2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
O şurup çok güzel işe yarıyor cnm ben 1 bardak suya katıp içerdim diğer doğumumda

Kızlar bu video da ben kadının gögsünden çıkardığı sağma makinası oldugunu düşündüğüm aletlere takıldım, sağma makinasıdır Di mi o

Şahane birşey Türkiyede yeni yeni yaygınlaştı biraz pahalı bence işe başlayacak anneler için çok işe yarar keşke bende de olsa

Cnm seninde alt karnın acıyor mu elinle deyince vs benim hala acıyor hassasiyet var

Takvimde doğum yapalı 6 gün oldu yazıyor. Öyleyse eğer, 1 haftaya baya rahatlayacaksın

Ahhh en güzel en kolay zamanlari bizim 20 günlükken acildi gozleri, öncesinde 7/24 uyuyordu. O günlerin kiymetini bilip de dinlenemedigime hala yaniyorum

Ahhh en güzel en kolay zamanlari bizim 20 günlükken acildi gozleri, öncesinde 7/24 uyuyordu. O günlerin kiymetini bilip de dinlenemedigime hala yaniyorum
Evet canim ben de dinlenemiyorum sinir oluyorum bu duruma. Ablasi bi yandan ev isleri bi yandan.. yatmaya firsat yok ki
Suanda da gözlerimiz fal tasi mübarek bütün gün giki cikmadan uyuduu suanda aktif ki ne aktif

Bnde beş günlükken taktım sonra dikişlerim açıldı bi hafta kanadılar oyüzden korktum şimdi iyileşti çok şükür o sebeple dedim cnm kilot korsemde var birde şu bant gibi olan var uzun sarıyorsun bel bölgene streç gibi birde sıcak ta mahvediyor haklısın yarın yine takıyım bari

Ayni durumdayiz iki saattir uyutmaya calisiyorum kundak yapamadik biz yaa, üstünü bile örtemiyoruz en ufak bir seyi hissediyor napcaz böyle bilmiyorum uyurken bile kipir kipir

Ayni durumdayiz iki saattir uyutmaya calisiyorum kundak yapamadik biz yaa, üstünü bile örtemiyoruz en ufak bir seyi hissediyor napcaz böyle bilmiyorum uyurken bile kipir kipir
Biz de ayni sekiliz kolumdaki saat uyudugumu sayiyor sürekli gözüm onda bi de acaba uyudum mu saymis mi diye
Yüzüstü yatirinca dsha sakin kaliyor,
Ama sürekli de öyle tutamiyorum. Döndürdüm az önce sirt üstü hemen meme aranmaya basladi, gaz skntilari vs..

Yüzüstü yatirinca dsha sakin kaliyor
Aradığım yorum bizimki sırtüstü assssla durmuyor illa ki yüzüstü yatırmamız gerek mesela dizimin üstüne vs. Kollarıma sırtüstü aldığımda çığlık basmaya başlıyor. En son dedik ki acaba poposunda falan bişe mi batıyor acıtıyor çok ilginç hala çözemedim ne

Canim bence bagirsaklari daha rahat ediyor canim bir de sirt üstü yatinca o eller daha aktif oluyor agzina götürüyor falan o da etken

Ben de aynısını yaptım canım son çare olarak gidip gümüş kapak aldım bir de bunu deneyeyim dedim dünden beri takıyorum. Ve aynı şekilde emzirmek işkence oldu tamamen.. gece uykudan uyandığımda daha emzirmeye başlamadan gözlerim doluyor sütüm var benim özel bir şey kullanmıyorum ama ilk 2 hafta laktamax kullanmıştım doktor tavsiyesi ile. Şimdi de her gece sağıyorum gece çok aktif emmediği için . Sağmak baya etkili oldu bende ilacı bıraktım

İnanılmaz zor bir gece geçirdm hiç böyle olmazdı. Saat birde kıvranmaya başladı doğru düzgün emmiyor, uyumuyor ama ağlamıyor da. Gözü kapalı kıvranıyor. Kaka yaptı, birkaç kez gaz sesi geldi ama yine de kıvranmaya devam ediyor. Zorla memeye getirdim çok şiddetli ağlama krizine girdi. Hâlâ böyleyiz
Ne yapmam lazım? Hem aç hem gazı var

Son düzenleme:

Al bizden de o kadar. Halbuki dün dışarı çıkmıştık birşeyler yapmıştık çok mutluyduk gece burnumuzdan geldi. Asla sırtı yer görmedi. Ya memede uyumaya çalıştı ya babasının göğsünde. Yoruldukça döndürdük. Dediğin gibi ıkınmaktan ememiyor normalde 15 dk da işini bitirip doyan çocuk 45-50 dk memede kaldı. Bende müdahale etmedim duygusal olarakta ihtiyacı vardı belliydi ama mahvolduk. Asla sırt üstü koydurmuyor masaj va yapılmıyor. Ben şimdi ilaçlarını vericem belki rahatlatır. Birde gaz için yapar mısın bilmem ama ben 1 tk sütüme 1-2 damla zeytinyağı damlatıp veriyorum normalde iyi geliyor doktor önermişti bunu. Araştırıp içine sinerse deneyebilirsin. Veya bekleyeceksin arkadaşım o atacak.

Bi bakayım canım resmen aç kaldı emip bu kadar sancı çekse üzülmeyeceğim

Bi bakayım canım resmen aç kaldı emip bu kadar sancı çekse üzülmeyeceğim

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Elini kolunu bağlamıştır. Herşeyi okey ama dimi? Altı kuru ve pişik yok bez sıkmıyor? Elleri kolları ayakları rahat dolanık birşey yok? Saç dipleri havadar mı? Bak taranmayı seviyorsa çok rahatlatıyor?
Üstü temiz ve kuru ve sıcaklığa uygun? Ateşi yok? Ağzında pamukçuk yok? Burnu açık?

Bunlar benim cross check bunlar okeyse ve hala ağlıyorsa bende ağlıyorum

Aynen bunların hepsi tamam acaba atak haftasına falan mı girdik diyorum sadece gaz olmayabilir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…