2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Siparis verdim umarim ise yarar ilk gunler saginca 90-100 cikan sutum simdi 30-40 cikiyor cok uzgunum hem kendimi yiprattim hem sutum azaldi

Noldu bu kadar etkilendiğin anlatmak ister misin? Ben dereotu yiyorum. Sumak ve kimyon çayı ile dut çayı içiyorum. Bence faydası var. Birde geçen gün benzerini yaşadım. Sağ mememden 20 cc zor geldi. Az kalsın mastit olcakmışım. Kanallar tıkalı olabilir. Onu iyi anlaman lazım canım.

En iyisini yapmışsın canım senin bebeğin sen büyütüp sen bakicaksin Yeni İlk doğmuş bol emzir dedikleri halde emzik vermesi tuaf kayınvalidenin aksine emzir diye senin kucağına vermesi lazım sürekli.

6. Gün gece düştü 2 gün sonra yıkadım hastanede işimiz olmasa hemen sabahına da yıkayabilirdim.

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede bebeğinde negatif olur da hayatınıza kaldınız yerden belirlediğin kurallarla devam edersiniz. Şükür de canım bunada sukuet Rabb'im dermansız dert vermesin kimseye evlat gerçekten çok çok zor nirseyt acisida dinmiyor hiç

Hayır el kadar bebe öpsen neyini öpeceksin alsan ağzının icine sokacak kadar niye yakalasirsınız bebek bu hasta olsa insan vicdan azabı çeker yha senin yüzüne olduğunu bilse yazıktır günahtır ulkece korona atlatmış ulkeyiz o zaman hijyene nasil önem verilmişken bunu bebek görmeye giderken yada kucagina alırken de uygulanmaali...

Hayırlı olsun cnm emziriyormusun ?
İlk gün mideleri kiraz kadar çok normal az içmesi

En iyisini yapmışsın canım senin bebeğin sen büyütüp sen bakicaksin Yeni İlk doğmuş bol emzir dedikleri halde emzik vermesi tuaf kayınvalidenin aksine emzir diye senin kucağına vermesi lazım sürekli.
İşte lohusa sendromuna gırdıydı heral oda

Keşke çıkıp saçını yolsaydın. Salon kadını çizgimi bozdurdu bu kayınvalideler benim ya. Kayınvalide diyince bana tüylerim diken diken üf.

Teşekkür ederim canım. emziriyorum boş boş emiyor inşallah yakında gelir sütüm
Hayirli olsun canim Allah anali.babali büyütsün emiyorsa cok guzel.bol bol emzir bide uyumaya çalış ben 2gun 5 10 dk kestirmeler harici uyuyamamistim 30 dk uyumusum 3.gun uyandigimda goguslerim dolmuştu uyuyamiyorsan diye söylemek istedim

İşte lohusa sendromuna gırdıydı heral oda
Beklerim bazen biz dogurcaz ama sanki onlar doğurup bakıyormuş moduna giriyorlar ve bilgiçlik taslayanlarina da çok gıcık oluyorum yha ben.annemin yerine babam o görevi masallah bizim bir güzel üstleniyor.. karı gibi yha her isede bi dahil olup herşeyi biliyoruz moduna girme sende baktın çocuk tamamda senin baktığın çocuklar eski düzen di şimkiler doğuştan zeki anam daha kırkı çıkmamis çocuk bütün evi izaya sokup düzen değiştiriyor kii teknoloji çağı çocuğu bunlar biz sokak çocuğuyduk sokakta oynayarak duse kalka büyüdük

Sütün de gelir yavrunda doyasıya emer hatta bazen emzik niyetinde de emer suan ona bir cay kaşığı kadar bile gitse fayda faydadir devam et emzirme ki sütün gelsin kendini sakin tut strese girme gelmiyor dedikçe gelmezde gelecek de motive et kendini iyi beslen Bol sıvı ic elbet gelecek ben emzirdikce bazen çoğalıyor bazen bir bütün günde sütümn az geldiğini bilirim sinir stres oluşumunu engelliyor gelecek de yetecek de . Sağlıkla büyüt yavrunu rabbim ömürlerine ömür katsın yavrularımız bizde o güzel günlerini izleyip hep bu günleri yad edelim inşallah

Bestlak damla ise yarıyor. Bende kullanıyorum.. sütüm var ama arada hala içiyorum.. siz sütünüzü neden sağıyorsunuz?
İlk basta fazla gelip akiyordu o yuzden sagiyordum simdi ara ara artsin diye sagiyorum. Aslinda artmasi icin her emzirme sonrasi sagmak gerekliymis

Canim etkilendigim bisey yok klasik lohusalik. Kanallarda tikaniklik yoktur goguslerim yumusak oyle olsa agri veya sertlik olurdu

Çok teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Hayırlı uğurlu olsun canım. Nasılsınız bakalım?
Elbet gelicek bebişi al koynuna tentene temas yapın o getirtir zaten

İsmi neydi minişin?
Sağol canım.Koynumdan ayrılmak istemiyor. Allah'ım isteyen herkese bu duyguları tatmayi nasip etsin adı "Işıl"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…