- 16 Ağustos 2019
- 2.485
- 7.646
- 158
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #51.861
Benım bebıs asla emer emmez ustten cıkarmıyor gazı. Yarım saat gecıcek anca ozamn. Ugrasıyoruz yok bu sefer sınır olıyor yatırmayıp gaz cıkaralım dıye ugrasınca bızde mecbur yatırıyoruz. Ufacıklar ama huyumuz cokBi sor istersen doktoruna önerdiği bi damla falan varsa kullanırsın yediklerine içtiklerine dikkat et biraz birde beslemeden önce bi memeden diğer memeye geçişte ve en son bitince mutlaka gazını çıkar aksatma çünkü bi gaz 2 3 gün sancı çektiriyo bebişlere. Ben hem gazıyla mücadele ediyorum hemde reflüsü var onunla yorucu geçiyo annelik
Seninki yatmak istiyo yine benimki hep kucağımda göğsümde uyumak istiyo bide reflüden dolayı emdikten sonra bi 15 20 dk dik tutmam gerekiyo hep kucaktayız anlayacağın oda oda geziyoruz evin içindeBenım bebıs asla emer emmez ustten cıkarmıyor gazı. Yarım saat gecıcek anca ozamn. Ugrasıyoruz yok bu sefer sınır olıyor yatırmayıp gaz cıkaralım dıye ugrasınca bızde mecbur yatırıyoruz. Ufacıklar ama huyumuz cok
Ben hiç diyet yapmıyorum canım bizim bebeğin gazı yemek içmekle ilgili değil kendiliğinden gazlı yesem de aynı yemesem de aynı ben de yiyorum
Yalnız olmak gerçekten bi anlamda çok iyi karışan eden yok en azından kafam rahat ama bazı anlarda kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki iyi kötü birisi olsaydı keşke diyorum. İnşallah zamanla geçecek dua ediyorum. Çocuğun yattığı oda genelde sıcak oluyor gündüzler kısakollu zıbınla duruyor ayağında çorap oluyor yine uyurken de kollarını çıkarıyor örtünün altından. Geceleri de mecburen kundak yaptırmadığı için zıbın üzerine alt üst ya da tulum giydiriyorum. Banyo sık sık yaptıramıyorum yalnız olduğum için eşim evde olduğunda akşamları yıkayabiliyorum ancak ama eşim de her akşam evde olmuyor bazı günler akşamları da çalışıyor çünkü. Serum fizyolojiği de denedim şırıngalı temizliği de becerebildiğim kadar yaptım ama yine de açılmadı soğanı deneyeceğim. Hepsine tek tek dönmüşsün çok teşekkür ederim
İstedi canım cuma doğdu pazartesi kontörle diye gittik sınırda denildi sarılık için yatış verildi salı çıktık akşam üstü 24 kaldık cuma birdaha gittiğimizde var ama yüksek değil değeri dedi emzir bol bol dediki emdide zaten ondan sonra kac kerede gittik ama sari deyip kan istemedi cok belli değil sarılığı dikkatli bakmayınca. Maşallah kiz hafızana yha benim beyin iyiydi derken temelli bos beyinliye döndüm bazen öyle şeyleri hatırlatiyorsunki bende bi düşünüyorum hatırlayayim diye yok gelmiyor aklıma en çokta gruptan kizlarla ilgili herşey aklinda vallaha ne yalan söyleyeyim acaba notmu tutuyor ditkeumt içimden.. topuk kanida su tsh içindi saglik ocağından arandım yüksek geldi değeri ya topuk tan yada Hastaneden kan aldr dedi ebemiz bizde en az aciyani koldan dir diye hastenden aldırdık on gün önce biraz yüksek çıktı korktuk hatta kalıcı diye çünkü ablam la iki oğlundada var bu hastalık.. cuma kan verdik tekrardan değerimiz düşmüş ve sıkıntı yokmuş birdaha varmı kontrol dediğim de yok hayir normal kontrollerine gelse yeter dedi ama benim içim rahat etmez bi sorarım gittikçe dr a..
Acikcasi beni de psikolojik olarak cok etkiledi acaba sut bogazina kacti da farketmediler mj acaba kalbinde mi bisey vardi da farkedilmedi vs senaryolar kurdum durdum kendi bebegim dogunca da hep aklima geldi ya benim cocuguma da bisey olursa endisesi duydum gunlerce
Soğanı kesip ne yapıyorsun? Yanina mi koyuyorsun?
