- 8 Kasım 2020
- 985
- 1.358
- 63
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.821
Yaptık canim normalde onu sevmiyor ya uyaniyordu. Simdi hiç etkilenmiyorAltını aç değiştir canım. Islak mendille de boynunu koltuk altını sil rahatsız ederek uyanır
Zamanla düzene sokuyorsun özellikle ilk 3 ay bebek ne istiyorsa yapılmalı diyorlar bol kucak, nol meme , memede uyuma. Üç aydan sonra alışkanlıklarını oluşturabilirsinÖyle mi dersinnnalıskanlık olursa diye korktm canım, çünkü suan evde olsamda 8 ay sonra işe başlıcam ben işteyken bakılması cook zor olır die çekindimm
Yaptık canim normalde onu sevmiyor ya uyaniyordu. Simdi hiç etkilenmiyor
Ben ıslak mendille uyandırabiliyordum sadeceYaptık canim normalde onu sevmiyor ya uyaniyordu. Simdi hiç etkilenmiyor
Bndd aynı. Alısmadan zıyade ılk 3 ay bılınclı degıl refleks geregı emmek ıstıyolar mıs cok. Bende işim çok olunca verıyorum. Yoksa evı temızle cocuklara bak yemek yap yetıstırcem dıye cok kosuyoruz. Bırde masaj yaparken ıyı oluyorBugunt İlk defa bende verdim ve tuttu şaşırdım oncedent tutmazdi kızardı. Ama az yani yemeği halledip gelene kadar atınca da vermeyin dedim çocuklara emziririm devamlı emziğe alışmasın cok durmadıgi zaman diye de sonra çok alışacak gibi emziğe versen emecek aradı benden sonra yatarken olmadı hic veresimde yok napcam bilmiyorum artık bebeğe göre şekil alicam gibi bende
Emerken bıle kulaga kacıyor bılıyor musun. Dık sekılde tutamıyoruz het zaman hafıf yatırıyoruz ozamna bıle kulaga sut kacma ihtımalı cok. Bırnu acık 3 gunde bır temızlıyorum. Mutlaka bırsey cıkıyor burnumuz dan. Sumkurme reflkesı gıbı kendıde atmaya calısıyor yıkayıncaKulağa kaçma ihtimali bar diyorlar beni korkutuyor. Nebulizatör ile vericem serum fizyolojiği ben. Oda olmazsa bilmiyorum ne yaparım
Tesekkur ederım. Bzıım burda devlet has. 2.ayda randevu verıyomus 1.ayın dolmasına yakın o yuzden sordum. Özele gerek yok ozaman. Doktorumuz zaten bızım ozel muayene. Devlette cektırıp oraya gotureyım en ıyısı.1 aydan sonra yapılıyor özelde yaptırdım keşke devlet yaptirsaydim uzun detaylı bir şey sandım 2 dk için 1510 tl aldılar
Hergun yıkama bende yapmıyorum. Bundan oncekı oglumda kıs bebegıydı. Terletmısız burnu tıkanmıstı 7 gunlukken. Doktorumuz hemen yıkadı pıslık cıktı ama ne pıslık. Sonra o tıkanıklık hemen gectı yontemi gosterdı bızede ben ara ara yıkıyorum ılerde kalan ne pıslık varsa kendı atıyorSıkıyorum tipisliyorum ama akmıyor öyle aman aman birsey yha bende çekiyorum hatta bazen onu yikamak yerine sey biraz sıkıp içeriyi yumuşatma görevi görsün diye gerisini çekiyorum ama işte çekmesi zararsa mesela onu yıkamasida zor ya okunda vardır zararı ama devamlı zor olur gunde bir kwre olsa yapmam hiçbirinide bugunt biraz daha iyi masallah baya toparladı dune bakış yavrumt
Bzıım burda cocuk doktoru bır kagıt verıyormuş.onunla gıdıp ultrasona randevu alıyormuşsun. 1.ay bıtımı 2 aya anca verıyormus sıra. Bızde alıcaz ama doktora sıra bulamadık daha okulların acıldıgı haftaya anca bulduk. Ozamna 1.bucuk aylık olucaz ultrasona ne zman sıra verırler bılmıyorum bakalım ne olcakBir de kalça ultrasonu için doktor mu yönlendiriyor ? Anca randevu bulunur çünkü devlette
