- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.461
Kuzum genelimiz sezeryan oldu çoğumuz da sancı çekmedi, normal doğuranlar bir elin parmaklarını geçmezOlan var mı şimdi öyle Bi kaygı oldu bende
Canım benimde 11.gunde düştü ama ben 5.gunden itibaren her gün yıkadım losyon aldirdi doktorumuz onunla temizleyip düşmeden ve düştükten sonra hep yikadimMerhaba kızlarnasılsınız? Umarım bebişler de sizler de iyisinizdir
Bebişlerinizin göbek bağı düşünce hemen yıkadınız mı yoksa beklediniz mi? 11. Günde düştü bizim 2 gün daha bekliyim diyorum ama sizler nasil yaptiniz?
Kuzum genelimiz sezeryan oldu çoğumuz da sancı çekmedi, normal doğuranlar bir elin parmaklarını geçmez
5cm açıklıkla gezen bir arkadaşımız vardı günlerce
Sakin ol Allahın izniyle vaktinde gelir inşallah
Gorucmem ver dedi suyu bana yha bende versem mi bi dedim ilaçları veriyon yha dedi oda aynı... Gerçekten Zor canım bugün ağlamaya ağlaya hep gazdan bitirdi hepimizi ama dayan canım büyüdükçe herşeyi düzene girecek aynı bebeğin bir iki alt seviyesi bendede var bize zor derken seni çok çok iyi anlıyorum ama burada bizi hep motive eden sen sakın kendini bitkin hissetme canım düşürme gücünüHiç iyi değilim. Allahım beterinden korusun ama kötü ya hiç keyif almıyorum. İki kucağıma alıp mıncırsam kusuyor. Emerken ıkınıp kalbimi paramparça ediyor. 3. Aya kadar dayanabileceğimi hiç sanmıyorum dostlar ben. Su bile vermediğim bebeğime ilaçları dayadım ona da ayrı üzülüyorum.
Ben ilaçlardan fayda gormedım. 2 gun verdım hıc fayda olmadı. Bende dogal yontemlere gectım. 4,5 çay kasıgı sabah aksam kımyon içiriyırum sadece. Karın masajını yapıp ayaklarını bısıklet hareketı yaptırıyorum. En azından harekt eder gazlar. Ama kımyon gercekten damlalrdan daha zararsız bence ve bız onda fayda gordukHiç iyi değilim. Allahım beterinden korusun ama kötü ya hiç keyif almıyorum. İki kucağıma alıp mıncırsam kusuyor. Emerken ıkınıp kalbimi paramparça ediyor. 3. Aya kadar dayanabileceğimi hiç sanmıyorum dostlar ben. Su bile vermediğim bebeğime ilaçları dayadım ona da ayrı üzülüyorum.
Canimm hadi gecmis olsun iciniz rahatladiBugün tsh kontrolümüz vardı kızlar sonucu dr temiz dedi çok sevindim burnunu emzirmeden önce temizle dedi ağlıyor emerken dediğimde kilomuzda bol maşallah alırız teyzeleri 2530 doğmuştu 3980 gram olmuşuz doğduğu kiloyu sorunca söyledim gayet iyi kilosu alması gerekenden fazla bile almış dedi. Böyle güzellikleri duyunca sevindim yha tsh sevindirdi beni en cokhalasi gile gittik gazdan bi oturmadı beni emdikçe gaz emdikçe gaz evde herkez gaz çıkartı yavrumdan banyosunu yaptırdım yatağını aradı uyuyor şimdi yavrun
Doktorlarda degısık. Hepsı farklı soyluyor. Bızımkıde bız kuvezde sadece bezle tutuyoruz bebkleri. 25 derecede sadece zıbınla tutun dıyor. Uzun gıydırmıatık dogunca hastanede de pıkeyle orttuler sıvı kaybı olmustu sıcaktan oda bıze gıydırdık dıye kızdı. Şimdi cıscıbıl evdeKızlar kontrole gittiğimizde doktor kıyafet olarak kolları ve bacakları açık olmasın bol kıyafetler olsun dedi.
Ben zaten Uzunkollu giydirmiştim üzerindeki kıyafet ideal dedi.
