- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.841
Gazdan bende çok şikayetçiyim iki farkli damla verdi doktorumuz onu kullanıyoruz biraz faydasını gördükGazdan çatlayacak gibi ağlıyor. Bugün hiçbir şey fayda etmedi gün geçtikçe zorlaşıyor
Aynı sekılde yapıyorum bır sag bır sol burun hızlı sekılde tazık olcak sekıl sıkıyorum. Ters cevırıp vurduruyorum hafıf sırtına. Bnmkı alıstı galıba sumkurme gıbı bır refleksle kolayca atıyor. Mısal dun yaptım. Burnu acık gorunuyordu hırıltıda yoktu ama bır sıktım beyaz sumuk cıktı sut bırıkmıs gıbı gorunmeyen herseyı atıyorCanım nasıl yapıyosun burun yıkamayı? Şu şırıngayla serum fizyolojikmsılma yöntemiyle mi? Bi sağa bi sola şeklinde? İzlediğim videoda öyle de aen nasıl yapıyorsun merak ettim
Damlalar fayda etmedı yan etkı gorduk. Karın agrısı dıyor kusma dıyor fayda dan cok zarar oldu sankı. Bende anam babam usulu kımyon verdım ıkı uc kasık o fayda ettı. Ayagıma yastık koyuo yatırıyorum karın masajı yapıp ayaklarını bısıklet hareketı yaptırıp karnına da arada ıttırıyorum. Bunlar fayda edıyoGazdan çatlayacak gibi ağlıyor. Bugün hiçbir şey fayda etmedi gün geçtikçe zorlaşıyor
Al bendende o kadar. Yemek bile yiyemiyoruz. Kucak yada sallanmak istiyor. Benimki de son zamanlar hıçuysuzlaştı. Yalancı memede almıyor. Perişanım valla. Alsa vercem. Yeterki biraz oyalansınBende aynı düşüncedeyim, hatta ben denedim ama almadı bir türlü midesi bulanıyor gibi yapıyor kusacak gibi oluyor, ara ara denemeye devam belki tutar yoksa ne yemek yememe izin veriyor ne wc ye gitmeme (yanımda kimse olmayınca büyük kızım beşiğini sallıyor sırf sussun diye düşünün o kadar huysuz bu birkaç gündür)
Aslında sallayınca uyuyor benimki emdikten sonra ama o da zor. Hiç kendi kendine vakit geçirmiyorBenimkide öyle canım, bu memede uyuma işine nası çözüm bulcam bilmiyorum, baska türlü ne yaparsan yap uyumuyor
Ayaklarına da masaj yap canım o da etkiliymişDamlalar fayda etmedı yan etkı gorduk. Karın agrısı dıyor kusma dıyor fayda dan cok zarar oldu sankı. Bende anam babam usulu kımyon verdım ıkı uc kasık o fayda ettı. Ayagıma yastık koyuo yatırıyorum karın masajı yapıp ayaklarını bısıklet hareketı yaptırıp karnına da arada ıttırıyorum. Bunlar fayda edıyo
Bizde sabahları probiyotik damlası gece gaz giderici damla kullanıyoruz. Bize etki etti açıkcası. Çok gazı oluyordu. Bunları 3 gündür kullanıyorum rahatladık bayaGazdan bende çok şikayetçiyim iki farkli damla verdi doktorumuz onu kullanıyoruz biraz faydasını gördük
Yaptırmıyor ki çığlık çığlığa ağlıyorDamlalar fayda etmedı yan etkı gorduk. Karın agrısı dıyor kusma dıyor fayda dan cok zarar oldu sankı. Bende anam babam usulu kımyon verdım ıkı uc kasık o fayda ettı. Ayagıma yastık koyuo yatırıyorum karın masajı yapıp ayaklarını bısıklet hareketı yaptırıp karnına da arada ıttırıyorum. Bunlar fayda edıyo
