- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.541
Ben maalesef akşamları da banyo yaptırıyorum esim tutuyor bebeği ben de yıkıyorum oturunca ya kadar böyle artık
Yhaaa bende yakınımdan biri olsa yanımda devamlı yemek yapsa bana diye içimden gecirip duruyorum migdemden sesler geliyor artık alıştık o derece yedikce acikiyorum ve devamlı birşeyler yemek istiyorum ama bebiş sağolsun yapışık olsakda mutfakta sıcaktan zor oluyor çocukla klimalı odada bile emerken suyumuz çıkıyor yhaKızlar zayıflama perilerine ihtiyacım var emzirme sonrası inanılmaz içim kıyılıyor bu gidişle hamilelik döneminden daha çok kilo alcam.Emzirme döneminde zayıflama ekibi mi kursak hshdj
Oturmaya başladığı zamanlar seninle banyoda yıkanabilirsiniz canım ben o kivama gelince hemen hemen bu merasimli banyodan kurtuluruz artık benim işim varken de babası yıkıyordu çünkü ozamanlar çok daha rahat oluyordu hem oturmaya başladımi bakması ah birde apalayip yürümeye başladıkları zaman varya en bitirmelik zamanlari onlar yhaİyi yapıyosun bakma ben ilk batıl inançlardan yıkamadım şimdi de eriniyorum. Akşam saatlerinde benim pil bitiyor. Ne zaman duşa koynumda gireriz acaba? Böyle kova mova zor işler ya 3 dk banyo yapıcak diye 1 saat hazırlık yapıyorum jdjdj
O bendede var ki halada yapıyor ya gazı varken çıkmadan emmek istemiyor birde çok ağzına süt dolunca yapıyor öyle fark ettim suant emziriyordum ağladı bıraktı emdi bıraktı yine ağladı yastığa dizime karın üstü yatırdım tipisliyorum gazı çıksın devam emmeyeKıyamam biliyorum canım benimkide cok ağladı. Uyumadan evvel biraz süt sağ istersen, onun uyanma saatine yakın ılıklastır ver biraz ağlamasını sinirini alsın. Cunku cok ağlarken ve sinirliyken memeyi tutması cok güç. Benim bebiş 18 günlük oldu, o bile cok sinirlensin kavga ediyor memeyle
Bende emzirirken yiyenlerdenim maalesef gebeyken yemedim şimdi cnm neler istiyor neler sabah kalktım rüyamda mi gördüm sanki cnm pişi istiyor ama yapanım yokKızlar zayıflama perilerine ihtiyacım var emzirme sonrası inanılmaz içim kıyılıyor bu gidişle hamilelik döneminden daha çok kilo alcam.Emzirme döneminde zayıflama ekibi mi kursak hshdj
Bende emzirirken yiyenlerdenim maalesef gebeyken yemedim şimdi cnm neler istiyor neler sabah kalktım rüyamda mi gördüm sanki cnm pişi istiyor ama yapanım yok
Ah bu gazzO bendede var ki halada yapıyor ya gazı varken çıkmadan emmek istemiyor birde çok ağzına süt dolunca yapıyor öyle fark ettim suant emziriyordum ağladı bıraktı emdi bıraktı yine ağladı yastığa dizime karın üstü yatırdım tipisliyorum gazı çıksın devam emmeye
Ahh bu sulugözlülük bitircek beniiAy gözyaşlarımı zor tuttumsürekli göğsümde kalmak istemesi özellikle ne büyük bir mucize bu annelik
No no noo kendimizi bırakmıyoruzKızlar zayıflama perilerine ihtiyacım var emzirme sonrası inanılmaz içim kıyılıyor bu gidişle hamilelik döneminden daha çok kilo alcam.Emzirme döneminde zayıflama ekibi mi kursak hshdj
Kız hazırlığı bi dert bide sonrası. Paşamın masajı var tırnak törpülenmesi var saç taranması varİyi yapıyosun bakma ben ilk batıl inançlardan yıkamadım şimdi de eriniyorum. Akşam saatlerinde benim pil bitiyor. Ne zaman duşa koynumda gireriz acaba? Böyle kova mova zor işler ya 3 dk banyo yapıcak diye 1 saat hazırlık yapıyorum jdjdj
Yiyorum olduğu kadar cnm da hep evde olmayan yani yapılması gereken birşey istiyor doğal olarak yiyemiyorumKıız pişi deme. İçine tereyağı ve peynir uff. Süt ve süt ürünleri yasağım olduğu için bende yapmıyorum yoksa tek içimde olan şeyyasağın yoksa ye yahu nolcak. Kurcaz grubu vereceğiz kiloları.
Uçları mı yara cnm tam agizina aldırmaya çalış doğru emzirme ile anca geçiyor benimde sağ memeyi biraz zor tutuyor birde ne yaptıysa ucu sarı olmuş yara mı anlamadım acıyorBu memeleri kesip atmak istiyorum artık. Tam azaldı ağrı geçiyor gibi sanki diyorum ertesi gün tekrar yerleri tekmeleyerek emziriyorum. Var mı benim gibi olan? Çok çaresizim ya denemediğim şey kalmadı
Bu memeleri kesip atmak istiyorum artık. Tam azaldı ağrı geçiyor gibi sanki diyorum ertesi gün tekrar yerleri tekmeleyerek emziriyorum. Var mı benim gibi olan? Çok çaresizim ya denemediğim şey kalmadı
Uçları mı yara cnm tam agizina aldırmaya çalış doğru emzirme ile anca geçiyor benimde sağ memeyi biraz zor tutuyor birde ne yaptıysa ucu sarı olmuş yara mı anlamadım acıyor
yara gibi değil ama çok kızarık meme ucumCanım tahin yapı deneyecektin o iyi gelmedi Imi? Hemen geçirmez ama acıyı alıyor o sırada da doğru tutarsa ancak iyileşir. Yanlış tuttuğu sürece tekrarlar canım. Baktın olmuyor gerçekten bir emzirme danışmanından destek al canım. Meme ucu yarası çekilecek dert değil, çokta kıymetli bir mevzu bence emzirmek istediğin için söylüyorum bunu. Ev çözümleri işe yaramıyorsa profesyonel destek şart gibi geliyor bana.
Masaj mı işe yarıyor bir süre sonra kendiliğinde mi çıkıyor bilmiyorum ama yaptıktan bir saat sonra gaz çıkarıyorYavrum gazın özelliği o işte akşam saatlerinde vuruyormuş birikip birikip. Masaj işe yarıyor mu? Masaj yaptıkça çocuk eziliyor gibi hissediyorum ya yapasım da gelmiyor
Bırakılmıyor ah en büyük pişmanlığım doğduğu güne geri dönsemKızlar aranızda silikon uç kullanan var mı nasıl kurtulacağım bu illetten delirmek üzereyim artık. İlk gece resmen hemşire benimle uğramamak için meme ucu yok silikon alın dedi bir kullandık bebeğim asla bırakmıyor şimdi
Evet ya gercektenn cok zor bi de her gün yaptirmak.. ben anca gün asiri yaptiririm her gün beklemesin yavrum bendenİyi yapıyosun bakma ben ilk batıl inançlardan yıkamadım şimdi de eriniyorum. Akşam saatlerinde benim pil bitiyor. Ne zaman duşa koynumda gireriz acaba? Böyle kova mova zor işler ya 3 dk banyo yapıcak diye 1 saat hazırlık yapıyorum jdjdj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?