2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Soğanı kesip ne yapıyorsun? Yanina mi koyuyorsun?
Bizimkide cok ıkınıyor oyleki bazen uykudan çığlık atarak uyaniyor,sab simplex damla aldım her emzirmeden önce 15damla veriyordum,kimisi cok fayda gördü ben bilmiyorum verirkende ayni vermedim zaman da ayni pek bir degisiklik göremedim bugun bu gaz giderici kiraz cekirdekli kemere baktim internette,sonra aklima geldi ki benim visne çekirdeği torbam var bir deneyim dedim,cok sukur artik cekirdekten mi yorgunluktan mi,benim kizim cok guzel uyuyor bugün rahat da gazı çıkarıyor,artik dua rdoyorum cekirdek iyi gelmiş olsun,bundan daha kolayı yok çünkü
Suyuna koyuyordum yıkanırken ama vucununa nasıl koyarım bilmiyorum bir bakayım. Çok şükğr atlatmış minik kuş
Ben ince bir zincir koluna bileklik gibi yuvarlayip bağladım ve gercekten faydasini gördüm

Kimden bahsediyorsunuz canım?ne oldu? Ben girmeyincd kacirmisim demekki

Bizimde ilk olcumde 14.6 idi 2. Olcumde 14.2 doktorumuz yatisa gerek gormedi ama bugun 20 gunluk hala hafif yuzunde ve gozunde var bende cok endiseleniyorum acaba doktora guvenmeyip tekrar test yaptirsa miydik diyorum

Çok geçmiş olsun canım benim,yeni görüyorum msjini,insallah atlatmışsınızdırnefesimi tutarak okudum,Allah'ım kimseye göstermesin

Sen lohusa mısın emin miyiz? Kocanı böyle tarif ettiysen ben pek emin olamadım hdjdjjd ayol birtek benimki mi fahri lohusa acaba? Çok gıcık oluyorum ya aşırı.

Kuzum benimki bugün kahvaltı hazırladı, sonra bulaşıkları yıkadı baktım eve süpürge tuttu, sonra benim büyük kız ile sen bir dışarı çık havan değişsin diyerek beni dışarı yolladı şimdi ben bu adama daha ne diyim birşey dersem Rabbim çarpar

Evet canım, peki kaç gün sonra geçti

Hayırlı geceler kızlarrr valla burayı hepinizi özlemişimmm yeni hamilelik haberleri veriyorkwn bebişlerin 1 aylıkolmasına geri sayım basladıNasılsınızzz prens ve prenseslerrr iyidir inşallahhh .biz prensesimle alısmaya calısıyoruzz . hep derlerdi evlat başkaymış be gerçekten Alllahım hepsini bizlere bağışlasınnn

5 günlük bebegimn göbek bagı tam kurumus düşcek derken bagın altında sarı sıvı gördm enfeksiyon galiba dmi basına gelen var mı? gece gece cok korktm

5 günlük bebegimn göbek bagı tam kurumus düşcek derken bagın altında sarı sıvı gördm enfeksiyon galiba dmi basına gelen var mı? gece gece cok korktm
Eki Görüntüle 3292639

2. Doz k vit yapıyorlar. Dpğumda vurulan yeterli gelmemiş. Sen yarın doktora göster canım. Bulutunda biz kurudu sanmıştık kurumamış doktoru farketti 2. dozu oldu 2-3 günde düzeldi.

Kızlar merhaba, bebeğim bugün oniki günlük oldu. Bir hafta kuvozde kaldı, sarılık oldu eve geldiğinde uyandırmak emzirme çok zordu, elhamdülillah şimdi daha rahat uyanıyor ama emerken uyuyakaliyor.kilo alımı olmamış,sariliktan ötürü henüz almamış olabilir mi sizce? Hiç ön dakika emzirme olmadı, gözünde aşırı sarı sıvı akıntı olmaya basladk, başlarda çapak gibiydi eğer sizlerin de başına gelirse -insallah gelmez- artma gozlemlediyseniz ihmal etmeden doktora gidin, bizim bir anda çok arttı gittik doktora ilaç verdi bir hafta kullanıp göz doktoruna muhakkak gidin dedi. Ates olursa muhakkak getirin dedi genel olarak, ben bilmiyordum bilmeyen varsa benim gibi 38den sonra dedi, 37 normal evler sıcak dedi
Şimdide ağzının içinde pamukçuk denilen şey var galiba
Başına gelen var mı?
Karbonatlı su ile temizleyen fayda gören var mıdır? Kimi doktor yap demiş kimi yapma demiş, salı günü pediatri randevusu var, gece farkettim şimdi belki bir çözüm olur diye acelece yazmaya girdim, zira bebeğim ya uyuyor ya gaz ile mücadele ediyor

Geçmiş olsun canın. Ben ara ara göğsümü karbonatlı suyla silip direkt emziriyorum. Doktoru böyle önermişti. İlerlemeden çözüm bulsan iyi olur aslında. Öneren doktorlarda olduğu için ben olsam denerim. Çünkü pamukcuk arttığında acılı bir hale dönüyor

Hasta olmuş canım yha

Silikon göğüs ucuyla mı emziriyorsunuz sizde kilo alımı nasıl? Doktor bana 4 5 kere çiş yapması iyi demişti
Evet ben silikon uçla emziriyorum. Yani 10.gun kontrolumuz vardi dogum kilosuna gelmişti. Çişini de kakasını da yapıyor 5 kez falan 4 kesin. Yani ne bileyim. Bugun de aile hekimliğine gideyim diyorum ebelere danışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…