- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.601
Altı aylıkken vurulan olmasın o su iz yapan koldaki.. kiii gerçekten de öyle her aşı sonrası değişik huylar falan bizimde yarın bir ay aşısı bakalım ben cuma günü dr a götürdüm iki gündür huyu değişti yavrumun hiç hakkından gelinmiyor devamlı ağlıyor huzursuz birde pazara inmiştik üstüne tuz biber oldu sanırım gazdan catliycak gibi oluyor yavrum yha ablam en az altı ay böyle olabilir dedi bitim benAşılardan sonra huyu suyu değişiyor ya bazen bebelerin, bana da aşı gerginliği gelmeye başladı hangi aşıdan sonra olmuştu hatırlamıyorum ama çok huysuzlanmıştı benim büyük olan
Kundağı en fazla günde iki kere yapabiliyorum oda uyumamak icin ıkinma krizind girdikçe oluyo birde baska yerde uyuma zorluğu çekiyor öyle yapıyorum tam kundak ama şey işte belki. Canım gerçekten değişik modeller yha benimki bunlar varken durmuyor diyordum sende onlarda yokken ağlıyor.Kızlar iyi gecelertabi böyle birşey mümkünse
Ya karnı tok altı temiz gazı yok, bu cocuk niçiiin ıkınıp duruyor değişik sesler cıkarıyor aklım almıyor. Uykuya da dalamıyor o yüzden eli kolı durmuyor, kundak yaptım daha da sinirlendi
Migdesindeki gazi çıkarmadığı sürece emzirmeye cabaladikcs bir iki cekip sinir krizine girip ağlıyor canim benim kızım. Benim kizda öyle fark ettim ki migdesi sis ve o gaz çıkmadan emmeyecek baya uğraştırdi uğraştırdi sonra çıkardık o gazi emmeye devam etti emerkende uyudu kaldı yavrum da çoğunluk la heryeriyle gaz dolu yavrum kolayda çıkmıyor alltan yaparken zorlanıyor çocuğumİnanılmaz zor bir gece geçirdm hiç böyle olmazdı. Saat birde kıvranmaya başladı doğru düzgün emmiyor, uyumuyor ama ağlamıyor da. Gözü kapalı kıvranıyor. Kaka yaptı, birkaç kez gaz sesi geldi ama yine de kıvranmaya devam ediyor. Zorla memeye getirdim çok şiddetli ağlama krizine girdi. Hâlâ böyleyiz
Ne yapmam lazım? Hem aç hem gazı var
Tabi acıma hala devam ediyor ama daha 20 gün oldu geçecek hepsi sadece hissizlik uzun süre geçmiyorCnm seninde alt karnın acıyor mu elinle deyince vs benim hala acıyor hassasiyet var
Kuzu benim ilk gebelikte böyle kararma olmamıştı, hatta beyazlamıştı her yerim ama sonra normale dönmüştü, sanırım bunda da döneceğizBen de giremedim kaç gündür resmen susadım kk yabir ara depresyona girecek gibi oluyorum, teselli ile düzeliyorum falan bir de bana çok ağır gelen bir tempo şuan içinde olduğum.
Kilo konusunu kaçırdım ama ben toplamda 23 kilo civarı almıştım, ilk hafta kontrolümde 12-13 kilo gitmişti. Şimdi tekrar aldım gibi hissediyorum. Aşırı acıkıyorum ve susuyorum. Sürekli tatlı şeylere saldırıyorum. Korse ile falan ilk hafta bir anda toparlamıştım ama şuan gene aldım gibi napıcaz ya :/// bir de benim de o çizgi duruyor.
Benim asıl şokum koltuk altlarım bembeyazdı ama karardı şu an onlar da hala aynı, meme uçları da öyle kopkoyu oldu onu geçtim özel bölgem de karardı. Acaba geçecek mi bunlar aşırı merak ediyorum ben de.
Benimki de emzik almıyor ama biberon alıyor. Emzik alsalar o kadar rahat olurduk ki! Belki büyüyünce alırlar biraz daha emme sıklıkları azalınca kendileri ister belki oyalanmak için.
Ben de korse takıyorum en baştan beri çok faydasını gördüm. Sadece alt karında kaldı 4-5 aylık gibi. Ama ben de istemiyorum artık günde en az 8 saat takıyordum artık çok bunalıyorum sıcakta klimada olsam dahi beni sıkmaya başladı psikolojik olarak. Kaç gün kullanmamız gerek ki acaba normalde?
