- 3 Ocak 2020
- 6.292
- 34.098
- 548
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.621
Teşekkur ederimKavun gaz yaptı cnm bana bile yaptı yani bebeği maffetti daha hala durmuyor kakasını da yaptı gazını da daha huzursuz zor kahvaltı ettim babasında bile durmadı
Vallaha yesek bı dert yemesek bı dert soğuk bile yiyip içince gaz yapıyor ya
Dikişlerin dışarda mı cnm ben hastahaneden çıktığım ertesi günü yaptım hergun de yaptım
Maşallah güle güle büyüt , güzel bir doğumun olur inşallah
Bende de bant vardi ama aldırmadi duş falan şaşırttı beni normalde her şeyi yapabilirsin modunda bir adam çünkü. Dikiş alınmalı değil benim.Canım ben geçen cumartesi günü sezaryen oldum. Yarın dikişlerim alınacak . Üzerinde su geçirmez bant var o yüzden her gün duş alabildim .
Değil canım yani bu kendi kendine olan dikislerden. Ama yapma dedi. Neyse yapmadım zaten o 1 haftayı bu sıcakta lohusalikta atlattım ama suan acaba dedim her gun ıslanmasi bir sıkıntı yaratır mı onu bilemedim.Kavun gaz yaptı cnm bana bile yaptı yani bebeği maffetti daha hala durmuyor kakasını da yaptı gazını da daha huzursuz zor kahvaltı ettim babasında bile durmadı
Dikişlerin dışarda mı cnm ben hastahaneden çıktığım ertesi günü yaptım hergun de yaptım
Peynir ayran mıYediklerimizin bu kadar hızlı ve kesin etki etmesi beni çok üzüyor. Napıcaz böyle bilmiyorum. Bizde insanız ya canımız çekiyor neticede. Ben günlerdir peynir ve ayran diye dolanıyorum. Ama yesem çocuğum mahvolacak biliyorum yemesem nefsim sıkıştırıyor. Bilemedim zormuş.
Yaratmaz bence ya lazer kesim mi seninde ben hergun aldım ve kuruladımDeğil canım yani bu kendi kendine olan dikislerden. Ama yapma dedi. Neyse yapmadım zaten o 1 haftayı bu sıcakta lohusalikta atlattım ama suan acaba dedim her gun ıslanmasi bir sıkıntı yaratır mı onu bilemedim.
Evet canim o sanirim çünkü dikiş yok estetik dikiş demisti sorduğumda. Alınmayacak demisti.Yaratmaz bence ya lazer kesim mi seninde ben hergun aldım ve kuruladım
SKuzum gece rutini mi bu
16 günlük olduk, ben sezeryan sonrası korseyi 5.gün falan takmaya başladım göbeğim gitti şükür kanamada bitti bende bazen beyaz sarı akıntı oluyor çok az sıcakta ped takmak çok zor oluyor zaten yazın lohusa olmak çok zormuşkızlar uykusuz gecelerden ve sütlü tişörtlerden hepinize merhababizde anlattıklarınızda hemen hemen aynı durumdayız oyüzden fazla bişey yazmaıcam biz 20 günlük olduk sezeryan sonrası korse taktınızmı takmak istiyorum ama bişey olurmu korkuyorum ama göbekte hamur teknesi gibi yaa fena bozuyor moralimi birde kanamalarınız azaldımı veya bittimi ben hala devam ediyor bi gün kesiliyor oh bitti diyorum sonra tekrar başlıyor nekadar sürecek böyle
Peynir ayran mıo da mı yapıyormuş. Ben her gün yiyorum peyniri yogurdu
Senden sonra baktım internete yapabilir diyor. Ben şok. Hiçbir şey yemicez gibi duruyor zatenCanım ben bunları yiyince oğlumun sorunları artıyor o yüzden doktorla konuştuk ve komple kestik. Yemediğim de tamamen değil ama bir tık rahatlıyor.
