- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.681
Evet hapsirdikca bi açılıyor kendi bende hep karın üstü yatırıyorum karnımda öyle uyuyor zaten şuanlik ik gündürValla klima varlığı dert yokluğu yara bdjjd
Oturma odasına gidemiyorum ben çarpar diye üzerine gelmese bile bence etkiliyor. Neyse az kaldı şurda son dönemler dikkat edelim. Klima çarpması da birşeye benzemiyor ya. Soğan açar kuzum inşallah. Bizim doktor nemli tut o hapşırdıkça çıkartır diyor. İlk kontrolde serum fizyolojik damlat 1-2 damla dedi. O yeterli gelir dedi. Sonra açılmıyor doktor bey diyince soğan koy dedi. Hapşırması iyi birşey aslında
Sifresini falan unutmustur giremiyordur belki. Bi de muymuyanne vardi hesabini da kapatti onu da cok merak ediyorum. Madem hicbir sey yazmasaydi keske gunlerce ona uzuldum hala da uzuluyorum aklima geldikceBende hep bakıyorum 28 temmuzdan beri hiç girmedi. İnşallah herşey yolundadır.
Bana da cok gencsin daha belki tekrar istersin baglatma dediler ben de tam tersi hayir kararim kesin demistim. Bu konularda disardan kimse fikir beyan etmemeli bence. Kimi cok cocuk isterken kimi de benim gibi 2yi bile cok bulabilir herkes kendi gucunu istegini kendi bilirŞey bağlatmak bende hayatta istemem tâbi bende severim kalabalık Allah'a şükür şimdilik de ebeler dedikçe bağlat sezeryan doğur bağlat diye diye esime dedim diyorlar bak böyle diye Suriye'li dogursa demezler senin doğumuna ne laf derlerki diyo gorcen bende dedim bakcak olan benim az daha zaman geçsin daha yaşım var yapacak olduktan sonra bir dört senesi rahat var
Yok canım etmedi zaten giderken çok çekiniyordum nasıl olacak hala kanıyorum alttan diye bir de koku yapıyor ister istemez ve ilk bir hafta yıkama orayı demişti ve yedinci gün çağırdı. Ultrasondan iç organlarıma rahme falan baktı temiz dedi bitti. Hem içim rahat etti hem etmediNormal doğum yapan kızçelerim, doktorunuz dikişlerinizi kontrol etti mi? Ben geçen hafta kontrole gittim sadece ultrasondan karnıma baktı, içim pek rahat etmedi açıkcası. Bir de kaç kez kontrole gittiniz?
Ay inşallahKuzu benim ilk gebelikte böyle kararma olmamıştı, hatta beyazlamıştı her yerim ama sonra normale dönmüştü, sanırım bunda da döneceğiz
Biz de 21 günlüğüz canım. Doktorlar o silikon yüzünden tam ememedigini söyledi önce kilo kaybetti sonra ben sagip enjektör hep takviye yaptım hala da iyle yapıyorum. Evet silikon ucuna sut doluyor ama bebek daha az emiyor çünkü çabuk yoruluyor yani normal emse daha güzel emer. Bebeğini kac saate bir ve kaç dakika emziriyorsun. Bez takibi yapabilirsin doyup doymadığını anlamak için. Benimle mesela bazen 5 dk emip yoruluyor uykuya geçiyor. Ben doymadığını eminim kucağından bırakınca ağlıyorAa hiç bilmiyordum. Mesela emiyor ucun içinde birikiyor biraz o zaman tam emmemis mi oluyor? 12 günlük olduk canim. Bizimki şükür dogum kilosunu yakaladı ama nasıl anlarım ki doymadigini
Sifresini falan unutmustur giremiyordur belki. Bi de muymuyanne vardi hesabini da kapatti onu da cok merak ediyorum. Madem hicbir sey yazmasaydi keske gunlerce ona uzuldum hala da uzuluyorum aklima geldikce
Selâm ağustos anneciklernasilsiniz? Herkez doğum yapmis mi??Inşallah herkes iyidir ben cok takip edemiyorum şimdilik,ama aklimdasiniz,biraz düzene girersek daha cok vakit ayırırım inşallah
Bana da cok gencsin daha belki tekrar istersin baglatma dediler ben de tam tersi hayir kararim kesin demistim. Bu konularda disardan kimse fikir beyan etmemeli bence. Kimi cok cocuk isterken kimi de benim gibi 2yi bile cok bulabilir herkes kendi gucunu istegini kendi bilir
Hepsi temiz çıkacak canım inşallah yüreğini ferah tutKızlar Bulut kuşumunda uzamış sarılığı var. Kuvözdeyken sarılık olmuştu onlar direkt ışık altına koymuşlardı ama geçmedi. Yarın bu sarılık birşeyi etkilemiş mi ona bakacaklar. Ultrasonlar, kan tahlilleri. 33 günlük bugün çoktan geçmesi lazımdı. İnşallah ciddi birşey çıkmaz, dua edin teyzeleri.
Aa anladim canim. Ben de zorla 20 dk emzirmeye çalışıyorum. 2 saatte bir. Ama özellikle gece 10 dk da bitiriyor emmeyi zor uyandırirsak ancak biraz daha emiyor. Ondan mi acaba? Yani günde 4 5 kez yapıyor kakasını.Biz de 21 günlüğüz canım. Doktorlar o silikon yüzünden tam ememedigini söyledi önce kilo kaybetti sonra ben sagip enjektör hep takviye yaptım hala da iyle yapıyorum. Evet silikon ucuna sut doluyor ama bebek daha az emiyor çünkü çabuk yoruluyor yani normal emse daha güzel emer. Bebeğini kac saate bir ve kaç dakika emziriyorsun. Bez takibi yapabilirsin doyup doymadığını anlamak için. Benimle mesela bazen 5 dk emip yoruluyor uykuya geçiyor. Ben doymadığını eminim kucağından bırakınca ağlıyor
Ben yaptırdım. Çok şükür ateşi olmadı canım. Huzursuzluğu snlamadım ama normalde de huzursuz çünküKızlar hepatit 2. Aşılarınızı yaptırdınız mı yaptıranlar da bebişde ateş halsizlik ishal vs oldu mu
Çok şükür maşallahhBen yaptırdım. Çok şükür ateşi olmadı canım. Huzursuzluğu snlamadım ama normalde de huzursuz çünkü
Kızlar aranızda spinal/epidural olup baş ağrısı yaşamış yaşayan var mı
Selâm ağustos anneciklernasilsiniz? Herkez doğum yapmis mi??Inşallah herkes iyidir ben cok takip edemiyorum şimdilik,ama aklimdasiniz,biraz düzene girersek daha cok vakit ayırırım inşallah
Melisimmm kuzum sen yokken biz çoğumuz lohusa kafasındayız bebişim, süt kokulu tişortler, lohusa topuzu ve huysuz bebişler ve bizi anlamaya çalışan eşler ile buradayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?