- 16 Ocak 2021
- 4.301
- 7.701
- 108
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.561
Evet canım çok normal. Birkaç güne gündüz uykuları azalacak ve oyalamakta zorlanacaksınKizlar merhaba.. ya benim fistik gündüzleri sürekli uyuyor, emmeye kalkiyo 2-2,5 saatte bir onun haricinde uyanmiyor. Geceleri de ikinip duruyo o yüzden gece uykulari gündüz uykusu gibi derin olmuyor. 13 günlügüz bugün, bu uyku hali normal midir? Toplasan gözü acik kaldigi süre yarim saat falandir
Akşam vuruyor bizede cadı saati 8 den 12 e kadar emmek istiyor emiyor gaz oluyor çığlık atıyor sinirlerim zıplıyor uyuyor yatırıyorum 2 sn sonra çığlık çığlığa of bı biteydi gazlarYavrum gazın özelliği o işte akşam saatlerinde vuruyormuş birikip birikip. Masaj işe yarıyor mu? Masaj yaptıkça çocuk eziliyor gibi hissediyorum ya yapasım da gelmiyor
Akşam vuruyor bizede cadı saati 8 den 12 e kadar emmek istiyor emiyor gaz oluyor çığlık atıyor sinirlerim zıplıyor uyuyor yatırıyorum 2 sn sonra çığlık çığlığa of bı biteydi gazlar
Onu bende yapıyorum da ucuna kadar gelince o kolay çıkıyor da bez değiştirmede falan üstten ve ikinirken ki çıkacak olan gaz zorlu yhs bitti yavrum bugün yaAh bu gazzkıyamam yavrularıma ya nelerle ugrasıolar kücük bedenleriyle ben bakıorm kızarıyor ıkınıyor, sırtını göbeğime alcak şekilde döndürüyorum keremi, iki bacağınıda sanki alaturka tuvalette oturuyormus gibi tutuyorum yukarı kaldırıyoem biraz, o zaman gazla beraber kakasınıda yapıykr. Ama tabi çoğu zamanda pışpış 10 saat kucakta dolandırıyorum anca öle cıkıyoe
Cnm benim kızımda öyleydi hatta şimdi reflü yatağını vs kullanıyorum çıkmayan kusmuk lekeleri var , çok üzülüyordum meğersem laktoz intorelansı varmış onun için damla vermişlerdi hem emzirmede veriyordun çok zor bir süreçtiİnşallah 40 ile birlikte kurtulcaz hepimiz öyle kodluyorumzira mental sağlığımı çok zorluyor. Bizde bide kusma var. Çocuğumu tutarken, emzirirken dert sahibi oluyorum resmen. Vermediğim ilaç damla kalmadı. Ona da ayrı üzülüyorum. Yine siz sabırlı analarsınız maşallah
Relactaz mı? Dün ona bizde başladık. Her emzirmeden sonra damla veriyorum. İyi gelmiş miydi?Cnm benim kızımda öyleydi hatta şimdi reflü yatağını vs kullanıyorum çıkmayan kusmuk lekeleri var , çok üzülüyordum meğersem laktoz intorelansı varmış onun için damla vermişlerdi hem emzirmede veriyordun çok zor bir süreçti
Kızlar bu video da ben kadının gögsünden çıkardığı sağma makinası oldugunu düşündüğüm aletlere takıldım, sağma makinasıdır Di mi o
Canım neden çekiniyorsun korse takmaktan? Benim doktorum ertesi gün taktırmaya başladı daha taburcu bile olmamıştım. Korsesiz yatıp kalkamıyordum çok faydasını gördüm. 11. Gündeyim baya toparlandı göbüşüm. Kontrole gittimde korse takanla takmayan hemen anlaşılıyor dedi hatta. Ama sıcaklardan dayanamıyorum artık vedalaşıcam sanırım.kızlar uykusuz gecelerden ve sütlü tişörtlerden hepinize merhababizde anlattıklarınızda hemen hemen aynı durumdayız oyüzden fazla bişey yazmaıcam biz 20 günlük olduk sezeryan sonrası korse taktınızmı takmak istiyorum ama bişey olurmu korkuyorum ama göbekte hamur teknesi gibi yaa fena bozuyor moralimi birde kanamalarınız azaldımı veya bittimi ben hala devam ediyor bi gün kesiliyor oh bitti diyorum sonra tekrar başlıyor nekadar sürecek böyle
Ben ilk defa denk geldim, çok büyük kolaylık gibi geldi vallaEvet canım müthiş birşey. Bende çok niyetlendim almaya hatta kk da konu açtım ama kimse almamış tecrübe yoktu pahalıydı da biraz neyse dedim riske atmadım. Şuan pişmanım ama keşke alsaydım deneseydim.
