- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.521
Benimde tutmuyordu canım neler çektim her emzirmeye calısmak benim için zulümdü. Eğer başın kalabalıksa tek başına bi odaya geç, sakince tutturmaya calıs. Sen oanik oldukca herşey dahada zorlaşır: bnde öyle olduMerhaba arkadaşlar benim bebeğim de memeyi tutmuyor sürekli ağlıyor 5 günlük henüz ne yapabilirim
Canım benim bebekte gündüzleri genelde uyanık, geceleri kendi halinde. Oda şöyle, 10 bucuk gibi duş aldırıyorum, ardından memeye alıyorum bi yarım saat emiyor 11 oluyor saat. Kundaklayıp yatırıyorum. Ama emzirmek için ben uyandırmıyorum hiç, o kendi mıkırdanıyor zaten acıktıgında, dün mesela 4 saat uyudu, sonra mıkırdandı hemen aldım memeye. 4 saatide geçirmemeye calıs ben mesela 2 saatte bir nolır ne olmaz alarm kuruyorum, uyanırda duymam dite, bakıyorum uyuyor, bende devam ediyorum uykuya. Doktor ellememem gerektiğini söyledi uyuyorsa. Nende öyle yapıyorum. Bazen elliyorum oda şu yüzden kakasını yapıyorpişik olmasına kalbim dayanmayacağı için mecbur altını açıyorum , benim bebe sevmiyor alt değişimini o zaman uyanıor zaren emme faslıda baslıyor
Kendi kendime olusturdugum bi rutin oldu festim. Her zaman tam saati tutmasada bi kaç gündür faydasını görüyorum. Gece cok rahat ettim 2-3 gündürKuzum gece rutini mi bu
Kendi kendime olusturdugum bi rutin oldu festim. Her zaman tam saati tutmasada bi kaç gündür faydasını görüyorum. Gece cok rahat ettim 2-3 gündürbelki sizlerede iyi gelir diye yazayım dedm
Kız yok neden bekleyesin. Bence en güzeli gece duşu. Uykuya rahat dalarÇok güzel canımcığım. Şyi yapmışsın maşallahBen hala rutin oluşturma dönemindeyim de böyle de deneyeyim. Duşunu gündüz aldırıyorum uyuyor sonrasında 40 ı çıksın duşu geceye öyle alayım diye bekliyorum aslında ama beklemesemde olur.
Kız yok neden bekleyesin. Bence en güzeli gece duşu. Uykuya rahat dalar
Çok ağlıyor geceleriBenimde tutmuyordu canım neler çektim her emzirmeye calısmak benim için zulümdü. Eğer başın kalabalıksa tek başına bi odaya geç, sakince tutturmaya calıs. Sen oanik oldukca herşey dahada zorlaşır: bnde öyle olduherkes basımda dikelince dahada veremedm memeyi, ben veremedikce dahada katıldı ağladı cocuk. Bende careyi sukunet içinde emzirmeue calısarak buldum
Aynen öyle bacım bizimki şimdiden kaşlarını çatıyo kızıyor bize.Sorma ya. Yok buyume atagı yok sendromu yok kolıgı yok hıperaktıflıgı eskıden duymadıgımız seyler. Bı bakıs atarlardı hızaya gırerdık. Sımdıkıler ne bakıyon dıyo
Kıyamam biliyorum canım benimkide cok ağladı. Uyumadan evvel biraz süt sağ istersen, onun uyanma saatine yakın ılıklastır ver biraz ağlamasını sinirini alsın. Cunku cok ağlarken ve sinirliyken memeyi tutması cok güç. Benim bebiş 18 günlük oldu, o bile cok sinirlensin kavga ediyor memeyleÇok ağlıyor geceleri
Sagip veriyorum canımKıyamam biliyorum canım benimkide cok ağladı. Uyumadan evvel biraz süt sağ istersen, onun uyanma saatine yakın ılıklastır ver biraz ağlamasını sinirini alsın. Cunku cok ağlarken ve sinirliyken memeyi tutması cok güç. Benim bebiş 18 günlük oldu, o bile cok sinirlensin kavga ediyor memeyle
Ay gözyaşlarımı zor tuttum
Ah şu videoya kalbimi bıraktım
Benimki de çok uyuyunca gazlanıyor ıkınmaktan uyanıyorDün bizede aynısını söyledi. Bu gece çok umutlandım. Uyanmasa dokunmayacaktım ama çocukim saat başı annesini ve memesini özledi.
Benimki de çok uyuyunca gazlanıyor ıkınmaktan uyanıyor
56 kiloyla hamile kalıp 60la doğum yaptım doğum ertesi hafta 55 kilo olmuştum çok mutluydum şimdi bir iştah varkiii bende hemen 57 olmuşumKızlar zayıflama perilerine ihtiyacım var emzirme sonrası inanılmaz içim kıyılıyor bu gidişle hamilelik döneminden daha çok kilo alcam.Emzirme döneminde zayıflama ekibi mi kursak hshdj
Bi de ilginç yanı bizim gaz sadece gece oluyor gündüz kendi kendine çıkarıyor gece dakikalarca masajla uğraşıyoruzO gaz mahvetti zaten bizi, kraliçe gibi olcaktım paspas oldum.
Bi de ilginç yanı bizim gaz sadece gece oluyor gündüz kendi kendine çıkarıyor gece dakikalarca masajla uğraşıyoruz
Bugün 29 günlüğüz geceleri hiç saat kurmadım ne zaman uyanırsa ozaman emiyoo . Gündüzleri de sariliğımiz geçene kadar 1 buçuk saati geçerse uykusu uyandirirdım. Sariliktan sonra gündüzleri de uyandırmıyorum. Ama benimki en fazla 2 buçuk saat anca uyuyor.. ve bazen 10 dk emip kendiliğinden bırakırken bazen 1 saat memede durduğu emdiği uyuduğu oluyor..Kızlar bebeğim gündüzleri acıkıp neredeyse saat başı uyanıyor ağlıyor emince susuyor. Her zaman kolay kolay uykuya dalmıyor ama genelde emdikten sonra uyuyor. Ama geceleri uzun süre uyusa da uyanmıyor. Uyuyalı iki saati geçti ben zorla uyandırıp emzirdim onda da bi memede yirmi dakika zor durdu uyuya uyuya emdi. Geceleri acıkınca bıraksam yine kendisi uyanıp ağlar mı acaba? Uyanmaz da aç kalır diye korkuyorum alarm kuruyorum zorla uyandırıyorum ama bu şekilde de içim huzursuz oluyor geceleri tam beslenemiyor gibi hissediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım var mı bi akıl verecek olan
Ben maalesef akşamları da banyo yaptırıyorum esim tutuyor bebeği ben de yıkıyorum oturunca ya kadar böyle artıkÇok güzel canımcığım. Şyi yapmışsın maşallahBen hala rutin oluşturma dönemindeyim de böyle de deneyeyim. Duşunu gündüz aldırıyorum uyuyor sonrasında 40 ı çıksın duşu geceye öyle alayım diye bekliyorum aslında ama beklemesemde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?