- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.641
Dalmaya yatakta yerde hic biryerde uyuyamıyor karnimda uyutuyorum dunden bergridir de sanırım hasta ama yah bilemedim burnu devamlılığı hırıltılı açıyorum diyorum arkadan yine hırıltı geliyor e devamlı yapamkta ii değil diyorlar kaldık biçareGeceden beri daha yeni derin uykuya dalabildi
Bende wee baby elektrikli süt sağma makinası kullanıyorum normalde çok güzel sağım yapıyor ama sabit durma olayı çok zorladı beni geçen hafta mochi nin süt sağma vakumlu pompasını aldım süper birşeh tam boşaltım yapıyor mu bilemiyorum ama sağım gücü güzel ve elektirk kablo vs birşeye bağımlı değilsin bi yandan emzirip bi yandan sağıyorum akan sütler de boşa gitmiyor tavsiye ederim
Eğer ataksa bir haftaya biter gibiKakasını Yalınca rahatlar denir hani ama aksine yine de aynı ayni aynilar bu aralar gurubun anne bebeklerin derdi gaz bakalım belli bir sürelik evre ve an ise bu uzamadan bitisin gitsin yha gerçekten
Kakasını Yalınca rahatlar denir hani ama aksine yine de aynı ayni aynilar bu aralar gurubun anne bebeklerin derdi gaz bakalım belli bir sürelik evre ve an ise bu uzamadan bitisin gitsin yha gerçekten
Ayyy insalaht bu dolunay zamanındaki gibi gelip geçici bir hafta olsun inşallahEğer ataksa bir haftaya biter gibi
Canım kaçıncı gununuzdesiniz bilmiyorum ama bebek silikon başlıkla tam olarak emmiyor aslında bizimki doymuyor mesela arkadan sagip takviye yapıyorum. Ve kilo almıyor silikon başlıkla. Tam olarak bebek göğsü bosaltamiyor daha biri sürü zararı vararak.bir süre sonra bebek tam emmediği için sütun azalıyorBen ilk günden beri kullanıyorum canim. Bana da hastanede hemşire tak dedi ordan taktım. Iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum. Aman emsin de ister silikondan emsin ister çıplak deyip biraktirmiyorum. Ama gece uyku sersemi emerken bi çıkarıp düz şekilde veriyorum alıyor. Ama kendinde emerken çıkarıp verdiğimde yabancı bir şeymiş gibi yapıyor almıyor tam memeyi. Bir zararı var mi ki silikon ucun? Ben yararlarını gordum. Yara olmadi sızlamadı hemen aldi şükür. Bir zararı yoktur inşinşallah
Su geliyor aklıma devamli ikinma kaka yapma haz çıkarma o bölgesini tahriş etmez mi ki yha ne bileyim ayıptır söylemesi bazen bende oluyor o bölgede şişlikte bebekte böyle yaptıkça acaba ilerde olurmu diyorum napsam bilemedim ki yhaYok ya devamlı ıkınma hali rahatlıyor gibi değil. 1-2 saat ancak sonra başlıyor yine
Su geliyor aklıma devamli ikinma kaka yapma haz çıkarma o bölgesini tahriş etmez mi ki yha ne bileyim ayıptır söylemesi bazen bende oluyor o bölgede şişlikte bebekte böyle yaptıkça acaba ilerde olurmu diyorum napsam bilemedim ki yha
Ben oglumu 6 aylikken sunnet ettirmistim cok rahat atlatmistik hatta daha erken yapilsa daha rahat olurdu. Esimi ancak 6. Ayda ikna edebilmistim kiyamiyordu cok kucuk diyeAnneler sünnetle ilgili düşünceleriniz neler? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Damla fayda etmiyor gibi yha sabahtan veriyordum hatta ama yine de ayni hep ikiniyor gaz ben dokanirsam daha rahat çıkıyor kendisi binde bir ondada aglaya ağlaya bir iki pırt sadece gerisi uzun ugras kıpkırmızı kalma sonrası çıkıyor ortaya cani yandıkça benide emzik ve göbek yatağı olarak kullanmaya başladı karnımda basi koynumda sokulu uyuyor garibim babasındada durmuyorAlalh korusun bende kasık fıtığı olur diye korkuyorum. bilimsel veri değil de annelik kafam işte. Bu kadar ıkın, kasıl cidden kötü. Sen damlaya başlamış mıydın?
Allah korusun gerçekten yha dusundukce hep acaba baska bir derdidemi var surasimi burasını ağrıyor diye diye her aksam kendi kafamizdan dert üretiyoruz artıkAlalh korusun bende kasık fıtığı olur diye korkuyorum. bilimsel veri değil de annelik kafam işte. Bu kadar ıkın, kasıl cidden kötü. Sen damlaya başlamış mıydın?
Damla fayda etmiyor gibi yha sabahtan veriyordum hatta ama yine de ayni hep ikiniyor gaz ben dokanirsam daha rahat çıkıyor kendisi binde bir ondada aglaya ağlaya bir iki pırt sadece gerisi uzun ugras kıpkırmızı kalma sonrası çıkıyor ortaya cani yandıkça benide emzik ve göbek yatağı olarak kullanmaya başladı karnımda basi koynumda sokulu uyuyor garibim babasındada durmuyor
2-3 aylıkken. Kuvöze girmeseydi yenidoğan sünnetini yaptırmıştım.Anneler sünnetle ilgili düşünceleriniz neler? Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Evet ben o amaçla kullanıyorum yoksa maşallah gezerken bile akıyordu benim ama bugün aşırı göğüs ağrım var onu bile takamıyorumCanım onu kullanıyorum ama sanki zaten akacak olan sütleri topluyormuş gibi bir havası var
Evet ben o amaçla kullanıyorum yoksa maşallah gezerken bile akıyordu benim ama bugün aşırı göğüs ağrım var onu bile takamıyorum
Tam şuan sıcak nemli bez koydum ferahladı sırtım boğazım ağrıyor resmenMaşallah
Mastit olmasın? Hemen sıcak uygulama+sağım yap canım bence.
Mukus tıkacım düştü bugün kızlaray bu çocuk benim görümcekin doğum gününde gelmesin sakın
Tam şuan sıcak nemli bez koydum ferahladı sırtım boğazım ağrıyor resmen
Herşeyi geçtim bugün burnu çok tıkalı hırıltıliŞefika ben anne sütüne zeytinyağı karıştırıp veriyorum bide ayaklarına acı elma yapı sürüyorum. Yapmadığım şey kalmadı. Bazen rahatlıyor. Özellikle zeytinyağının iyi geldiğini düşünüyorum. İstersen bir araştır. Yazık günah çok üzülüyorum. Bizde de dün geceden beri beni emzik ve yatak niyetine kullanıyor bende birşey demiyorum ihtiyacı var çünkü. Napıcaz bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?