- 4 Ocak 2020
- 171
- 296
- 53
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.501
Önemli olan emmesi canim, tabi ki gelir sütün. Sen sütün yapan seyler yiyip icmeye calis bu aradaTeşekkür ederim canım. emziriyorum boş boş emiyor inşallah yakında gelir sütüm
Canim bizim de tam tersi, gündüz uzun uykular uyuyor gece saat basi berdeyse kalkiyor emmeye. Ben de ayni endiseyi gündüz yasiyorum. Ama bence gece uyumasi daha güzel 4 saate kadar ellemeyin uyusun diyorlar doktorlar. O yüzden bi bekle bakalim kendisi uyanir diye düsünüyorumKızlar bebeğim gündüzleri acıkıp neredeyse saat başı uyanıyor ağlıyor emince susuyor. Her zaman kolay kolay uykuya dalmıyor ama genelde emdikten sonra uyuyor. Ama geceleri uzun süre uyusa da uyanmıyor. Uyuyalı iki saati geçti ben zorla uyandırıp emzirdim onda da bi memede yirmi dakika zor durdu uyuya uyuya emdi. Geceleri acıkınca bıraksam yine kendisi uyanıp ağlar mı acaba? Uyanmaz da aç kalır diye korkuyorum alarm kuruyorum zorla uyandırıyorum ama bu şekilde de içim huzursuz oluyor geceleri tam beslenemiyor gibi hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım var mı bi akıl verecek olan
Kaç günlük canım? Bir ayı doldurduysa gece 4-5 saat uyuyabilirKızlar bebeğim gündüzleri acıkıp neredeyse saat başı uyanıyor ağlıyor emince susuyor. Her zaman kolay kolay uykuya dalmıyor ama genelde emdikten sonra uyuyor. Ama geceleri uzun süre uyusa da uyanmıyor. Uyuyalı iki saati geçti ben zorla uyandırıp emzirdim onda da bi memede yirmi dakika zor durdu uyuya uyuya emdi. Geceleri acıkınca bıraksam yine kendisi uyanıp ağlar mı acaba? Uyanmaz da aç kalır diye korkuyorum alarm kuruyorum zorla uyandırıyorum ama bu şekilde de içim huzursuz oluyor geceleri tam beslenemiyor gibi hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım var mı bi akıl verecek olan
Dört saat uyuduğu da oldu bi gece alarmı duymamışım uyuyakalmışım ondan biliyorum ama yine de sabahki gibi uyanıp ağlamadı o yüzden sanki bıraksam daha uzun uyuyacak gibi.Canim bizim de tam tersi, gündüz uzun uykular uyuyor gece saat basi berdeyse kalkiyor emmeye. Ben de ayni endiseyi gündüz yasiyorum. Ama bence gece uyumasi daha güzel 4 saate kadar ellemeyin uyusun diyorlar doktorlar. O yüzden bi bekle bakalim kendisi uyanir diye düsünüyorum
Üç haftalık şuan daha bir ayı dolmadıKaç günlük canım? Bir ayı doldurduysa gece 4-5 saat uyuyabilir
3- 3,5 saat uyusun uyandır zorla canım o zaman bir ay dolunca da 4-5 saat uyusun tabi kilo alımı iyiyseÜç haftalık şuan daha bir ayı dolmadı
Sorma. Elit kişilik kalmadı sayelerınde. Lohusalıkta kufurde ettı. Kocam benı tuttukca mem.veren beri gıtsın a.veren berı gelson dıye lafları en masumlarıydıKeşke çıkıp saçını yolsaydın. Salon kadını çizgimi bozdurdu bu kayınvalideler benim ya. Kayınvalide diyince bana tüylerim diken diken üf.
Sorma ya. Yok buyume atagı yok sendromu yok kolıgı yok hıperaktıflıgı eskıden duymadıgımız seyler. Bı bakıs atarlardı hızaya gırerdık. Sımdıkıler ne bakıyon dıyoBeklerim bazen biz dogurcaz ama sanki onlar doğurup bakıyormuş moduna giriyorlar ve bilgiçlik taslayanlarina da çok gıcık oluyorum yha ben.annemin yerine babam o görevi masallah bizim bir güzel üstleniyor..karı gibi yha her isede bi dahil olup herşeyi biliyoruz moduna girme sende baktın çocuk tamamda senin baktığın çocuklar eski düzen di şimkiler doğuştan zeki anam daha kırkı çıkmamis çocuk bütün evi izaya sokup düzen değiştiriyor kii teknoloji çağı çocuğu bunlar biz sokak çocuğuyduk sokakta oynayarak duse kalka büyüdük
Osman gonulalı ızlemeni onerırım. Hafta hafta anlatıyor. Eger kılo alımı ıyıyse 3.haftadan ıtıbaren uyandırmaya gerek yok dıyor artık. Acıksa uyanırdı bence bızde 3. Haftadayız saat bası kalkıyor keske uyusa dıyorum arrıkKızlar bebeğim gündüzleri acıkıp neredeyse saat başı uyanıyor ağlıyor emince susuyor. Her zaman kolay kolay uykuya dalmıyor ama genelde emdikten sonra uyuyor. Ama geceleri uzun süre uyusa da uyanmıyor. Uyuyalı iki saati geçti ben zorla uyandırıp emzirdim onda da bi memede yirmi dakika zor durdu uyuya uyuya emdi. Geceleri acıkınca bıraksam yine kendisi uyanıp ağlar mı acaba? Uyanmaz da aç kalır diye korkuyorum alarm kuruyorum zorla uyandırıyorum ama bu şekilde de içim huzursuz oluyor geceleri tam beslenemiyor gibi hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım var mı bi akıl verecek olan