Sağ ol canımBzıım burda cocuk doktoru bır kagıt verıyormuş.onunla gıdıp ultrasona randevu alıyormuşsun. 1.ay bıtımı 2 aya anca verıyormus sıra. Bızde alıcaz ama doktora sıra bulamadık daha okulların acıldıgı haftaya anca bulduk. Ozamna 1.bucuk aylık olucaz ultrasona ne zman sıra verırler bılmıyorum bakalım ne olcak
Alişkanlıklar 3.ayda baslarmıs. Uyku egıtmenlrı bıle 4 aydan ıtıbaren kabul edıyormus bebeklerı. Emerek uyumayı sevıyorsa sımdıden bır uyku rutını bulup ara ara dene. Mesela memenı cıkarıp emzık ver. Memebı cıkarıp yatagın akoyup pıspıs yap nınnı soyle gıbı... Ornekler cogalır basıt ama uykuya dalmaya yardımcı seyler. Memede tam uykuya dalarken yapabılırsın ufaktanÖyle mi dersinnnalıskanlık olursa diye korktm canım, çünkü suan evde olsamda 8 ay sonra işe başlıcam ben işteyken bakılması cook zor olır die çekindimm
Ben direk karanlıkta. Gece gorusum yuksek benım. Hıc işigı acmadan altını bıle alabılıyorum. Yattıgım odaya sokak lambasıda vurmuyor karanlık oluyor alıstı bebıste karanlıkta bakınmıyor bıle. Normalde besıgı ıkı sallasam uyumaz kranlıkta dalamadıysa uykuya ıkı ıttırıyorum kapıyor gozu. Ama sabah 5,6 uyanıp uyuyamıyor oda ayrı. Bu sefrrde babayı işe yollayıp yanıma alıp pıspıs yapıyoruz en azından uyur uyanık 8ı buluyorDoğdu doğalı bilmeden kırmızı ışıkta yatıyormusum iyiymiş böyle devam
Benimkide öyle canım, bu memede uyuma işine nası çözüm bulcam bilmiyorum, baska türlü ne yaparsan yap uyumuyor
Bunda yanlış bilgi var bebeğim. En güzeli kesinlikle zifiri karanlık. Işık açılması gereken durumlarda ise en uygunu kırmızı. Hep kırmızıda uyumak doğru değil. Derin uykuya daldığında zifiriye çevir ki melatonini artsın.Doğdu doğalı bilmeden kırmızı ışıkta yatıyormusum iyiymiş böyle devam
Günaydın 2 haftalıkken bizde de oldu sonra bir anda şap sarı sıvı aktı gözünü açamadı haftasonuydu çocuk doktoruna gittim damla krem ve bebek şampuanı ile hazırlanan su ile temizlik yaptım 6 günde geçti , göz için ilk 3 ayda rutin kontrolle gidilmeli bende randevu alıp gideceğimGünaydın herkesebebeğimin sol gözü kızarıyor ve sulanıyor. Çocuk doktorundan mı gözden mi randevu almalıyız?
Doktor yönlendiriyor ultrasona devletteBir de kalça ultrasonu için doktor mu yönlendiriyor ? Anca randevu bulunur çünkü devlette
sağ ol canımGünaydın 2 haftalıkken bizde de oldu sonra bir anda şap sarı sıvı aktı gözünü açamadı haftasonuydu çocuk doktoruna gittim damla krem ve bebek şampuanı ile hazırlanan su ile temizlik yaptım 6 günde geçti , göz için ilk 3 ayda rutin kontrolle gidilmeli bende randevu alıp gideceğim
Doktor yönlendiriyor ultrasona devlette
Canım nasıl yapıyosun burun yıkamayı? Şu şırıngayla serum fizyolojikmsılma yöntemiyle mi? Bi sağa bi sola şeklinde? İzlediğim videoda öyle de aen nasıl yapıyorsun merak ettimHergun yıkama bende yapmıyorum. Bundan oncekı oglumda kıs bebegıydı. Terletmısız burnu tıkanmıstı 7 gunlukken. Doktorumuz hemen yıkadı pıslık cıktı ama ne pıslık. Sonra o tıkanıklık hemen gectı yontemi gosterdı bızede ben ara ara yıkıyorum ılerde kalan ne pıslık varsa kendı atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?