- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.441
Kızlar 39+2 yim bu cocuk ne zaman dogacak artık bi an once dogsa ne yapabilirim onerebileceginz seyler var mı
Recep Aslan@Chloece @leialila37 @orapunzel @Umutdolu1903 @Hayat su S Sarisinmelekk @asyemurfa
Kızlar tabloyu güncelliyorum. Eğer paylaşmak isterseniz bebişlerin isimlerini yazabilir misiniz? Ekleyeyim tablomuz güzel olsun
Ne yaparsan yap o doğru zamanı bekliyor ben 5 cm açiklıkla 1 hafta 10 gün gezdim 39+4h hastaneye sunni sancı için gittim suyum geldi hastanede ama ağri hala yoktu mecbur sunni sancı verdiler yani cnm ne yaparsan yap o ne zaman isterse o zaman gelirKızlar 39+2 yim bu cocuk ne zaman dogacak artık bi an once dogsa ne yapabilirim onerebileceginz seyler var mı
Baharcım öncelikle çok çok geçmiş olsun, bebeğinin yanında olmasına çok sevindim. Okurken o kadar sinirlendim ki, kimden geçmiş bebeğine covid biliyor musun? Benim başıma gelse şu olay ve kim olduğunu bilsem o kişiyi her gördüğümde utandırırım bir ton laf sayarım, bu ne cahillik ne terbiyesizlik ne saygısızlık ya sen öpme dediğin halde neden ısrarla öper insanlar. Değdi mi yani senin bebeğinden ayrı geçirdiğin günlere, gözyaşlarına, kim bilir neler hissettin hayal bile edemiyorum. Çok şükür bebeğin iyi ve yanındaKizlar hepinize iyi geceler ufak bi emzirme seansina kalkmisken size yazmak istedim. Bugun tam 1 aylik olduk hem hayatimin en yorgun hem en guzel 1 ayini yasiyorum dogumdan sonra asla aktif olamadim burda cunku ilk gunden beri bebegime kendim bakiyorum evimin isini kendim yapiyorum kendi istegimle tabi yoksa annem esim falan hepsi yanimda ufak tefek yardimlari oluyor. Gecen hafta carsamba basimiza gelen bizi cok yipratan tecrubemi sizle paylasmak istedim . Yapim geregi insanlarla boyle cok civik iliskileri sarilip opusmeyi sevmeyen mesafe seven biriyim zaten. Hamilelikte de bebegimi kimseye opturmicegimi ne bileyim herkesin kucagina alamicagi ilk zamanlar cok insan kabul edemicegimin sinyalini hep verdim herkese ama dogum olunca isler hic de oyle olmadi biraz maalesef esimin hatasi oldu burda yumusak davranarak. Dogumdan sonra gelen giden oldu yok evde isim koymak icin mevlutler yapildi gelen giden firsat buldugu an bebegi kucagina aldi 1-2 uyarima ragmen open oldu opemeyen cocugu agzina yaklastirip sevdi falan derken gecen hafta carsamba bebegimin altini aldim sabah saatleri sonra bi tuhaflik oldugunu anladim boyle bos bakiyor gibiydi biyere kitlenip kaliyordu atesine baktim 37 . Falan cikti ki ilk gunden beri alnindan vucudu falan hep 37ler de cikiyordu bi de popodan olceyim dedim 38.2 cikti döndüm alnindan bi daha ölctum 38.1 cikti hemen esimi aradim dedim cocuk atesli hastaneye gidiyorum diye cunku 38 ustu ates beni buyuk insanda bile korkutur. İzmirdekiler bilir Behcet Uz çocuk hastanesi var burda oraya gittim direk doktor bi suru testle kan idrar testi istedi cunku cok kucuk oldugu icin ates olmasi normal degilmis sonra kan normal cikti idrar cikmadan diger testler sonuclandi yapilanin biri de covid testiydi hersey normalken covid pozitif cikti mi bebegimi de beni de karantina odasina aldilar aradan 2-3 saat gecti doktor bebegi yogun bakima izolasyona alcaklarini soyledi sende git test yaptir negatif cikmadan sut bile getirme baskasi getirsin dedi bebegimi aldilar kuveze kaldim eli bos sonra hastanedeyken idrar testi yapmislar ondan da enfeksiyon cikti biraz o da dedi doktor senden gecmistir diye basladim sabah aksam süt goturmeye goturmesem mama vercekler sagmakla süt cikisi canimi yakiyor ilk gunler eve girmek istemedim ev bebegim gibi kokuyor