Bizimkide cok ıkınıyor oyleki bazen uykudan çığlık atarak uyaniyor,sab simplex damla aldım her emzirmeden önce 15damla veriyordum,kimisi cok fayda gördü ben bilmiyorum verirkende ayni vermedim zaman da ayni pek bir degisiklik göremedimbugun bu gaz giderici kiraz cekirdekli kemere baktim internette,sonra aklima geldi ki benim visne çekirdeği torbam var bir deneyim dedim,cok sukur artik cekirdekten mi yorgunluktan mi,benim kizim cok guzel uyuyor bugün rahat da gazı çıkarıyor,artik dua rdoyorum cekirdek iyi gelmiş olsun,bundan daha kolayı yok çünkü
Ben ince bir zincir koluna bileklik gibi yuvarlayip bağladım ve gercekten faydasini gördüm
Bizimde ilk olcumde 14.6 idi 2. Olcumde 14.2 doktorumuz yatisa gerek gormedi ama bugun 20 gunluk hala hafif yuzunde ve gozunde var bende cok endiseleniyorum acaba doktora guvenmeyip tekrar test yaptirsa miydik diyorum
Kuzum benimki bugün kahvaltı hazırladı, sonra bulaşıkları yıkadı baktım eve süpürge tuttu, sonra benim büyük kız ile sen bir dışarı çık havan değişsin diyerek beni dışarı yolladı şimdi ben bu adama daha ne diyimbirşey dersem Rabbim çarpar
Seninki yatmak istiyo yine benimki hep kucağımda göğsümde uyumak istiyo bide reflüden dolayı emdikten sonra bi 15 20 dk dik tutmam gerekiyo hep kucaktayız anlayacağın oda oda geziyoruz evin içinde
Usttende cıksa alttanda cıksa bogazdan da kessek bıtmıyor o gaz. Galıba sıcakta hamılelıkten yanıo betonlara yattık soguk sulara daldık cıktık dolabı bagrımıza bastık ondan mıdır nedir
Oda zor ya. Benımkı keyıfcı once yatıyo sonra bagırıp aldırıyo kendını. Cok terlıyor emerken. Sıkıntıya gelemıyor hıc yatıyo keyfını yapıyor tam otıruyorum pat bagırma sesı onden seslenıs almasaam cıglıkSeninki yatmak istiyo yine benimki hep kucağımda göğsümde uyumak istiyo bide reflüden dolayı emdikten sonra bi 15 20 dk dik tutmam gerekiyo hep kucaktayız anlayacağın oda oda geziyoruz evin içinde
Gazlar gecıcek diş huysuzlukları baslıycakYok bitmez asla ama en azından hafifliyor
Gazlar gecıcek diş huysuzlukları baslıycak
Çekirdek kemerıni içindeki kıraz cekırdek torbasını 59 veya 100 derece sıcaklıktakı fırında 10,15 dakka ısıtıp kemerın içib ekoyup takıykrsun bebişeBenim artıyor maalesef ama dünden beri yiyorum ya. Böyle de maskelemiş olacak. Varsa bir alerji bir durum yemezsem ortaya çıkmayacak. O yüzden başladım yemeye.
leialila37 senden alıntılamıştım ama başka birisinin ismi geldi neyse ben cevap vereyim.
Yok canım eğer canını sıkacak birisi olacaksa hiç olmasın. Lohusa iken normalde önemsemeyeceğin şeyleri önemsiyorsun ve kırılıyorsun. Bu olacağına bedenen yorulmak daha iyi. Bak bana ben kayınvalidemle çok iyi anlaşırdım. Bu güne kadar ne bir lafımız karşılaştı ne kalbimiz kırıldı. Ama bu süreçte cidden çok üzdü beni. Biliyorum niyeti bu değildi ama keşke gelmeseydi. O yüzden sana rahatlıkla iyiki teksin diyorum.
Sanki biraz kalın giydiriyorsun gibi geldi bana ama annişi sensin sen ne yapıyorsan doğrudur
Canım yıkamasan bile mutlaka sil. Onunda rahatlamaya ihtiyacı var.
Kız şefika hangi birini not tutayım? O kadar vaktim mi var benimdaha önce de söylemiştim. Ben her yazışmayı okuyorum ve buradaki aktif görüştüğüm insanlara çok kıymet veriyorum. Aklımda da kalıyor açıkcası.
