2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benım bebıs asla emer emmez ustten cıkarmıyor gazı. Yarım saat gecıcek anca ozamn. Ugrasıyoruz yok bu sefer sınır olıyor yatırmayıp gaz cıkaralım dıye ugrasınca bızde mecbur yatırıyoruz. Ufacıklar ama huyumuz cok

Seninki yatmak istiyo yine benimki hep kucağımda göğsümde uyumak istiyo bide reflüden dolayı emdikten sonra bi 15 20 dk dik tutmam gerekiyo hep kucaktayız anlayacağın oda oda geziyoruz evin içinde

Ben hiç diyet yapmıyorum canım bizim bebeğin gazı yemek içmekle ilgili değil kendiliğinden gazlı yesem de aynı yemesem de aynı ben de yiyorum

Benim artıyor maalesef ama dünden beri yiyorum ya. Böyle de maskelemiş olacak. Varsa bir alerji bir durum yemezsem ortaya çıkmayacak. O yüzden başladım yemeye.

leialila37 senden alıntılamıştım ama başka birisinin ismi geldi neyse ben cevap vereyim.
Yok canım eğer canını sıkacak birisi olacaksa hiç olmasın. Lohusa iken normalde önemsemeyeceğin şeyleri önemsiyorsun ve kırılıyorsun. Bu olacağına bedenen yorulmak daha iyi. Bak bana ben kayınvalidemle çok iyi anlaşırdım. Bu güne kadar ne bir lafımız karşılaştı ne kalbimiz kırıldı. Ama bu süreçte cidden çok üzdü beni. Biliyorum niyeti bu değildi ama keşke gelmeseydi. O yüzden sana rahatlıkla iyiki teksin diyorum.

Sanki biraz kalın giydiriyorsun gibi geldi bana ama annişi sensin sen ne yapıyorsan doğrudur

Canım yıkamasan bile mutlaka sil. Onunda rahatlamaya ihtiyacı var.

Kız şefika hangi birini not tutayım? O kadar vaktim mi var benim daha önce de söylemiştim. Ben her yazışmayı okuyorum ve buradaki aktif görüştüğüm insanlara çok kıymet veriyorum. Aklımda da kalıyor açıkcası.

Oh çok şükür Şefika ya sevindim en azından düşmüş olması sevindirici. Böyle de devam eder inşallah.

Keşke paylaşmasaydı hepimizi etkilemiş. Hassas konular devamı gelmeyecekse keisnlikle paylaşılmamalı ben bunu bencillik olarak görüyorum yalan söyleyemeyeceğim. Bizimle paylaşsaydı konuşsaydı böyle düşünmezdim ama bir cümle edip gitmek doğru değil.

Soğanı başına koyuyorsun canım gece yatarken. Ama cidden açıyor.

O çekirdek kemerini nasıl ısıtıyorsun? Nasıl kullanılıyor canım o?

Bizimde ilk olcumde 14.6 idi 2. Olcumde 14.2 doktorumuz yatisa gerek gormedi ama bugun 20 gunluk hala hafif yuzunde ve gozunde var bende cok endiseleniyorum acaba doktora guvenmeyip tekrar test yaptirsa miydik diyorum

Kuzum hiç anlamıyorum bu mevzudan. Tek bildiğim içine sinmezse ne olursa olsun 2. 3. Doktor fikri almak gerektiği.

Kız bunlarda ne var benim kocamda yapıyor bunları ki bunlar matah şeyler değil. Sana destek olmuş olmuyor ki bunları yaparak. Onunda görevi hayat müşterek kusura bakmasın erkekler. Ev süpürmek kadın görevi mi de yaptı diye madalya takayım. Çok gerginim Acemi

Seninki yatmak istiyo yine benimki hep kucağımda göğsümde uyumak istiyo bide reflüden dolayı emdikten sonra bi 15 20 dk dik tutmam gerekiyo hep kucaktayız anlayacağın oda oda geziyoruz evin içinde

Çok yorucu. Ben emzirdikten sonra koynumda yatırmak istiyorum başlıyor fışkırtarak kusmaya. Oda istiyor bir yandan ağlıyor bu sefer bırakınca. Eğimli yatağına koymak istemiyorum. Her seferinde kucağında al gez oda zor. Napacağımı bilmiyorum bazen.

Oda zor ya. Benımkı keyıfcı once yatıyo sonra bagırıp aldırıyo kendını. Cok terlıyor emerken. Sıkıntıya gelemıyor hıc yatıyo keyfını yapıyor tam otıruyorum pat bagırma sesı onden seslenıs almasaam cıglık

Çekirdek kemerıni içindeki kıraz cekırdek torbasını 59 veya 100 derece sıcaklıktakı fırında 10,15 dakka ısıtıp kemerın içib ekoyup takıykrsun bebişe

Usttende cıksa alttanda cıksa bogazdan da kessek bıtmıyor o gaz. Galıba sıcakta hamılelıkten yanıo betonlara yattık soguk sulara daldık cıktık dolabı bagrımıza bastık ondan mıdır nedir
Hamileyken hasta olmayım diye dondurma bile yemedim soğuk su içmedim doğurdum hala içmiyorum yine var yine var

Sizde de mi reflü var

Gaz problemi genelde 4 5 aylık olunca geçiyormuş biraz daha sıkıcaz dişimizi

Off gerçektennzor

Hemen alcam canım

Aynı şekildeyim azaldı rengi değişti tekrar kırmızı geliyor normal herhalde ya 40 gün bile gören varmış o kadar sürmez gibi ama devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…