2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım çok normal. Birkaç güne gündüz uykuları azalacak ve oyalamakta zorlanacaksın

Evet canım çok normal. Birkaç güne gündüz uykuları azalacak ve oyalamakta zorlanacaksın

Geceleri su performansi göstersin de insallah gündüzleri artik bi sekilde oyalicaz

Yavrum gazın özelliği o işte akşam saatlerinde vuruyormuş birikip birikip. Masaj işe yarıyor mu? Masaj yaptıkça çocuk eziliyor gibi hissediyorum ya yapasım da gelmiyor
Akşam vuruyor bizede cadı saati 8 den 12 e kadar emmek istiyor emiyor gaz oluyor çığlık atıyor sinirlerim zıplıyor uyuyor yatırıyorum 2 sn sonra çığlık çığlığa of bı biteydi gazlar

kızlar uykusuz gecelerden ve sütlü tişörtlerden hepinize merhababizde anlattıklarınızda hemen hemen aynı durumdayız oyüzden fazla bişey yazmaıcam biz 20 günlük olduk sezeryan sonrası korse taktınızmı takmak istiyorum ama bişey olurmu korkuyorum ama göbekte hamur teknesi gibi yaa fena bozuyor moralimi birde kanamalarınız azaldımı veya bittimi ben hala devam ediyor bi gün kesiliyor oh bitti diyorum sonra tekrar başlıyor nekadar sürecek böyle

Akşam vuruyor bizede cadı saati 8 den 12 e kadar emmek istiyor emiyor gaz oluyor çığlık atıyor sinirlerim zıplıyor uyuyor yatırıyorum 2 sn sonra çığlık çığlığa of bı biteydi gazlar

İnşallah 40 ile birlikte kurtulcaz hepimiz öyle kodluyorum zira mental sağlığımı çok zorluyor. Bizde bide kusma var. Çocuğumu tutarken, emzirirken dert sahibi oluyorum resmen. Vermediğim ilaç damla kalmadı. Ona da ayrı üzülüyorum. Yine siz sabırlı analarsınız maşallah

Onu bende yapıyorum da ucuna kadar gelince o kolay çıkıyor da bez değiştirmede falan üstten ve ikinirken ki çıkacak olan gaz zorlu yhs bitti yavrum bugün ya

Cnm benim kızımda öyleydi hatta şimdi reflü yatağını vs kullanıyorum çıkmayan kusmuk lekeleri var , çok üzülüyordum meğersem laktoz intorelansı varmış onun için damla vermişlerdi hem emzirmede veriyordun çok zor bir süreçti

Kızlar 1 gündür sayfa hata veriyordu giriş yapamadım , hızlıca baktım yeni doğum yapan annelerimiz yok sanki kilo konusu açılmış ben de emzirirken çok acıkanlardanım birde emzirirken hızlı kilo veriyorum ama karnım oyun hamuru gibi birde doğum çizgisi hala geçmedi karnımda gıcık oluyorum Miray kusum da emzik almıyor benimle yapışık gezmek istiyor birlikte kanguru gibi geziyoruz

Relactaz mı? Dün ona bizde başladık. Her emzirmeden sonra damla veriyorum. İyi gelmiş miydi?

Kızlar bu video da ben kadının gögsünden çıkardığı sağma makinası oldugunu düşündüğüm aletlere takıldım, sağma makinasıdır Di mi o

Evet canım müthiş birşey. Bende çok niyetlendim almaya hatta kk da konu açtım ama kimse almamış tecrübe yoktu pahalıydı da biraz neyse dedim riske atmadım. Şuan pişmanım ama keşke alsaydım deneseydim.

Canım neden çekiniyorsun korse takmaktan? Benim doktorum ertesi gün taktırmaya başladı daha taburcu bile olmamıştım. Korsesiz yatıp kalkamıyordum çok faydasını gördüm. 11. Gündeyim baya toparlandı göbüşüm. Kontrole gittimde korse takanla takmayan hemen anlaşılıyor dedi hatta. Ama sıcaklardan dayanamıyorum artık vedalaşıcam sanırım.