Damla vermedi bizimkiGazdan bende çok şikayetçiyim iki farkli damla verdi doktorumuz onu kullanıyoruz biraz faydasını gördük
Acı elma yagıyla demı. Oda cok kokuyor sıcaktaAyaklarına da masaj yap canım o da etkiliymiş
Hemen adet gorenler olmus benım 15,20 gun kırmızıydı sındi arada kırmızı arada normal cozemedımKızlar kanamam azalmış sarıya az akıntıya dönmüştü şimdi bir baktım tuvalette kıpkırmızı kan ve normal akıntıdan çok daha fazla gelmiş. Yaşayan var mı, normal mi bu yoksa doktora mı söyleyeyim? Daha önce yazan olduysa görmedim kusura bakmayın
Benımkıde aglıyor. Esref yerını buldum. Ayakta hafıf sallıyorum bagırınca o arada ovuyorum. Yıne bagırıyor yıne sallıyorum yada emzık verıyorum. Esref yerı. Neresıyse artık. Kurcalaya kurcalaya buldumYaptırmıyor ki çığlık çığlığa ağlıyor
Gazdan çatlayacak gibi ağlıyor. Bugün hiçbir şey fayda etmedi gün geçtikçe zorlaşıyor
Benımkıde aglıyor. Esref yerını buldum. Ayakta hafıf sallıyorum bagırınca o arada ovuyorum. Yıne bagırıyor yıne sallıyorum yada emzık verıyorum. Esref yerı. Neresıyse artık. Kurcalaya kurcalaya buldum
Memede kalıp oyle aman aman emmıyorsa emzık yerıne kullanıyor. Bebekler emme ıhtuyacı duyar sakınlesmek için. Arada emzık ıyı oluyor 3,4 aydan sonra alısıyokar zaten en ıyusı 3 aya kadar arada sıkısınca vermekAynen öyle 2 saate yakın memede kaldiğı bile oluyor. Kıyamıyorum emzik vermeye ama ne gece rahat var ne gündüz.. daha çok minnoş bencillik mi diye vicdan yapıyorum bilemedim.
Karnında hafıg bır şişlk oluyor gazda elletmıyor orayı ellemek için heryerını kurcalıyom sussunda ovayım dıyeŞey ben anlamadım. Bulduğun yer neresi ve ne işe yarıyor
Usttende cıksa alttanda cıksa bogazdan da kessek bıtmıyor o gaz. Galıba sıcakta hamılelıkten yanıo betonlara yattık soguk sulara daldık cıktık dolabı bagrımıza bastık ondan mıdır nedirMaalesef gittikçe pik yapıyor o gaz konusu. Günlük düzenli ağızdan gaz çıkartmazsa ve alttan yapmazsa birikiyor mu nedir mahvediyor. Ben birsürü şey yaptığım için hangisi iyi hangisi kötü anlamadım ama acı elma yağı yarım saat bağırttırıyor çocuğu ama sonra kakasını yaptırıp rahatlatıyor. En hızlı o iyi gelebilir. Denemediysen dene canım onu.
Bi sor istersen doktoruna önerdiği bi damla falan varsa kullanırsın yediklerine içtiklerine dikkat et biraz birde beslemeden önce bi memeden diğer memeye geçişte ve en son bitince mutlaka gazını çıkar aksatma çünkü bi gaz 2 3 gün sancı çektiriyo bebişlere. Ben hem gazıyla mücadele ediyorum hemde reflüsü var onunla yorucu geçiyo annelikDamla vermedi bizimki
Bize probiyotik damlası vermedi doktor gaz damlası ve d vitamini kullanıyorum sanırım d vitamini de biraz gaz yapıyo devletin verdiğini kullanıyorum şu an değiştirsem mi acabaBizde sabahları probiyotik damlası gece gaz giderici damla kullanıyoruz. Bize etki etti açıkcası. Çok gazı oluyordu. Bunları 3 gündür kullanıyorum rahatladık baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?