2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aşılardan sonra huyu suyu değişiyor ya bazen bebelerin, bana da aşı gerginliği gelmeye başladı hangi aşıdan sonra olmuştu hatırlamıyorum ama çok huysuzlanmıştı benim büyük olan
Altı aylıkken vurulan olmasın o su iz yapan koldaki.. kiii gerçekten de öyle her aşı sonrası değişik huylar falan bizimde yarın bir ay aşısı bakalım ben cuma günü dr a götürdüm iki gündür huyu değişti yavrumun hiç hakkından gelinmiyor devamlı ağlıyor huzursuz birde pazara inmiştik üstüne tuz biber oldu sanırım gazdan catliycak gibi oluyor yavrum yha ablam en az altı ay böyle olabilir dedi bitim ben

Kundağı en fazla günde iki kere yapabiliyorum oda uyumamak icin ıkinma krizind girdikçe oluyo birde baska yerde uyuma zorluğu çekiyor öyle yapıyorum tam kundak ama şey işte belki. Canım gerçekten değişik modeller yha benimki bunlar varken durmuyor diyordum sende onlarda yokken ağlıyor.

Migdesindeki gazi çıkarmadığı sürece emzirmeye cabaladikcs bir iki cekip sinir krizine girip ağlıyor canim benim kızım. Benim kizda öyle fark ettim ki migdesi sis ve o gaz çıkmadan emmeyecek baya uğraştırdi uğraştırdi sonra çıkardık o gazi emmeye devam etti emerkende uyudu kaldı yavrum da çoğunluk la heryeriyle gaz dolu yavrum kolayda çıkmıyor alltan yaparken zorlanıyor çocuğum

Cnm seninde alt karnın acıyor mu elinle deyince vs benim hala acıyor hassasiyet var
Tabi acıma hala devam ediyor ama daha 20 gün oldu geçecek hepsi sadece hissizlik uzun süre geçmiyor Kuzu benim ilk gebelikte böyle kararma olmamıştı, hatta beyazlamıştı her yerim ama sonra normale dönmüştü, sanırım bunda da döneceğiz

İnan hatırlamıyorum ama bir tanesi ateş falan da yapmıştı, çok huysuzlanmıştı sonra da olmayan huyu suyu daha da değişmişti diye hatırlıyorum, ffestinalente 2.aydaki karma aşı olabilir diyor, sen 6 aylıktaki aşı demekki bizim önümüzde daha çooook meşakkatli yollar var

İnanırmısın bu sefer bende his var hissizlik olmadı

Karmada olabilir evet önümüzdeki aşılı günlerde değişik huylar bizi bekler diyelim ve o günleri beklemeye devam edelim .

Yediklerimizin bu kadar hızlı ve kesin etki etmesi beni çok üzüyor. Napıcaz böyle bilmiyorum. Bizde insanız ya canımız çekiyor neticede. Ben günlerdir peynir ve ayran diye dolanıyorum. Ama yesem çocuğum mahvolacak biliyorum yemesem nefsim sıkıştırıyor. Bilemedim zormuş.

Sezeryan dogum yapan anneler her gun duş alıyor musunuz? Doktorum baba ilk 1 hafta banyo yaptırmadı sonra serbest dedi.ben de her gün alıyorum ama bir zararı olur mu bilemedim
Canım ben geçen cumartesi günü sezaryen oldum. Yarın dikişlerim alınacak . Üzerinde su geçirmez bant var o yüzden her gün duş alabildim .

Uğraşsam da çıkmıyor ki tuvaletini yaptı yine rahatlamadı kıvranmaya kaldığı yerden devam

Benim yediğim ve yemediğim günler arasında fark olmuyor dikkat ettim

Canım ben geçen cumartesi günü sezaryen oldum. Yarın dikişlerim alınacak . Üzerinde su geçirmez bant var o yüzden her gün duş alabildim .

Benim bu sezeryanımda bant hastanede kaldığım gün takılı idi, çıkış yapacağım 2.gün bandı çıkardılar bir daha da bant falan takılmadı birde dikiş falan alınması diye bir durum iki sezeryanımda da yaşamadım

Normal doğum yapan kızçelerim, doktorunuz dikişlerinizi kontrol etti mi? Ben geçen hafta kontrole gittim sadece ultrasondan karnıma baktı, içim pek rahat etmedi açıkcası. Bir de kaç kez kontrole gittiniz?
5. Gün kontrole gittim
Sadece ultrason baktı rahim toparlanıyor dedi dikişler bakmadı sadece iltihap kötü var mı diye sordu
Baticon dışında da ne antibiyotik ne de merhem vermediler

Çoğu zaman eriyen dikiş atılıyormuş bende alınan dikiş tercih etti doktorum. Doktorum estetik diktim dedi yarın sonucu göreceğim 10 gündür merakla bekliyorum . Eğer dikişlerin güzel tuttuysa kanama akıntı yoksa duş almakta sıkıntı yok diye biliyorum

O niye canım noldu ki
Kavun gaz yaptı cnm bana bile yaptı yani bebeği maffetti daha hala durmuyor kakasını da yaptı gazını da daha huzursuz zor kahvaltı ettim babasında bile durmadı
Kavun tadı gelmiş mi bari, çektiğimiz çileye değsin ben kavun hiç yemedim daha ama karpuz yedim
Vallaha yesek bı dert yemesek bı dert soğuk bile yiyip içince gaz yapıyor ya
Sezeryan dogum yapan anneler her gun duş alıyor musunuz? Doktorum baba ilk 1 hafta banyo yaptırmadı sonra serbest dedi.ben de her gün alıyorum ama bir zararı olur mu bilemedim
Dikişlerin dışarda mı cnm ben hastahaneden çıktığım ertesi günü yaptım hergun de yaptım
benimde kızım 8 yasında ikinci bebegim karnımda bende 39+5 im bugun ve gercekten yeni geliyor hersey..
Maşallah güle güle büyüt , güzel bir doğumun olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…