Ben ilk defa denk geldim, çok büyük kolaylık gibi geldi vallaFestimm bu arada sen ilk ay aşısını yaptırdın mı?
Aşılardan sonra huyu suyu değişiyor ya bazen bebelerin, bana da aşı gerginliği gelmeye başladı hangi aşıdan sonra olmuştu hatırlamıyorum ama çok huysuzlanmıştı benim büyük olanKesinlikle harika bir cihaz ama işte cesaret edemedim. Şimdi belim kırılıyor sür sağıcam diye. Avent iyi hoş ama ergonomik değil. Manken gibi kadın eller serbest tutuyor eee benim göbeğim var düz durmuyor jdjdjdj
Evet canım dün hepatiti yaptırdık.
Aşılardan sonra huyu suyu değişiyor ya bazen bebelerin, bana da aşı gerginliği gelmeye başladı hangi aşıdan sonra olmuştu hatırlamıyorum ama çok huysuzlanmıştı benim büyük olan
Benim de aynı durumBu memeleri kesip atmak istiyorum artık. Tam azaldı ağrı geçiyor gibi sanki diyorum ertesi gün tekrar yerleri tekmeleyerek emziriyorum. Var mı benim gibi olan? Çok çaresizim ya denemediğim şey kalmadı
Ben de giremedim kaç gündür resmen susadım kk yaKızlar 1 gündür sayfa hata veriyordu giriş yapamadım , hızlıca baktım yeni doğum yapan annelerimiz yok sanki kilo konusu açılmış ben de emzirirken çok acıkanlardanım birde emzirirken hızlı kilo veriyorum ama karnım oyun hamuru gibi birde doğum çizgisi hala geçmedi karnımda gıcık oluyorumMiray kusum da emzik almıyor benimle yapışık gezmek istiyor birlikte kanguru gibi geziyoruz
Ben de korse takıyorum en baştan beri çok faydasını gördüm. Sadece alt karında kaldı 4-5 aylık gibi. Ama ben de istemiyorum artık günde en az 8 saat takıyordum artık çok bunalıyorum sıcakta klimada olsam dahi beni sıkmaya başladı psikolojik olarak. Kaç gün kullanmamız gerek ki acaba normalde?Canım neden çekiniyorsun korse takmaktan? Benim doktorum ertesi gün taktırmaya başladı daha taburcu bile olmamıştım. Korsesiz yatıp kalkamıyordum çok faydasını gördüm. 11. Gündeyim baya toparlandı göbüşüm. Kontrole gittimde korse takanla takmayan hemen anlaşılıyor dedi hatta. Ama sıcaklardan dayanamıyorum artık vedalaşıcam sanırım.
Pentinin falan külot korsesi varmış ona geçebilirsin dedi doktor ama süresini hatırlayamadım şimdi. Dikiş yerim iyileşene kadar takmaya çalışırım ben, bebeği ayaktayken kucağıma alınca hala daha sızlıyorBen de korse takıyorum en baştan beri çok faydasını gördüm. Sadece alt karında kaldı 4-5 aylık gibi. Ama ben de istemiyorum artık günde en az 8 saat takıyordum artık çok bunalıyorum sıcakta klimada olsam dahi beni sıkmaya başladı psikolojik olarak. Kaç gün kullanmamız gerek ki acaba normalde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?