2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim de memeyi tutmuyor sürekli ağlıyor 5 günlük henüz ne yapabilirim
Benimde tutmuyordu canım neler çektim her emzirmeye calısmak benim için zulümdü. Eğer başın kalabalıksa tek başına bi odaya geç, sakince tutturmaya calıs. Sen oanik oldukca herşey dahada zorlaşır: bnde öyle oldu herkes basımda dikelince dahada veremedm memeyi, ben veremedikce dahada katıldı ağladı cocuk. Bende careyi sukunet içinde emzirmeue calısarak buldum

Kuzum gece rutini mi bu

Kendi kendime olusturdugum bi rutin oldu festim. Her zaman tam saati tutmasada bi kaç gündür faydasını görüyorum. Gece cok rahat ettim 2-3 gündür belki sizlerede iyi gelir diye yazayım dedm

Çok güzel canımcığım. Şyi yapmışsın maşallah Ben hala rutin oluşturma dönemindeyim de böyle de deneyeyim. Duşunu gündüz aldırıyorum uyuyor sonrasında 40 ı çıksın duşu geceye öyle alayım diye bekliyorum aslında ama beklemesemde olur.

Kız yok neden bekleyesin. Bence en güzeli gece duşu. Uykuya rahat dalar

Çok ağlıyor geceleri

Sorma ya. Yok buyume atagı yok sendromu yok kolıgı yok hıperaktıflıgı eskıden duymadıgımız seyler. Bı bakıs atarlardı hızaya gırerdık. Sımdıkıler ne bakıyon dıyo
Aynen öyle bacım bizimki şimdiden kaşlarını çatıyo kızıyor bize.

Çok ağlıyor geceleri
Kıyamam biliyorum canım benimkide cok ağladı. Uyumadan evvel biraz süt sağ istersen, onun uyanma saatine yakın ılıklastır ver biraz ağlamasını sinirini alsın. Cunku cok ağlarken ve sinirliyken memeyi tutması cok güç. Benim bebiş 18 günlük oldu, o bile cok sinirlensin kavga ediyor memeyle

Sagip veriyorum canım

Kızlar zayıflama perilerine ihtiyacım var emzirme sonrası inanılmaz içim kıyılıyor bu gidişle hamilelik döneminden daha çok kilo alcam.Emzirme döneminde zayıflama ekibi mi kursak hshdj
56 kiloyla hamile kalıp 60la doğum yaptım doğum ertesi hafta 55 kilo olmuştum çok mutluydum şimdi bir iştah varkiii bende hemen 57 olmuşum Hamilelik boyunca fitim diye gezdim şimdi duba gibi olcam

Bugün 29 günlüğüz geceleri hiç saat kurmadım ne zaman uyanırsa ozaman emiyoo . Gündüzleri de sariliğımiz geçene kadar 1 buçuk saati geçerse uykusu uyandirirdım. Sariliktan sonra gündüzleri de uyandırmıyorum. Ama benimki en fazla 2 buçuk saat anca uyuyor.. ve bazen 10 dk emip kendiliğinden bırakırken bazen 1 saat memede durduğu emdiği uyuduğu oluyor..

Ben maalesef akşamları da banyo yaptırıyorum esim tutuyor bebeği ben de yıkıyorum oturunca ya kadar böyle artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…