2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Teşekkur ederim

Canım ben geçen cumartesi günü sezaryen oldum. Yarın dikişlerim alınacak . Üzerinde su geçirmez bant var o yüzden her gün duş alabildim .
Bende de bant vardi ama aldırmadi duş falan şaşırttı beni normalde her şeyi yapabilirsin modunda bir adam çünkü. Dikiş alınmalı değil benim.

Değil canım yani bu kendi kendine olan dikislerden. Ama yapma dedi. Neyse yapmadım zaten o 1 haftayı bu sıcakta lohusalikta atlattım ama suan acaba dedim her gun ıslanmasi bir sıkıntı yaratır mı onu bilemedim.

Peynir ayran mı o da mı yapıyormuş. Ben her gün yiyorum peyniri yogurdu

Değil canım yani bu kendi kendine olan dikislerden. Ama yapma dedi. Neyse yapmadım zaten o 1 haftayı bu sıcakta lohusalikta atlattım ama suan acaba dedim her gun ıslanmasi bir sıkıntı yaratır mı onu bilemedim.
Yaratmaz bence ya lazer kesim mi seninde ben hergun aldım ve kuruladım

Kuzum gece rutini mi bu
S
16 günlük olduk, ben sezeryan sonrası korseyi 5.gün falan takmaya başladım göbeğim gitti şükür kanamada bitti bende bazen beyaz sarı akıntı oluyor çok az sıcakta ped takmak çok zor oluyor zaten yazın lohusa olmak çok zormuş

Bende wee baby elektrikli süt sağma makinası kullanıyorum normalde çok güzel sağım yapıyor ama sabit durma olayı çok zorladı beni geçen hafta mochi nin süt sağma vakumlu pompasını aldım süper birşeh tam boşaltım yapıyor mu bilemiyorum ama sağım gücü güzel ve elektirk kablo vs birşeye bağımlı değilsin bi yandan emzirip bi yandan sağıyorum akan sütler de boşa gitmiyor tavsiye ederim

Cnm seninde alt karnın acıyor mu elinle deyince vs benim hala acıyor hassasiyet var
Benim karnımın üstü yani göbek deligimin olduğu yer dokununca bebeği kucağıma alıp ağırlık yapınca falan açıyor. Alt kısmı kontrol edemedim hiç ellemedim çünkü.

Son düzenleme:
Ben ilk günden beri kullanıyorum canim. Bana da hastanede hemşire tak dedi ordan taktım. Iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Aman emsin de ister silikondan emsin ister çıplak deyip biraktirmiyorum. Ama gece uyku sersemi emerken bi çıkarıp düz şekilde veriyorum alıyor. Ama kendinde emerken çıkarıp verdiğimde yabancı bir şeymiş gibi yapıyor almıyor tam memeyi. Bir zararı var mi ki silikon ucun? Ben yararlarını gordum. Yara olmadi sızlamadı hemen aldi şükür. Bir zararı yoktur inşallah.

Anneler sünnetle ilgili düşünceleriniz neler? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Bu zamana kadar yenidoğan sünnet istiyordum, Instagram da bir bayan oğluna yaptırmış biraz fazla kesmişler eğer düzelmezse ameliyat olacakmış korktum büyüyünce yaptırıcam bakalm her hangi bir sağlık sorunu çıkmazsa

Nohut fasulye bilindik di de bu kavun işini ilk defa duydum sanırım şimdi gaz için yenmez diye düşündükçe daha cok canım çekti ve yiyesim geldi simdi bide burdan yak gaz denen sey bitirdin bizi yavrumun düzenide bozuldu insalalh kirktan sonra herşey belli bir rutine koyarız

Geceden beri daha yeni derin uykuya dalabildi

Uğraşsam da çıkmıyor ki tuvaletini yaptı yine rahatlamadı kıvranmaya kaldığı yerden devam
Kakasını Yalınca rahatlar denir hani ama aksine yine de aynı ayni aynilar bu aralar gurubun anne bebeklerin derdi gaz bakalım belli bir sürelik evre ve an ise bu uzamadan bitisin gitsin yha gerçekten

Geceden beri daha yeni derin uykuya dalabildi
Biliyorum canım hem yavrun hem sen uyksuuz sun bebeğinin çektikleri ayrı zor yani gerçekten yha dun gecede biz öyleydik sabaha ilk defa böyle yorgun bitkindim normalde dert etmemdi uykusuzluğu ama olan yavruma oluyor yanarım yanarım bitek ona yanarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…