- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.911
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.801
maşallah Allah analı babali büyutsunSelam kızlar Eylül güneşim 28.08 de sabah dünyaya geldi sezaryen le 40+2 de 4 kilo üstü ve günü geçti diye öyle oldu ama şuan 3,775 miş nasip buymuş ikimizde iyiyiz
ins ciddi bir durum yokturGece gece cnm çok sıkıldı, bu zamana kadar sıkıntının gazdan olduğunu düşünüyordum son 1 haftadır emzirmek bile bir zulüm çığlık çığlığa kalıyor az önce de kakada kan görünce anladım ki alerji hiç sevmediğim birşey kızımda çok çektim ve sil baştan yeniden of gerçekten zor ya bu hafta peyniri çok yedim kesin ondan oldu, bana yine alerji bölümünün yolları göründü artık gaita verir dururuz
ayyDogumdan beri hergun 5 kg gozyasi dokuyorum, bir bugun aglamamistim, bugun de buna agladim.
İnşallah ama büyük olasılıkla alerji ve bende bilmeden bugün dana eti yedin o da coşturdu hals ayaktayız emmiyor emmek istiyor çığlık çığlığa ayın 5 de normal randevum vardı belki daha erkene çekerimins ciddi bir durum yoktur
ay allahım sen sifa ver minik biraz rahatlasın evet daha varmis randevuya insa erkene alabilirsinİnşallah ama büyük olasılıkla alerji ve bende bilmeden bugün dana eti yedin o da coşturdu hals ayaktayız emmiyor emmek istiyor çığlık çığlığa ayın 5 de normal randevum vardı belki daha erkene çekerim
maşallah subhanallahAşımızı olduk .. kilo alımımız güzel.. 3265 doğmuştuk ..
4. Gün 3030 Gr
7. Gün 3085 Gr
19. Gün 3555 Gr
31 .gün 4150 Gr olmuşuz..
Uzay ın yüzünde sivilce tarzı ucu beyaz kabarcıklar oldu. Bebek sivilcesi (milia) dedi. Kendiliğinden geçecek dedi. Endişe edilecek bişi degilmiş. Bacaklarımızda biraz kuruluk var nemlendirici önerdi böyle.. genel olarak güzel gidiyoruz bakalım. Kilo alımı iyi olduğu için emzirmende iyi sütün yeterli dedi. Bı dahaki 2 aylık olunca artık..
Amin canım çokk teşekkür ederimmaşallah Allah analı babali büyutsun
Sağlıkla huzurla kucağına al canım en güzel zamandakızlar bende 39+6 yım yarın kontrolum var bakalim doktor ne diyecek agistos annesi degilde eylul annesi mi olacagim acaba
amin insa arkadaşım bütün annelerSağlıkla huzurla kucağına al canım en güzel zamandaçok güzel bir duygu
Yaaaa öle diyinxe baya kötü hissettim kendimi amaaDogumdan beri hergun 5 kg gozyasi dokuyorum, bir bugun aglamamistim, bugun de buna agladim.
Benimkide öyle canım, bu memede uyuma işine nası çözüm bulcam bilmiyorum, baska türlü ne yaparsan yap uyumuyorBenim bebeğimde sürekli emmek istiyor. Tok olsa bile memede uyumak istiyor. Ama yalancı meme asla tutmuyor istemiyor. Açıkcası bana yalancı meme rahatlık gibi geliyor
Daha çok minik. Çözüm aramana hiç gerek yok canım sürekli huy değiştiriyorlar o da geçiyorBenimkide öyle canım, bu memede uyuma işine nası çözüm bulcam bilmiyorum, baska türlü ne yaparsan yap uyumuyor
OlsunYaaaa öle diyinxe baya kötü hissettim kendimi amaabu duygusallık ne zaman geççek ya bebik dümdüz dursa bile gözler doluyor
Ben de uyandiramiyorum diye ağladım. Uyanmıyor emdiremedim bir türlü yaBenimkide öyle canım, bu memede uyuma işine nası çözüm bulcam bilmiyorum, baska türlü ne yaparsan yap uyumuyor
Altını aç değiştir canım. Islak mendille de boynunu koltuk altını sil rahatsız ederek uyanırBenim de gece gece moralin bozuldu ya. Daha yeni emen cocuk emmeye başladı. En son 12 de emzirip yatırdım. Sonrasında uyandiramiyoruz. Ağladı uyumadı diye hadi biraz bekletip emdireyim dedim yine uyanmıyor. Önceden yaptığımız her şeyi yaptık neler neler uyanmıyor cocuk ya. Gaz çıkardı 1 2 kere gazi var desek bu kadar durtmeye çıkardı. Napcam ya ilk kez bu kadar uzun süre emmedi.
Öyle mi dersinnnDaha çok minik. Çözüm aramana hiç gerek yok canım sürekli huy değiştiriyorlar o da geçiyor
Bişi bulursam atarm hsldkdldlf hepbersber ağlarızOlsunben gideyim de yarının ağlama sebebini bulayim shjdjdjwj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?