evde esyalari besigi falan gidip goremiyorum emzirmek istiyorum yasak covid oldugu icin tek basina bi oda da kuvez de bu arada esimde bende negatif ciktik 2 kere yaptirdik hem testi pazartesi gorme gunuydu gittik camin arkasindan gorebildik onda da yuzunu diger yana dondugu icin yuzunu goremedik hergunum aglayarak gecti cok zordu ama şükür bu carsamba cikardik suan covid hala pozitif haftaya kadar evde karantinadayiz ama yanimda ya kollarimda ya o yeter hayatim da yasadigim en zor 1 haftaydi Allah dermansiz dert vermesin kimseyi evlatla sinamasin cok uzun oldu farkındayım ama size demek istedigim evet burda cogu kisinin tavrini biliyorum vermem etmem elletmem diyoruz ama isler bazen öyle gitmiyor yok o kirilmasin yok bu darilmasin diye diye bazen susuyoruz vermeyin kimseye cocugunuzu ellemesinler opmesinler cok bebek opmek isteyen yapsin yaptigini opsun yok annanene yok babaanne teyze amca hala o bu emin olun Allah korusun yavrunuza bisey oldumu kimseye bisey olmuyor ici yanan sizsiniz ben 1 hafta uyumadim herkese misil misil uyuyordu kimsede telefonla aramak disinda bisey yapmadi simdi gerci hem karantinadayiz diye hemde oyle olmasa bile kimseyi kabul etmem gelen olsa da cocugu ellemeyez isteyen kirilsiin darilsin cunku o 1 hafta 1 ömur oldu bana boyle iste cok uzun oldu hakkinizi helal edin Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin insallah
Gelmiş gecmiş olsun. Kotu bır tecrube olmus. Benımde kayınvalıdem opmeye kalkardı burnunu ceke ceke esımdr kızardı grıpken eve geldı dıye kuser gelmex rahat ederdık. Anlamıyor ınsanlar hastayken gelmemeyı. Gorumcem gebelıgın son haftasında ıshal olup gelmıs bana nekadar duauncesız ınsan varsa bızı buluyorKizlar hepinize iyi geceler ufak bi emzirme seansina kalkmisken size yazmak istedim. Bugun tam 1 aylik olduk hem hayatimin en yorgun hem en guzel 1 ayini yasiyorum dogumdan sonra asla aktif olamadim burda cunku ilk gunden beri bebegime kendim bakiyorum evimin isini kendim yapiyorum kendi istegimle tabi yoksa annem esim falan hepsi yanimda ufak tefek yardimlari oluyor. Gecen hafta carsamba basimiza gelen bizi cok yipratan tecrubemi sizle paylasmak istedim . Yapim geregi insanlarla boyle cok civik iliskileri sarilip opusmeyi sevmeyen mesafe seven biriyim zaten. Hamilelikte de bebegimi kimseye opturmicegimi ne bileyim herkesin kucagina alamicagi ilk zamanlar cok insan kabul edemicegimin sinyalini hep verdim herkese ama dogum olunca isler hic de oyle olmadi biraz maalesef esimin hatasi oldu burda yumusak davranarak. Dogumdan sonra gelen giden oldu yok evde isim koymak icin mevlutler yapildi gelen giden firsat buldugu an bebegi kucagina aldi 1-2 uyarima ragmen open oldu opemeyen cocugu agzina yaklastirip sevdi falan derken gecen hafta carsamba bebegimin altini aldim sabah saatleri sonra bi tuhaflik oldugunu anladim boyle bos bakiyor gibiydi biyere kitlenip kaliyordu atesine baktim 37 . Falan cikti ki ilk gunden beri alnindan vucudu falan hep 37ler de cikiyordu bi de popodan olceyim dedim 38.2 cikti döndüm alnindan bi daha ölctum 38.1 cikti hemen esimi aradim dedim cocuk atesli hastaneye gidiyorum diye cunku 38 ustu ates beni buyuk insanda bile korkutur. İzmirdekiler bilir Behcet Uz çocuk hastanesi var burda oraya gittim direk doktor bi suru testle kan idrar testi istedi cunku cok kucuk oldugu icin ates olmasi normal degilmis sonra kan normal cikti idrar cikmadan diger testler sonuclandi yapilanin biri de covid testiydi hersey normalken covid pozitif cikti mi bebegimi de beni de karantina odasina aldilar aradan 2-3 saat gecti doktor bebegi yogun bakima