- 27 Şubat 2022
- 581
- 938
- 33
- 38
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.741
Bir günü diğerini tutmuyor.. bı gün gece uyuyorsa diğer gün gündüz.. ben genelde tek meme emziriyorum ama sırayla tabi birini emziriyorum.. bı dahakine diğerini veriyorum. Böylece sırası gelen meme sütlenmiş oluyor.. herkesin farklı bı düzeni var işte bebesine göre. Birazdan aşı ve Dr kontrolümüz var bakalım. İyi beslenmiş mı minnoşumŞuan emmesi de çok düzensiz dediğiniz gibi. Bazen iki memeyi de emiyor bazen bi tanesini emip on dakikada uykuya dalıyor diğerini almıyor. Tecrübesizim ya her davranışı beni endişelendiriyor acaba bir sorun mu var demeden duramıyorum
Amin inşallah canım onun için devamlı emziriyorum.. anne sütüm sifa olsun inşallah biraz atesliydi hırıltısi arttı çekince baya icinden sümük geliyor devamli açıyorum artık o hiriltiyi duydukca ama su sıkıyorum icine zaten ici ıslak cekince geliyor hemenGeçmiş olsun cnm inşallah tez vakitte geçer
Nasıl geçti dr kontrolünüz CanımBir günü diğerini tutmuyor.. bı gün gece uyuyorsa diğer gün gündüz.. ben genelde tek meme emziriyorum ama sırayla tabi birini emziriyorum.. bı dahakine diğerini veriyorum. Böylece sırası gelen meme sütlenmiş oluyor.. herkesin farklı bı düzeni var işte bebesine göre. Birazdan aşı ve Dr kontrolümüz var bakalım. İyi beslenmiş mı minnoşum
Ben hiç verme taraftarı değilim kızımda pamukçuk olmuştu emzikten dolayı sonrası meme reddi çok çektimKızlar bebeğe emzik veren var mı aranızda doktor ve ebeler önermiyor emzik bebeğimde sürekli bi şeyler emmek istiyor meme arıyor karnı tok olsa dahi emzik versem mi ne yapsam bilemedim
Bizim kontrolumuz olduk go doktoru izinde olunca muane olamadık kalça ultrason çekildi çok şükür bir şey yok hiriltiya gelince bur şey yok dedi sadece yüksek yatır dedi reflu yatağının altına 3 parmak kalınlığında yastık koy dediBen de sordum aspiratör le çek dedi banada bu sefer fazla hırıltılı geliyor soğan uygulaması deniycem bugün yatarken falan da
Çok teşekkür ederim canım❤,dikkate alıp hemen temizleyeceğim,kararsız kalmıştım yapmaktaGeçmiş olsun canın. Ben ara ara göğsümü karbonatlı suyla silip direkt emziriyorum. Doktoru böyle önermişti. İlerlemeden çözüm bulsan iyi olur aslında. Öneren doktorlarda olduğu için ben olsam denerim. Çünkü pamukcuk arttığında acılı bir hale dönüyor
Ben de 20 dk kan ter içinde kalıyorum canım emsin diye. Bazen memede 1saat kalıyor ama aktif olarak toplasan 15 dk emiyor. Gece dediğin gibi çok yorgun oluyor uyku halinde sıfır emme. Kakasını güzel ama kilo takibini mutlaka takip et. Ben silikonu bırakmak için uğraşıyorum ara ara dalgınken mememi veriyorum ama diliyle itiyor. Dua edin bırakalım. Çünkü sagip vermek de çok zor.Aa anladim canim. Ben de zorla 20 dk emzirmeye çalışıyorum. 2 saatte bir. Ama özellikle gece 10 dk da bitiriyor emmeyi zor uyandırirsak ancak biraz daha emiyor. Ondan mi acaba? Yani günde 4 5 kez yapıyor kakasını.
