2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gece gece cnm çok sıkıldı, bu zamana kadar sıkıntının gazdan olduğunu düşünüyordum son 1 haftadır emzirmek bile bir zulüm çığlık çığlığa kalıyor az önce de kakada kan görünce anladım ki alerji hiç sevmediğim birşey kızımda çok çektim ve sil baştan yeniden of gerçekten zor ya bu hafta peyniri çok yedim kesin ondan oldu, bana yine alerji bölümünün yolları göründü artık gaita verir dururuz

ins ciddi bir durum yoktur

ay allahım sen sifa ver minik biraz rahatlasın evet daha varmis randevuya insa erkene alabilirsin

maşallah subhanallah hep saglikli olsun minik pasa

Benim bebeğimde sürekli emmek istiyor. Tok olsa bile memede uyumak istiyor. Ama yalancı meme asla tutmuyor istemiyor. Açıkcası bana yalancı meme rahatlık gibi geliyor
Benimkide öyle canım, bu memede uyuma işine nası çözüm bulcam bilmiyorum, baska türlü ne yaparsan yap uyumuyor

Benim de gece gece moralin bozuldu ya. Daha yeni emen cocuk emmeye başladı. En son 12 de emzirip yatırdım. Sonrasında uyandiramiyoruz. Ağladı uyumadı diye hadi biraz bekletip emdireyim dedim yine uyanmıyor. Önceden yaptığımız her şeyi yaptık neler neler uyanmıyor cocuk ya. Gaz çıkardı 1 2 kere gazi var desek bu kadar durtmeye çıkardı. Napcam ya ilk kez bu kadar uzun süre emmedi.

Altını aç değiştir canım. Islak mendille de boynunu koltuk altını sil rahatsız ederek uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…