2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Geceden beri daha yeni derin uykuya dalabildi
Dalmaya yatakta yerde hic biryerde uyuyamıyor karnimda uyutuyorum dunden bergridir de sanırım hasta ama yah bilemedim burnu devamlılığı hırıltılı açıyorum diyorum arkadan yine hırıltı geliyor e devamlı yapamkta ii değil diyorlar kaldık biçare

Canım onu kullanıyorum ama sanki zaten akacak olan sütleri topluyormuş gibi bir havası var

Canım kaçıncı gununuzdesiniz bilmiyorum ama bebek silikon başlıkla tam olarak emmiyor aslında bizimki doymuyor mesela arkadan sagip takviye yapıyorum. Ve kilo almıyor silikon başlıkla. Tam olarak bebek göğsü bosaltamiyor daha biri sürü zararı vararak.bir süre sonra bebek tam emmediği için sütun azalıyor

Yok ya devamlı ıkınma hali rahatlıyor gibi değil. 1-2 saat ancak sonra başlıyor yine
Su geliyor aklıma devamli ikinma kaka yapma haz çıkarma o bölgesini tahriş etmez mi ki yha ne bileyim ayıptır söylemesi bazen bende oluyor o bölgede şişlikte bebekte böyle yaptıkça acaba ilerde olurmu diyorum napsam bilemedim ki yha

Alalh korusun bende kasık fıtığı olur diye korkuyorum. bilimsel veri değil de annelik kafam işte. Bu kadar ıkın, kasıl cidden kötü. Sen damlaya başlamış mıydın?

Anneler sünnetle ilgili düşünceleriniz neler? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Ben oglumu 6 aylikken sunnet ettirmistim cok rahat atlatmistik hatta daha erken yapilsa daha rahat olurdu. Esimi ancak 6. Ayda ikna edebilmistim kiyamiyordu cok kucuk diye

Alalh korusun bende kasık fıtığı olur diye korkuyorum. bilimsel veri değil de annelik kafam işte. Bu kadar ıkın, kasıl cidden kötü. Sen damlaya başlamış mıydın?
Damla fayda etmiyor gibi yha sabahtan veriyordum hatta ama yine de ayni hep ikiniyor gaz ben dokanirsam daha rahat çıkıyor kendisi binde bir ondada aglaya ağlaya bir iki pırt sadece gerisi uzun ugras kıpkırmızı kalma sonrası çıkıyor ortaya cani yandıkça benide emzik ve göbek yatağı olarak kullanmaya başladı karnımda basi koynumda sokulu uyuyor garibim babasındada durmuyor

Allah korusun gerçekten yha dusundukce hep acaba baska bir derdidemi var surasimi burasını ağrıyor diye diye her aksam kendi kafamizdan dert üretiyoruz artık

Şefika ben anne sütüne zeytinyağı karıştırıp veriyorum bide ayaklarına acı elma yapı sürüyorum. Yapmadığım şey kalmadı. Bazen rahatlıyor. Özellikle zeytinyağının iyi geldiğini düşünüyorum. İstersen bir araştır. Yazık günah çok üzülüyorum. Bizde de dün geceden beri beni emzik ve yatak niyetine kullanıyor bende birşey demiyorum ihtiyacı var çünkü. Napıcaz bilmiyorum ya

Herşeyi geçtim bugün burnu çok tıkalı hırıltıli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…