- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.761
Aaa festi bende kullanıyorum şuan memnunum taşırma filan olmadı hiçKızlar asla ve asla baby turcoyu önermiyorum. Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Yazdıysam da sinirimi alamadım. Bu ne boktan bezmiş yüce rabbim nerden bulaştım. Değiştiricem bugün. Elimde başka bez kalmadı bağladım 2 kere taşırdı. Çocuğu kıpkırmızı yaptı. Asla önermiyorum.
Benim de aynı gece özellikle zor emiyor. Yani i sallah bırakıp normal emerler tabiiBen de 20 dk kan ter içinde kalıyorum canım emsin diye. Bazen memede 1saat kalıyor ama aktif olarak toplasan 15 dk emiyor. Gece dediğin gibi çok yorgun oluyor uyku halinde sıfır emme. Kakasını güzel ama kilo takibini mutlaka takip et. Ben silikonu bırakmak için uğraşıyorum ara ara dalgınken mememi veriyorum ama diliyle itiyor. Dua edin bırakalım. Çünkü sagip vermek de çok zor.
Yani çişini de kakasını da yaptıktan sonra sorun olmaz inşallah.Bende o şekilde emziriyorum hiç uç yok başka türlü almıyor bugün bizde 9 günlük olduk doğum kilosuna ulaştı doktor 7 günlükken ulaşmasını bekleriz dedi ama sorun değil dedi bende de çişini yapıyor rahat 5 kez ama kaka çok fazla yapıyor çiş önemli dedi doktor beslendiğini o belli ediyormuş
Bir sorum var kızlar sarılık ölçen alet var bugüne kadar hep kanla baktılsr değerine bugün aletle baktılar biraz düşmüş ama alet doğru ölçüyor mu bilginiz var mı?
Ben verdim canim. Yani doymadığı zamanlar oluyor veriyorum bir müddet sonra atıyor zaten.Kızlar bebeğe emzik veren var mı aranızda doktor ve ebeler önermiyor emzik bebeğimde sürekli bi şeyler emmek istiyor meme arıyor karnı tok olsa dahi emzik versem mi ne yapsam bilemedim
Ben de slepy den memnun değilim ya. Bantları çıkıp duruyor.Kızlar asla ve asla baby turcoyu önermiyorum. Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Yazdıysam da sinirimi alamadım. Bu ne boktan bezmiş yüce rabbim nerden bulaştım. Değiştiricem bugün. Elimde başka bez kalmadı bağladım 2 kere taşırdı. Çocuğu kıpkırmızı yaptı. Asla önermiyorum.
Aaa festi bende kullanıyorum şuan memnunum taşırma filan olmadı hiç
Hangisi canım? Bioyu denicem bugünBen de slepy den memnun değilim ya. Bantları çıkıp duruyor.
Bio natürel 1 numara . Valla 4.paketteyiz her paketteki bez aynıydı. Anlamadık.Hangisi canım? Bioyu denicem bugün
Sıkıyorum tipisliyorum ama akmıyor öyle aman aman birsey yha bende çekiyorum hatta bazen onu yikamak yerine sey biraz sıkıp içeriyi yumuşatma görevi görsün diye gerisini çekiyorum ama işte çekmesi zararsa mesela onu yıkamasida zor ya okunda vardır zararı ama devamlı zor olur gunde bir kwre olsa yapmam hiçbirinide bugunt biraz daha iyi masallah baya toparladı dune bakış yavrumtBurnunu yıkasan daha verım lı sonuc alırsın. Aspıratorler zarar da verıyormus. Serum fızyolojık le yıkadın mı ne varsa cıkıyor
Hadi yhaaa e bende aldım mi bol bol eşim bulmuşken alalım birdaha denk gelmez dediydi allahtan bir taneye ikna ettim ona kalsa ikişer ikişer alicaktiKızlar asla ve asla baby turcoyu önermiyorum. Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Yazdıysam da sinirimi alamadım. Bu ne boktan bezmiş yüce rabbim nerden bulaştım. Değiştiricem bugün. Elimde başka bez kalmadı bağladım 2 kere taşırdı. Çocuğu kıpkırmızı yaptı. Asla önermiyorum.