Oh çok şükür Şefika ya sevindim en azından düşmüş olması sevindirici. Böyle de devam eder inşallah.
Keşke paylaşmasaydı hepimizi etkilemiş. Hassas konular devamı gelmeyecekse keisnlikle paylaşılmamalı ben bunu bencillik olarak görüyorum yalan söyleyemeyeceğim. Bizimle paylaşsaydı konuşsaydı böyle düşünmezdim ama bir cümle edip gitmek doğru değil.
Soğanı başına koyuyorsun canım gece yatarken. Ama cidden açıyor.
O çekirdek kemerini nasıl ısıtıyorsun? Nasıl kullanılıyor canım o?
Kuzum hiç anlamıyorum bu mevzudan. Tek bildiğim içine sinmezse ne olursa olsun 2. 3. Doktor fikri almak gerektiği.
Kız bunlarda ne var benim kocamda yapıyor bunları ki bunlar matah şeyler değil. Sana destek olmuş olmuyor ki bunları yaparak. Onunda görevi hayat müşterek kusura bakmasın erkekler. Ev süpürmek kadın görevi mi de yaptı diye madalya takayım. Çok gerginim Acemi
Şimdiden hazırlan suprız olmasın acı ama gercekDur gözünü seveyim. Ferim söndü inan olsun. Oralara hazır değilim
Hamileyken hasta olmayım diye dondurma bile yemedim soğuk su içmedim doğurdum hala içmiyorum yine var yine varUsttende cıksa alttanda cıksa bogazdan da kessek bıtmıyor o gaz. Galıba sıcakta hamılelıkten yanıo betonlara yattık soguk sulara daldık cıktık dolabı bagrımıza bastık ondan mıdır nedir
Sizde de mi reflü varÇok yorucu. Ben emzirdikten sonra koynumda yatırmak istiyorum başlıyor fışkırtarak kusmaya. Oda istiyor bir yandan ağlıyor bu sefer bırakınca. Eğimli yatağına koymak istemiyorum. Her seferinde kucağında al gez oda zor. Napacağımı bilmiyorum bazen.
Gaz problemi genelde 4 5 aylık olunca geçiyormuş biraz daha sıkıcaz dişimiziOda zor ya. Benımkı keyıfcı once yatıyo sonra bagırıp aldırıyo kendını. Cok terlıyor emerken. Sıkıntıya gelemıyor hıc yatıyo keyfını yapıyor tam otıruyorum pat bagırma sesı onden seslenıs almasaam cıglık
Ben ne yalam soylıyım yandım yandıkca yedım. Bzım burda sıcaklık 45lere cıktı gelde yeme içmeHamileyken hasta olmayım diye dondurma bile yemedim soğuk su içmedim doğurdum hala içmiyorum yine var yine var
Diş kalmadı sıka sıka döktukGaz problemi genelde 4 5 aylık olunca geçiyormuş biraz daha sıkıcaz dişimizi
Yolun çok başındayız dahaDiş kalmadı sıka sıka döktuk
Off gerçektennzorBi sor istersen doktoruna önerdiği bi damla falan varsa kullanırsın yediklerine içtiklerine dikkat et biraz birde beslemeden önce bi memeden diğer memeye geçişte ve en son bitince mutlaka gazını çıkar aksatma çünkü bi gaz 2 3 gün sancı çektiriyo bebişlere. Ben hem gazıyla mücadele ediyorum hemde reflüsü var onunla yorucu geçiyo annelik
Hemen alcam canımMaalesef gittikçe pik yapıyor o gaz konusu. Günlük düzenli ağızdan gaz çıkartmazsa ve alttan yapmazsa birikiyor mu nedir mahvediyor. Ben birsürü şey yaptığım için hangisi iyi hangisi kötü anlamadım ama acı elma yağı yarım saat bağırttırıyor çocuğu ama sonra kakasını yaptırıp rahatlatıyor. En hızlı o iyi gelebilir. Denemediysen dene canım onu.
Aynı şekildeyim azaldı rengi değişti tekrar kırmızı geliyor normal herhalde ya 40 gün bile gören varmış o kadar sürmez gibi ama devam ediyorKızlar kanamam azalmış sarıya az akıntıya dönmüştü şimdi bir baktım tuvalette kıpkırmızı kan ve normal akıntıdan çok daha fazla gelmiş. Yaşayan var mı, normal mi bu yoksa doktora mı söyleyeyim? Daha önce yazan olduysa görmedim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?