2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet hapsirdikca bi açılıyor kendi bende hep karın üstü yatırıyorum karnımda öyle uyuyor zaten şuanlik ik gündür

Bende hep bakıyorum 28 temmuzdan beri hiç girmedi. İnşallah herşey yolundadır.
Sifresini falan unutmustur giremiyordur belki. Bi de muymuyanne vardi hesabini da kapatti onu da cok merak ediyorum. Madem hicbir sey yazmasaydi keske gunlerce ona uzuldum hala da uzuluyorum aklima geldikce

Uzun zaman yazamadım kızlar benim için yoğun bir haftaydı alışma süreci filan derken ama arada okuyorum sizleri fırsat bulabilirsem doğum yapmayanlar için kendi tecrübem biz sarılık olduk ve hala uğraşıyprum bir gün Evdeysen bir gün hastanede geçiyor değerine baktırıyoruz yatırmıyorlar ama sınırda bir türlüde düşmedi mama takviyesi yapmama rağmen tek hatam ilk gün ben çocuk emdi sandım ama emememiş beni aslında ilk sütlerimde vardı tecrübesiz lik işte hemen sarardı ertesi güne fırsat olmadı birde benim göğüs Uçum yok çocuk tutamadı 4 gün mücadele verdim en son Slikon göğüs ucuyla tutabildi valla burada kullanmayın diyen var ama inanın tek çarem o ve bu şekilde içiyor yoksa sağıp biberon veya kaşıkla vermekle uğraştım doktorada söyledim yeterki emsin dedi ben göğüs ucumın olmadığını bilmiyordum ta ki hastanede emziren anneler görünce çocuğuma hak verdim tutamamakta bende neden beni etmiyor diyordum sarılık konusunda umarım en kısa sürede atlatırız

Bana da cok gencsin daha belki tekrar istersin baglatma dediler ben de tam tersi hayir kararim kesin demistim. Bu konularda disardan kimse fikir beyan etmemeli bence. Kimi cok cocuk isterken kimi de benim gibi 2yi bile cok bulabilir herkes kendi gucunu istegini kendi bilir

Normal doğum yapan kızçelerim, doktorunuz dikişlerinizi kontrol etti mi? Ben geçen hafta kontrole gittim sadece ultrasondan karnıma baktı, içim pek rahat etmedi açıkcası. Bir de kaç kez kontrole gittiniz?
Yok canım etmedi zaten giderken çok çekiniyordum nasıl olacak hala kanıyorum alttan diye bir de koku yapıyor ister istemez ve ilk bir hafta yıkama orayı demişti ve yedinci gün çağırdı. Ultrasondan iç organlarıma rahme falan baktı temiz dedi bitti. Hem içim rahat etti hem etmedi
Bana şkş ay sınra gel smear testi yapıcaz dedi, herkese böyle mi dediker acaba rutin mi bu smear testi doğumdan sonra ben de onu soracaktım aslında kafama takıldı, sana dedi mi doktorun canım?
Kuzu benim ilk gebelikte böyle kararma olmamıştı, hatta beyazlamıştı her yerim ama sonra normale dönmüştü, sanırım bunda da döneceğiz
Ay inşallah

Aa hiç bilmiyordum. Mesela emiyor ucun içinde birikiyor biraz o zaman tam emmemis mi oluyor? 12 günlük olduk canim. Bizimki şükür dogum kilosunu yakaladı ama nasıl anlarım ki doymadigini
Biz de 21 günlüğüz canım. Doktorlar o silikon yüzünden tam ememedigini söyledi önce kilo kaybetti sonra ben sagip enjektör hep takviye yaptım hala da iyle yapıyorum. Evet silikon ucuna sut doluyor ama bebek daha az emiyor çünkü çabuk yoruluyor yani normal emse daha güzel emer. Bebeğini kac saate bir ve kaç dakika emziriyorsun. Bez takibi yapabilirsin doyup doymadığını anlamak için. Benimle mesela bazen 5 dk emip yoruluyor uykuya geçiyor. Ben doymadığını eminim kucağından bırakınca ağlıyor

Sifresini falan unutmustur giremiyordur belki. Bi de muymuyanne vardi hesabini da kapatti onu da cok merak ediyorum. Madem hicbir sey yazmasaydi keske gunlerce ona uzuldum hala da uzuluyorum aklima geldikce

Yarama bastın şuan olacağı varmış tabii ki ama ben ona aşırı üzüldüm o pazar günü içselleştirdim mevzuyu sonra tansiyonumu dengeleyemedim. Pazartesi hastahaneye yattım, salı doğurdum. Biraz beni tetikleyen bir konu oldu. Paylaşma ihtiyacı duysa anlarım ama devamını da getirmedi.

Selâm ağustos anneciklernasilsiniz? Herkez doğum yapmis mi??Inşallah herkes iyidir ben cok takip edemiyorum şimdilik,ama aklimdasiniz,biraz düzene girersek daha cok vakit ayırırım inşallah

Meliss seni özlüyorum ya inşallah gel biran önce siz nasılsınız bakalım bebiş nasıl? Doğurmayan arkadaşlarımız var ama az

Kesinlikle
Doğru gelmiyor bağlat, bağlatma demek yeterki eşlerin ikisi de istesin veya istemesin ortak karar olsun orası önemli.

Kızlar Bulut kuşumunda uzamış sarılığı var. Kuvözdeyken sarılık olmuştu onlar direkt ışık altına koymuşlardı ama geçmedi. Yarın bu sarılık birşeyi etkilemiş mi ona bakacaklar. Ultrasonlar, kan tahlilleri. 33 günlük bugün çoktan geçmesi lazımdı. İnşallah ciddi birşey çıkmaz, dua edin teyzeleri.

Hepsi temiz çıkacak canım inşallah yüreğini ferah tut

Aa anladim canim. Ben de zorla 20 dk emzirmeye çalışıyorum. 2 saatte bir. Ama özellikle gece 10 dk da bitiriyor emmeyi zor uyandırirsak ancak biraz daha emiyor. Ondan mi acaba? Yani günde 4 5 kez yapıyor kakasını.

Kızlar aranızda spinal/epidural olup baş ağrısı yaşamış yaşayan var mı

Baş ağrısı, boyun bel ağrısı bunlar hep verilen ilaçların yan etkisi olarak oluyor canım
Benim ilk doğumumda da bunda da baş agrısı değil de boyun agrısı çok fena feci vurdu, hepsi için de bol bol kahve için Bihter çikolata yiyin diyorlardı, çok geçmiş olsun

Selâm ağustos anneciklernasilsiniz? Herkez doğum yapmis mi??Inşallah herkes iyidir ben cok takip edemiyorum şimdilik,ama aklimdasiniz,biraz düzene girersek daha cok vakit ayırırım inşallah

Melisimmm kuzum sen yokken biz çoğumuz lohusa kafasındayız bebişim, süt kokulu tişortler, lohusa topuzu ve huysuz bebişler ve bizi anlamaya çalışan eşler ile buradayız

Melisimmm kuzum sen yokken biz çoğumuz lohusa kafasındayız bebişim, süt kokulu tişortler, lohusa topuzu ve huysuz bebişler ve bizi anlamaya çalışan eşler ile buradayız

Sen lohusa mısın emin miyiz? Kocanı böyle tarif ettiysen ben pek emin olamadım hdjdjjd ayol birtek benimki mi fahri lohusa acaba? Çok gıcık oluyorum ya aşırı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…