- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.581
Büyük olasılıkla cnm dolapta durması gereken birşeydi benim kullandığım eczaneden buz tabletleri ile birlikte verirlerdi hatırladığımRelactaz mı? Dün ona bizde başladık. Her emzirmeden sonra damla veriyorum. İyi gelmiş miydi?
O şurup çok güzel işe yarıyor cnm ben 1 bardak suya katıp içerdim diğer doğumumdaBenim de aynı durum2 gündür gümüş kapak kullanıyorum en azından çamaşıra sürttü acıdı derdi olmuyor dedim ama gümüş kapağı açtığımda kanamış olduğunu görüyorum . İstemeden emzirmeye karşı korku oluştu bende . İsteksiz gidiyorum sütüm de azaldı keyifler kaçık. Nurse harveys mom-ma şurup başladım. Süt artırmak İçin öneriniz olan varsa kızlar size saatlerce dua
Şahane birşey Türkiyede yeni yeni yaygınlaştı biraz pahalı bence işe başlayacak anneler için çok işe yarar keşke bende de olsaKızlar bu video da ben kadının gögsünden çıkardığı sağma makinası oldugunu düşündüğüm aletlere takıldım, sağma makinasıdır Di mi o
Cnm seninde alt karnın acıyor mu elinle deyince vs benim hala acıyor hassasiyet varKızlar 1 gündür sayfa hata veriyordu giriş yapamadım , hızlıca baktım yeni doğum yapan annelerimiz yok sanki kilo konusu açılmış ben de emzirirken çok acıkanlardanım birde emzirirken hızlı kilo veriyorum ama karnım oyun hamuru gibi birde doğum çizgisi hala geçmedi karnımda gıcık oluyorumMiray kusum da emzik almıyor benimle yapışık gezmek istiyor birlikte kanguru gibi geziyoruz
Takvimde doğum yapalı 6 gün oldu yazıyor. Öyleyse eğer, 1 haftaya baya rahatlayacaksınPentinin falan külot korsesi varmış ona geçebilirsin dedi doktor ama süresini hatırlayamadım şimdi. Dikiş yerim iyileşene kadar takmaya çalışırım ben, bebeği ayaktayken kucağıma alınca hala daha sızlıyor
Ahhh en güzel en kolay zamanlariKizlar merhaba.. ya benim fistik gündüzleri sürekli uyuyor, emmeye kalkiyo 2-2,5 saatte bir onun haricinde uyanmiyor. Geceleri de ikinip duruyo o yüzden gece uykulari gündüz uykusu gibi derin olmuyor. 13 günlügüz bugün, bu uyku hali normal midir? Toplasan gözü acik kaldigi süre yarim saat falandir
Evet canim ben de dinlenemiyorum sinir oluyorum bu duruma. Ablasi bi yandan ev isleri bi yandan.. yatmaya firsat yok kiAhhh en güzel en kolay zamanlaribizim 20 günlükken acildi gozleri, öncesinde 7/24 uyuyordu. O günlerin kiymetini bilip de dinlenemedigime hala yaniyorum
Bnde beş günlükken taktım sonra dikişlerim açıldı bi hafta kanadılar oyüzden korktum şimdi iyileşti çok şükür o sebeple dedim cnm kilot korsemde var birde şu bant gibi olan var uzun sarıyorsun bel bölgene streç gibi birde sıcak ta mahvediyor haklısın yarın yine takıyım bariCanım neden çekiniyorsun korse takmaktan? Benim doktorum ertesi gün taktırmaya başladı daha taburcu bile olmamıştım. Korsesiz yatıp kalkamıyordum çok faydasını gördüm. 11. Gündeyim baya toparlandı göbüşüm. Kontrole gittimde korse takanla takmayan hemen anlaşılıyor dedi hatta. Ama sıcaklardan dayanamıyorum artık vedalaşıcam sanırım.