Bende wee baby elektrikli süt sağma makinası kullanıyorum normalde çok güzel sağım yapıyor ama sabit durma olayı çok zorladı beni geçen hafta mochi nin süt sağma vakumlu pompasını aldım süper birşeh tam boşaltım yapıyor mu bilemiyorum ama sağım gücü güzel ve elektirk kablo vs birşeye bağımlı değilsin bi yandan emzirip bi yandan sağıyorum akan sütler de boşa gitmiyor tavsiye ederimKesinlikle harika bir cihaz ama işte cesaret edemedim. Şimdi belim kırılıyor sür sağıcam diye. Avent iyi hoş ama ergonomik değil. Manken gibi kadın eller serbest tutuyor eee benim göbeğim var düz durmuyor jdjdjdj
Evet canım dün hepatiti yaptırdık.
Benim karnımın üstü yani göbek deligimin olduğu yer dokununca bebeği kucağıma alıp ağırlık yapınca falan açıyor. Alt kısmı kontrol edemedim hiç ellemedim çünkü.Cnm seninde alt karnın acıyor mu elinle deyince vs benim hala acıyor hassasiyet var
Ben ilk günden beri kullanıyorum canim. Bana da hastanede hemşire tak dedi ordan taktım. Iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Aman emsin de ister silikondan emsin ister çıplak deyip biraktirmiyorum. Ama gece uyku sersemi emerken bi çıkarıp düz şekilde veriyorum alıyor. Ama kendinde emerken çıkarıp verdiğimde yabancı bir şeymiş gibi yapıyor almıyor tam memeyi. Bir zararı var mi ki silikon ucun? Ben yararlarını gordum. Yara olmadi sızlamadı hemen aldi şükür. Bir zararı yoktur inşallah.Kızlar aranızda silikon uç kullanan var mı nasıl kurtulacağım bu illetten delirmek üzereyim artık. İlk gece resmen hemşire benimle uğramamak için meme ucu yok silikon alın dedi bir kullandık bebeğim asla bırakmıyor şimdi
Bu zamana kadar yenidoğan sünnet istiyordum, Instagram da bir bayan oğluna yaptırmış biraz fazla kesmişler eğer düzelmezse ameliyat olacakmış korktum büyüyünce yaptırıcam bakalm her hangi bir sağlık sorunu çıkmazsaAnneler sünnetle ilgili düşünceleriniz neler? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Ben aldım, hızlı alıp hemen kuruladım dikiş yerleriniSezeryan dogum yapan anneler her gun duş alıyor musunuz? Doktorum baba ilk 1 hafta banyo yaptırmadı sonra serbest dedi.ben de her gün alıyorum ama bir zararı olur mu bilemedim
Nohut fasulye bilindik di de bu kavun işini ilk defa duydum sanırımKavun gaz yaptı cnm bana bile yaptı yani bebeği maffetti daha hala durmuyor kakasını da yaptı gazını da daha huzursuz zor kahvaltı ettim babasında bile durmadı
Geceden beri daha yeni derin uykuya dalabildiNohut fasulye bilindik di de bu kavun işini ilk defa duydum sanırımşimdi gaz için yenmez diye düşündükçe daha cok canım çekti ve yiyesim geldi simdi bide burdan yak gaz denen sey bitirdin bizi yavrumun düzenide bozuldu insalalh kirktan sonra herşey belli bir rutine koyarız
Kakasını Yalınca rahatlar denir hani ama aksine yine de aynı ayni aynilar bu aralar gurubun anne bebeklerin derdi gaz bakalım belli bir sürelik evre ve an ise bu uzamadan bitisin gitsin yha gerçektenUğraşsam da çıkmıyor ki tuvaletini yaptı yine rahatlamadı kıvranmaya kaldığı yerden devam
Biliyorum canım hem yavrun hem sen uyksuuz sun bebeğinin çektikleri ayrı zor yani gerçekten yha dun gecede biz öyleydik sabaha ilk defa böyle yorgun bitkindim normalde dert etmemdi uykusuzluğu ama olan yavruma oluyor yanarım yanarım bitek ona yanarımGeceden beri daha yeni derin uykuya dalabildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?