Canim simdi ne desek dogru olmaz, deneyip görmen lazim. bebislerimiz cok kucuk, belli bir düzenleri yok. bugun acikinca aglar uyanir, bir bakarsin iki gün sonra araliksiz uyumaya baslar, uyanmaz. Sen gozlemleyeceksin senin minnosunu.Kızlar bebeğim gündüzleri acıkıp neredeyse saat başı uyanıyor ağlıyor emince susuyor. Her zaman kolay kolay uykuya dalmıyor ama genelde emdikten sonra uyuyor. Ama geceleri uzun süre uyusa da uyanmıyor. Uyuyalı iki saati geçti ben zorla uyandırıp emzirdim onda da bi memede yirmi dakika zor durdu uyuya uyuya emdi. Geceleri acıkınca bıraksam yine kendisi uyanıp ağlar mı acaba? Uyanmaz da aç kalır diye korkuyorum alarm kuruyorum zorla uyandırıyorum ama bu şekilde de içim huzursuz oluyor geceleri tam beslenemiyor gibi hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım var mı bi akıl verecek olan
bir aylık olunca dört beş saat uyuması normal değil mi şuan her yerde yenidoğan iki üç saatte bi emmeli diye okuyorum çünkü3- 3,5 saat uyusun uyandır zorla canım o zaman bir ay dolunca da 4-5 saat uyusun tabi kilo alımı iyiyse
aynısını ben de yaşıyorum kendi uyandığında iki memeyi de emiyor mesela ama gece zorla uyandırdığımda bi memeyi uyuya uyuya zor emiyor. dediğiniz mantıklı geldi bu arada bi seferlik deneyeceğim teşekkürlerCanim simdi ne desek dogru olmaz, deneyip görmen lazim. bebislerimiz cok kucuk, belli bir düzenleri yok. bugun acikinca aglar uyanir, bir bakarsin iki gün sonra araliksiz uyumaya baslar, uyanmaz. Sen gozlemleyeceksin senin minnosunu.
normalde maksimum 3-4 saatte bir emmeleri gerekiyor geceleri. Sen 4 bucuk saat sonrasina alarm kur ne olur ne olmaz diye. O uyanmazsa alarm devreye girer zaten. Ben öyle yapiyorum.
Ve su da bi gercek ki, gece ben uyandirdigimda verimli ememiyor, uykuya yenik dusuyor benimki de. Ama kendi uyandigi zamanlar cok güzel emip daha iyi doyuyor
benimki gündüzleri öyle bazen bi saat bile uyumadan ağlıyor ama işte gece böyle olunca ben de panikledim uyandırırken o kadar çok uğraştım ki çünküOsman gonulalı ızlemeni onerırım. Hafta hafta anlatıyor. Eger kılo alımı ıyıyse 3.haftadan ıtıbaren uyandırmaya gerek yok dıyor artık. Acıksa uyanırdı bence bızde 3. Haftadayız saat bası kalkıyor keske uyusa dıyorum arrık
Acıksa kalkar ılk 1 hafta sarılık için rısklı. Sonra bırak uyusun. En fazla 5 saat uykuya dayanır.benimki gündüzleri öyle bazen bi saat bile uyumadan ağlıyor ama işte gece böyle olunca ben de panikledim uyandırırken o kadar çok uğraştım ki çünkü
Doktorumuz öyle söyledi bize bir ayı doldurunca gece 5 saate kadar uyuyabilir (tabi uyuyamıyor o kadarbir aylık olunca dört beş saat uyuması normal değil mi şuan her yerde yenidoğan iki üç saatte bi emmeli diye okuyorum çünkü
Doktorumuz öyle söyledi bize bir ayı doldurunca gece 5 saate kadar uyuyabilir (tabi uyuyamıyor o kadar) ama kilo alımı yeterliyse. Gündüz yine 2-3 saatte bir ve bebek istedikçe devam
Canım benim bebekte gündüzleri genelde uyanık, geceleri kendi halinde. Oda şöyle, 10 bucuk gibi duş aldırıyorum, ardından memeye alıyorum bi yarım saat emiyor 11 oluyor saat. Kundaklayıp yatırıyorum. Ama emzirmek için ben uyandırmıyorum hiç, o kendi mıkırdanıyor zaten acıktıgında, dün mesela 4 saat uyudu, sonra mıkırdandı hemen aldım memeye. 4 saatide geçirmemeye calıs ben mesela 2 saatte bir nolır ne olmaz alarm kuruyorum, uyanırda duymam dite, bakıyorum uyuyor, bende devam ediyorum uykuya. Doktor ellememem gerektiğini söyledi uyuyorsa. Nende öyle yapıyorum. Bazen elliyorum oda şu yüzden kakasını yapıyorKızlar bebeğim gündüzleri acıkıp neredeyse saat başı uyanıyor ağlıyor emince susuyor. Her zaman kolay kolay uykuya dalmıyor ama genelde emdikten sonra uyuyor. Ama geceleri uzun süre uyusa da uyanmıyor. Uyuyalı iki saati geçti ben zorla uyandırıp emzirdim onda da bi memede yirmi dakika zor durdu uyuya uyuya emdi. Geceleri acıkınca bıraksam yine kendisi uyanıp ağlar mı acaba? Uyanmaz da aç kalır diye korkuyorum alarm kuruyorum zorla uyandırıyorum ama bu şekilde de içim huzursuz oluyor geceleri tam beslenemiyor gibi hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım var mı bi akıl verecek olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?