izolasyona alcaklarini soyledi sende git test yaptir negatif cikmadan sut bile getirme baskasi getirsin dedi bebegimi aldilar kuveze kaldim eli bos sonra hastanedeyken idrar testi yapmislar ondan da enfeksiyon cikti biraz o da dedi doktor senden gecmistir diye basladim sabah aksam süt goturmeye goturmesem mama vercekler sagmakla süt cikisi canimi yakiyor ilk gunler eve girmek istemedim ev bebegim gibi kokuyor evde esyalari besigi falan gidip goremiyorum emzirmek istiyorum yasak covid oldugu icin tek basina bi oda da kuvez de bu arada esimde bende negatif ciktik 2 kere yaptirdik hem testi pazartesi gorme gunuydu gittik camin arkasindan gorebildik onda da yuzunu diger yana dondugu icin yuzunu goremedik hergunum aglayarak gecti cok zordu ama şükür bu carsamba cikardik suan covid hala pozitif haftaya kadar evde karantinadayiz ama yanimda ya kollarimda ya o yeter hayatim da yasadigim en zor 1 haftaydi Allah dermansiz dert vermesin kimseyi evlatla sinamasin cok uzun oldu farkındayım ama size demek istedigim evet burda cogu kisinin tavrini biliyorum vermem etmem elletmem diyoruz ama isler bazen öyle gitmiyor yok o kirilmasin yok bu darilmasin diye diye bazen susuyoruz vermeyin kimseye cocugunuzu ellemesinler opmesinler cok bebek opmek isteyen yapsin yaptigini opsun yok annanene yok babaanne teyze amca hala o bu emin olun Allah korusun yavrunuza bisey oldumu kimseye bisey olmuyor ici yanan sizsiniz ben 1 hafta uyumadim herkese misil misil uyuyordu kimsede telefonla aramak disinda bisey yapmadi simdi gerci hem karantinadayiz diye hemde oyle olmasa bile kimseyi kabul etmem gelen olsa da cocugu ellemeyez isteyen kirilsiin darilsin cunku o 1 hafta 1 ömur oldu bana boyle iste cok uzun oldu hakkinizi helal edin Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin insallah
çok geçmiş olsun canımKizlar hepinize iyi geceler ufak bi emzirme seansina kalkmisken size yazmak istedim. Bugun tam 1 aylik olduk hem hayatimin en yorgun hem en guzel 1 ayini yasiyorum dogumdan sonra asla aktif olamadim burda cunku ilk gunden beri bebegime kendim bakiyorum evimin isini kendim yapiyorum kendi istegimle tabi yoksa annem esim falan hepsi yanimda ufak tefek yardimlari oluyor. Gecen hafta carsamba basimiza gelen bizi cok yipratan tecrubemi sizle paylasmak istedim . Yapim geregi insanlarla boyle cok civik iliskileri sarilip opusmeyi sevmeyen mesafe seven biriyim zaten. Hamilelikte de bebegimi kimseye opturmicegimi ne bileyim herkesin kucagina alamicagi ilk zamanlar cok insan kabul edemicegimin sinyalini hep verdim herkese ama dogum olunca isler hic de oyle olmadi biraz maalesef esimin hatasi oldu burda yumusak davranarak. Dogumdan sonra gelen giden oldu yok evde isim koymak icin mevlutler yapildi gelen giden firsat buldugu an bebegi kucagina aldi 1-2 uyarima ragmen open oldu opemeyen cocugu agzina yaklastirip sevdi falan derken gecen hafta carsamba bebegimin altini aldim sabah saatleri sonra bi tuhaflik oldugunu anladim boyle bos bakiyor gibiydi biyere kitlenip kaliyordu atesine baktim 37 . Falan cikti ki ilk gunden beri alnindan vucudu falan hep 37ler de cikiyordu bi de popodan olceyim dedim 38.2 cikti döndüm alnindan bi daha ölctum 38.1 cikti hemen esimi aradim dedim cocuk atesli hastaneye gidiyorum diye cunku 38 ustu ates beni buyuk insanda bile korkutur. İzmirdekiler bilir Behcet Uz çocuk hastanesi var burda oraya gittim direk doktor bi suru testle kan idrar testi istedi cunku cok kucuk oldugu icin ates olmasi normal degilmis sonra kan normal cikti idrar cikmadan diger testler sonuclandi yapilanin biri de covid testiydi hersey