- 25 Temmuz 2022
- 1.656
- 3.251
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.781
Aç kalsa ağlar canım; 15 dk yetiyor demekkiGündüzleri kendisi sık sık uyanıyor bazen bi saat bile uyumuyor ama geceleri altını açıp uyandırınca bile bi memeyi on onbeş dakika tutuyor en fazla sonra uyuyor emmeyi bırakıyor. Aç kalıyor diye düşünüyorum bi yandan da aç kalsa ağlamaz mı diye düşünüyorum
Yok cnm 3 gündür yatiriyorum obur turlu uyandığında normal ışık sevmiyor salonda bile ışık kapalı televizyon ışığıDoğdu doğalı bilmeden kırmızı ışıkta yatıyormusum iyiymiş böyle devam
Benim bebeğimde sürekli emmek istiyor. Tok olsa bile memede uyumak istiyor. Ama yalancı meme asla tutmuyor istemiyor. Açıkcası bana yalancı meme rahatlık gibi geliyorKızlar bebeğe emzik veren var mı aranızda doktor ve ebeler önermiyor emzik bebeğimde sürekli bi şeyler emmek istiyor meme arıyor karnı tok olsa dahi emzik versem mi ne yapsam bilemedim
20 günlükten sonra sarılık olmaz ki canım, bize dr öyle demiştiBizimde ilk olcumde 14.6 idi 2. Olcumde 14.2 doktorumuz yatisa gerek gormedi ama bugun 20 gunluk hala hafif yuzunde ve gozunde var bende cok endiseleniyorum acaba doktora guvenmeyip tekrar test yaptirsa miydik diyorum
Benimde böyleydi canım. Dr resim attım normal dedi, sürekli devam eden akıntı veya kanama olursa getir dedi. Düşünce arkadaki islaklıkta 1-2 güne kurudu bizim5 günlük bebegimn göbek bagı tam kurumus düşcek derken bagın altında sarı sıvı gördm enfeksiyon galiba dmi basına gelen var mı? gece gece cok korktm
Eki Görüntüle 3292639
Benim bebeğimde sürekli emmek istiyor. Tok olsa bile memede uyumak istiyor. Ama yalancı meme asla tutmuyor istemiyor. Açıkcası bana yalancı meme rahatlık gibi geliyor
Bizimki de bu birkaç gündür coştu iyice özellikle akşam 7 den sonra coşuyorBende aynı düşüncedeyim, hatta ben denedim ama almadı bir türlü midesi bulanıyor gibi yapıyor kusacak gibi oluyor, ara ara denemeye devam belki tutar yoksa ne yemek yememe izin veriyor ne wc ye gitmeme (yanımda kimse olmayınca büyük kızım beşiğini sallıyor sırf sussun diye düşünün o kadar huysuz bu birkaç gündür)
Bizimki de bu birkaç gündür coştu iyice özellikle akşam 7 den sonra coşuyor
Belki de , bugün babaannesine getirdim baya yerini yadırgadı hep kucak istiyorVizecim seninki ile benimki gündaşlar, belki bilmediğimiz bir atak geçiriyoruzdur
Selam kızlar Eylül güneşim 28.08 de sabah dünyaya geldi sezaryen le 40+2 de 4 kilo üstü ve günü geçti diye öyle oldu ama şuan 3,775 miş nasip buymuş ikimizde iyiyiz
Biz en bastan molfix kullaniyoruz,cok memnunum,gercekten tavsiye ediyorum, kaka bile tene değmiyor nerdeyseKızlar asla ve asla baby turcoyu önermiyorum. Daha önce yazdım mı bilmiyorum. Yazdıysam da sinirimi alamadım. Bu ne boktan bezmiş yüce rabbim nerden bulaştım. Değiştiricem bugün. Elimde başka bez kalmadı bağladım 2 kere taşırdı. Çocuğu kıpkırmızı yaptı. Asla önermiyorum.
Benim kızım de öyle kusacak gibi oluyor,hata 2 gündür biberondan da tiksindi ya da mamadan onuda almak istemiyorBende aynı düşüncedeyim, hatta ben denedim ama almadı bir türlü midesi bulanıyor gibi yapıyor kusacak gibi oluyor, ara ara denemeye devam belki tutar yoksa ne yemek yememe izin veriyor ne wc ye gitmeme (yanımda kimse olmayınca büyük kızım beşiğini sallıyor sırf sussun diye düşünün o kadar huysuz bu birkaç gündür)
Geçmiş olsun kızlarBizimki de bu birkaç gündür coştu iyice özellikle akşam 7 den sonra coşuyor
Ah şu videoya kalbimi bıraktım
Benim ki Gargamele dönüyorBiz en bastan molfix kullaniyoruz,cok memnunum,gercekten tavsiye ediyorum, kaka bile tene değmiyor nerdeyse
Benim kızım de öyle kusacak gibi oluyor,hata 2 gündür biberondan da tiksindi ya da mamadan onuda almak istemiyor
Geçmiş olsun kızlarbizimkide gece 12-1den 3-4a kadar bu gun okudum bi yerde cadi saatleriymis
Selam kızlar Eylül güneşim 28.08 de sabah dünyaya geldi sezaryen le 40+2 de 4 kilo üstü ve günü geçti diye öyle oldu ama şuan 3,775 miş nasip buymuş ikimizde iyiyiz
Çok teşekkür ederim canım amin
Su gibi damla damla gelmeye başladı canım ama yetmez diye mama da veriyorlar azcık ayağa kalkarken sızım oluyor sadece onun dışında katlanılabilir bebiş sabahtan beri 15 dk bile uyumadı ama mememde kalmak istiyor o biraz zorluyorHayırlısı böyleymiş kuzum ya, bebekte sende iyisin ya ha normal ha sezeryan farketmez, benimki de 200gr vermişti doğumdan 1 gün sonra ilk günler biraz kilo vermesi normal karşılanıyor, bu arada sütün geldi mi? Ağrın sızın var mı?
Çok teşekkür ederim canım amin çok güzel valla birazcıkta uyusa keşke amaUuu çok mutlu oldum Duck
Allahım bşr ömür huzur mutluluk sağlık versin. Ayyy en güzel zamanları miniş hali çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?