Amin inşallah canım onun için devamlı emziriyorum.. anne sütüm sifa olsun inşallah biraz atesliydi hırıltısi arttı çekince baya icinden sümük geliyor devamli açıyorum artık o hiriltiyi duydukca ama su sıkıyorum icine zaten ici ıslak cekince geliyor hemenaşıya da gidemedik bugün
Bizim kontrolumuz olduk go doktoru izinde olunca muane olamadık kalça ultrason çekildi çok şükür bir şey yok hiriltiya gelince bur şey yok dedi sadece yüksek yatır dedi reflu yatağının altına 3 parmak kalınlığında yastık koy dedi
Sağlıcakla büyüsünler inşallahBir günü diğerini tutmuyor.. bı gün gece uyuyorsa diğer gün gündüz.. ben genelde tek meme emziriyorum ama sırayla tabi birini emziriyorum.. bı dahakine diğerini veriyorum. Böylece sırası gelen meme sütlenmiş oluyor.. herkesin farklı bı düzeni var işte bebesine göre. Birazdan aşı ve Dr kontrolümüz var bakalım. İyi beslenmiş mı minnoşum
Ben verıyorum. Tok oldugu halde uykuya dalmakta zorlanınca verıyırum. Yada tuvalete gıtcek oluyırum uemek yapıyor oluyorum ozmnda verıyırum. Ani bebek ölümlerini emzik önlüyormus. Bunuda suydum. O bebege ve dusunce ye gore degısır.Kızlar bebeğe emzik veren var mı aranızda doktor ve ebeler önermiyor emzik bebeğimde sürekli bi şeyler emmek istiyor meme arıyor karnı tok olsa dahi emzik versem mi ne yapsam bilemedim
Bende o şekilde emziriyorum hiç uç yok başka türlü almıyor bugün bizde 9 günlük olduk doğum kilosuna ulaştı doktor 7 günlükken ulaşmasını bekleriz dedi ama sorun değil dedi bende de çişini yapıyor rahat 5 kez ama kaka çok fazla yapıyor çiş önemli dedi doktor beslendiğini o belli ediyormuşEvet ben silikon uçla emziriyorum. Yani 10.gun kontrolumuz vardi dogum kilosuna gelmişti. Çişini de kakasını da yapıyor 5 kez falan 4 kesin. Yani ne bileyim. Bugun de aile hekimliğine gideyim diyorum ebelere danışayım
Burnunu yıkasan daha verım lı sonuc alırsın. Aspıratorler zarar da verıyormus. Serum fızyolojık le yıkadın mı ne varsa cıkıyorAmin inşallah canım onun için devamlı emziriyorum.. anne sütüm sifa olsun inşallah biraz atesliydi hırıltısi arttı çekince baya icinden sümük geliyor devamli açıyorum artık o hiriltiyi duydukca ama su sıkıyorum icine zaten ici ıslak cekince geliyor hemenaşıya da gidemedik bugün
Kalca ultrasonunu ozelde mı yaptırdınjz devlette mı. Bıde tam ne kadarlıkken yapıyorlar onuBizim kontrolumuz olduk go doktoru izinde olunca muane olamadık kalça ultrason çekildi çok şükür bir şey yok hiriltiya gelince bur şey yok dedi sadece yüksek yatır dedi reflu yatağının altına 3 parmak kalınlığında yastık koy dedi
Ayyy kuzum kıyamam onların şefkatli kalbine yha.. büyükler hasta olsa yine neyse diyem de benim bebek hasta canımyhaÇok geçmiş olsun canım ya, benim de büyük olan hapşırmaya başladı burnu da akıyor yani geliyor gelmekte olan
(kardeşinin odasına girmemesini söylemiştim maske takmış yavrucak kıyamam ben ona)
Canım kalça ultrasonu için belli bir zaman aralığı var mıydı?
Yok cnm 1 ayda sonra bakılıyor eğer bir şey varsa erken teşhis herzaman iyidir özel çok pahalıya çekildi çok şükür iyide devlet randevu alsaydım dedimÇok geçmiş olsun canım ya, benim de büyük olan hapşırmaya başladı burnu da akıyor yani geliyor gelmekte olan
(kardeşinin odasına girmemesini söylemiştim maske takmış yavrucak kıyamam ben ona)
Canım kalça ultrasonu için belli bir zaman aralığı var mıydı?
1 aydan sonra yapılıyor özelde yaptırdım keşke devlet yaptirsaydim uzun detaylı bir şey sandım 2 dk için 1510 tl aldılarKalca ultrasonunu ozelde mı yaptırdınjz devlette mı. Bıde tam ne kadarlıkken yapıyorlar onu
Kulağa kaçma ihtimali bar diyorlar beni korkutuyor. Nebulizatör ile vericem serum fizyolojiği ben. Oda olmazsa bilmiyorum ne yaparımBurnunu yıkasan daha verım lı sonuc alırsın. Aspıratorler zarar da verıyormus. Serum fızyolojık le yıkadın mı ne varsa cıkıyor
Aaa niye ben buyuge kullandim gecen ay 1 paket hosuma gitmisti. Gerci kizima cesaret edip almam sleepy ve molfix kullaniyorum ama sleepy ile devam edicem molfixler bitinceKızlar asla ve asla baby turcoyu önermiyorum. Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Yazdıysam da sinirimi alamadım. Bu ne boktan bezmiş yüce rabbim nerden bulaştım. Değiştiricem bugün. Elimde başka bez kalmadı bağladım 2 kere taşırdı. Çocuğu kıpkırmızı yaptı. Asla önermiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?