Ben ilk defa denk geldim, çok büyük kolaylık gibi geldi valla Festimm bu arada sen ilk ay aşısını yaptırdın mı?

Ben ilk defa denk geldim, çok büyük kolaylık gibi geldi valla Festimm bu arada sen ilk ay aşısını yaptırdın mı?

Kesinlikle harika bir cihaz ama işte cesaret edemedim. Şimdi belim kırılıyor sür sağıcam diye. Avent iyi hoş ama ergonomik değil. Manken gibi kadın eller serbest tutuyor eee benim göbeğim var düz durmuyor jdjdjdj

Evet canım dün hepatiti yaptırdık.

Aşılardan sonra huyu suyu değişiyor ya bazen bebelerin, bana da aşı gerginliği gelmeye başladı hangi aşıdan sonra olmuştu hatırlamıyorum ama çok huysuzlanmıştı benim büyük olan

Aşılardan sonra huyu suyu değişiyor ya bazen bebelerin, bana da aşı gerginliği gelmeye başladı hangi aşıdan sonra olmuştu hatırlamıyorum ama çok huysuzlanmıştı benim büyük olan

Kız sus bir o kaldı başıma gelmeyen tövbest ya bu hafif bir aşı o 2. Aydır 3 taneymiş ateşte yapıyormuş ya.

Bu memeleri kesip atmak istiyorum artık. Tam azaldı ağrı geçiyor gibi sanki diyorum ertesi gün tekrar yerleri tekmeleyerek emziriyorum. Var mı benim gibi olan? Çok çaresizim ya denemediğim şey kalmadı
Benim de aynı durum 2 gündür gümüş kapak kullanıyorum en azından çamaşıra sürttü acıdı derdi olmuyor dedim ama gümüş kapağı açtığımda kanamış olduğunu görüyorum . İstemeden emzirmeye karşı korku oluştu bende . İsteksiz gidiyorum sütüm de azaldı keyifler kaçık. Nurse harveys mom-ma şurup başladım. Süt artırmak İçin öneriniz olan varsa kızlar size saatlerce dua

Ben de giremedim kaç gündür resmen susadım kk ya bir ara depresyona girecek gibi oluyorum, teselli ile düzeliyorum falan bir de bana çok ağır gelen bir tempo şuan içinde olduğum.
Kilo konusunu kaçırdım ama ben toplamda 23 kilo civarı almıştım, ilk hafta kontrolümde 12-13 kilo gitmişti. Şimdi tekrar aldım gibi hissediyorum. Aşırı acıkıyorum ve susuyorum. Sürekli tatlı şeylere saldırıyorum. Korse ile falan ilk hafta bir anda toparlamıştım ama şuan gene aldım gibi napıcaz ya :/// bir de benim de o çizgi duruyor.
Benim asıl şokum koltuk altlarım bembeyazdı ama karardı şu an onlar da hala aynı, meme uçları da öyle kopkoyu oldu onu geçtim özel bölgem de karardı. Acaba geçecek mi bunlar aşırı merak ediyorum ben de.
Benimki de emzik almıyor ama biberon alıyor. Emzik alsalar o kadar rahat olurduk ki! Belki büyüyünce alırlar biraz daha emme sıklıkları azalınca kendileri ister belki oyalanmak için.
Ben de korse takıyorum en baştan beri çok faydasını gördüm. Sadece alt karında kaldı 4-5 aylık gibi. Ama ben de istemiyorum artık günde en az 8 saat takıyordum artık çok bunalıyorum sıcakta klimada olsam dahi beni sıkmaya başladı psikolojik olarak. Kaç gün kullanmamız gerek ki acaba normalde?

Kızlar bir şey soracağım. Epizyotomili normal doğum mu sezaryen mi daha zor sonraki süreçte saçma bir soru olabilir ama cidden merak ediyorum.

Pentinin falan külot korsesi varmış ona geçebilirsin dedi doktor ama süresini hatırlayamadım şimdi. Dikiş yerim iyileşene kadar takmaya çalışırım ben, bebeği ayaktayken kucağıma alınca hala daha sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…