İnan hatırlamıyorum ama bir tanesi ateş falan da yapmıştı, çok huysuzlanmıştı sonra da olmayan huyu suyu daha da değişmişti diye hatırlıyorum,Altı aylıkken vurulan olmasın o su iz yapan koldaki.. kiii gerçekten de öyle her aşı sonrası değişik huylar falan bizimde yarın bir ay aşısı bakalım ben cuma günü dr a götürdüm iki gündür huyu değişti yavrumun hiç hakkından gelinmiyor devamlı ağlıyor huzursuz birde pazara inmiştik üstüne tuz biber oldu sanırım gazdan catliycak gibi oluyor yavrum yha ablam en az altı ay böyle olabilir dedi bitim ben
İnanırmısın bu sefer bende his var hissizlik olmadıTabi acıma hala devam ediyor ama daha 20 gün oldu geçecek hepsi sadece hissizlik uzun süre geçmiyor
Kuzu benim ilk gebelikte böyle kararma olmamıştı, hatta beyazlamıştı her yerim ama sonra normale dönmüştü, sanırım bunda da döneceğiz
İnan hatırlamıyorum ama bir tanesi ateş falan da yapmıştı, çok huysuzlanmıştı sonra da olmayan huyu suyu daha da değişmişti diye hatırlıyorum,ffestinalente 2.aydaki karma aşı olabilir diyor, sen 6 aylıktaki aşı demekki bizim önümüzde daha çooook meşakkatli yollar var
Karmada olabilir evet önümüzdeki aşılı günlerde değişik huylar bizi bekler diyelim ve o günleri beklemeye devam edelimTabi acıma hala devam ediyor ama daha 20 gün oldu geçecek hepsi sadece hissizlik uzun süre geçmiyor
Kuzu benim ilk gebelikte böyle kararma olmamıştı, hatta beyazlamıştı her yerim ama sonra normale dönmüştü, sanırım bunda da döneceğiz
İnan hatırlamıyorum ama bir tanesi ateş falan da yapmıştı, çok huysuzlanmıştı sonra da olmayan huyu suyu daha da değişmişti diye hatırlıyorum,ffestinalente 2.aydaki karma aşı olabilir diyor, sen 6 aylıktaki aşı demekki bizim önümüzde daha çooook meşakkatli yollar var
O niye canım noldu kiBu gece bizde uyuyamadık ama suç bende dayanamadım kavun yedim akşam bir tabak sonucu bu saate kadar sürdü bir daha yemicem
Bu gece bizde uyuyamadık ama suç bende dayanamadım kavun yedim akşam bir tabak sonucu bu saate kadar sürdü bir daha yemicem
Canım ben geçen cumartesi günü sezaryen oldum. Yarın dikişlerim alınacak . Üzerinde su geçirmez bant var o yüzden her gün duş alabildim .Sezeryan dogum yapan anneler her gun duş alıyor musunuz? Doktorum baba ilk 1 hafta banyo yaptırmadı sonra serbest dedi.ben de her gün alıyorum ama bir zararı olur mu bilemedim
Uğraşsam da çıkmıyor ki tuvaletini yaptı yine rahatlamadı kıvranmaya kaldığı yerden devamMigdesindeki gazi çıkarmadığı sürece emzirmeye cabaladikcs bir iki cekip sinir krizine girip ağlıyor canim benim kızım. Benim kizda öyle fark ettim ki migdesi sis ve o gaz çıkmadan emmeyecek baya uğraştırdi uğraştırdi sonra çıkardık o gazi emmeye devam etti emerkende uyudu kaldı yavrum da çoğunluk la heryeriyle gaz dolu yavrum kolayda çıkmıyor alltan yaparken zorlanıyor çocuğum
Benim yediğim ve yemediğim günler arasında fark olmuyor dikkat ettimYediklerimizin bu kadar hızlı ve kesin etki etmesi beni çok üzüyor. Napıcaz böyle bilmiyorum. Bizde insanız ya canımız çekiyor neticede. Ben günlerdir peynir ve ayran diye dolanıyorum. Ama yesem çocuğum mahvolacak biliyorum yemesem nefsim sıkıştırıyor. Bilemedim zormuş.
Canım ben geçen cumartesi günü sezaryen oldum. Yarın dikişlerim alınacak . Üzerinde su geçirmez bant var o yüzden her gün duş alabildim .
5. Gün kontrole gittimNormal doğum yapan kızçelerim, doktorunuz dikişlerinizi kontrol etti mi? Ben geçen hafta kontrole gittim sadece ultrasondan karnıma baktı, içim pek rahat etmedi açıkcası. Bir de kaç kez kontrole gittiniz?
benimde kızım 8 yasında ikinci bebegim karnımda bende 39+5 im bugun ve gercekten yeni geliyor hersey..Unutmuşum herşeyi sanki daha önce bebek bakmamış gibiyim
Çoğu zaman eriyen dikiş atılıyormuş bende alınan dikiş tercih etti doktorum. Doktorum estetik diktim dedi yarın sonucu göreceğimBenim bu sezeryanımda bant hastanede kaldığım gün takılı idi, çıkış yapacağım 2.gün bandı çıkardılar bir daha da bant falan takılmadı birde dikiş falan alınması diye bir durum iki sezeryanımda da yaşamadım
Kavun gaz yaptı cnm bana bile yaptı yani bebeği maffetti daha hala durmuyor kakasını da yaptı gazını da daha huzursuz zor kahvaltı ettim babasında bile durmadıO niye canım noldu ki
Vallaha yesek bı dert yemesek bı dert soğuk bile yiyip içince gaz yapıyor yaKavun tadı gelmiş mi bari, çektiğimiz çileye değsinben kavun hiç yemedim daha ama karpuz yedim
Dikişlerin dışarda mı cnm ben hastahaneden çıktığım ertesi günü yaptım hergun de yaptımSezeryan dogum yapan anneler her gun duş alıyor musunuz? Doktorum baba ilk 1 hafta banyo yaptırmadı sonra serbest dedi.ben de her gün alıyorum ama bir zararı olur mu bilemedim
Maşallah güle güle büyüt , güzel bir doğumun olur inşallahbenimde kızım 8 yasında ikinci bebegim karnımda bende 39+5 im bugun ve gercekten yeni geliyor hersey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?