normalken covid pozitif cikti mi bebegimi de beni de karantina odasina aldilar aradan 2-3 saat gecti doktor bebegi yogun bakima izolasyona alcaklarini soyledi sende git test yaptir negatif cikmadan sut bile getirme baskasi getirsin dedi bebegimi aldilar kuveze kaldim eli bos sonra hastanedeyken idrar testi yapmislar ondan da enfeksiyon cikti biraz o da dedi doktor senden gecmistir diye basladim sabah aksam süt goturmeye goturmesem mama vercekler sagmakla süt cikisi canimi yakiyor ilk gunler eve girmek istemedim ev bebegim gibi kokuyor evde esyalari besigi falan gidip goremiyorum emzirmek istiyorum yasak covid oldugu icin tek basina bi oda da kuvez de bu arada esimde bende negatif ciktik 2 kere yaptirdik hem testi pazartesi gorme gunuydu gittik camin arkasindan gorebildik onda da yuzunu diger yana dondugu icin yuzunu goremedik hergunum aglayarak gecti cok zordu ama şükür bu carsamba cikardik suan covid hala pozitif haftaya kadar evde karantinadayiz ama yanimda ya kollarimda ya o yeter hayatim da yasadigim en zor 1 haftaydi Allah dermansiz dert vermesin kimseyi evlatla sinamasin cok uzun oldu farkındayım ama size demek istedigim evet burda cogu kisinin tavrini biliyorum vermem etmem elletmem diyoruz ama isler bazen öyle gitmiyor yok o kirilmasin yok bu darilmasin diye diye bazen susuyoruz vermeyin kimseye cocugunuzu ellemesinler opmesinler cok bebek opmek isteyen yapsin yaptigini opsun yok annanene yok babaanne teyze amca hala o bu emin olun Allah korusun yavrunuza bisey oldumu kimseye bisey olmuyor ici yanan sizsiniz ben 1 hafta uyumadim herkese misil misil uyuyordu kimsede telefonla aramak disinda bisey yapmadi simdi gerci hem karantinadayiz diye hemde oyle olmasa bile kimseyi kabul etmem gelen olsa da cocugu ellemeyez isteyen kirilsiin darilsin cunku o 1 hafta 1 ömur oldu bana boyle iste cok uzun oldu hakkinizi helal edin Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin insallah
ben düşmeden de yıkadım ama doktor göbek bağı düştüğünde 1 gün sonra yıka dediMerhaba kızlarnasılsınız? Umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Bebişlerinizin göbek bağı düşünce hemen yıkadınız mı yoksa beklediniz mi? 11. Günde düştü bizim 2 gün daha bekliyim diyorum ama sizler nasil yaptiniz?
Çanm hiç bir işe yaramio maalesefYanaklarına boynuna falan su değdir canım ya da üzerini aç ben o şekilde uyandırıyordum
Tesekkür ederim canimben düşmeden de yıkadım ama doktor göbek bağı düştüğünde 1 gün sonra yıka dedi
Çok geçmiş olsun canımm, zaten misafir almıyordum cok yakın akrabam dısında : suan onları bile isteniyorm ya bunları okuduktan snraKizlar hepinize iyi geceler ufak bi emzirme seansina kalkmisken size yazmak istedim. Bugun tam 1 aylik olduk hem hayatimin en yorgun hem en guzel 1 ayini yasiyorum dogumdan sonra asla aktif olamadim burda cunku ilk gunden beri bebegime kendim bakiyorum evimin isini kendim yapiyorum kendi istegimle tabi yoksa annem esim falan hepsi yanimda ufak tefek yardimlari oluyor. Gecen hafta carsamba basimiza gelen bizi cok yipratan tecrubemi sizle paylasmak istedim . Yapim geregi insanlarla boyle cok civik iliskileri sarilip opusmeyi sevmeyen mesafe seven biriyim zaten. Hamilelikte de bebegimi kimseye opturmicegimi ne bileyim herkesin kucagina alamicagi ilk zamanlar cok insan kabul edemicegimin sinyalini hep verdim herkese ama dogum olunca isler hic de oyle olmadi biraz maalesef esimin hatasi oldu burda yumusak davranarak. Dogumdan sonra gelen giden oldu yok evde isim koymak icin mevlutler yapildi gelen giden firsat buldugu an bebegi kucagina aldi 1-2 uyarima ragmen open oldu