyon sorunu ve zehirlenme başlangıcı şükür bizim bebek küveze girmedi ama bayağı uğraştık süt içmeyi bilmiyordu mama takviyesi yaptım sarılık geçirdi uyandırması bi dert şimdi son günlerde gaz sorunu rezene içiyorum ona sürekli masaj yapıyorum ama gaz geldimi çığlık atıyor bide doyduğu halde gene süt isityor halbuki tok karnı şişmiş daha yer yok anlamadım onuda 2 gündür emzik verıyorum sakınliyor kucagımda salıyorum ya gaz mı yoksa kucakmı istiyor kafam karışık

Yaa üzüldüm canım. Benim bebeğim silikon uc olmasada alıyor canım sağ tarafı ucsuz emiyor sol taraf ucu hiç yok resmen oraya uc takıyorum öle emiyor ucsuz emen bi bebek maşallah ama gel gör ki sol taraf gögüs ucu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…