Kısa kol mu uzun kol mı giydirelim diye soran olmuştu onun için söyleyeyim dedim
Benım basımada ılk oglumda kayınvalıdemım işguzarlığı yuzunden meme reddı baslamıs tı. Hastanede emen cocuk agzına verılen yalancı emzık yuzunden emmeknıstemıyordu. Doktor o ınatsa sen ondan ınat ol. Emene kadar ugras 1 saat ac kalmakla hastalanmaz demıstı. Agzına memeden sut damlata damlata memeyı sutle ıslata ıslata yenıden alıstırmıstık. Kendımı odaya kıtlemıstım karısmasınlar dıye okadar cıglık atıyordu. Pes etmeden yarım saat ugraslaa aldı tekrar. Dıaardada sevgılı kayınvalıdecıgım kapıyı yumrukluyodu. Yetısın gelın bebegı bogazlıyor dıyeElinizden geldiğince silikon uç kullanmayın, ben kullandım bin pişmanım keşke bir hayırsever çıksa da nasıl bıraktırabilceğim konusunda bi fikir verse banabenim kız solu alıyor, sağı almıyordu. Sağ memeyi alsın diye taktık ama bu defa uçsuz içmiyor hiçbirini. Çok pişmanım, etrafımdakiler sırf bu yüzden bebeğin sütten erken kesilebileceğini söyleyip duruyorlar daha bi bozuluyor moralim
Valla helal olsun iyi savaşmışsınız büyük cesaretBenım basımada ılk oglumda kayınvalıdemım işguzarlığı yuzunden meme reddı baslamıs tı. Hastanede emen cocuk agzına verılen yalancı emzık yuzunden emmeknıstemıyordu. Doktor o ınatsa sen ondan ınat ol. Emene kadar ugras 1 saat ac kalmakla hastalanmaz demıstı. Agzına memeden sut damlata damlata memeyı sutle ıslata ıslata yenıden alıstırmıstık. Kendımı odaya kıtlemıstım karısmasınlar dıye okadar cıglık atıyordu. Pes etmeden yarım saat ugraslaa aldı tekrar. Dıaardada sevgılı kayınvalıdecıgım kapıyı yumrukluyodu. Yetısın gelın bebegı bogazlıyor dıye
Kucuk bır goz donmesı dıyelım. Ben basardıysam sende basarırsınValla helal olsun iyi savaşmışsınız büyük cesaret
Evet canım çok işe yarıyor artı olarak incir ve hoşaf iç hemen çoğalır.Bestlak damla kullanip sutu artan var mi? Stresten sutum azaldi
Ben yıkayamıyorum annem kucağında ben su döktüm doktor ayakta banyo yap diyince korkma bence olacağı varsa herşekilde oluyorTesekkür ederim canim
Gercekten mi yaa ben cesaret edemedim öyle yikamaya. Acik ya orasi bi de korktum
Siparis verdim umarim ise yararEvet canım çok işe yarıyor artı olarak incir ve hoşaf iç hemen çoğalır.
Ne oldu canım hayırdır niye streslisinSiparis verdim umarim ise yararilk gunler saginca 90-100 cikan sutum simdi 30-40 cikiyor cok uzgunum hem kendimi yiprattim hem sutum azaldi
Benim lohusaligim agir geciyor malesef oglumda daha da kotuydu etrafimdaki herkes bana batiyor kavga ediyorum sonra aglamaktan agzim yuzum ucukluyor sutum azaliyor. Su lohusalik bi gecseydi duzelir herseyNe oldu canım hayırdır niye streslisin
Bi de uyku çok önemli 2 saat bile uyuyabilsen süt doluyor
Emzirme danışmanları sağılan sütle bebeğin emdiği bir olmaz o yüzden çok takılmayın diyor sağım aletlerinden daha fazla çekebiliyornuş bebekler. Sen stres yapmadan sık emzirmeye odaklan
Alır alır annesi bizimki çok iştahlı masallah gerçekten hiçbirimize nazar değmesin.Canimm hadi gecmis olsun iciniz rahatladicok şükür minik kus iyi bu arada masallahhh amma kilo aldirmissin sennn nazar degmesin kuzuya biz de. Bugun saglik ocaginda tarttirdik, 2730 dogmustu, simdi 3600 cok kilo aldiramamisim hala yenidogan bebek kilosunda diye kafama takiyorum sabahtan beri
Instagram da emzirme danışmanı Dilruba Demirezer var faydasını gören çok insan var bı bak istersen yolun başındayken silikon ucu bıraktırma ya çalışın yoksa sonrasında daha da kötü oluyor kendinize güvenin halledersinizElinizden geldiğince silikon uç kullanmayın, ben kullandım bin pişmanım keşke bir hayırsever çıksa da nasıl bıraktırabilceğim konusunda bi fikir verse banabenim kız solu alıyor, sağı almıyordu. Sağ memeyi alsın diye taktık ama bu defa uçsuz içmiyor hiçbirini. Çok pişmanım, etrafımdakiler sırf bu yüzden bebeğin sütten erken kesilebileceğini söyleyip duruyorlar daha bi bozuluyor moralim
Sütünün bol olduğunu düşün beyinde bitiyor iş gerçekten,tahin pekmez hoşaf dereotu baya çoğaltıyor, ben gerektiğinde sağıyorum misal kendimi kötü hissetmemek içinSiparis verdim umarim ise yararilk gunler saginca 90-100 cikan sutum simdi 30-40 cikiyor cok uzgunum hem kendimi yiprattim hem sutum azaldi
Bestlak damla ise yarıyor. Bende kullanıyorum.. sütüm var ama arada hala içiyorum.. siz sütünüzü neden sağıyorsunuz?Siparis verdim umarim ise yararilk gunler saginca 90-100 cikan sutum simdi 30-40 cikiyor cok uzgunum hem kendimi yiprattim hem sutum azaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?