Ayni durumdayiz iki saattir uyutmaya calisiyorumKızlar iyi gecelertabi böyle birşey mümkünse
Ya karnı tok altı temiz gazı yok, bu cocuk niçiiin ıkınıp duruyor değişik sesler cıkarıyor aklım almıyor. Uykuya da dalamıyor o yüzden eli kolı durmuyor, kundak yaptım daha da sinirlendi
Kızlar iyi gecelertabi böyle birşey mümkünse
Ya karnı tok altı temiz gazı yok, bu cocuk niçiiin ıkınıp duruyor değişik sesler cıkarıyor aklım almıyor. Uykuya da dalamıyor o yüzden eli kolı durmuyor, kundak yaptım daha da sinirlendi
Biz de ayni sekilizAyni durumdayiz iki saattir uyutmaya calisiyorumkundak yapamadik biz yaa, üstünü bile örtemiyoruz en ufak bir seyi hissediyor napcaz böyle bilmiyorum uyurken bile kipir kipir
Aradığım yorumYüzüstü yatirinca dsha sakin kaliyor
Canim bence bagirsaklari daha rahat ediyor canim bir de sirt üstü yatinca o eller daha aktif oluyor agzina götürüyor falan o da etkenAradığım yorumbizimki sırtüstü assssla durmuyor illa ki yüzüstü yatırmamız gerek mesela dizimin üstüne vs. Kollarıma sırtüstü aldığımda çığlık basmaya başlıyor. En son dedik ki acaba poposunda falan bişe mi batıyor acıtıyor çok ilginç hala çözemedim ne
Ben de aynısını yaptım canım son çare olarak gidip gümüş kapak aldım bir de bunu deneyeyim dedim dünden beri takıyorum. Ve aynı şekilde emzirmek işkence oldu tamamen.. gece uykudan uyandığımda daha emzirmeye başlamadan gözlerim doluyorBenim de aynı durum2 gündür gümüş kapak kullanıyorum en azından çamaşıra sürttü acıdı derdi olmuyor dedim ama gümüş kapağı açtığımda kanamış olduğunu görüyorum . İstemeden emzirmeye karşı korku oluştu bende . İsteksiz gidiyorum sütüm de azaldı keyifler kaçık. Nurse harveys mom-ma şurup başladım. Süt artırmak İçin öneriniz olan varsa kızlar size saatlerce dua
İnanılmaz zor bir gece geçirdm hiç böyle olmazdı. Saat birde kıvranmaya başladı doğru düzgün emmiyor, uyumuyor ama ağlamıyor da. Gözü kapalı kıvranıyor. Kaka yaptı, birkaç kez gaz sesi geldi ama yine de kıvranmaya devam ediyor. Zorla memeye getirdim çok şiddetli ağlama krizine girdi. Hâlâ böyleyiz
Ne yapmam lazım? Hem aç hem gazı var
Bi bakayım canım resmen aç kaldı emip bu kadar sancı çekse üzülmeyeceğimAl bizden de o kadar. Halbuki dün dışarı çıkmıştık birşeyler yapmıştık çok mutluyduk gece burnumuzdan geldi. Asla sırtı yer görmedi. Ya memede uyumaya çalıştı ya babasının göğsünde. Yoruldukça döndürdük. Dediğin gibi ıkınmaktan ememiyor normalde 15 dk da işini bitirip doyan çocuk 45-50 dk memede kaldı. Bende müdahale etmedim duygusal olarakta ihtiyacı vardı belliydi ama mahvolduk. Asla sırt üstü koydurmuyor masaj va yapılmıyor. Ben şimdi ilaçlarını vericem belki rahatlatır. Birde gaz için yapar mısın bilmem ama ben 1 tk sütüme 1-2 damla zeytinyağı damlatıp veriyorum normalde iyi geliyor doktor önermişti bunu. Araştırıp içine sinerse deneyebilirsin. Veya bekleyeceksin arkadaşım o atacak.
Bi bakayım canım resmen aç kaldı emip bu kadar sancı çekse üzülmeyeceğim
Aynen bunların hepsi tamam acaba atak haftasına falan mı girdik diyorum sadece gaz olmayabilir olaySeni o kadar iyi anlıyorum ki. Elini kolunu bağlamıştır. Herşeyi okey ama dimi? Altı kuru ve pişik yok bez sıkmıyor? Elleri kolları ayakları rahat dolanık birşey yok? Saç dipleri havadar mı? Bak taranmayı seviyorsa çok rahatlatıyor?
Üstü temiz ve kuru ve sıcaklığa uygun? Ateşi yok? Ağzında pamukçuk yok? Burnu açık?
Bunlar benim cross check bunlar okeyse ve hala ağlıyorsa bende ağlıyorum
Aynen bunların hepsi tamam acaba atak haftasına falan mı girdik diyorum sadece gaz olmayabilir olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?