opemeyen cocugu agzina yaklastirip sevdi falan derken gecen hafta carsamba bebegimin altini aldim sabah saatleri sonra bi tuhaflik oldugunu anladim boyle bos bakiyor gibiydi biyere kitlenip kaliyordu atesine baktim 37 . Falan cikti ki ilk gunden beri alnindan vucudu falan hep 37ler de cikiyordu bi de popodan olceyim dedim 38.2 cikti döndüm alnindan bi daha ölctum 38.1 cikti hemen esimi aradim dedim cocuk atesli hastaneye gidiyorum diye cunku 38 ustu ates beni buyuk insanda bile korkutur. İzmirdekiler bilir Behcet Uz çocuk hastanesi var burda oraya gittim direk doktor bi suru testle kan idrar testi istedi cunku cok kucuk oldugu icin ates olmasi normal degilmis sonra kan normal cikti idrar cikmadan diger testler sonuclandi yapilanin biri de covid testiydi hersey normalken covid pozitif cikti mi bebegimi de beni de karantina odasina aldilar aradan 2-3 saat gecti doktor bebegi yogun bakima izolasyona alcaklarini soyledi sende git test yaptir negatif cikmadan sut bile getirme baskasi getirsin dedi bebegimi aldilar kuveze kaldim eli bos sonra hastanedeyken idrar testi yapmislar ondan da enfeksiyon cikti biraz o da dedi doktor senden gecmistir diye basladim sabah aksam süt goturmeye goturmesem mama vercekler sagmakla süt cikisi canimi yakiyor ilk gunler eve girmek istemedim ev bebegim gibi kokuyor evde esyalari besigi falan gidip goremiyorum emzirmek istiyorum yasak covid oldugu icin tek basina bi oda da kuvez de bu arada esimde bende negatif ciktik 2 kere yaptirdik hem testi pazartesi gorme gunuydu gittik camin arkasindan gorebildik onda da yuzunu diger yana dondugu icin yuzunu goremedik hergunum aglayarak gecti cok zordu ama şükür bu carsamba cikardik suan covid hala pozitif haftaya kadar evde karantinadayiz ama yanimda ya kollarimda ya o yeter hayatim da yasadigim en zor 1 haftaydi Allah dermansiz dert vermesin kimseyi evlatla sinamasin cok uzun oldu farkındayım ama size demek istedigim evet burda cogu kisinin tavrini biliyorum vermem etmem elletmem diyoruz ama isler bazen öyle gitmiyor yok o kirilmasin yok bu darilmasin diye diye bazen susuyoruz vermeyin kimseye cocugunuzu ellemesinler opmesinler cok bebek opmek isteyen yapsin yaptigini opsun yok annanene yok babaanne teyze amca hala o bu emin olun Allah korusun yavrunuza bisey oldumu kimseye bisey olmuyor ici yanan sizsiniz ben 1 hafta uyumadim herkese misil misil uyuyordu kimsede telefonla aramak disinda bisey yapmadi simdi gerci hem karantinadayiz diye hemde oyle olmasa bile kimseyi kabul etmem gelen olsa da cocugu ellemeyez isteyen kirilsiin darilsin cunku o 1 hafta 1 ömur oldu bana boyle iste cok uzun oldu hakkinizi helal edin Rabbim kimseyi evladindan ayirmasin insallah
İyiyizzz beybi siz nasılsınız?Merhaba kızlarnasılsınız? Umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Bebişlerinizin göbek bağı düşünce hemen yıkadınız mı yoksa beklediniz mi? 11. Günde düştü bizim 2 gün daha bekliyim diyorum ama sizler nasil yaptiniz?
Olan var mı şimdi öyle Bi kaygı oldu bendeMerhaba arkadaşlar bişey soracağım aniden sancı gelip doğum olur mu annem daha gelmedi şehir dışında eşim de arada yarım saat mesafe uzaklığa gidiyor size sormak istediğim aniden fazla sıklıkta sancı olmadan doğum gerçekleşebilir mi bilgisi
S, m, l oluyor canım galiba bende eczenden eşime aldırmıştım wee marka ama büyük oda hiç memnun kalmadım bebek ağzına alamıyorAy eşim o günki panikle eczaneden hangisini aldı bilmiyorm suan sen numara diyince numarası oldugunu öğrendm bi araştıraym onu belki büyüktür benmki çocuğa hay allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?