Bugunt İlk defa bende verdim ve tuttu şaşırdım oncedent tutmazdi kızardı. Ama az yani yemeği halledip gelene kadar atınca da vermeyin dedim çocuklara emziririm devamlı emziğe alışmasın cok durmadıgi zaman diye de sonra çok alışacak gibi emziğe versen emecek aradı benden sonra yatarken olmadı hic veresimde yok napcam bilmiyorum artık bebeğe göre şekil alicam gibi bendeBen verıyorum. Tok oldugu halde uykuya dalmakta zorlanınca verıyırum. Yada tuvalete gıtcek oluyırum uemek yapıyor oluyorum ozmnda verıyırum. Ani bebek ölümlerini emzik önlüyormus. Bunuda suydum. O bebege ve dusunce ye gore degısır.
Ama arada verıyorum ıhtıyacım oluyor. Bızımde nefes almaya ıhtıyacımız var
Aşımızı olduk .. kilo alımımız güzel.. 3265 doğmuştuk ..Nasıl geçti dr kontrolünüz Canım
Aynen öyle 2 saate yakın memede kaldiğı bile oluyor. Kıyamıyorum emzik vermeye ama ne gece rahat var ne gündüz.. daha çok minnoş bencillik mi diye vicdan yapıyorum bilemedim.Kızlar bebeğe emzik veren var mı aranızda doktor ve ebeler önermiyor emzik bebeğimde sürekli bi şeyler emmek istiyor meme arıyor karnı tok olsa dahi emzik versem mi ne yapsam bilemedim
Ayy altındaki yorumlar ne öyle3 gündür internetten ampul sipariş vermiştim kalkmadan kumanda ile örtüluyor ve çok pratik anne yani olanlar kalmıyor ve 4 renk var kırmızı ışık acıktı gece çok rahat uyudu ve şimdi böyle bir video denk geldim
Baby turco berbat ya gerçekten en güzeli Molfix süper birşeyKızlar asla ve asla baby turcoyu önermiyorum. Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Yazdıysam da sinirimi alamadım. Bu ne boktan bezmiş yüce rabbim nerden bulaştım. Değiştiricem bugün. Elimde başka bez kalmadı bağladım 2 kere taşırdı. Çocuğu kıpkırmızı yaptı. Asla önermiyorum.
Molfix 3 numara mi kullaniyorsun cnm ben daha 2 no kullanıyorum acaba 3 mü aldirsamHadi yhaaa e bende aldım mi bol bol eşim bulmuşken alalım birdaha denk gelmez dediydi allahtan bir taneye ikna ettim ona kalsa ikişer ikişer alicaktihiç toplu alıp koymam bittikçe alırım diyen ben tarimtkredi markette 112 li 3 no 102 taneydi sanırım 4 no alıp koydum du bir kenara inşallah bizde böyle etki yaratmaz.. iki no da Molfix kullanıyorum şimdilik bitti hatta bir paket daha alicam uc no
Doğdu doğalı bilmeden kırmızı ışıkta yatıyormusum iyiymiş böyle devam3 gündür internetten ampul sipariş vermiştim kalkmadan kumanda ile örtüluyor ve çok pratik anne yani olanlar kalmıyor ve 4 renk var kırmızı ışık acıktı gece çok rahat uyudu ve şimdi böyle bir video denk geldim
Yok şuanlik iki numaradayiz ilerdeki aylarda kullanmak için baby turconun 3 ve 4 no sunu aldım canım ordan kalmıştır aklınaMolfix 3 numara mi kullaniyorsun cnm ben daha 2 no kullanıyorum acaba 3 mü aldirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?