2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Ay S Sefika053 aklıma direkt sen geldin
O el hareketinde kac parmak gösterdi onu göremedim tam net yakin gözlüğümu takmam lazım.. kiz o değilde benimki hala dördüncü den bahsediyor ya en kötüsü ela büyüsün diye bekliyor sanırım beni ne sezeryana baglattirmaya saldi ne su alltan da bağlamak icin bi yöntem vardi sprailmi neydi o ona yanaşıyor niye koruncan diyo olsun olsun diyo gecen hastenedeyiz sarılık zamani deger bekliyoruz asansörden bir kadın indi eli bebek arabali oglan anam bi baktım daha arkası geliyor 2. 3. 4. 5. Gelmesin mi benimki bana kas göz yapıyor bak bak gördün mü eli diyo utan kendinden diyo bana giririna allah onca çocuğu bi gördüm kadina acıdım.... oğlanın buluncaya kadar yapmışlardır kesin diyo falan napcam ben bu adamla yha bitircek beni

Soğanı kes 4 e böl koy başına. Bizim doktor o serum fizyolojikle burun yıkamayı önermedi hiç. 1-2 damla damlat dedi açılmıyor dedim o zaman doğan kes koy dedi.
Ben hasta oldu diye düşünüyorum klimadan bence esim kendine durutmustu Serin uyumak için bebekte ağlayınca kucağına almis öyle uyumuslar falan ben görünce örttüm ama sanırım etkiledi biraz o hapşırık var burnu tam tikaninca da hafif bir iki öksürük oluyor ama nadir o da , soğan koydum bende aynen çünkü devamlı cekmek istemiyorum da

Bizimkinde de hiriltili yarın kontrolümüZ var soracam doktora canim

Aa hiç bilmiyordum. Mesela emiyor ucun içinde birikiyor biraz o zaman tam emmemis mi oluyor? 12 günlük olduk canim. Bizimki şükür dogum kilosunu yakaladı ama nasıl anlarım ki doymadigini

Şefika bende kalabalık aile isterim ama inan bebek yapınca ortalama en az en iyi ihtimal 2 yıl her anlamda hayatınız etkilenmiş oluyor (aile düzeni, uyku düzeni, kendini toparlaman, psikolojik olarak eşini tahammülün, cinsellik aklına gelebilecek her anlamda)
Tamam çocuk istersin ama bakarsın durumuna zamanla tamam dersin anlarım ama eşim baştan neden böyle şaka ile karışık bu kadar şu olsun bu olsun diye seni de kendini de zorluyor, sonuçta sen şuan tamam okeyim demediğin için bunu söylüyorum yanlış anlama

Bende seviyorum kalabalıgi zaten ben cok isterken o istemezdi sonra durumlar ii olunca başladı o üç demeye daha dogmadan kalabalık olalım deyip durdu normal doğuramazmisim birdahakine olursa kdat sezeryan olur büyük ihtimalle zaten de onun korkusuna suan baya bir sene benden dört çıkmaz anam ruhen hazırlamam kendimi sezeryana tabi Suan kendi lafimizla bu dr muayenesi olamdim daha

Sezeryan dogum yapan anneler her gun duş alıyor musunuz? Doktorum baba ilk 1 hafta banyo yaptırmadı sonra serbest dedi.ben de her gün alıyorum ama bir zararı olur mu bilemedim
Ben 2. Gün Hastaneden çıktım. Ve hergün duş aldım ve alıyorum da. Dr duş pansuman yerine geçer dedi. Dikiş yerimde açıkta.. zaten dikiş yok farklı. Ne deniyor bilmiyorum tabi.

Cnm sn hırıltı için gitmiştin sanki doktora ne dediler birde klimaya dikkat edin , ceyran olmasın diye olduğu odanın camını dahi açmıyorum hemen etkileniyor
Benimde aklımdan geçiyordu bugün bu gidişle makatı yırtacak Allah korusun

Valla kalabalık aileler, sofralar çok hoşuma gider. Bir arkadaşım vardı ilk okulda 1 erkek 3 kız kardeşlerdi. Durumları çok iyiydi. Maddi manevi annesi babası yetmişti. Öyle olacaksak bende isterim hdjdj ama bu devirde çok zor. Hem de anne olmakta kolay değil baksana 30 günde delirdim sayılır hırıltı mı var poposu mu kırmızı ay bu çocuk niyr böyle bakıyor bilmem be modundayım. İstiyorsan allahım nasip etsin ama sadece kocan istiyor diye düşünme canın. Korunmak senin karar verebileceğin birşey eşin izin vermiyor diye istemediğin bir duruma girmemeye çalış bence. Ama sen istiyorsan 10 tane de doğur yavrum gelir severiz

Valla klima varlığı dert yokluğu yara bdjjd
Oturma odasına gidemiyorum ben çarpar diye üzerine gelmese bile bence etkiliyor. Neyse az kaldı şurda son dönemler dikkat edelim. Klima çarpması da birşeye benzemiyor ya. Soğan açar kuzum inşallah. Bizim doktor nemli tut o hapşırdıkça çıkartır diyor. İlk kontrolde serum fizyolojik damlat 1-2 damla dedi. O yeterli gelir dedi. Sonra açılmıyor doktor bey diyince soğan koy dedi. Hapşırması iyi birşey aslında

Hırıltısi için siringa ile sıkılan temizleme suyu verdi çok değil 1cc sıkıyorum deliğine tipisliyorum akani akıyor kalanı çekiyorum ama hâlâ devam ediyor hırıltısi bugün ve gece dahada artii normal e göre büyük ihtimalle biraz kiiima dokadi gibi geçiyor içimden

10 tane de doğur yavrum gelir severiz
Şey bağlatmak bende hayatta istemem tâbi bende severim kalabalık Allah'a şükür şimdilik de ebeler dedikçe bağlat sezeryan doğur bağlat diye diye esime dedim diyorlar bak böyle diye Suriye'li dogursa demezler senin doğumuna ne laf derlerki diyo gorcen bende dedim bakcak olan benim az daha zaman geçsin daha yaşım var yapacak olduktan sonra bir dört senesi rahat var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…